Hangulatos Borkóstoló Est a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos Borkóstoló Est a Pátyi Pincehegyen

Kiemelt ajánlat
2021. április 18.

Hangulatos borkóstoló estre hívjuk a Pátyi pincehegyre! Házigazda: Pál János borszakértő, kreatív séf. A Hangulat Pince és a Pátyi pincehegy rövid bemutatásával kezdődő programunk során hat féle bort kóstolhatnak vendégeink a házigazda ajánlásával, és izgalmas ízjátékával. A gasztronómiai élvezeteket helyi pogácsával és etyeki sajttállal is fokozzuk. A program csoportok számára, és publikus időpontokban meghirdetett egyéni részvétellel is elérhető, utóbbi esetben SZÉP kártyás fizetési lehetőséggel.

Borkóstoló est Pál János borszakértő és kreatív séf házigazdával: 6 tételes borkóstoló, izgalmas ízjáték a tételekhez, etyeki sajttál, pogácsa. Az esemény során a Hangulat Pince és a Pátyi Pincehegy is bemutatásra kerül egy rövid séta során (pincehegyi séta csak jó idő esetén), majd a házigazda a pincénél tartja meg az ízjátékos borkóstoló programot, melyben a helyi borok kiválóságai közül is szerepelnek tételek, és Etyeki sajtválogatásból készült sajttálat is kóstolhatnak közben vendégeink. A kóstoló végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet (ajándék bortasakkal). A programot járványügyi helyzetben nem tudjuk megtartani.

A program kb. 2 óra, csoportprogramként 10-20 fő számára tartjuk meg. A csoportprogram időpontját jóval előre érdemes egyeztetni, a házigazda elérhetősége miatt (elérhető időszak: március – november). Publikus meghirdetett időpontjaik is vannak erre a programra, ahova egyénileg is lehet jelentkezni.

Következő garantált programidőpont egyéni jelentkezéssel: 2021. április 18. délután 16 óra.

Részvételi díj: 7.500.- / fő (helyszínen kp, bankkártya, SZÉP kártya vendéglátás). Előzetes regisztráció kötelező (email, telefon, facebook)! Bp. Széll Kálmán térről közvetlen volán járatok (bővebb infó a honlapunkon).

Csoport program bruttó ár (kp, bankkártya, előre utalás / előleg szükséges):

- 10-14 fő: 90.000.-
- 15-20 fő: 125.000.-


2021.04.18.
Találatok száma: 1

Hangulat Pince Páty

Hangulat Pince Páty

Pincénk a hangulatos Pátyi Történelmi Pincehegyen található. Pincénk családi-, baráti- és kisebb céges rendezvényekre is kibérelhető előzetes bejelentkezéssel és időpont egyeztetéssel. Van vendégfogadó présház rész, kóstolóterem és bortrezor is. A pince előtt egy kis tűzrakó hely is használható ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Borozni hívjuk és várjuk!


Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Futó Gábor
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG