Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Montana Tours Kft.
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Montana Tours Kft.

A helyi utazási piac egyik legtőkeerősebb, legdinamikusabban fejlődő utaztatója, amely mindenkor magas színvonalú, egyedülállóan komplex szolgáltatáscsomagot, minőségi terméket kínál, és az idegenforgalom összes szegmensében széles választékot nyújt egyéni, csoportos utasai, valamint vállalati ügyfelei számára. A Montana Tours az elmúlt közel 15 esztendőben mindvégig igyekezett megfelelni a hazai és nemzetközi idegenforgalmi piac igényeinek, szem előtt tartván a minőségi szolgáltatást, a rugalmasságot, valamint a versenyképességet kereslet és kínálat tekintetében. Sokoldalú szolgáltatása, minőség iránti elkötelezettsége és a szakértelem ötvözésének köszönhetően, egyre bővülő ügyfélkörrel büszkélkedhet. Az utaztatás bonyolult, naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire.

További információk


Még több a településen (Szeged):

A cég rugalmassága biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden ügyfél személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kaphasson, melynek fontosságát több ezer elégedett utas is megerősítheti. Irodánk utazásszervezői a világ bármely táján és városában tudnak szállást foglalni, autót bérelni, továbbá on-line kapcsolatban állnak a nagy szállodaláncokkal, számos önálló szállodával és partnerirodával. Értékesítő munkánk és forgalmunk alapján kiemelt partnerei vagyunk a DERTOUR, Neckermann irodáknak, melyek útjait közvetlen on-line értékesítési rendszerrel foglaljuk.

Irodánk speciális utazásszervezője a téli sportoknak. Így az utazási piacon egy kiemelkedő és meghatározó saját szervezést és értékesítést foglalunk el, ezzel növelve és megerősítve, mint speciális területtel foglalkozó tour operator iroda helyét az utazási palettán. Önálló téli síkatalógussal jelenünk meg 15 éve. Kiemelkedő Ausztriába irányuló értékesítésünknek köszönhetően tagja vagyunk az Österreich Werbung, azaz Osztrák Idegenforgalmi Képviselet Top Ausztria Klubjának, melybe összesen csak közel 30 utazási iroda nyert tagfelvételt forgalmi adatok alapján.

Önállóan bérelünk Ausztriában – Tirolban – 2 szállodát egész szezonban, további szállodákban kontingenssel és közvetlen lekéréssel dolgozunk, beleértve Olaszország, Svájc és Franciaország síparadicsomait is. Így az ügyfeleknek a publikált áraknál jóval kedvezőbb, speciális áron tudjuk értékesíteni ezeket a szolgáltatásokat.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Szeged):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer