Kobza Tanya Lajosmizse
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Kobza Tanya Lajosmizse


A tanya pihenésre, nyaralásra, rendezvények, lakodalmak, konferenciák megszervezésére egyaránt kiváló helyszín. A lovaglás, kocsikázás mellett, színvonalas és játékos lovasbemutató megtekintésére is lehetőség nyílik, valamint a gyerekek megismerkedhetnek az őshonos magyar állatfajokkal, ménest látogathatnak, a gyakorlottabb lovasok pedig napi, heti és csillagtúrákat tehetnek. A kisebbeknek nyáron többször is szerveznek lovas tábort, hogy megismerkedjenek és megbarátkozzanak a lovakkal. A panzió 15 kétágyas szobával rendelkezik, amelyek bővíthetők egy vagy két ággyal illetve pótággyal. Minden szobához fürdőszoba kapcsolódik.

Rendezvények

Rendezvények, konferenciák rendezésére a festői és csendes környezetben fekvő panzió három lehetőséget tud nyújtani:

  • 20 fős tárgyalóterme  gyönyörű ovális faasztalával és hozzá illő fa székeivel kisebb konferenciáknak, családi rendezvényeknek ideális helyszíne.
  • 50 fős borozója a kötetlenebb összejöveteleknek ad otthont. Rendkívüli élményt nyújtanak az itt rendezett borkóstolók, középkori lakomák, hiszen a boltíves, fűthető helyiség páratlan hangulatot áraszt.
  • 140 fős befogadóképességű terme végtelen sok lehetőséget kínál mind konferenciák, gyűlések, mind lakodalmak, nagyobb összejövetelek, bálok, színvonalas megrendezésére.

Konferenciák:

A konferenciákhoz szükséges berendezések (konferencia székek, flip-chart, írásvetítő, video, projektor stb.) szintén rendelkezésre állnak.
A több napos konferenciák, illetve rendezvények résztvevőinek szállást a panzió hangulatos, muskátlival díszített, falusi hangulatot árasztó, verandás szobáiban biztosítunk. A több éjszakás, csoportos megrendelések esetén természetesen kedvezményt is adunk.
Az étkezések ételsorának összeállításánál vendégeink minden kívánságát figyelembe vesszük, így nem csak magyaros ételeinket kóstolhatják meg, de igény szerint a vegetáriánus, és a modern reformkonyha finomságait is megízlelhetik.

A konferenciák utáni, illetve többnapos konferencia esetén a konferenciák közben rendelkezésükre álló időre kezdők és haladók részére egyaránt számtalan lovasprogramot és sok szabadidő-eltöltési lehetőséget kínálunk a jó levegőn, a szép zöld környezetben, ill. a régión belül. Így a kellemest összekötve a hasznossal, biztosak vagyunk benne, hogy a munka mellett az idelátogatók ki is pihenik annak fáradalmait, és felejthetetlen élményekkel gazdagon távozhatnak.

Szolgáltatások

füves pálya, focipálya, erdő, saját halastó, ping-pong asztal, medence, strandolás, szolárium, grillparty, lovaglás, kocsikázás, pusztaolimpia, tűzrakás, kemencében- illetve nyársonsütés, piknik, kézműves foglalkozás gyerekeknek, szépség-egészség program (aerobic, sminktanácsadás stb.) szalonnasütés, borkóstoló, tábortűz, kirándulás (lovaskocsival is),lovasbemutató, kötélhúzás, paintball, sorverseny, télen szánkázás stb.

Lovas programok

A Kobza tanya közel 25 lónak ad otthont. A pónitól a kiscsikókon keresztül a sportlovakon át a túralovakig, kezdők, haladók és  profik egyaránt barátra lelnek. A lovassikerek  emlékeit mintegy 80 serleg és díj őrzi.

Természetesen a tanya lovas profiljához méltó programokkal várjuk az ide látogatókat. A lovaglás, kocsikázás mellett, színvonalas és játékos lovasbemutató megtekintésére is lehetőség nyílik, valamint a gyerekek megismerkedhetnek az őshonos magyar állatfajokkal, ménest látogathatnak, a gyakorlottabb lovasok pedig napi, heti és csillagtúrákat tehetnek. A kisebbeknek nyáron többször is szervezünk lovas tábort, hogy megismerkedjenek és megbarátkozzanak a lovakkal.

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 4
Kiss Ádám előadások 2021. Online jegyvásárlás

Kiss Ádám előadások 2021. Online jegyvásárlás 2021. március 19.

Kiss Ádám előadások online jegyvásárlási lehetőséggel. A Dumaszínház egyik legfiatalabb tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik. Szalagavató-forradalmár, az iskolarádió fenegyereke. Gyerekkorában Fábry Sándor szeretett volna lenni. Tőle tudjuk, hogyan ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 800 Ft -tól 6 600 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Lajosmizse programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események

Lajosmizse programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események 2021. március 19.

Kiss Ádám önálló estje Lajosmizsén! mv. Benk Dénes

Lajosmizsei programok, események, fesztiválok, rendezvények 2021-ben a Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében. A város kulturális intézménye egész évben változatos programkínálattal várja a városlakók mellett a városba érkező vendégeket. Bővebben


Lajosmizse színház, Dumaszínház: Kiss Ádám önálló estje

Lajosmizse színház, Dumaszínház: Kiss Ádám önálló estje 2021. március 19. 18:00

DUMASZÍNHÁZ Lajosmizsén - Kiss Ádám önálló estje Világvégre címmel a Városi Művelődési Ház és Könyvtárban 2021. március 19-én 18 órakor. Műsorvezető: Elek Péter. Jegyek már kaphatók online és a helyszínen 3.900 Ft-os áron. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 900 Ft JEGYVÁSÁRLÁSTalálatok száma: 2
Lajosmizse könyvtár program 2021. Könyvkölcsönzés előzetes egyeztetéssel

Lajosmizse könyvtár program 2021. Könyvkölcsönzés előzetes egyeztetéssel 2021. március 1 - 15.

A Lajosmizsei Könyvtár jelenleg ugyan zárva van a járványügyi helyzet miatt, de lehetőséget kínál olvasóinak könyvkölcsönzésre és visszavételre előzetes kérés alapján. 2020. november 17-től kedden és csütörtökön 9-17 óra között van lehetőség a megrendelt könyvek átvételére és a kint lévő könyvek ... Bővebben


Grillázs torta készítés, vőlegénytorta rendelés esküvőre

Grillázs torta készítés, vőlegénytorta rendelés esküvőre 2021.01.01. - 12.31.

Értéket teremtünk, hagyományt őrzünk! Kézműves Csokoládé és Grillázs cukor tortákat készítünk, valamint Minőségi Csokoládé különlegességeket forgalmazunk és mind ezt azért tesszük, hogy örömet tudjunk szerezni a megrendelőinknek, valamint azoknak a lelkes csokoládé rajongóknak akik ellátogatnak hozzánk ... Bővebben

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Lajosmizsei programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás