Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Mester 8 Panzió és Kisvendéglő
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Mester 8 Panzió és Kisvendéglő

Családi vállalkozásunk 1993-ban jött létre. Debrecen történelmi belvárosában egy 1880-ban épült, tipikus civis-ház átalakítása után nyitottuk meg melegkonyhás kisvendéglőnket. Étlapunk összeállításánál fontos szempont volt, hogy a hagyományos magyar, illetve erdélyi konyha ízvilágával találkozzanak vendégeink.

További információk


Még több a településen (Debrecen):

A jó ételek, bőséges adagok, elfogadható ár és a családias hangulat hamar népszerűvé tette a vendéglőt. 1994 nyarán tovább bővítettük vendéglőnket, ahol már részben fedett, belső udvaros kerthelyiségünket megnyitottuk.

1999-ben újabb beruházás következett, ekkor adtuk át kis panziónkat, mely a vendéglő működésével szerves egységet képez, szállóvendégeink számára is reggeli, ebéd, vacsora szolgáltatást nyújtva. 1993 óta van étlapunkon egy hagyományos étel, a lepcsánka, melynek egyre növekvő népszerűsége arra késztetett bennünket, hogy 2010-ben létrehoztunk egy kisüzemet is, ahol az elősütött gyorsfagyasztott lepcsánkát állítjuk elő, kiszolgálva már a kereskedelmi igényeket is.

Nem tétlenkedtünk az elmúlt évtizedekben, s családommal, munkatársaimmal továbbra is azon dolgozunk, hogy ételeinkkel, szolgáltatásainkkal vendégeink, partnereink mind nagyobb megelégedését vívjuk ki.

Panzió

A panzió a vendégló feletti emeleten lett kialakítva. Induláskor elsősorban azt az átutazó réteget céloztuk meg, akiket munkájuk néhány napra Debrecenben tart (kereskedők, áruterítők, stb.), de kiderült, hogy a Kölcsey Konferencia Központ, a MODEM modern művészeti galéria, a Déri Múzeum, a Debreceni Református Kollégium, a Nagytemplom tőszomszédságában turisták, családok is szívesen felkeresnek bennünket. A híres debreceni gyógyfürdő akár villamossal 5 perc alatt megközelíthető.

Minden szobához külön fürdőszoba és WC tartozik(TV, műhold). Panziós vendégeink számára vendéglőnk étlap szerinti szolgáltatásait biztosítjuk.

Vendéglő

Családias vendéglőnkben kizárólag a hagyományos magyar és erdélyi konyha ízvilágával találkozhatnak vendégeink. Főszakácsunk a tulajdonos lánya Balogh Ágnes, aki szakácstanuló kora óta dolgozik vendéglőnkben, kiváló szakácsoktól tanult mesterségét kamatoztatja.

A vendégtér kialakítására adva volt a régi cívis-ház szellemisége, így a puritán kialakítás mellett a falakat 1900-as évek elejéről származó fényképek teszik egyedi hangulatúvá.

Nyári időszakban belső udvari kerthelyiség működik.

Ezen kívül különterem áll még vendégeink rendelkezésére, ahol termékbemutatók, üzleti tárgyalások vagy családi rendezvények tartására nyílik lehetőség.

Forrás: A panzió honlapja

 

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Debrecen):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer