Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Papok Borozója
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Papok Borozója

Látogasson el Balatonszőlős-Kisgellára, a Papok Borozójába, a szabadtéri borászati múzeumba és a mellette elterülő kirándulóhelyre! A borozóban borkóstolóval, tájjellegű, házias hideg és meleg étellel és borokkal szolgálunk. Tradicionális, vendéglátós családunk 25 éve áll a pihenni, üdülni vágyó vendégek rendelkezésére. A hatalmas, parkosított területen asztalok, kiülők, kemence, szalonnasütő, bográcsozó és grillező helyek várják az oda látogató kicsiket és nagyokat. Az aktív pihenésre vágyó is megtalálja a számára megfelelő sportolási lehetőséget, legyen az kerékpározás, gyalogtúrázás, lovaglás, vitorlázás, horgászás, utána jólesik egy frissítő fürdőzés a kertben lévő medencében.

További információk


Még több a településen (Balatonszőlős):

Nyitvatartás

Május 1-től Október 15.-ig
naponta 12 órától
Október 15.től Május 1.-ig
csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 12 órától
December Január Február
szombat vasárnap 12 órától
valamint előzetesen egyeztetett időpontokban.


A szabadidő hasznos eltöltéséhez hozzájárulnak a 15-km-es körzetben lévő színvonalas kulturális és szórakoztató Kistérségi programok.  A természetet kedvelők, a bakancsos turisták számára adottak az erdei gyalogtúrák lehetőségei. Változatos erdők, növények, kilátótornyok, pihenőhelyek teszik vonzóvá a környéket a kirándulók számára, és kedvelt a kikapcsolódni, nyugalomra vágyók számára a Káli-medence érintetlen tájai is. Kerékpárút veszi körül lassan már az egész Balatont, így a természet szerelmesei nyugodt körülmények között róhatják a kilométereket kerékpárjuk nyergében.

Kedves vendégeink részére összeállítunk, megszervezünk bármilyen programot!

Szállás:

A lovasi szőlőhegyen, egyedülálló panorámával rendelkező üdülőházak a mai kor elvárásainak megfelelő komforttal rendelkeznek, míg megjelenésükkel, bútorzatukkal az elmúlt századok hangulatát idézik. Szervesen kapcsolódnak hozzá a korhű étkezési technológiák és eszközök. Ilyenek a kemencés, bográcsos, cserépedényes ételek készítése régi receptek szerint, a balatoni halak füstölésének ujjá élesztése. Vendégeinket Balatonfüreden is el tudjuk helyezni apartmanos házunkban.

Szolgáltatásaink:

  • borkóstoló
  • gulyásparti
  • kemencézés
  • kerékpározás
  • lovaglás
  • vadászat
  • húsvét

Nyitott pincelátogatás. Húsvéti vigalom, borkóstolók, lovas kocsikázás, grill parti.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Balatonszőlős):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer