Kulturális Örökség Napjai Budapest 2020. BUM - Bevásárló és Tematikus utcák programjai
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Kulturális Örökség Napjai Budapest 2020. BUM - Bevásárló és Tematikus utcák programjai


A bevásárló és tematikus utcák idén is csatlakozik a 2020. szeptember 19-20. között megrendezett Kulturális Örökség Napjaihoz.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kulturális Örökség Napjai 2020 – BUM programok

Idén három hagyományos sétán a történelmi Pest városfalán túl, a Kiskörút és Nagykörút között létrejött városrészekbe látogatunk: Ferencváros egyik fő utcájába, a Ráday utcába (Ráday Kultucca), művészeti sétára indulunk a Lipótvárosban (Art&Antique Street). A Duna budai partján, a Szabadság hídhoz közel formálódott Bartók Béla út (Bartók Béla Boulevard) két oldalán haladunk majd.

Továbbá az utóbbi hónapok változásainak köszönhetően kettő új on-line (hatvan perces) közvetítésre hívunk minden érdeklődőt. A Nagykörút vonzásában felépült pesti és budai vásárcsarnokot és környezetüket mutatjuk be. Előbbit a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága (CSAPI) partnerünkkel együttműködve, míg utóbbit a II. kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő Fény Utcai Piac Beruházó, Szervező és Üzemeltető Kft. partnerségével mutatjuk be. Józsefvárosban a Rákóczi tér és környékét (Csarnoknegyed), míg a Várnegyed alatt húzódó Országút városrészben, a Fény utcai piac és térségét járjuk be.

Az esemény a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) koordinálásában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával valósul meg.

2020. szeptember 19. (szombat)

9.30 - 10.30  online  Vásárcsarnok Pesten a Csarnoknegyed városrészben: a Rákóczi téri piac és környéke

11.00 - 12.30  hagyományos/csoportos Művészeti séta a Lipótvárosban

12.30 - 13.30  online  Vásárcsarnok Budán az Országút városrészben: a Fény utcai piac és környéke

15.00 - 17.00  hagyományos / csoportos Séta a Ráday Kultuccában

2020. szeptember 20. (vasárnap)

11.00 - 12.30   hagyományos / csoportos  Séta a Bartók Béla Boulevardon

Általános tudnivalók

ONLINE közvetítés

Idegenvezetőink élő adásban, a helyszíneken kalauzolják Önöket okos készülékük segítségével egy zoom meeting keretében, ahová Önök is bekapcsolódhatnak az online térben, mintha csak egy hagyományos sétán lennénk. Ezt otthonukból, kényelmesen tehetik meg. Nem kell más hozzá, csak egy olyan eszköz (telefon, tablet, laptop, pc), amin nézni tudják a "közvetítést". Ennél a programnál csak online kapcsolódásra van lehetőség, személyesen nem tudjuk Önöket a helyszínen fogadni.

Chat formájában bármikor megoszthatják velünk észrevételeiket. Ha rendelkeznek mikrofonnal, akkor a séta végén szóban is feltehetik a kérdéseiket.

Az Önök számára a részvétel ingyenes, csak internetkapcsolattal, egy megfelelő eszközzel és a zoom applikációval kell rendelkezniük, hogy részesei legyenek ennek az élménynek.

Az esemény regisztrációhoz kötött, a visszaigazoló e-mailben kapják meg az adott séta zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni.

A feltüntetett időpontok a séta kezdését jelölik, ezért javasoljuk, hogy 10-15 perccel korábban már jelentkezzenek be a felületre és ellenőrizzék a készüléküket, hogy jól hallják és látják a „közvetítést”. Ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést.

CSOPORTOS séta

A létszám 15 főben limitált, továbbá kötelező a Tourguide (VOX) készülék használata. Erre a megfelelő távolság betartása érdekében van szükség. Javasolt a maszk vagy sál használata, amit kérjük, hogy hozzon magával, hogy ha egy belső térbe megyünk, akkor megfeleljünk a hatályos szabályoknak. A VOX készülék bérlése 500,- Ft/fő, mely összeget kérjük, hogy legkésőbb a séta előtt 3 nappal utaljon el számunkra, hogy meg tudjuk rendelni azokat. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, amennyit megfizettek, viszont enélkül nem vehetnek részt a sétán, mert az idegenvezető nem tud maszkot viselni és nem állhatnak közvetlenül mellé.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Az utalás részletei, illetve az indulási pont a visszaigazoló e-mailben található majd. Amennyiben regisztráció után 1-2 órán belül nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt, akkor e-mailben jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a szükséges információkat.

Az online közvetítésről felvétel készül, így ha Ön hozzászól mikrofon segítségével, akkor az is rögzítésre kerül. Továbbá a csoportos sétákról hang és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promoóiós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események