Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság


Még több a településen (Tiszafüred):

A XXI. század emberének „A természettel” való találkozás lassan az ünnepnapok ritka pillanatai közé tartozik. Egy ilyen eseményt ugyanúgy át kell tudni élni, mint a család legkedvesebb ünnepeit. A Tisza-tónál ezekhez az ünnepi találkozásokhoz teremtődnek meg az ideális feltételek: a változatos vízterek varázslatos világa és az oda elkalauzoló szolgáltatások sokasága. A pihenni vágyó vendégek megtalálják itt a Hortobágy több száz évvel ezelőtti árvízjárta képét, az őseink által a Tisza völgyben talált természeti bőséget, a Tisza menti táj magához ölelő nyugalmát.

A Tisza-tó a természet és a víz különleges, hazánkban sehol máshol nem tapasztalható egyvelegét kínálja a turistáknak. A Tisza-tó újabb és újabb dimenzióit nyitja meg a természeti kincsek láttatásának. A vendégek képesek a vízen csónakázva karnyújtásnyira madarakat látni és fotózni, szigeteket összekötő dongautakon víz felett sétálni, madármegfigyelő tornyokból rálátni végtelen mocsárrétekre, hínármezőkre, vagy akár több kilométer hosszú szigeteken, erdőben sétálni.

A térség legjelentősebb turisztikai fejlesztéseként a Tisza-tavi Ökocentrum segít lemerülni a víz alá, s háromdimenziós mozija évszaktól függetlenül láttatja a természetet.
 

Csónak-, kenutúrák. Csónakázás. Horgászat. Kerékpár túra. Nyári táborok. Sport és edzőtáborok. Iskolai-, gólya és cserkésztábor. Képzőművészeti tábor. Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvény. Tiszavirág Ártéri Sétaút. Természetfotózás. Vízparti üdülések. Konferencia helyszínek. Egészségturizmus.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Tiszafüred):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer