ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Jogi nyilatkozat (ÁSZF)

A weboldal meglátogatásakor gondosan olvassa el a weboldal használatára vonatkozó általános feltételeket, és győződjön meg róla, hogy helyesen értelmezi azokat. Amennyiben a weboldal regisztrációhoz kötött szolgáltatásait is szeretné használni, úgy olvassa el az adatkezelési és adatvédelmi tudnivalókat is, illetve a hirdetések megrendelésére és a jegyvásárlásra vonatkozó általános szabályokat és feltételeket is. A weboldal látogatója a weboldalhoz való hozzáféréssel és annak használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az általános felhasználási és szerződési feltételeket. Amennyiben a felhasználó nem fogadja el ezeket a feltételeket, akkor nem használhatja a weboldalt.

Általános Felhasználási Feltételek

1. A Programturizmus.hu domain néven bejegyzett turisztikai weboldal (továbbiakban: Portál) tulajdonosa és üzemeltetője a Magyar TourMix Kft. (továbbiakban: Szolgáltató)

2. Szolgáltató adatai:

Cégnév:    Magyar TourMix Kft.
Székhely:   8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.
Postacím:   8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.
Képviselő neve:  Györgyné Juhász Katalin
Cégjegyzékszám:  19-09-509216
Bejegyző Bíróság:  Veszprémi Törvényszék Cégbírósága
Adószám:  13861616-2-19
Statisztikai szám:  13861616-6311-113-19
Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.
Pénzforgalmi jelzőszám: 11748069-25517589
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-50667/2012.
Telefon:   +36-20-9677-399
Telefon/Fax:   +36-87-468-486
E-mail: info@programturizmus.hu

3. A Portálra érkező valamennyi látogató, a portál használatával, mint ráutaló magatartással elfogadja a Portálra vonatkozó jelen általános felhasználási szerződési feltételeket (továbbiakban: ÁSZF).

4. A Portálon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata mindenkor a látogatók saját kockázatára és felelősségére történik.

5. A Portált megtekintő látogató a honlap tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására jogosult. A magáncélú felhasználás ingyenes.

6. A Portál, mint gyűjteményes mű szerzői jogi oltalom alatt áll. A Portálon megjelent adatok  üzleti célú másolása, felhasználása, utánközlése nem engedélyezett. A tartalom nem üzleti célú felhasználásra engedély kérhető.

7. Szolgáltató törekszik a Portálon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, valódiságáért, frissességéért, hitelességéért felelősséget vállalni nem tud.

8. A Portálon található direkt linkeken keresztül elérhető más honlapokon található információkat Szolgáltató nem ellenőrzi, ezek mindenkori elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget vállalni nem tud.

9. Szolgáltató törekszik rá, de garantálni nem tudja a portál mindenkori zavartalan és hibamentes működését. Így felelni sem tud azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a portál működésével kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

10. Szolgáltató a regisztrációk során birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályok szerint kezeli. Gondoskodik a látogatók személyes adatainak biztonságáról. A regisztráció alkalmával a felhasználó jelen ÁSZF rendelkezésein túl megismeri és elfogadja a Portál Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát.

11. A Portálon hirdetést megrendelő felhasználó a regisztráció alkalmával megismeri és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakon túl a Megjelenések megrendelésére vonatkozó szabályzatot is.

12. A Portálon jegyet, bérletet, utalványt vagy kupont vásárló felhasználó a regisztráció alkalmával megismeri és elfogadja jelen ÁSZF-ben foglaltakon túl a Jegyvásárlásra vonatkozó szabályzatot és a Jegyvásárlási tájékoztatót is.

13. Az ÁSZF-ben foglaltak megsértése esetén Szolgáltató megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglalt – jogi lépéseket.

14. A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

Zánka, 2022

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Kiemelt programok

Téli programajánló
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Szeretne több jegyet értékesíteni?
Hirdesse meg ajánlatát jegyvásárlási lehetőséggel! Bővebb információk médiaajánlatunkban