Nyíregyházi esküvőhelyszín a Sóstói Múzeumfaluban, tartsa esküvőjét Nyíregyházán!

Nyíregyházi esküvőhelyszín a Sóstói Múzeumfaluban, tartsa esküvőjét Nyíregyházán!

Kiemelt ajánlat
2021.01.01. - 12.31.

Tartsa nálunk esküvőjét a festői Múzeumfaluban Nyíregyházán! Helyet adunk meghitt családi esküvőknek, ebédeknek, az azokat kísérő, fogadásoknak. Hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeuma a mai Szabolcs-Szatmár-Bereg megye földrajzi és néprajzi tájegységeinek megfelelő csoportosításban egy valóságos, ám igazából soha nem létezett falu másaként mutatja be a vidék néprajzi sajátosságait.

Az esküvő és a lagzi helyszínének kiválasztása a NAGY NAP szervezése során az egyik legfontosabb lépés. A tökéletes helyszín megadhatja az esküvő keretét, ezért érdemes jól átgondolni a döntést. Különleges alkalomra különleges helyszínt kínálunk.

Magyarország legnagyobb regionális szabadtéri múzeumában, a Sóstói Múzeumfaluban számtalan látnivaló mellett lehetőséget biztosítunk sajátos és egyedülálló helyszínek bérlésére, illetve különleges családi rendezvények lebonyolítására.

Mind a polgári, mind az egyházi szertartás megrendezhető a Múzeumfalu területén. Templomunk tökéletes színhelye lehet egy nem mindennapi esküvői szertartásnak.

A jeles eseményt követő ünnepi ebéd, mulatság pedig egy karnyújtásnyira várja a vendégeket az alábbi helyszínek valamelyikén:
- A közel 80 fő befogadására alkalmas Pálinkaház impozáns és modern helyszín.
- A csakugyan 80 fő megvendégelésére megfelelő Nagyhalászi Deszka Magtár megjelenésében a hagyomány és a korszerűség is tetten érhető.
- A Nyitott szín páratlan hangulatot biztosít a természetes környezetben rendezett összejövetelekhez.  A feledhetetlen nyáresten akár 200 fő is együtt ünnepelhet.

Külsős szolgáltató bevonása nélkül 100 főig tudunk teljes körű cateringet biztosítani. Múltidéző, hagyományos módon elkészített ételek felszolgálásával egyedülálló íz- és hangulatvilággal ruházzuk fel életed legszebb napját!

AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁS helyszínének kiválasztása nagyon fontos feladat, hiszen a helyszín nagyban meghatározza a készülő képeket. Az egykori falusi hangulatot megidéző porták egyedi lehetőségeket és helyszíneket kínálnak a fotózáshoz, amely kitűnő emlék lehet mindenki számára!

Minden egyedi elképzelés megvalósításában segítünk, hogy tökéletes legyen a NAGY NAP!

Keress Bennünket a megadott elérhetőségeinken, hogy számodra megfelelő, egyedi ajánlattal segíthessünk, vagy tájékozódj honlapunkról:

Megközelítés

A múzeum megközelíthető a nyíregyházi vasútállomástól induló, a városközpontban is áthaladó 8-as jelű autóbusszal, vagy a Záhony felé közlekedő személyvonattal. Közúton a Nagyhalász felé vezető úton a városközponttól 4km-re található Sóstófürdő.


2021.01.01. - 2021.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Nyíregyházi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG