Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 130 kiállítóval Budapesten a Vajdahunyad várban
Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 130 kiállítóval Budapesten a Vajdahunyad várban

Az X-Car Autókölcsönző mára már a magyarországi autókölcsönző piac egyik meghatározó szereplője lett. Kínálatunkban megtalálhatók a személygépkocsik, tehergépkocsik, mikróbuszok mellett, a hűtős tehergépkocsik, valamint a lakóautók is. Ingyen bérautót mi sem tudunk adni, viszont megpróbálunk kedvező bérleti díjakat kialakítani, gépjármű parkunk folyamatosan karbantartott, többségében új, vagy újszerű gépkocsiból áll. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk színvonalával, a bérelt gépkocsival elégedett lesz, és ár érték arányában sikerül versenyképesnek lennünk az autókölcsönző piacon.


A lakóautók értékesítése mellett, a lakóautók bérbeadása is jelentős szerepet játszik cégünk életében. A lakóautó kölcsönzés iránt mutatkozó, egyre fokozódó igényeket, cégünk új lakóautók beszerzésével próbálja meg kielégíteni. Gépkocsi bérlésre mindenkinek szüksége lehet.

Ha elromlott az autója, vagy cserélni szeretné, de még az új gépkocsiját nem veheti át, praktikus megoldás lehet ezen időszakra a gépkocsi kölcsönzése. Üzletébe, vagy vállalkozásának árut kell szállítani, de csak időszakosan van szüksége tehergépkocsira, vagy költözni szeretne, kézenfekvő megoldás, a vásárlás helyett, tehergépkocsit bérelni. Cégünk élelmiszerek, hűtést igénylő áruk szállításához , bérelhető hűtős tehergépkocsikkal áll a bérlők rendelkezésére.

Családi kirándulásokhoz, nyaraláshoz, üzleti utakhoz, költségkímélő megoldás lehet, ha többen egy mikrobusszal utaznak, ezért nagy csomagtartóval rendelkező, légkondicionált minibuszokat kínálunk bérlőinknek.

Autókölcsönzőnk bérautó flottája kizárólag új, vagy újszerű, rendszeresen szervizelt, légkondicionált gépkocsikból áll. Minden bérelhető gépkocsink érvényes kötelező, és CASCO biztosítással, valamint Magyarországi autópálya matricával rendelkezik.

Amennyiben gépkocsit szeretne kölcsönözni, keressen bennünket, kollégáink, folyamatosan bővülő gépjármű parkunk által, minden igényt igyekeznek kielégíteni.

Forrás: A kölcsönző honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
X-Car Autókölcsönző Dunakeszi