Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Nodeco Kft.
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Nodeco Kft.

Minden így kezdődött. Kalandnak indult és életformává vált. 9 éve egy baráti társaság beiratkozott egy búvártanfolyamra. Aztán jött egy ötlet, egy lehetőség, és megcsináltuk. Szerettük volna továbbadni ezt a sportot és összefogni a rajongókat.

További információk


Még több a településen (Veszprém):

Megnyitottuk iskolánkat, és már 8 éve NAUI búvároktatóként adhatjuk tovább azt a leírhatatlan érzést , amit a búvárkodás ad nekünk minden alkalommal, amikor a víz bezárul a fejünk fölött. A nyugalmat, a felüdülést, a súlytalanság semmihez nem fogható érzését és azt, hogy befogad egy számunkra idegen világ, a víz világa, ahol a mindennapi stressz elfelejtődik. Megtanultuk, hogy ha tisztelettel fordulunk felé, betartjuk a szabályait, megmutatja millió csodáját. Igyekszünk minden tudásunkkal és tapasztalatunkkal továbbadni mindezt tanulóinknak, remélem sikerrel.

Az évek alatt kialakult minden. Saját bőrünkön tapasztaltuk mindennek a jó és a rossz oldalát is, és mára sikerült a nehézségek nagy részét leküzdeni. Rengeteg igazán jó barátra találtunk, de talán a legfontosabb, hogy egy teljesen új életformára leltünk a búvárkodásban. Tanfolyamaink és túráink jó hangulata azt mutatja, jó irányba haladunk. Ha lassan is de talán sikerült városunkkal is megismertetni a víznek ezt a fajta szeretetét, és egyre többen fogják űzni ezt a fantasztikus sportot. A  Nodeco Búvárklubban végzett búvárok számát és a szemükben csillogó örömöt látva mondjuk magunknak azt minden nehéz nap után, hogy ezért Megérte! Köszönet mindenkinek ezért!

Búvárkodás, búvártúrák, búvár tanfolyamok.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Veszprém):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer