Irány Siófok!
Irány Siófok!
Családias hangulató hotel Siófok bulinegyedében.
Családias hangulató hotel Siófok bulinegyedében.

TAMED-EX Sebészeti Magánintézet

Magánklinikánk a Balaton déli partján, Siófok belvárosában, könnyen megközelíthető, de nyugodt, csendes helyen található, ahol plasztikai sebészeti, egynapos általános sebészeti, kézsebészeti, bőrsebészeti, proktológiai és urologiai ellátást végzünk. Klinikánk saját szállodai háttérrel is rendelkezik. Pácienseink előjegyzési rendszer alapján érkeznek, ezzel elkerülhető a várakozás és biztosítható a maximális intimitás.


Az ún. egynapos sebészet lehetővé teszi, hogy számos esetben, nyaralása alatt egyben betegségétől is megszabaduljon. Sérv és visszér műtétek, utóbbiak injekciós kezelése, bőr- és kézsebészeti beavatkozások és csaknem valamennyi proktológiai kezelés megoldható ambulanter vagy egy éjszakás megfigyeléssel, melyet követően folytathatja pihenését családtagjai, barátai körében.

Az esztétikai sebészeti beavatkozások döntő többsége megoldható az ún. egynapos sebészet keretei között, így Ön a műtétet követően néhány órával, vagy egy éjszakás megfigyelést követően családja, barátai körében folytathatja nyaralását, pihenését, és megszépülve térhet vissza otthonába, munkahelyére, ismerősei közé, akik csodálkozva és irigykedve észlelik majd a változást, amelyen átesett. Legyen szó szemhéj-, arc-, orr-, fül-, emlő- vagy hasplasztikáról, zsírszívásról vagy akár ajakfeltöltésről. Magánklinikánkon vállalunk intim sebészeti beavatkozásokat is, melyek közül az utóbbi időben a kisajak plasztika a legkeresettebb. Természetesen mindezt olyan fokú, maximális diszkréció mellett, melyet csak egy magánklinikán lehet biztosítani.

A kor előrehaladtával a bőrben végbemenő biológiai folyamatok miatt könyörtelenül megjelenő és szaporodó ráncok sok embert zavarnak. A tőlük való megszabadulás ma már nem egyenlő a műtéttel. A Botox terápia valamint az egyre korszerűbb anyagokkal történő feltöltések szinte azonnal olyan látványos eredményt mutatnak, hogy a tükörbe nézve 5-10 évvel korábbi önmagát láthatja viszont, egy kb. 1 órás kezelést követően. A fájdalomtól sem kell tartania, mert a beavatkozások helyi érzéstelenítésben végezhetők.

Előjegyzési rendszerünk alapján elkerülhető a várakozás, biztosítható a maximális intimitás, valamint a korrekt ellátáshoz szükséges idő, beleértve a betegek lelki állapotával való törődést is. Ellátási rendünk alapján a páciens a kezelés és a kontroll vizsgálatok során is ugyanazzal az orvossal áll kapcsolatban, így a szakmánkban rendkívül fontos személyes bizalom kialakulása biztosított.

Sérv és visszér műtétek, utóbbiak injekciós kezelése, bőr- és kézsebészeti beavatkozások, csaknem valamennyi esztétikai-plasztikai sebészeti illetve proktológiai kezelés és műtét megoldható ambulanter vagy egy éjszakás megfigyeléssel, melyet követően folytathatja pihenését családtagjai, barátai körében.
Az ambuláns és egynapos ellátás a munkából, családtól való távolmaradás idejét minimálisra csökkenti, ezért a kisebb beavatkozások akár a balatoni pihenés időtartama alatt is elvégezhetők.

Klinikánk saját szállodai háttérrel is rendelkezik, de Siófok idegenforgalmi adottságai lehetővé teszik, hogy mindenki az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő szálláshelyet válasszon a városi kínálatból.
A Balaton és annak déli parti fővárosa Siófok egész évben gyönyörű és pihenésre csábít. Az ellátás körüli időszakban így mind a páciensek, mind hozzátartozóik, kísérőik számára biztosított, hogy minden évszakban kényelmesen és hasznosan tölthessék el a gyógyulásukra szánt időt.

Intézetünk számos egészségpénztár - OTP, UNIQA, Patika, Évgyűrűk, Honvéd, TEMPO, K&H Medicina, DIMENZIÓ, Herendi Porcelán, AXA valamint az MKB Egészségpénztárak - szerződéses szolgáltató partnere. 

Egynapos sebészeti beavatkozások, akár üdülés, pihenés alatt a Balatonon, saját szállodai háttérrel. Balatoni szépülés. Plasztikai sebészet Siófokon saját szállodai háttérrel. Pihenés és szépülés a Balatonnál! Megszabadulhat ráncaitól! Szépülés, gyógyulás a Balatonnál. Magánsebészeti intézet szállodai háttérrel Siófokon.

Szolgáltatások: proktológia, intim műtét, diszkrét műtét, plasztika, magánintézet, sebészet, szépségplasztika, szépségkorrekció, egynapos műtét, ráncfeltöltés, arckontúr, arcráncplasztika, arcplasztika, hegplasztika, emlőplasztika, zsírleszívás, fülplasztika, szemhéjplasztika, intim sebészet, kézsebészet.

Forrás: A klinika honlapja
 

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
TAMED-EX Sebészeti Magánintézet

szabadidő