Aranymosás a Mátrában tavasztól ősz végéig, vagy egyéb természetes vizeknél fagymentes időben

Aranymosás a Mátrában tavasztól ősz végéig, vagy egyéb természetes vizeknél fagymentes időben

Kiemelt ajánlat
2021. április

Aranymosás élményprogram a Mátrában vagy egyéb választott helyszínen. A programot igénybe vevők az aranymosást a mátrai kiállítás szabadtéri területén, eredeti aranymosó tállal végezhetik, amelyhez egy kis tégelyt adunk a kimosott drágaköveknek, ásványoknak, amiben azok hazavihetőek. Az aranymosó program időjárás függően vehető igénybe, a mátrai kiállításnál március közepétől - november elejéig, egyéb természetes vizeknél pedig fagymentes időben.

Aranymosás élményprogram

A korlátozások ideje alatt családoknak, baráti társaságoknak és egyéni érdeklődőknek is szervezünk egyedi, a résztvevők igényére szabott ásványgyűjtő programlehetőségeket.

A programot igénybe vevők az aranymosást a kiállítás szabadtéri területén, eredeti aranymosó tállal végezhetik, amelyhez egy kis tégelyt adunk a kimosott drágaköveknek, ásványoknak, amiben azok hazavihetőek.

Kétféle aranymosó csomagból választhatnak vendégeink.

1. A hordalék csomag 50-100 darab csiszolt 1 – 5 karátos drágakövet és csiszolt és csiszolatlan ásványokat tartalmaz.

2. Az 1. hordalékcsomaghoz képest 2 darab 5-20 karátos természetes drágakövet (zafírt, rubint, akvamarint, szivárvány holdkövet vagy hasonlóan értékes drágakövet tartalmaz).

A kicsik, vagy akik nem szeretnének vizesek lenni, homokozóban kereshetnek nyers és csiszolt ásványokat lapát és szita segítségével (pl. jáspis, achát, kalcit, opál, stb)

Aranymosó programunk természetes vizek mellé is kérhető, ahol a természetes vizek hordalékát mossuk át a hegyekből kimosódott arany és nyers drágakövek után kutatva. A szükséges aranymosó eszközöket, aranymosózsilip, aranymosótál stb a résztvevők részére biztosítjuk. A résztvevők száma a kültéri aranymosó programon maximum 10 fő.

Az aranymosó program időjárás függően vehető igénybe, a kiállításnál március közepétől - november elejéig, természetes vizeknél pedig fagymentes időben.

A zárt körű rendezvényen maximum 10 fő vehet részt, ebbe a létszámba a gyermekek is beletartoznak.

Egyedi programjaink születésnapi, névnapi meglepetésként is kérhetők, de a résztvevők száma ez esetben is a hatályos rendleleteknek megfelelő létszámban maximalizált (ez jelenleg 10 fő), és a résztvevőknek ismerniük kell egymást.

A programra a tervezett időpont előtt két héttel bejelentkezést kérünk elérhetőségeinken.

A programok áráról kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken, mivel az ár függ a program helyszínétől és a résztvevők létszámától is.


2021.04.01. - 2021.04.30.
2021.05.01. - 2021.05.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG