Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Szentlőrinci Rendezvénycentrum

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ kiállítási és rendezvény centruma színvonalas infrastruktúrájának és felszereltségének köszönhetően már eddig is különleges színfoltja volt a baranyai rendezvényhelyszíneknek. Legismertebb programunk a Szentlőrinci Gazdanapok, valamint a Szentlőrinci Vágta, ám ezek mellett évről évre számos hagyományos esemény is helyet kap nálunk, mint a Kertészeti Börze, a Szentlőrinci Lobbi Parti, a Borbarátok Éjszakája, s nem utolsó sorban a havonta megrendezésre kerülő termelői börze. A vásárcentrum szerves részét képező, 2015-ben átadott Kistermelők Házában havonta konferenciákat és fórumokat rendezünk, s a szakmai események mellett több céges és családi eseménynek is helyet biztosítunk. Catering és rendezvényszervezés területén sokéves tapasztalattal rendelkező személyzetünknek köszönhetően rendezvény centrumunk tökéletes választás lehet cégük rendezvényeinek lebonyolításához.

E-mail cím: [terme...megnézem]
Kontakt személy: Wirth Bálint
Cím: 7940 Szentlőrinc , Vásártér

2016-tól új szolgáltatással bővítettük palettánkat: mostantól Önnek is lehetősége van zárt körű céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, vállalati partykra és egyéb összejövetelekre kibérelni valamelyik pavilonunkat, a Kistermelők Házát, vagy a Kemencés Udvart!

Az utóbbi években a hagyományos, a természetes reneszánszát éljük. Így van ez a gasztronómia terén is. Vajon mi lehet ennek az oka? Talán meguntuk a zacskós leveseket, a porokból, a mélyhűtők mélyében dermedő többéves tésztákból és húsokból készült „étel remekeket”? Ugyancsak ráuntunk a mikrókban, pár perc alatt előállított, pergamen szárazra pörgetett „pecsenyékre” és az Óperencián túlról importált „gyomoridegen” eleségekre? Netán a pénztárcánk elégelte meg az e fajta „konyhakultúrát”? Gondolom a nosztalgiához mindegyik hozzájárult. Kétségtelen azonban, hogy ennek a módinak számtalan előnye is van. Gyors, időt nyerünk vele, kényelmes, no meg egy két szóból össze lehet „csapni” valamit a család asztalára, hátránya viszont hogy elmaradnak az igazi ízek, az alkotás öröme, a háziasszony dicsérete és nem utolsó sorban a gyerekek sem fognak ezekre - mint anyám utolérhetetlen főztje - túl jó szájízzel emlékezni.

2016-tól új szolgáltatással bővítettük palettánkat: mostantól Önnek is lehetősége van zárt körű céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, vállalati partykra és egyéb összejövetelekre kibérelni valamelyik pavilonunkat, a Kistermelők Házát, vagy a Kemencés Udvart!

Az utóbbi években a hagyományos, a természetes reneszánszát éljük. Így van ez a gasztronómia terén is. Vajon mi lehet ennek az oka? Talán meguntuk a zacskós leveseket, a porokból, a mélyhűtők mélyében dermedő többéves tésztákból és húsokból készült „étel remekeket”? Ugyancsak ráuntunk a mikrókban, pár perc alatt előállított, pergamen szárazra pörgetett „pecsenyékre” és az Óperencián túlról importált „gyomoridegen” eleségekre? Netán a pénztárcánk elégelte meg az e fajta „konyhakultúrát”? Gondolom a nosztalgiához mindegyik hozzájárult. Kétségtelen azonban, hogy ennek a módinak számtalan előnye is van. Gyors, időt nyerünk vele, kényelmes, no meg egy két szóból össze lehet „csapni” valamit a család asztalára, hátránya viszont hogy elmaradnak az igazi ízek, az alkotás öröme, a háziasszony dicsérete és nem utolsó sorban a gyerekek sem fognak ezekre - mint anyám utolérhetetlen főztje - túl jó szájízzel emlékezni.

A nagy átalakulás során ezen a fronton is nagyot változott a világ. Megjelentek a falusi vendéglátóhelyek az igazi házi koszttal, a valódi kelt tészta költeményekkel, a tehéntől, kecskétől származó tejjel, sajttal, a földben termett zöldségekkel, gyümölcsökkel, a házi tyúkkal, szalonnával, kolbásszal, mézzel, lekvárral… Előkerültek a nagymama rég elfelejtett receptjei, a gyönyörű szőttesek, amelyekbe a fonott kosarak mélyén lapuló házikenyereket burkolták. Aztán jött a „kemenceláz”, amibe mi is belekeveredtünk. Megépítettük a Kemencés Udvarunkat, mégpedig abból a megfontolásból, hogy kiállításunk látogatóinak, cégeknek közvetíteni tudjuk a vidék ízeit, hagyományait. Vásárunkon eddig is mindig népszerű és sikeres volt az ételkóstoltatás, a különféle népek gasztronómiai szokásainak bemutatása. Rendszeresen megfordulnak nálunk a királyi szakácsok, volt már szamárpörkölt, de kirukkoltak konyhaművészetükkel a régióban élő szerbek, horvátok, svábok is. A méltán népszerű Kemencés Udvarunk sok-sok eredeti recepttel, kényelmes külső és belső vendégfogadó terekkel áll vendégeink rendelkezésére.

Amit nyújtunk

  •     300 m² alapterületű pavilon vizes blokkal, felszerelt konyhával
  •     fedett kemencés udvar
  •     a kulináris remekművek elkészítéséhez elengedhetetlen felszerelések
  •     a kemence szakszerű kezelésében jártas személyzet
  •     igény szerint szakács biztosítása, komplett menük összeállítása és elkészítése
  •     esti térvilágítás
  •     nyugodt, meghitt, természetközeli környezet
  •     a szentlőrinci rendezvényekről már jól ismert épületkomplexumok

Méltán népszerű Kemencés Udvarunk, professzionális konyhánk sok-sok eredeti recepttel és ételkülönlegességgel, kényelmes külső és belső vendégfogadó terekkel áll az Ön rendelkezésére!

Kemencés udvar és rendezvénycsarnok

- fűthető pavilon, mely kiválóan alkalmas szakmai előadások, konferencia, egyéb rendezvények megtartására 80 főig
- projektoros kivetítési lehetőség, igény szerint LCD TV is rendelkezésre áll
- a belső térben büfépult, hűtőkkel és mosogatóval
- a pavilon előterében fedett terasz, közvetlenül az épület mellett parkolási lehetőség
- fedett kemencés udvar, két kemencével, a hozzá kapcsolódó 300 m2 alapterületű pavilonnal,
felszerelt konyhával és modern vizes blokkal
- a kulináris remekművek elkészítéséhez elengedhetetlen felszerelések
- a kemence szakszerű kezelésében jártas személyzet, igény szerint szakács biztosítása
- komplett menük összeállítása és elkészítése
- esti térvilágítás, nyugodt, meghitt, természetközeli környezet

Érdeklik a részletek, egyedi elképzelése van? Kemencés menü is érdekelné? Kérje ajánlatunkat!

Bérleti díja naponta 1200 Ft/fő, 25 fő alatti létszám esetén 30000 Ft

A komplexum bérleti díja naponta 800 Ft/fő, 25 fő alatti létszám esetén 20000 Ft

Szabadterület

- rendezvény centrumunkban több ezer négyzetméter rendezett füves szabadterület áll rendelkezésre, melyen labdajátékok, ügyességi versenyek, csapatjátékok egyaránt tarthatók.
- a területen kialakított lovas pályák egyeztetés szerint használhatók.
- a terület egészén teljes wifi lefedettséget biztosítunk.

Bérleti díja a területigény függvényében, megegyezés szerint!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Személyesen az irodánkban, telefonon és e-mailben is szívesen állunk rendelkezésére!

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Szentlőrinci Rendezvénycentrum