Őszi pihenés Sopronban kedvező árakon - gazdag programkínálat!
Őszi pihenés Sopronban kedvező árakon - gazdag programkínálat!
Irány ki a szabadba! Lővér Kalandpark
Irány ki a szabadba! Lővér Kalandpark

A szállodától karnyújtásnyira van a - szinte egész évben hófödte - Schneeberg, és a méltán híres Lővérek fenyvesei.
2 egyágyas, 21 kétágyas, 1 háromágyas szobával várjuk vendégeinket. Szobáink mindegyikéből gyönyörű kilátás tárul az Alpok keleti nyúlványaira. Karnyújtásnyira vannak a - szinte egész évben hófödte - Schneeberg, és a méltán híres Lőverek fenyvesei.
A szobák kialakításánál az vezérelt bennünket, hogy meg tudjunk felelni az eltérő vendégigényeknek. Így Standard, Superior és DeLuxe kétágyas szobákkal várjuk Önöket. Az egyes kategóriák felszereltségéről a `Szobatípusok` oldal ad tájékoztatást.

Főszakácsunk által vezetett konyhánk, jól képzett szakembereivel minden igényt kielégítő ételsorokat kínál kedves vendégeink számára.
Jöjjön el hozzánk és élvezze nálunk a szubalpesi klímatikus gyógyhely varázsát, és ismerkedjen meg a műemlékekben gazdag városunk kulturális, sport és szórakoztató programjaival is.


Fogorvosi, fogászati kezelés. Szépségszalon. Masszázs. Családi és vállalati rendezvények.Fogadás. Konferencia. Bankett. Munkaebéd. Zártkörű parti. Török fürdő. Infraszauna. Gőzfürdő. Élményzuhany. Szolárium.

2017.01.01 - 2017.12.31