Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Zsályaliget Élménypark
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Zsályaliget Élménypark

Baranya megye legnagyobb családi élményparkja! A Zsályaliget Élménypark Pogány külterületén helyezkedik el, festői környezetben, ahol mintegy 23 hektáron várjuk a gyermekeket, felnőtteket és az örök fiatalokat. Élményparkunkban mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot, legyen az kaland, szórakozás, sport, tanulás vagy akár természetjárás. A lélegzetelállítóan szép környezet és a park területén megtalálható számtalan attrakció lebilincselően hat az ide látogatókra. Az interaktív tanösvénytől a drótkötélpályán át a vízi kalandokig felsorolni is nehéz, hogy mennyi élmény vár a vendégekre. Rengeteg tartalmas aktív szabadidős lehetőséget nyújtunk és hétről hétre friss programokkal várjuk a látogatókat.

További információk


Még több a településen (Pogány):

Az élményközpontú és ökológiai szemléletformáló, egyedi jellegű, innovatív gyermekpark létesítésének indokoltsága alapvetően a társadalmi hasznosságon nyugodott. A magyar nagyvárosokból jó minőségű úton elérhető, edutainment elemeket is felvonultató tematikával rendelkező park festői szépségű környezete önmagában befolyásoló tényezővé léphet elő, megerősítheti azt a környezeti nevelési munkát, melyet a park végez látogatói szemléletformálása kapcsán.

A környezettudatos szülők örömmel viszik gyermekeiket egy olyan létesítménybe, mely amellett, hogy szórakoztatja az egész családot, egészséges és természet közeli helyszínen található, sőt a környezeti fenntarthatóság szellemében fejleszti a látogatókat.
A desztináció turisztikai kínálatában kiemelt szerepet kapnak a túrák, a természet szeretetére épülő programok, a park ezeket egészíti ki egy szemléletformáló, de emellett szórakoztató létesítményekkel, programokkal.

A park Pogány völgyében, természetes környezetben, források, tavak, patakok közvetlen közelében helyezkedik el. A beruházás zöldmezős turisztikai fejlesztés, melynek keretében megépítésre került egy új, természetközeli, környezet- és családbarát, innovatív, fejlett technológiával felszerelt, okos-ház funkciókkal ellátott akadálymentes Élménypark.

A 2015 decemberében átadott fejlesztéssel a beruházók egyik célja, hogy az akár 3 éves korú kisgyermekkel érkező családok egész napos szórakozását biztosítsa. Különleges elhelyezkedéséből fakadóan a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket parkunkban akkor is, ha távolról szemlélik játékukat: a szülők mindent látnak, ami a területen történik, ami a célcsoportnak szánt családok körében a kiemelkedő élmény mellett biztonságot is nyújt.

A parkba a belépés többfunkciós fogadóépületen keresztül történik. A fogadóépületben a látogatók részére öltözőt, étkezési lehetőséget biztosítanak, valamint gyermek-foglalkoztató is kialakításra került. A projekt keretein belül 1 km-es betonutat is épített a beruházó.

Még több a településen (Pogány):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer