Nomád Hotel & Glamping
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Nyár a Balaton partján! - Tökéletes pihenés Zamárdiban privát stranddal!
Nyár a Balaton partján! - Tökéletes pihenés Zamárdiban privát stranddal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Nomád Hotel & Glamping


Minőségi vendéglátás, együtt és hosszútávon gondolkodás, a helyi értékek ismerése és megmutatása – ezek az alapgondolatok, amelyek működtetik a Nomádot, itt Noszvaj Síkfőkúton, a völgyben. Minden évben születnek új ötletek, melyeket törzsvendégeink, barátaink formálnak, szakmai kapcsolataink ihletnek, hogy végül legyen belőlük egy stílusos helyiség, jó recept, közös rendezvény, új ismeretség. Körülöttünk a vadregényes Bükk, páratlan madárvilágával, kiránduló útjaival. Változatossá teszi az ittlétet a környező falvak vendégszeretete és csendje, az egri borvidék és a közeli nagyvárosok hangulata, és az észak-magyarországi gyógyvizekre épülő programlehetőségek.

Szálláslehetőségek

Hotel

Sokfélék vagyunk, ahogyan vendégeink is. Családi, baráti hétvégéktől − az erdőt járó madarászokon át − céges tréningekig, onnan is tovább, kis termelői/kézműves piacunkig kanyarog a Nomád útja.

Erre a változatosságra és szeparáltságra lehetőséget a völgy ad, benne különböző típusú házaink, szobáink és tereink. A főépületnél bejárható nappalink, felszerelt konferenciatermünk,  biliárd-, játékszobánk, fürdőházunk szaunával, kültéri medencénk, teraszaink, éttermünk.

Nincs 2 egyforma méretű, berendezésű szobánk. Ezért nehéz megmondani, hogy mitől más az ára egy tetőtéri kicsinek vagy egy superiornak..... Önkényes a besorolás, de így legalább mindig új hatás érheti a visszatérőt.

  • 21 szállodai szoba ( összesen 53 ágy )
  • 5 darab bungaló ( házanként 2 hálószoba, 4 esetleg 6 fő )
  • 3 glamping sátor ( maximum 8 fő )

Buborék

Ágyból nézni a csillagokat..... ez az álmunk teljesült a Buborék megépültével. Három és fél méter magasan, a fák lombszintjén raktuk össze a teljesen átlátszó iglut, amiben kényelmes franciaágy matrac, bárányszőr, puffok és ventilátor szolgálják a kényelmet. Egy nagy terasz veszi körbe, ami be van burkolva, így nem kell aggódni a kíváncsiskodó szemek miatt, nem lehet belátni :) Van néhány hátulütő: nappal meleg -éjjel hideg :) Na de, a csillagos égért ez a minimum. A ventilátorral tudjuk csillapítani a meleget, a puha pehelypaplannal pedig a hideget. Igazi kalandoroknak és természet kedvelőknek ajánljuk,  akik értékelik a patak csobogást, a madár csiripelést és a békák koncertjét!

Deluxe Buborék

Népszerű glampingünkben a Deluxe Buborék. Ezeket a stárakat a saját terveink szerint gyártattuk le és az igazi glamping ézetnek megfelelően fürdőszobával láttuk el őket. A sátrakat levegő tartja így folyamatos a friss levegő beáramlása.

A belépés egy lég zsilipen keresztül történik, így érdemes alaposan végiggondolni, hogy mit akarsz bevinni vagy kihozni, hogy ne kellejen állandóan zippzárt húzogatni :)

Ezek a sátrak kifejezetten arról szólnak, hogy egy kicsit visszatérjünk a természetbe és élvezzük azt. Maga a szerkezet sérülékeny ezért  sajnos gyerekeket és háziállatokat nem fogadunk a Buborékokban! A két Deluxe Bubi a síkőkúti Alsótóra néz a fák diszkrét takarásában,a központi épülettől 200m-re. A sátraink szezonális jelleggel működnek, májustól szeptember közepéig alkalmasak a vendégeink fogadására.

Ancsika (Jurta)

Foglalható: Május elejétől, szeptember közepéig (ahogy az aktuális időjárás engedi, tartósan 20 fok körüli hőmérsékletben)

Fontos tudni, hogy a mikor a glamping ötlete megszületett a fejünkben mi egy romantikus, madárcsicsergős, patakcsobogós, elbújós helyet képzeltünk el az erre vágyóknak. Éppen ezért, bár kifejezetten  alkalmasnak tűnik a hely családok számára, a fenti hangulat biztosítása és a többi  glampingező nyugalma érdekében kis gyerekes családoknak inkább a szállodát, vagy a Molly bungalóinkat javasoljuk.

Távol Afrikától

A Távol Afrikától sátor maximum 4 fő részére biztosít kalandos szállást.

Foglalható: Április végétől, szeptember közepéig (ahogy az aktuális időjárás engedi, tartósan 20 fok körüli hőmérsékletben).

Parancsnoki Sátor

A legújabb glamping sátrunk 2 személyre. Foglalható: Április végétől, szeptember közepéig (ahogy az aktuális időjárás engedi, tartósan 20 fok körüli hőmérsékletben).

Glamping vizesblokk

A Glampingezőinknek közös vizesblokkot alakítottunk ki, hogy a kempingezés hangulata is meglegyen.

Nagy bungallók

Bungallóink a síkfőkúti  „ Alsótó” felett, egy hektáros zárt parkban helyezkednek el a főépülettől  500 m-re. A nagy bungalókból összesen 4 darab van  ( A Molly 1, Molly 2 , Molly 3 és a Molly 5)

A Molly 1 emeletén  2 hálószobával, a földszinten felszerelt konyhával, étkezővel és fürdőszobával, 5 esetleg 6 fő részére bérelhető

A Molly 2,3 és 5 emeletén 2 hálószoba található, az alsó szinten a konyha, fürdőszoba és nappali, amelyben 2 fő tud aludni.

A területen grillezési és szalonnasütési lehetőség áll rendelkezésre, parkosított ősfás terület, sporttáborokra is alkalmas. Rossz idő esetén terembérlési lehetőség az iskola tornatermében. A bungalók vendégei a szálloda összes szolgáltatását igénybe vehetik. 

Konténerház

A Síkfőkúti tavakhoz vezető egyik vízmosása fölött "lebeg" a két hajózási konténerből épített legújabb szálláshelyünk. A konténerház minden igényt kielégítő kényelemmel felszerelt,  skandináv stílusban berendezett 2 háló, fürdőszoba és nappali+konyhából áll. Hatalmas terasza az erdő dzsungelén át a tavakra néz elképesztő madárcsicsergéssel fűszerezve.

Étkezés

Reggeli

Frissen készül a padlizsánkrém, a kőrözött, a bundás kenyér, meg a tejbegríz. A sajtok faluból, a kolbász a szomszédból, a kiflinek csücske van és letekerhető, a lekvárok saját gyümölcsből készültek, a szilvás kifli meg friss, meleg…

Ebéd

A mi reggelink után nincs szükség bőséges ebédre, de a vacsoráig való túléléshez készítünk könnyebb ételeket. Ez lehet egy jó club szendvics, házi hamburger, saláták, tészták. Csoportok számára természetesen előre egyeztetett menüt, boldogan főzünk.

Vacsora

" Vasárnapi ebéd Nagyinál" - Valahogy így lehetne megfogalmazni éttermünk stílusát. Alapesetben nálunk ez a vacsora. A napi menüt igyekszünk a szezonnak megfelelő és lehetőleg helyi alapanyagokból összeállítani. Mivel nincs a'la carte éttermünk ezért két féle vacsora variációt találtunk ki.

Piknik

A "kosaraink" alkalmazkodnak a vendégeink  igényeihez, van klasszikus fonott, biciklis és túrázós hátizsákos. A piknik kosár elkészülése időt vesz igénybe, ezért ha valaki ilyenre vágyik, kérjük legalább egy nappal hamarabb jelezze! 

Forrás: a hotel honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 9
Noszvaji Majális 2021

Noszvaji Majális 2021 2021. május 1.

Majális Noszvajon. Bővebben


Noszvaji Gyereknap 2021

Noszvaji Gyereknap 2021 2021. május 30.

Gyereknapi MeseErdő Noszvajon. Mesés kalandok, állomások; próbák kicsiknek és nagyobbaknak a meseszép síkfőkúti Tóréten és a környező erdőben. Bővebben


Noszvaj Piac 2021. Patakparti Piac napok és kiemelt vásárok

Noszvaj Piac 2021. Patakparti Piac napok és kiemelt vásárok 2021. június 12.

Szeretettel várunk termelői piacunkon minden pénteken széleskörű helyi termékválasztékkal! Itt azok az őstermelők is helyet kaphatnak, akik kertjük friss termékeit szeretnék vásárra vinni. Emellett azok a vállalkozók is elérhetőek, akik termékeiket / szolgáltatásaikat a helyi lakosság számára is szeretnék ... Bővebben


Anna-napi búcsú Noszvaj 2021

Anna-napi búcsú Noszvaj 2021 2021. július 24.

Anna-napi búcsú Noszvajon 2021. július 24-én. Bővebben


Szilvanap Noszvaj 2021

Szilvanap Noszvaj 2021 2021. augusztus 28.

Noszvaji Szilvanap 2021. augusztus 28-án. Bővebben


Kemencés Nap 2021 Noszvaj

Kemencés Nap 2021 Noszvaj 2021. szeptember 11.

A kemencében készülő finomságokon túl több szórakozás vár rád és családodra, barátaidra Noszvajon a már 22. alkalommal megrendezendő Kemencés Napon 2021. szeptember 11-én. Bővebben


Noszvaji Birsünnep 2021

Noszvaji Birsünnep 2021 2021. október 16.

Birsünnep, avagy a legnagyobb lekvárünnep Noszvajon 2021. október 16-án. Birses ételek, lekvárvásár, gyerekprogram, kézműveskedés, táncház Noszvajon a Rákóczi vendégháztól az iskoláig. Bővebben


Márton-nap Noszvaj 2021

Márton-nap Noszvaj 2021 2021. november 13.

Márton-nap Noszvajon. Régi kedves ünnepünk a Márton-nap. Elkészülnek már az újborok, lehet kóstolni. Kemencében sütögetünk, olyat is, amit máskor nem: lúdnyakat és krumplinyakat! Az udvaron fő az ebéd! Kézműveskedünk természetesen őszieset, libásat. Bővebben
Találatok száma: 1
Noszvaji barlanglakások, látogatás a Farkaskői dombházak és barlanglakások utcájába

Noszvaji barlanglakások, látogatás a Farkaskői dombházak és barlanglakások utcájába 2021.01.01. - 12.31.

Noszvaji barlanglakások. Látogatás a Farkaskői dombházak és barlanglakások utcájába Egertől 10 km-re. A XIX. század elejétől alakulhattak ki Noszvajon a barlang- és pincelakások, amelyek nagy részében ma már alkotótelep működik. Bővebben
Találatok száma: 2

Noszvaji Gazdaház

Noszvaji Gazdaház

Az épület mind külsőségében, mind belső berendezésében hű képet ad az 1800-as évek végének lakásviszonyáról, a benne lakók életéről, valamint azokról a maguk készítette használati tárgyakról, amelyek az adott kor emberének rátermettségét, ügyességét bizonyítják. Bővebben


De la Motte-kastély

De la Motte-kastély

Barokk kiskastély a Bükk hegység ölelésében. A De la Motte-kastély a magyar kastélyépítés miniatűr remeke, késő barokk, copf stílusban épült 1774-78 között. Építtetője, Báró Szepessy Sámuel később eladni kényszerült gróf Almásy Antal özvegyének, báró Vécsey Annának. A kastély közkeletű elnevezése az ő ... Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Anna-napi búcsú Noszvaj 2021
Anna-napi búcsú Noszvaj 2021
  • Noszvaj
2021. július 24.
Noszvaji Birsünnep 2021
Noszvaji Birsünnep 2021
  • Noszvaj
2021. október 16.
Noszvaji Majális 2021
Noszvaji Majális 2021
  • Noszvaj
2021. május 1.

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események