Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Roland Sport Club
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Roland Sport Club

Márkusz Roland vagyok a Roland Sport Club (röviden RSC) alapítója, ügyvezetője, edzője és egy személyben mindenese. Klubunk az extrém sportok világával, a barlangászattal, a hegymászással és a snowboardozással foglalkozik.

További információk

Info:


Még több a településen (Budapest VIII. kerület):

Via ferrata olaszul, klettersteig németül, magyarul talán a "láncos út" fordítás a leginkább találó. Ezek a kifejezések olyan sziklafalakon vezető útvonalakat jelölnek, ahol létrák, drótkötelek és mesterséges fogások segítik az előrejutást. A kiépített útvonalak nem kimondottan sziklamászóknak készültek, hanem olyan túrázóknak, akik szeretik a kihívásokat és kacérkodnak a mászással. Túráink elsődleges célterülete, a gyors elérhetősége miatt, méltán kedvelt, Budapesttől mintegy 340km-re található Alsó-Ausztria déli részén elhelyezkedő festői szépségű Rax-hegység.

A snowboardról: A felszerelést tekintve két alapvető stílust különböztetünk meg a snowboardban. Az egyik az úgynevezett alpin stílus, melynek felszerelése és mozgásanyaga a síeléshez hasonlít leginkább. A másik a free style vagy szabad stílus, mely a szörfből és a gördeszkázásból nőtte ki magát, ehhez méltó módon a felszerelése is a lazaságot tükrözi.  Szeretettel várom mindazon snowboardosok vagy leendő snowboardosok jelentkezését, akik szeretnék elsajátítani ennek a remek sportágnak az alapjait, illetve szeretnék, a már meglévő tudásukat tökéletesíteni. Snowboard táborunkat az ausztriai Gerlitzen Alpokban szervettük.

qpj

Snowboard. Snowboard tábor. Snwaboard oktatás. Via ferrata túrák. Via ferrata kalandtúrák. Alsó-Ausztria. Rax hegység. Tenisz. Tenisz oktatás.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest VIII. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer