Városnéző séták a Bakony és Balaton Térségben
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Városnéző séták a Bakony és Balaton Térségben

2021.01.01. - 12.31.

Szereted fel fedezni Magyarország kincseit vagy csak egyszerűen imádsz sétálni? Városnéző túráinkat neked találtuk ki, s ajánljuk mindenkinek!

VESZPRÉM SÉTA

Rendszeresen vannak garantált városnézések Veszprémben, a királynék városában helyi, profi idegenvezető közreműködésével.
A garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.
A Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
A résztvevők számára a részvételi jegy felmutatása esetén egy szolgáltató partnerünk kedvezményt ad az idegenvezetés napján.
A séták minimum 5 fő részvétele esetén indulnak.
A sétákon csak egyéni vendégek vehetnek részt, csoportoknak a részvételi lehetőség nem biztosított. A csoportoknak szóló ajánlatunkért keresse irodánkat!
A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes!
A városnézések során együttműködnek a veszprémi idegenvezetőkkel, a csoportok szakavatott, profi idegenvezetői, Ferenczik Brigitta és Kilár Boróka.

IMAGINE VESZPRÉM

Borotvaélen – Veszprém és egy különc borbély hétköznapjai a 19. században

Járt Ön már valaha borbélynál? Gondolkozott már azon, miközben a hab és a penge segítségével újjávarázsolták, hogy vajon vendéglátója hogyan éli mindennapjait? Mi az öröme és mi a bánata? Mi jár a fejében, miközben az arcszeszek között válogat?
Veszprémi sétánkon egy 19. századi „kisember”, egy borbélylegény mindennapjain és naplórészletein keresztül bontakozik ki a hajdani város képe. Utánajárunk annak, hogy milyen volt egy napfogyatkozást megélni, piacra járni, megházasodni vagy esetleg kirúgni a hámból és másnap kótyagosan ébredni, és milyen törvényei voltak a szerelemnek. Időközben pedig végig úgy érezzük, mintha csak éppen beültünk volna Francsics Károly – mert ez borbélyunk neve – székébe, aki halkan, fülünkbe duruzsolva mesél magáról és életéről, míg mi szépülünk. Hallgassák csak! Ugye, hogy izgalmas?
A séta hossza: 2 óra
Találkozási pont: Veszprém, Óváros tér, a milleniumi emlékműnél
Útvonal: Óváros tér - Francsics lépcső - Horgos utca - Ranolder János tér - Óváros tér - Vár utca - Rákóczi utca

Terítéken Veszprém – gasztrobarangolás a város szívében

Azt mondják, Veszprémben vagy fúj a szél vagy harangoznak. Az ImagineVeszprém gasztronómiai sétáján az a célunk, hogy ebből egyiket se vegyük észre: helyette halljuk meg az évszázadokkal korábban kiabáló piaci kofák hangját, a múlt legelegánsabb helyi szórakozóhelyein játszó cigányprímások hegedűjének zenéjét és az egykor a Séd patak vizét csapkodó malomkerekek zaját. Lehet, hogy ismerős, és térben viszonylag kicsi terepen vezet az utunk, de közben évszázadokon sétálunk keresztül: vendégfogadóból kávéházba, kávéházból presszóba, presszóból pedig olyan műhelyekbe, ahol ma is ropogós rétesek sülnek és kézzel készülnek a csokoládék.
Kóstolunk múltat és próbára tesszük a jelent, így aki szívesen keresi velünk a finom falatokon és olykor titkosabb helyeken keresztül vezető utat, azt sok szeretettel várjuk gasztrobarangoló sétánkon!
Jelentkezéskor kérem vegyék figyelembe, hogy a séta kóstolói allergéneket tartalmazhatnak, melyekre nem áll módunkban alternatív lehetőségeket felkínálni.
A séta hossza: 3 óra
Találkozási pont: Laczkó Dezső múzeum főbejáratánál
Útvonal: Megyeház tér - Komakút tér - Fortuna udvar - Óváros tér - Buhim utca - Séd völgye - Margit romok - Fricska étterem

Beton és humor – Kádár-kori lenyomatok a királynék városában

“Erősen meg kellett változtatnunk az ellenségről alkotott képet, abban az értelemben, hogy aki ide bejön, nem mind ellenség, nem mindenki arra kíváncsi, hogy nekünk milyen titkaink vannak…” – nyilatkozott a hatvanas években az egykori belügyminiszter.
Tematikus városfelfedező sétánkon mi azonban éppen azokra a titkokra és történetekre vagyunk kíváncsiak, amelyek az “átkos” időszakból maradtak ránk. Kiderül, hogy hogyan lett a festői kisvárosból a majd’ az ötszörösére felduzzasztott lakosságszámú “ipari központ.” Megnézzük, hogy a korszakban született épületek hogyan szolgálták az ide érkezők kényelmét és a lakók szükségleteit.
Beszélünk a szocreálról, a modernről, a retróról és az átalakult városi életről, miközben számtalan humoros részletet mesélünk Veszprém 20. századi történetéből.
A séta hossza: 2 óra
Találkozási pont: Veszprém, Budapesti út 6., a Hotel Veszprém főbejáratánál
Útvonal: Hotel Veszprém - Kórház utca - Egyetem utca - József Attila utca - Komakút tér - Színház kert - Kossuth Lajos utca

VESZPRÉM MÁSKÉPP

A víz az úr

A tematikus időutazás különleges attrakciójaként bejárjuk Veszprém vizes múltját és tárgyi emlékeit bemutató Víziközmű Múzeumot is, melynek gépházából indult útjára 120 évvel ezelőtt a város vezetékes vízellátása. A múzeum udvarán kifejezetten SZABAD megpiszkálni és megtapogatni a százéves öntöttvas berendezéseket. Aki Veszprém vízkincséről szomjazik még több információra, tartson velünk ezen a kétórás üdítő sétán!
Találkozási hely: Veszprém, Ranolder tér (Anna kápolna előtt)
Útvonal: Ranolder tér – Jókai utca – Patak tér – Benedek-hegy – Frick malom – Kittenberger utca – Vízvezetéki Gépház – Víziközmű Múzeum
Séta hossza: 2,2 km
Séta időtartama: 2 óra

Felfedezoo

A Veszprémi Állatkertet szinte mindenki ismeri, a város épületeit és tereit díszítő állatokat már kevesebben. Sétánkon távcsöves segítséggel eredünk a különleges, ám teljesen veszélytelen állatok nyomába, miközben az épületek, szobrok múltjával és az állatok szimbolikájával ismerkedünk.
Találkozási hely: Veszprém, Hangvilla előtt (Brusznyai Árpád utca 2.)
Útvonal: Hangvilla – Színházkert – Szabadság tér – Óváros tér – Vár utca – Szentháromság tér
Séta hossza: 1 km
Séta időtartama: 1-1,5 óra

Művészek, rabbik, kereskedők és mártírok nyomában

Végigjárjuk a veszprémi zsidók életének egykori színtereit és megidézzük az egykor másfél ezres közösség kiemelkedő szereplőit. Miközben bejárjuk a Buhim-völgy, a Cserhát és a Vásárállás ikonikus helyszíneit, megelevenedik előttünk a nem is olyan távoli múlt. Sétánkat a Buhim utcában, az Oliva Étterem udvarából teával/limonádéval a kézben indítjuk és az izraelita temetőben és ravatalozóban zárjuk. 
A veszprémi zsidóság múltját felelevenítő sétánkon a temetőbe és a ravatalozóba is ellátogatunk, ezért fontos tisztában lennünk a következő öltözködési és viselkedési szabályokkal.
Illendő öltözet:
• Férfi nem léphet be a temetőbe és a ravatalozóba fejfedő nélkül. Erre a célra bármilyen kalap vagy sapka megfelel. Kérjük a séta résztvevőit, hogy hozzanak magukkal fejfedőt!
• Hölgyek semmiképpen ne viseljenek merészen kivágott ruhát, miniszoknyát vagy rövidnadrágot! Általános szabályként a hölgyeknek a szerény, visszafogott öltözet ajánlott.
Viselkedési szabályok:
• A temető sírkövei régiek, a legkisebb mozgatásra, érintésre is megmozdulhatnak, leborulhatnak, elcsúszhatnak. Mindenkit arra kérünk, hogy kövesse a sétavezetőt és ne tartózkodjon a sírkövek közvetlen közelében!
• A temetőben és a ravatalozóban személyiségi jogokra való tekintettel fényképezni tilos!
Találkozási hely: Oliva Étterem és Panzió belső udvara (Buhim utca 14-16.)
Útvonal: Oliva Étterem és Panzió – Szabadság tér – Kossuth utca – Brusznyai Árpád út – Mártírok útja – Izraelita temető és ravatalozó
Séta hossza: 2 km
Séta időtartama: 2-2,5 óra
Közreműködő partnerünk, az Oliva Étterem és Panzió az időjárástól függően egy pohár teával vagy limonádéval bocsát utunkra.
A sétát tíz éves kor felett ajánljuk!

Betekints NaTúra

Város közepén tornyosuló meredek dolomit sziklafalakkal kevés település büszkélkedhet. Betekints NaTúra tematikus sétánkon kiderül, miért nemcsak a hegymászók körében kedveltek ezek a képződmények, s miért tartják őket nagy becsben a botanikusok és a geológusok. A csónakázótavat körüljárva arra is fény derül, hogy egy mesterségesen kialakított dísztó hogyan népesül be a vízi életformához kötődő élőlényekkel. Természeti kincseken kívül kulturális értékek is színesítik utunkat, hiszen a közeli tisztás rejti az ország első női zárdájának romjait és az egykor itt élt jezsuita rend templomát. A völgy nyugati kapuját keretező Séd kanyarulatban megbújó Kiskúti-csárdánál sétánk a Veszprémvölgyi úton folytatódik védett sziklagyepi fajok kíséretében a Gulya-dombi parkerdőbe.
Citromos frissítővel indítunk a Betekints Hotel udvarán, s a kellemes sétát a Laczkó-forrás vizével öblítjük le.
A Betekints NaTúrát Rajnai Virág Éva, szakavatott természetvédelmi mérnök vezeti.
Találkozási hely: Veszprém, Betekints Hotel udvara (Veszprémvölgyi u. 4.)
Útvonal: Kolostorok és Kertek Betekints-völgy középső szakasza – dolomit sziklák – dísztó – Veszprémvölgyi apácák kolostorrom és Jezsuita templom – Veszprémvölgy nyugati kapuja – Laczkó-forrás
Séta hossza: 2,5 km
Séta időtartama: 2,5 óra
Útvonalunkon jól gurul a babakocsi is! Akár kutyasétáltatással is össze lehet kötni a természet megismerését:-)

Vidámpark anno

Az egykori Veszprémi Vidámpark területén barangolókat ma is megcsapja a retro fíling. „Amikor én még kissrác voltam és felültem az óriáskerékre…” „Volt egyszer egy csónakázó tó…” Sétánk örök ifjonti hévvel idézi fel a Betekints völgyi vurstli hangulatát és játékelemeit. A nosztalgiázás végén az úttörővasút alagútjába is bemerészkedünk, ahová ugyan belépni tilos, de velünk szabad!
Találkozási hely: „A part alatt” játszótér parkoló (Veszprémvölgyi út 22.)
Séta hossza: 1,5 km
Séta időtartama: 1,5 óra

Malomsorsok a Séd mentén

Keressük meg együtt az egykor közkedvelt malmokat egy kényelmes városi séta keretében!
Utunk a szeszélyesen tekergő Séd kanyarulatai közé vezet, ahol nyolc egykor duruzsoló malom nyomait kutatjuk fel. A patak zúgásán kívül meghallgatjuk, hogy mit mesélnek nekünk a még álló malomépületek és mit suttognak fülünkbe a romok. Megtudjuk, hogy mit jelentett molnárnak lenni, mi a csuvározás, melyik malom volt „cseremalom”. A múlt mellett szót ejtünk a folyamatban lévő malomhasznosítási projektötletekről is. Emellett felidézzük a Betekints-völgy kialakulását is: az egykori Tethys-tenger hullámverését és a veszprémi márga, majd a városképet meghatározó dolomit képződését az ősi tengeraljzaton.
Az egykori Frick malom mai házszomszédja, a Fricska Étteremlakás minden résztvevőnket vendégül lát egy frissítőre és egy molnárkára.
Tarts velünk és ismerd meg Te is Veszprém malmainak múltját és lehetséges jövőjét!
Találkozási hely: Laczkó forrás (Veszprém, Veszprémvölgyi út 122.; GPS 47.093410, 17.881610)
Útvonal: Laczkó forrás – Unger malom – Éllő malom – Puskás malom – Gabriel malom – Jezsuita templom – Káptalani „Kis” malom – Margit tér – Margit romok – Ring malom – Benedek-hegy – Úrkúti malom – Pajta utcai Püspöki nyaraló épülete– Friedler malom (Hotel Historia Malomkert)
Séta hossza: 3,5 km
Séta időtartama: 4 óra

Malomkerék túra két keréken

Szélhámos-e a szélalmos? Iszákos-e aki felönt a garatra? Tényleg elbírta Kinizsi Pál a malomkövet? A kanyargó Séd mellett haladva kapunk választ a fenti kérdésekre, miközben felfedezünk nyolc régi veszprémi malmot! A Fricska Étteremlakás egy pohár limonádéval kedveskedik, és a résztvevők még egy 10%-os kedvezménykupont is kapnak ajándékba!

Őrölt család

Tudod, mi lett a sorsa a nagyszüleink idején még nagyban surrogó-zakatoló veszprémi vízimalmoknak? Meg tudod különböztetni a felülcsapott malomkereket az alulcsapottól? Biztos, hogy fel tudsz sorolni tíz malmos közmondást a jelentésével együtt? Ha a válaszod bármelyikre nem, de érdekel a megoldás, várunk családoddal együtt egy közös játékra – és vendégünk vagy egy frissítőre és egy molnárkára a Fricskában!
A Malomsorsok a Séd völgyében tematikus sétánk családbarát verziója játszva ismerteti meg a gyerekekkel és az örökifjú felnőttekkel Veszprém egykori malmait és a molnárok életét. A sétálókra minden malommegállónál fejtörők, rejtvények és egyéb feladványok várnak. A sétán közreműködő partnerünk a Fricska Étteremlakás mellett a Betekints Wellness és Konferencia Hotel.
A sétát elsősorban 6-12 éves gyermekeknek ajánljuk! Az útvonal babakocsi- és kutyabarát.
Találkozási hely: A part alatt játszótér Rovaniemi lépcső felőli bejárata (Veszprémvölgyi út 18.)
Útvonal: A part alatt játszótér – Betekints Hotel – Fricska Étteremlakás – Úrkút utca
Séta hossza: 1,5 km
Séta időtartama: 2 óra

Időutazás hangsebességgel

Lélegzetelállító sziklafalak lábánál gyorsfolyású patak robog a város szívében? Veszprém tényleg valódi geopolisz! Mészkő, dolomit, márga, triász, jura, kréta- ismerős kifejezések? Ha nem, annál jobb, tarts velünk, hogy együtt fedezzük fel játékosan a Benedek hegy környékét! Idősétánk során meghallgatjuk a Thetys tenger moraját és ammonitesz csiszolatokat simogatunk.

BAKANCSOS TÚRÁK ZIRCEN

A Zirc Városi Önkormányzat szombatonként 09.00 órától bakancsos túrákat szervez.
A garantált bakancsos túrák keretében tapasztalt szakvezető mutatja be Zirc közeli természeti környezetét az érdeklődők számára 2,5-3 órás időtartamban.
09:00 órakor a „0” km-es bakancstól (Rákóczi tér) induló túrák az alábbi útvonalon haladnak:
Rákóczi tér „0” km – Alkotmány utca–szennyvíztisztító telep - Kardosrét - Cuha-patak - Cuha-völgy - Rókalyukas-árok - Molnárkút-árok – Pintér-árok - Kardosréti temető - Nagy István utca - Erdőalja utca - erdei ösvény - Pintér-hegy (játszótér) – Deák Ferenc utca - Rákóczi tér.
Az útvonal hossza 8 km.
A túrán sok információt kapnak vendégeink a szakképzett túravezetőtől az erdőről, a rétekről, a szántókról és a legelőkről, a biológiai szennyvíztisztításról, a karsztvízkútról, az Északi-Bakony vízrajzáról, a lösz keletkezéséről, az erdőgazdálkodásról, a telepített fenyőerdőkről, a bükkösökről és gyertyános tölgyesekről, a növény és állatvilág érdekesebb területi képviselőiről, régi erdei használatokról (mészégetés, faszén, hamuzsír), a természeti helyek elnevezésének eredetéről. A kalandos ismeretterjesztő túra során lehetőség nyílik a róka és borzkotorék megismerésére, a 2 faj életmódjának tanulmányozására is.

VÁROSNÉZŐ TÚRÁK ZIRCEN

A garantált gyalogos városnézések keretében szakemberek mutatják be Zirc nevezetességeit az érdeklődők számára 1,5 – 2 órás időtartamban.
10.00 órakor a Zirc Információs Ponttól (Reguly Múzeum bejárata, Rákóczi tér 10.) induló séta az alábbi útvonalon halad:
Zirc Információs Pont – Királyi kúria romjai – Barokk kistemplom- Bagolyvár – Zirci Ciszterci Apátság – Középkori oszlopfő - Dubniczay-ház – Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház
A program során lehetőség nyílik a Bazilika megtekintésére és helyi ajándéktárgyak, valamint a „Királyi séták Zircen” című gyermekfoglalkoztató füzet megvásárlására a Reguly múzeum ajándékboltjában.
A séta után tetszés szerint megtekinthető a Zirci Ciszterci Látogatóközpont (Egyház-és Rendtörténeti kiállítás, OSZK Ciszterci Műemlékkönyvtár, Arborétum) és a MTM Bakonyi Természettudományi Múzeuma.
A Zircen megszálló vendégeknek és a helyi lakosoknak a városnézés ingyenes.
A vidéki szálláshelyek vendégei és az átutazó turisták részvételi díj megfizetésével vehetnek részt a programon, amelyet indulás előtt kell kifizetni.

SÜMEG SÉTA

Séta történelmi köveken – idegenvezetővel

A Tourinform Sümeg idegenvezetőjével fedezze fel a történelmi belváros látnivalóit, történelmi helyszíneit, építészeti és kultúrtörténeti értékeit! (A szolgáltatás magyar nyelven érhető el.)
Előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Történelmi séta Sümegen – audioguide készülékkel

Ha a készüléket kézbe veszi, semmi más teendője nincsen, mint a meghallgatni kívánt nevezetesség vagy látnivaló számát beütni a nyomógombok segítségével, ami a kiválasztott nyelven megszólal. A hangerő szabályozható, a lejátszás szüneteltethető, újraindítható. A készülékhez fejhallgatót, nyakpántot, térképet, használati leírást biztosítunk. (A szolgáltatás magyar és angol nyelven érhető el.)
Bérleti idő: a bérlés napján, az Iroda nyitvatartási idejét figyelembe véve, záróráig. Lehetőség van a sümegi szállásokon éjszakázóknak a bérlés másnapján történő visszaszolgáltatásra nyitást követően.
(A készülékbérlés további feltételeiről irodánk tájékoztatást nyújt.)

Tavasztól őszig várja a Sümegi Vár! Séta egyénileg, vagy idegenvezetővel.

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
A várba belépni belépőjegy megváltásával lehetséges, az idegenvezetést a várbelépő ára nem tartalmazza.

TAPOLCAI SÉTA

A Tapolcai Tourinform iroda egész évben, előzetes egyeztetés alapján, magyar, angol, német és olasz nyelven biztosít idegenvezetést.
Virtuális idegenvezető segítségével megtekinthetőek a város főbb nevezetességei.


2021.01.01. - 2021.12.31.
További ajánlataink

2021.03.15. - 2021.11.14. Hegyestű túra a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi kerékpárutak és kerékpározható utak, kerékpárral a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni kerékpárutak és kerékpározható utak, kerékpárral a Balaton és a Bakony térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni gasztronómia, éttermek és vendéglátóhelyek a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Kilátók, kilátótúrák a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Kerékpárkölcsönzés Bakony, két keréken a Bakony és Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Kerékpárkölcsönzés Balaton, két keréken a Bakony és Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi kerékpártúra
2021.01.01. - 2021.12.31. Látnivalók a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Veszprémi Állatkert látogatás
2021.01.01. - 2021.12.31. Kalandok a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Várak a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Somlói borbarangolás
2021.01.01. - 2021.12.31. Túrázás a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatonkenese kerékpárút és kerékpározható utak, kerékpártúrák Balatonkenesén és környékén
2021.01.01. - 2021.12.31. Egyházi múzeumok, örökségek és kálváriák a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi lovaglás, lovaglás ajánlatok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Kulináris élmények, gasztronómiai programok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Gasztrofalu Köveskál, finom ételekkel és italokkal várjuk a Káli-medencében
2021.01.01. - 2021.12.31. Lovagi tornák és várlátogatások a Bakony és Balaton térség váraiban
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni várak, vártúrák és lovagi tornák a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakony gasztronómia, bakonyi éttermek és vendéglátóhelyek a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni pihenés, kikapcsolódás a Bakony és Balaton térségben Balatonkenesén
2021.01.01. - 2021.12.31. Gyógynövénytúrák a Bakonyban, gyógynövények nyomában a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Helyi termékek a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Történelmi városok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Arborétumok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Golfozás a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Rendezvényhelyszínek a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Tavasbarlang látogatás Tapolcán, a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Pannon Csillagda látogatás Bakonybélben
2021.01.01. - 2021.12.31. Barlangok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni borkóstolás, borkultúra és pincelátogatások a Bakony és Balaton Térségben

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események