Cadillac Veteránautó Múzeum Keszthely - egyedülálló tematikus kiállítás
Cadillac Veteránautó Múzeum Keszthely - egyedülálló tematikus kiállítás

A Keszthelyi Kórház missziója: Biztonságos, emberbarát környezetben, korszerű, magas színvonalú betegellátás, a munkatársaink megbecsülése, hagyományainkhoz híven kórházunk jó hírének megtartása.


A Keszthelyi Kórház legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok hazai és nemzetközi minőségi követelményeket egyaránt kielégítő színvonalú ellátását, és az ehhez szükséges körülmények megteremtését.

Tevékenységünk jó minőségét hatékony módszerek alkalmazásával, betegeink igényeit messzemenően szem előtt tartva kívánjuk biztosítani.

Ugyanakkor kötelességünk, hogy ezeket az igényeket a mindenkori szakszerűségi követelményeknek megfelelően összhangba hozzuk:

  • a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott gyógyító-megelőző terápiás módszerekkel, eljárásokkal, (kiadott módszertani útmutatókkal).
  • A törvényekkel, rendeletekkel, a hatósági előírásokkal, illetve a vonatkozó nemzeti és nemzetközi szabványokkal, egyéb előírásokkal,
  • Az előírt és megkívánt biztonsági követelményekkel.

A gyógyító tevékenység minőségi követelményeinek mind teljesebb körű kielégítése érdekében elvárjuk szakembereinktől a szakadatlan megújulást, fogékonyságot az új terápiák iránt, a töretlen szakmai fejlődést.
Minden vezetői szinten elvárjuk a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését és a minőségi munkavégzést.

Munkatársaink hivatásukat küldetésnek tekintik, és arra törekszenek, hogy ezt a betegek érezzék és tapasztalják is. Így természetesnek érzik, hogy kötelességük a jó minőség biztosítására, védelmére és fejlesztésére való törekvés, a minőségi előírások és követelmények betartása.

Forrás: A kórház honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31