Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
MSE Tours Utazási Iroda
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

MSE Tours Utazási Iroda

Az MSE Tours utazási irodáknál szokatlan egyesületi formában működik. 1986 alapítónk és jog-elődünk, a Magyar Sízők Egyesülete megalapításának, egyben az MSE Tours létrejöttének éve. Az évek múlásával lettünk nevünkben azzá, az egyesület és utazási irodája profiljává lett: Művészet-Sport-Egészség egyesület. Nemcsak nevében, de hagyományaiban is őrzi az alapítók szándékát a szabadidő tartalmas, kellemes eltöltésére, hangulatos társasági programok, kulturális- és zarándokutak szervezésére.

További információk


Még több a településen (Budapest V. kerület):

Az évek során lényegesen átalakult, bővült programkínálatunk, mely elér az Amerikai földrésztől a Baltikumon és Izraelen, Üzbegisztánon át Afrikáig, de természetesen Európában is otthon vagyunk.

Évek óta visszatérő utasaink igényei szerint alakítottuk az úticélokat és közben megéreztük a jó ízét annak, hogy igényes vendégeink egyéni elképzeléseit is színvonalasan megvalósítsuk.

Népszerű szolgáltatásunk az opera- és koncertjegyek beszerzése világszerte a legnagyobb operaházakban és koncert-termekben programon lévő eseményekre - a bécsi Staatsoper-től a NY-i Metropolitan-ig - kiépített kapcsolataink révén szinte csodákra is képesek vagyunk a zeneszerető közönség kiszolgálására.

Így a szolgáltatások széles körével - repülőjegy-értékesítés, program-készítés, szállásfoglalás, hajó- és vonatjegyek beszerzése - állunk egyéni utasaink, vállalati, incentív utak szervezőinek rendelkezésére.

Mint közepes méretű utazási irodának, csak a személyre szabott, igényes és ötletgazdag megvalósítás lehet a célunk és mindennapi alapelvünk.


Forrás: az utazási iroda honlapja
 

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest V. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer