Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
MindQuest - A játék
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

MindQuest - A játék

Lebilincselő élő kalandjáték Budapest szívében, egy hamisítatlan romkocsma emeletén! Jelenleg három játéktér közül lehet választani. A célt változatos feladatokon, akadályokon keresztül haladva érheti el, ami nem könnyű feladat, hiszen csak a saját képességeire számíthat a küldetés során.

További információk

Info:
Cím: 1072 Budapest VII. kerület , Klauzál u. 19. (Füge Udvar romkocsma emeletén)


Még több a településen (Budapest VII. kerület):

Egy Csapat maximum létszáma 5 fő lehet, különleges felszerelésre, ruházatra vagy felkészülésre nincs szükség. Több időpont foglalása (pl. céges rendezvények, nagyobb baráti társaságok) esetén telefonon is állnak rendelkezésre.


Árak:

  • 3-5 Játékos: 10000 Ft/Csapat
  • 2 Játékos: 6000 Ft/Csapat

Csapatépítés

Csapatépítés céljára kifejezetten alkalmas a szabadulós játék, mert a küldetés során megmutatkozhat a játékosok egy addig nem ismert oldala. Kiderül, hogyan tudnak együtt dolgozni, van e széthúzás közöttük? Kinek van „vezetői vénája”? Ki alapos, ki felületes? Ki látja át a káoszt, és ki képes uralkodni is felette? Ezekre a kérdésekre a MindQuest hasznos válaszokat adhat. Stratégiai játék, amiben az emberek rátermettsége megmutatkozik. Nem feltétlenül csak akkor értékes egy csapat, ha a küldetést sikerrel teljesítették, sokkal fontosabb, hogy az oda vezető utat milyen módon tették meg.

Csapatépítés az állandó szobákban:

Állandó helyszínükön jelenleg három különböző játéktérben, egyszerre 15 főt tudnak fogadni. Ennél nagyobb létszám esetén több turnusban érkezhetnek a résztvevők. Ilyenkor az alattuk található Füge Udvarban van lehetőség megvárni egymást, itt az igazi romkocsma hangulat és a frissítő italok mellett csocsózásra, pingpongozásra, biliárdozásra is van lehetőség. A létszámtól függően készítik el a csapatbeosztást, és a kezdések sorrendjét.

Rendezvény külső helyszínen:

Nagy létszám (40 fő felett), vagy ilyen jellegű igény esetén külső helyszínen is megrendezhető a program, akár egy vacsorával egybekötve. Ilyen rendezvényen egyszerre 80 főt tudnak egyszerre foglalkoztatni. Az ilyen program nagy előnye, hogy a játék célja, kerettörténete, valamint bizonyos mértékben a feladatok is variálhatóak, a cég profiljához vagy az esemény apropójához igazíthatóak. A pontos részletek kidolgozásához és árajánlat kéréséhez kérjük érdeklődjön emailben vagy telefonon.

Forrás: MindQuest - A játék weboldala

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest VII. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer