BBQ est az Araz kertben - Grillparti a város közepén!
BBQ est az Araz kertben - Grillparti a város közepén!

Spiritualitás, egészségmegőrzés, kiteljesedés sok zenével, a tavaszi megújulás jegyében. A nagy érdeklődésre való tekintettel áprilisban duplázunk: újra ingyenes bemutató órát tartunk az Anamé Program szervezésében április 28-án, közös gyakorlással, új Anamé Music zenével és videóval.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Az ingyenes gyakorlás 19 órakor kezdődik, majd 20 órai kezdettel egy dalpremiert is élvezhetnek az érdeklődők, utóbbit Riz Olivér és Tóth Zoltán tolmácsolásában, akik először mutatják be élőben az Anamé Music legfrissebb dalát, ‘Új Világ’ címmel. Az est záróakkordjaként levetítjük az Anamé Music legújabb klipjét is, a ‘Cinematic Journey’-t is. Az ingyenes bemutató óra és a zenei premier után lehetőség lesz beszélgetni Riz Olivérrel, valamint Anaméval is, egy rövid, kérdezz-felelek keretében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A rendezvényre korlátozottak a helyek, ezért kérjük, hogy részvételi szándékod jelezd minél előtt a lenti linken.

Ha szeretnéd kipróbálni Anamé módszerét, szeretettel várunk 2017. április 28-án, pénteken, 19 órakor ingyenes rendezvényünkön, ahol minden érdeklődő személyesen is átélheti ennek a fantasztikus módszernek a testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait.

Időpont: 2017. április 28., péntek, 19 óra

Zenés rendezvény és beszélgetés: 20 óra

Találatok száma: 1

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...
Találatok száma: 1

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel , egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával, magyar ízek-magyar zene esttel és sok más érdekességgel ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Anamé program, ingyenes óra és zenés est beszélgetéssel