Mórahalom programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események

Mórahalom programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események

Kiemelt ajánlat
2021. március 27.

2021. évi mórahalmi programajánló. A Kolo Kulturális Központ a régió zeneművészeti életébe kíván új programsorozatával értéket és minőséget közvetíteni. A kiváló akusztikai adottságokkal rendelkező hangversenyterme 2021-től a magas minőségű, szórakoztató zenei kultúrának ad otthont. Ezzel is támogatva a zeneművészet széles spektrumán helyet foglaló kiemelkedő művészek térségben történő bemutatkozását.


2021.03.27. BÍRÓ ESZTER Időradír koncert
BÍRÓ ESZTER vadonatúj, harmadik lemeze egy, az Időmanóról szóló mese köré íródott. A manó egy nagy lombos fa legtetején üldögél egy különleges „világórában”. Ott őrzi a másodperceket, perceket és órákat. Amikor leesik a vekker és darabokra hullik, a percek, az évszakok, a hét napjai, sőt még az időjárás is összekuszálódik. A koncert végére sok dal és interaktív játék segítségével összeállnak az óra darabjai.
Mórahalom
Megnézem
2021.04.08. Budapest Klezmer Band Koncert
A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. virtuóz módon ötvözi a sajátos zenei kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, amit egy csepp modernitással fűszereznek.
Mórahalom
Megnézem
2021.04.15. ILLÉNYI KATICA & SÁRIK PÉTER TRIÓ - Nyár, Tangó, Szerelem koncert
Nyár, Tangó, Szerelem – Különleges zenei műsorral lép a közönség elé ILLÉNYI KATICA, LISZT és ARTISJUS díjas előadóművész, Magyarország érdemes művésze, a Magyar Művészeti Akadémia köztestületi tagja.
Mórahalom
Megnézem
2021.04.22. FOOL MOON koncert
Hazánk elsőszámú, többszörös nemzetközi díjas POP-ACAPELLA együttese immár 18 évnyi újító-úttörő munkát tudhat maga mögött. A FOOL MOONNAK köszönhetően az acapella – azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót.
Mórahalom
Megnézem
2021.05.06. KAMARÁS IVÁN - „Egy Fess Pesti Este” koncert
KAMARÁS IVÁN korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul. Az EGY FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész est. A ‘20-‘60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi a magyar filmgyártás aranykorát idézik, a magyar kulturális örökség kincseivel, olyan közönség kedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, Mindig az a perc és így tovább…
Mórahalom
Megnézem
2021.05.27. DÉS LÁSZLÓ koncert
Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. pár éve ő maga is kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.11. ALMA EGYÜTTES koncert
Az Alma Együttes a gyerekek körében ma a legnépszerűbb gyermekzenekarok egyike, zenéit kicsik és nagyok is betéve tudják. A gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető`,- és „tánc-izmokat` egyaránt megmozgató képességükben rejlik......
Mórahalom
Megnézem
2021.06.12. VALAHOL EURÓPÁBAN musical
Radványi Géza világhírű filmjéből született nagysikerű musical-adaptációt Györfi Csaba viszi színre csaknem húsz gyermekszereplővel, a Lilliput Társulat művészeivel és meghívott alkotókkal. A nagyváradi Szigligeti Színház előadása nem pusztán könnyeket csal a szemekbe, hanem a zene erejének hallhatatlanságáról és a színház örökérvényű fontosságáról ad tanúbizonyságot.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.16. A TENKES KAPITÁNY táncjáték
A Tenkes kapitánya című történelmi kalandfilm meghatározó szerepet töltött be a magyar televíziózás történetében. Az 1964-ben készült fekete-fehér film – mint a Magyar Televízió első sorozata – annak idején óriási népszerűségre tett szert. A téma a Rákóczi-szabadságharc idején, Siklós környékén folyó kuruc-labanc küzdelmeket idézi.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.19. OSZTRIGÁS MICI - zenés komédia
Dr. Petypon egy tudományos munkájába temetkező orvostanár, aki fanatikusan hívő feleségével szerényen éli mindennapjait. Ám egyszer végre befejezi a nagy művét, az „altatószéket”, és ennek örömére cimborája a hírhedt Maximba viszi ünnepelni, ahol egyikük sem marad szomjasan… Másnap reggel ő a nappalijának kanapéja alatt ébred sajgó fejjel, a hálószobájából pedig Osztrigás Mici, a Maxim táncosnőjének ásítása hallatszik ki… Ettől kezdve elkezdődik Petypon rémálma, Mici levakarhatatlan és szemtelenül csábos. A fondorlatos helyzetek pergő ritmusban követik egymást a fergeteges bohózatban, amit örökzöld melódiák kísérnek. A Szabadkai Népszínház magyar társulatának előadása.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.20. BUDAPEST BÁR koncert
Sztárvendégek: Tóth Vera, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori
A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat azóta is sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt. Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.23. Zorán koncert
Az elmúlt 50 év egyik legmeghatározóbb hazai könnyűzenei előadója. Számos, mára már örökzölddé vált sláger alkotója. ZORÁN, mint jelenség megkerülhetetlen, ha a magyar zenei életről beszélünk. Koncertjei teltházasak. 2018 után újra Mórahalmon ad nagykoncertet.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.25. - 2021.06.26. NIKOLA TESLA - Végtelen energia musical
A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely ismét lenyűgöz és elkápráztat, egyben izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának, bemutatva Smiljantól, Prágán, Budapesten, Párizson, New Yorkon és a Chicagói Világkiállításon át egészen a Niagara vízeséséig az akkori roppant színes és pezsdülő nagyvilágot.
Mórahalom
Megnézem
2021.06.30. MY LAND – újcirkuszi előadása
Recirquel – újcirkusz. A My Land színpadán az előadók életre kelnek a homokból, hogy elmeséljék személyes történeteiket, amelyek hipnotikus képeket hoznak létre, idézve a hagyományt, a szabadságot és a szeretetet. A hagyományos földrajzi tatár, moldáv és egyéb ukrajnai zeneművekből álló, és soha nem látott fizikai varázslatokat felvevő My Land, részben a kortárs tánc, részben cirkuszi előadás, amely színházi finomságokat és a kelet-európai akrobatikus művészetek energiáját bemutató showt varázsol a nézők elé.
Mórahalom
Megnézem
2021.07.16. SZILAJ musical - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.
Mórahalom
Megnézem
2021.07.18. CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ operett - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
A világhírű dallamok, mint a “Te rongyos élet”, “Hajmási Péter”, “Emlékszel még”, valamint eredeti humora tette ezt az operettet színházunk legnépszerűbb produkciójává is. A cselekményt a kedves, bolondos Bóni gróf és Feri bácsi, az orfeum törzsvendégei bonyolítják. Kálmán Imre hallhatatlan zenéje a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban.
Mórahalom
Megnézem
2021.07.23. MARICA GRÓFNŐ operett - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
Az operettirodalom egyik legsikeresebb alkotása, Kálmán Imre legnépszerűbb operettje, a Marica grófnő mindig ünnep egy színház és a közönség számára. Egy klasszikus nagyoperett minden kötelező kelléke jelen lesz – lóháton táncra pördülő, remek hangú színészekkel.
Mórahalom
Megnézem
2021.08.06. RÓZSA SÁNDOR, AZ ALFÖLDI BETYÁR musical - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
A darab kiváló jellemábrázolással fordulatos módon mutatja meg Rózsa Sándor, a betyár személyiségének átalakulását. Drámai feszültségekkel, hármas szerelmi kalanddal, időnként humorral jelenik meg a betyár alakja. A látványos lovas jelenetek, szekérrablások csak fokozzák a hangulatot.
Mórahalom
Megnézem
2021.08.15. RÓMEÓ ÉS JÚLIA koncert változat - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
Shakespeare hallhatatlan szerelmi története elevenedik meg a Nemzeti Lovas Színház új produkciójában. Rómeó és Júlia szerelme, valamint a lovas színház lovainak csodálatos párosítása egy újfajta koncert- musical élménnyel ajándékozza meg nézőit. Egy szerelem történetének izgalmas, új fajta feldolgozása az előadás, ahol látvány és zene fúziója egyedi élményként jelenik meg. Az angol irodalom leghíresebb mesterének tragédiája, mely minden korban megtalálta saját helyét, s a szerelem, valamint a viszály és háború örökét mutatja be, az érzelmek legszélesebb skáláján mozogva tartja rabul a nézőit.
Mórahalom
Megnézem
2021.08.18. SZILAJ musical - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.
Mórahalom
Megnézem
2021.08.20. SZENT LÁSZLÓ- A LOVAGKIRÁLY népi rockopera - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
A Nemzeti Lovas Színház új produkciójaként debütál Mórahalmon, Szent László - a lovagkirály. Egy különleges világ, korszakos uralkodójának történetét meséli el, változatos és izgalmas zenékkel és látványos lovasbemutatókkal a darab.
Mórahalom
Megnézem
2021.08.28. - 2021.08.29. ALDDIN családi musical - A Nemzeti Lovas Színház produkciója
Családi musical a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház színpadán. A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.
Mórahalom
Megnézem
További ajánlataink

2021.03.21. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.03.27. 18:00 - 2021.03.27. 19:30 Bíró Eszter koncert 2021 Mórahalom. IDŐRADÍR KONCERT és játék az idővel gyerekeknek és felnőtteknek
2021.04.08. 19:30 - 2021.04.08. 21:00 Budapest Klezmer Band koncert 2021 Mórahalom
2021.04.15. 19:30 - 2021.04.15. 21:00 Illényi Katica & Sárik Péter Trió koncert 2021 Mórahalom
2021.04.18. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.04.22. 19:30 - 2021.04.22. 21:00 Fool Moon koncert 2021 Mórahalom
2021.01.01. - 2021.12.31. Homokhátság programok 2021
2021.05.06. 19:30 - 2021.05.06. 21:00 Kamarás Iván koncert 2021 Mórahalom
2021.05.16. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.05.27. 19:30 Dés László koncert 2021 Mórahalom
2021.06.11. 18:00 - 2021.06.11. 19:30 Alma Együttes koncert 2021 Mórahalom
2021.06.12. - 2021.08.29. Patkó Lovas és Szabadtéri Színház programok 2021 Mórahalom
2021.06.20. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.06.23. 19:30 - 2021.06.23. 22:00 Zorán koncert 2021 Mórahalom
2021.07.18. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.08.15. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.09.19. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.10.17. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.11.21. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021
2021.12.19. Mórahalom Országos Kirakodó és Állatvásár 2021

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
6782 Mórahalom , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG