Kedves Levente Hagyományőrző Porta Szabolcs
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Kedves Levente Hagyományőrző Porta Szabolcs


A szabolcsi földvár kapujában a Kedves Levente hagyományőrző porta vendégszobával, árnyékos sátorhelyekkel, nagy szőlőlugassal, filagóriákkal várja vendégeit. Megrendelhető továbbá idegenvezetés, íjász bemutató, tiszai ladiktúra, horgászat, halászat, történelmi kalandjáték. Nyitott kézműves műhelyünkben pedig megtekinthetőek alkotásaink. A portán falusi vendégasztal üzemel, ami a gazdaság kincseiből szemelgetve, a térségre jellemző ételekkel várja az éhes vándorokat.

Vendégszállás

A szabolcsi földvár kapujában árnyékos, élősövénnyel elválasztott sátorhelyek, hangulatos vendégszobák, jól felszerelt konyhával. A kertben két filagória, nagy szőlőlugas asztalokkal- padokkal akár 70 fő részére is. Kinti és benti fürdő-wc, falikút, bográcsozó hely, íjászpálya, tiszai ladik, horgász és fürdési lehetőség, ping-pong asztal, tollaslabda, kerámia műhely segíti  a tartalmas időtöltést.

Csoportok részére idegenvezetés, kalandjáték, lovaglás, szekerezés is igénybe vehető. A természeti adottságok mint a földvár, Tisza, morotvák, erdők, árterek és a gazdag élővilág remek túrákra ad lehetőséget akár gyalog, kerékpárral vagy ladikkal indul el az ember.

Vendégasztal

A portán falusi vendégasztal üzemel, ami a gazdaság kincseiből szemelgetve, a térségre jellemző ételekkel várja az éhes vándorokat. A termesztés folyamán nagyon figyelünk a trágyák és permetszerek használatára, minél inkább kiaknázva a 'bio' termesztés lehetőségeit.

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 1

Mudrány-kúria

Mudrány-kúria

Szabolcs település nevezetessége a XVIII. század végi késő barokk épület, a Mudrány-kúria. A XIX. század közepén a konyha és a zárt előtér kivételével valamennyi helyiség mennyezetét hun és magyar fejedelmek, királyok festett mellképeivel díszítették. A Mudrány-kúria a megyei múzeum iparművészeti ... Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Szabolcsi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események