Jegyvásárlás
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Csabai Kolbászfesztivál - SZTÁRFELLÉPŐK EGÉSZ SORA ÉRKEZIK AZ IDEI CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA
Csabai Kolbászfesztivál - SZTÁRFELLÉPŐK EGÉSZ SORA ÉRKEZIK AZ IDEI CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Tuning és Retró Fesztivál
Tuning és Retró Fesztivál
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje

Jegyvásárlás

Általános Szerződési Feltételek

A www.programturizmus.hu domain nevű turisztikai weboldal (továbbiakban Portál, weboldal)  a Magyar TourMix Kft. által üzemeltetett Interneten elérhető olyan online jegyértékesítéssel is foglalkozó Portál, ahol a Vevő (felhasználó) és a Jegyhez tartozó Program tulajdonosa (szervezője, rendezője, lebonyolítója, értékesítője, egyéb jogosultja) között jön létre a Jegy felhasználásával kapcsolatos szerződés.

Jelen általános szerződési feltételeket tartalmazó dokumentum (továbbiakban: ÁSZF) a Magyar TourMix Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) és szerződéses jogviszonyban álló partnere (továbbiakban: Szervező), illetve a Szolgáltató által a Portálon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő vásárló (továbbiakban: Vevő, ügyfél, fogyasztó, felhasználó), együttesen: Felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza. A Portálon keresztül a Vevő (felhasználó) által leadott elektronikus rendelésleadással a jelen ÁSZF szerződésben írt feltételekkel szerződéses jogviszony jön létre a Vevő és a Szervező között is.

Jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Portálon keresztül történik. A weboldalon keresztül elérhető termékek és szolgáltatások igénybevételének feltételeit az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) szabályozza.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik. A weboldal működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alább megadott elérhetőségeinken rendelkezésre állunk. Jelen ÁSZF folyamatosan elérhető a weboldalon és ezen a linken letölthető

1.  Szolgáltató adatai

Cégnév:    Magyar TourMix Kft.
Székhely:   8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.
Postacím:   8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.
Képviselő neve:  Györgyné Juhász Katalin
Cégjegyzékszám:  19-09-509216
Bejegyző Bíróság:  Veszprémi Törvényszék Cégbírósága
Adószám:  13861616-2-19
Statisztikai szám:  13861616-6311-113-19
Számlavezető pénzintézet:  OTP Bank
Pénzforgalmi jelzőszám: 11748069-25517589
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-50667/2012.
Telefon:   +36-20-9677-399
Fax:   +36-87-468-486
E-mail:   info@programturizmus.hu
Weboldalak: www.programturizmus.hu

2. Fogalmak

2.1. Szolgáltató: a Programturizmus.hu weboldal tulajdonosa és egyben üzemeltetője a Magyar TourMix Kft., aki mint közvetítő szolgáltató értékesíti a Szervező Programjainak részvételére jogosító Jegyeket Vevők számára. Szolgáltató jogosult további szerződéseket kötni a Szolgáltatás megvalósításához szükséges további partnerekkel (továbbiakban: Partner).

2.2. Szolgáltatás: Szolgáltató a Portálon megjelenő azon eseményekre, garantált- és fakultatív programlehetőségekre, rendezvényekre, csomagajánlatokra, egyéb turisztikai ajánlatokra és más, itt meg nem nevezett szolgáltatásokra (továbbiakban: Program) részvételi lehetőséget biztosító okiratot - különösen: belépőket, bérleteket, utalványokat, kuponokat és egyéb vouchereket - (továbbiakban: Jegy) online értékesít, amelyekre a Program tulajdonosával, bonyolítójával, helyszínével, értékesítőjével, egyéb jogosultjával (továbbiakban: Szervező) erre megállapodott. A Szolgáltatás nem értékesít olyan terméket, amelyhez engedély szükséges, ezért nem minősül engedélyköteles szolgáltatásnak. A Szolgáltatás kifejezetten a Jegy értékesítésére korlátozódik, a Jegy felhasználásával meglátogatott Program ettől teljesen elkülönül, és határozottan nem tartozik jelen Szolgáltatás körébe.

2.3. Vevő: a Portálra látogatási és vásárlási céllal érkező olyan felhasználó, aki szabad akaratából és saját felelősségére keresi fel a Portált, és a látogatása során igénybe veszi a Szolgáltatást, amikor önként, szabad akaratából megadja a Szolgáltató által a Szolgáltatás igénybevételéhez bekért személyes adatait (továbbiakban: Regisztráció) és a Regisztráció során elfogadja jelen ÁSZF feltételeit abból a célból, hogy a Portálon keresztül egy vagy több alkalommal Jegyet vásároljon.

2.4. Portál: a Szolgáltató tulajdonában lévő és általa működtetett Portálon található összes tartalom. A Portálon a Vevő teljes körű információt kap a Portál saját fejlesztésű online jegyértékesítő rendszeréhez kapcsolódó Programokról, és az azokra megvásárolható Jegyekről. A kiválasztott Program jegyvásárlás oldalán a Vevő kijelölheti a megvásárolni kívánt Jegyet, amelyet azonnal meg is vásárolhat erre alkalmas és érvényes bankkártyája segítségével.

2.5. Egyedi Szerződés: a Szolgáltató és a Szervező között létrejött egyedi megállapodás (továbbiakban Jegyértékesítési keretmegállapodás), amely tartalmazza a Felek közötti szerződés jelen ÁSZF-ben nem szabályozott lényeges tartalmi elemeit, a Felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezését.

2.6. Program: a Portálon megjelenő összes olyan ajánlat, amelyre a Portálon keresztül online Jegyet lehet vásárolni. A Program lehet esemény, rendezvény, garantált- vagy fakultatív programlehetőség, programcsomag, szálláscsomag és program jellegű vagy programhoz kapcsolható turisztikai szolgáltatás is.

2.7. Jegy: a belépőjegyhez vagy részvételi díjhoz kötött Programok látogatására feljogosító elektronikus vagy nyomtatott belépő, bérlet, utalvány, kupon, vagy egyéb, a részvételi jog igazolására szolgáló hivatalos és egyedileg azonosítható igazolás, ahol a Jegy ára a Vevő által a Jegyért kifizetett bruttó összeg, amely az ÁFA összegét is tartalmazza, ha az nem Áfa mentes. A Jegy ára tartalmazza a Szervező által meghatározott belépési vagy részvételi díjon felül a Szolgáltató által meghatározott adminisztrációs díjat, mint kezelési költséget. A Jegy ára tartalmazhatja a Jegy papír alapú megküldésének és/vagy szállításának Szolgáltató által meghatározott költségét is Vevő igénye alapján. A Jegy árának részletezését Vevő számára jól azonosítható módon jeleníti meg Szolgáltató. A Jegy a rajta feltüntetett Program helyén (továbbiakban: Helyszín) és időpontjában (továbbiakban: Időpont) használható fel a Szervező által meghatározott módon és feltételekkel (továbbiakban: Házirend).

2.8. Szervező: a Portálon megjelenő Program szervezője, rendezője, bonyolítója, értékesítője, helyszíne vagy egyéb jogosultja, akinek jogában áll szerződni Szolgáltatóval a Programhoz tartozó Jegy eladására, és akivel jogviszonyba kerül a Vevő, amikor a Jegyet megvásárolja. Szervező jogosult szerződni a Program megvalósításához szükséges cégekkel, vállalkozókkal (továbbiakban: Közreműködők).

2.9. Regisztráció: a Portálra érkező látogató a Portál használatához és a Jegy megvásárlásához szükséges adatait egy online űrlap kitöltésével megadja Szolgáltatónak. Vevő a Regisztrációval jelzi Szolgáltató felé, hogy Jegy megvásárlása céljából kívánja igénybe venni a Szolgáltatást. Vevő a Regisztráció során kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-ben foglaltakat megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek elfogadta, továbbá a Szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges adatai kezeléséhez jelen ÁSZF-ben meghatározott körben hozzájárul Szolgáltató Adatvédelmi Tájékoztatójának elfogadásához.

2.10. Közreműködő: a Program Szervezőjével szerződéses kapcsolatban álló olyan magánszemély, cég vagy egyéb vállalkozás, amelyik Szervező partnereként részt vesz vagy a Program szervezésében, vagy a lebonyolításában és/vagy a megvalósításában. A Szervező és a Közreműködők közötti jogviszonyok tartalmát külön szerződések határozzák meg.

2.11. Partner: aki Szolgáltató szerződött partnereként részt vesz a Jegy kifizetésének, számlázásának, nyomdai előállításának és kézbesítésének folyamatában. A Partner és a Szolgáltató közötti jogviszony tartalmát külön szerződések határozzák meg.

2.12. Helyszín: a Programnak helyet adó épület vagy terület, ahol a Program lebonyolításra kerül, és amelynek pontos címe megtalálható a Portálon és a Programra megvásárolt elektronikus vagy nyomtatott Jegyen.

2.13. Időpont: a Programhoz tartozó egy vagy több dátum, amikor a Program elérhető, és amelyre a Jegy megvásárolható. A dátum része, a program kezdő időpontja, és ha van, akkor a befejező időpontja, és időtartama.  A Programhoz tartozó több lehetséges kezdő időpont esetén, az Időpont az a dátum, amelyet a Vevő kiválasztott a Jegy megvásárlásakor, és amely a Jegyen is megtalálható.

2.14. Házirend: a Szervező által az adott Program körülményeire tekintettel megállapított kötelező rendelkezéseket tartalmazó speciális belépési és magatartási szabályokat magában foglaló, a jelen ÁSZF mellékletét nem képező dokumentum, amely elérhető vagy a Program, vagy a Programhoz tartozó Szervező honlapján és/vagy közösségi oldalán, vagy kifüggesztve a Program Helyszínén. A Programon részt vevőknek a Házirend betartása kötelező.

2.15. Vásárlás: A felhasználó által a Portálon történő online Jegyvásárlás.

3. A weboldal szolgáltatásai

3.1. A Szolgáltató az Interneten elérhető honlapot és azon elérhető saját fejlesztésű online jegyértékesítési rendszert, azaz Portált üzemeltet a különböző eseményekre, garantált- és fakultatív programokra, csomagajánlatokra és megrendelhető turisztikai szolgáltatásokra, azaz Programokra szóló részvételi jegyek, belépők, bérletek, kuponok és egyéb utalványok, azaz Jegyek megvásárlásának elősegítésére. Szolgáltató a Szolgáltatás keretében a Vevő részére értékesíti az adott Programon való részvételre jogosító Jegyet, amely a Jegy ellenértékének megfizetésével és a Jegy Szolgáltató általi elektronikus átadásával, vagy igény szerinti kikézbesítésével teljesedésbe megy (továbbiakban: Vásárlás). A Szolgáltatás keretében fizetés nélküli foglalásra nincs lehetőség. Szolgáltató jogosult alvállalkozókat, adatfeldolgozókat igénybe venni a Szolgáltatás teljesítése érdekében.

3.2. A Szolgáltatás nem terjed ki azokra a Portálon megtalálható Programokra, melyek Szervezői nem bízták meg online jegyértékesítéssel Szolgáltatót. Ezeknél a Programoknál a Portálon Vevő nem talál jegyvásárlás gombot és lehetőséget.

3.3. A Portálon a Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatást nyújt, mely részben tartalomszolgáltatásnak, részben közvetítő szolgáltatásnak minősül.

4. Általános rendelkezések

4.1. A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint a jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.

4.2. A jelen ÁSZF 2015. augusztus 1. napjától visszavonásig hatályos. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani az ÁSZF-et. A módosításokat a Szolgáltató - azok hatályba lépésének napján-, a Portálon közzéteszi, és ezzel egyidejűleg a Portálon keresztül tájékoztatja a felhasználókat a módosításról. A módosított ÁSZF hatálybalépését követően a felhasználó az első bejelentkezésével kifejezetten elfogadja a módosított feltételeket így azok ettől fogva rá nézve kötelezően alkalmazandók. Amennyiben a felhasználó a módosított ÁSZF-el nem ért egyet, úgy kérheti Regisztrációja törlését Szolgáltató e-mail címére küldött, törlési kérelmet tartalmazó elektronikus levél üzenettel (továbbiakban: E-mail). A Regisztráció törlésével a jelen szerződés megszűnik.

4.3. A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a Portál, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a Portál terjesztésének tekintetében. Tilos a Portálon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

4.4. A Portál Magyarországon működik, karbantartását is itt végzik. Mivel az oldalak más országokból is meglátogathatók, ezért a Vevők kifejezetten tudomásul veszik, hogy a Felhasználó és a Szolgáltató viszonylatában az irányadó jog a magyar jog. Vitás kérdésekben a Felhasználó és a Szolgáltató aláveti magát a Veszprémi Járásbíróság, törvényszék hatáskörébe tartozó ügyekben a Székesfehérvári Törvényszék kizárólagos illetékességének.

4.5. Jelen ÁSZF elfogadásával Vásárláskor két szerződés jön létre. Egyik a Jegy tulajdonának átadására a Vevő és a Szervező között, másik a Vásárlás lebonyolítására a Szolgáltató és a Vevő között. Jelen ÁSZF, így a szerződések nyelve is magyar. A magyar nyelv nem tudásából eredő félreértésekért, károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

5. Szervező és Program

5.1. A Programot mindenki saját felelősségére látogathatja. A Programon való részvétel kapcsán szolgáltatási jogviszony és kötelezettség a Jegyet megvásárló Vevő vagy a Jegyet felmutató személy, illetve a Programokat előkészítő, szervező és bonyolító, annak helyszínt adó vagy azt értékesítő, a Szolgáltatóval szerződött Szervező között jön létre. A Jegyek megvásárlása Szervező és Vevő között létrejött olyan szerződés, amelyben Szervező vállalja a Programok lebonyolítását, Vevő pedig megfizeti a Jegyek ellenértékét. Ezt a jogviszonyt a Szervező hivatalos honlapján található részvételi szabályzat és/vagy a házirend határozza meg. Szolgáltató ebből következően nem részese a Szervező és a Vevő vagy a Jegy mindenkori birtokosa közötti esetleges jogvitának, amely a Program minősége vagy a Program elmaradása miatt indul. Szervező nevét és egyéb azonosítási adatait Szolgáltató minden esetben szerepelteti a Vevő által megvásárolt Jegyen, így Vevőnek módjában áll közvetlenül kapcsolatba lépni Szervezővel.

5.2. Programoknak a Szervező hivatalos honlapján és/vagy Facebook közösségi oldalán, és a Portálon meghirdetett módon történő lebonyolítása Szervező kötelezettsége. Szervező törekszik a Programok kapcsán a fellépők és/vagy szolgáltatások magas színvonalon történő biztosítására, de fenntartja a jogot a fellépő művész személyében, a szereposztásban, illetve a Programban történt kisebb, vagy egyéb indokolt változtatásra. Kieső fellépő, meghiúsult programelem és/vagy szolgáltatás esetén Szervező törekszik azt más, hasonló minőségű művészi produkcióval, programelemmel és/vagy szolgáltatással helyettesíteni. Közreműködők teljesítésének függvényében megvalósuló Programok esetén Szervező nem tud garanciát és felelősséget vállalni az egyes fellépések, programelemek, szolgáltatások, az azokhoz való hozzáférés, a hangtechnikai és vizuális élmény mennyiségéért és minőségéért, és azért sem, hogy a Program Vevő ízlésének megfelelő legyen. Vevő a jelen pontban foglaltakkal összefüggésben a Jegy árának egészben vagy részben történő visszakövetelésére nem jogosult.

5.3. Szervező fenntartja az esetleges időpont- és helyszínváltozás jogát. Amennyiben időpont- és/vagy helyszínváltozásra kerül sor, a megvásárolt Jegyek az új helyszínre és/vagy időpontra érvényesek az ÁSZF rendelkezései szerint. Időpont- és/vagy helyszínváltozás esetén Szervező a hivatalos weboldalán és/vagy Facebook közösségi oldalán is közzéteszi a változásokat, és a változásokról Szolgáltatót hivatalosan értesíti, hogy a változások a Portálon is haladéktalanul megjelenhessenek. A Szervező értesítésének elmaradása vagy késedelmes teljesítéséből eredően Vevőt ért károkért Szolgáltató nem tartozik felelősséggel.

5.4. Szervező minden tőle elvárhatót megtesz a Program biztonságos lebonyolítása érdekében, de Szervező az esetlegesen felelőtlenül viselkedő látogatók miatt felelősséget nem vállal. A Szervező által meghatározott Házirend vagy részvételi szabályok Vevő általi figyelmen kívül hagyása esetén a Program még érvényes Jegy felmutatása mellett sem látogatható. (pld. kötelező öltözet hiánya, megadott időn túli érkezés, etc.). A részvételi feltételeket, a Program, illetve a Program helyszínéül szolgáló intézmény házirendjét, a biztonsági szolgálat és egyéb rendvédelmi szervek utasításait megszegő Vevőt a Szervező a Program biztonságos lebonyolítása illetve a Programon tartózkodó további látogatók zavartalan szórakozásának biztosítása érdekében eltávolíthatja. Az ilyen indokból történő kizárás esetén a Szolgáltató illetve a Szervező kártérítésre nem kötelezhető.

6. Vevő és Regisztráció

6.1. A Portál tartalmának megtekintéséhez Regisztráció nem szükséges. A felhasználó szabadon böngészhet a Portálon található információk között, de a Jegyvásárláshoz érvényes Regisztráció szükséges.

6.2. A Regisztráció alkalmas a Vevő azonosítására és a Szolgáltatás többi felhasználójától való megkülönböztetésére. Portálon a Vevő egyszeri önkéntes regisztrációjával és a Szolgáltatás igénybevételéről szóló szerződés elektronikus úton való megkötésével veheti igénybe a Szolgáltatást. A Szolgáltatásra történő Regisztrációval Vevő a jelen ÁSZF feltételeit és az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Jelen ÁSZF a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés elválaszthatatlan részét képezi. Jelen ÁSZF rendelkezései minden esetben irányadók a Szolgáltató és a Vevő közötti jogviszonyra, kivéve, ha a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés kifejezetten eltérő rendelkezéseket tartalmaz.

6.3. A Szolgáltató nem ellenőrzi a regisztrált Felhasználók életkorát, de tájékoztatja, hogy lehetnek olyan Programok, melyek részvételéhez egy adott életkor betöltése szükséges. Ilyen esetben a Jegyen szereplő feltétel, vagy a Szervező ilyen jellegű felhívása az irányadó.

6.4. A Regisztráció során kötelező adatok (e-mail cím, vezetéknév, utónév) bevitelére van szükség, így Szolgáltató a Vevő Regisztrációját csak akkor fogadja el, ha a Vevő valamennyi, kötelezően kitöltendő adatot rögzített. Ezen felül lehetőség van opcionális jelleggel a telefonszám, mobilszám és a nyelv megadására is. Vevő kijelenti, hogy a Regisztráció során, a Portálon megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Szolgáltató a Vevő által megadott adatoknak megfelelően felel a Szolgáltatás teljesítéséért. Szolgáltató kizárja felelősségét a Vásárlás során a Vevő által megadott téves, hibás vagy hamis adatok vagy E-mail cím megadásából eredő kárért, ugyanakkor az ezzel kapcsolatosan felmerülő kárának megtérítését követelheti a Vevőtől.

6.5. Szolgáltató jogosult törölni a Regisztráció során nyilvánvalóan hibás vagy hamis adatokat, továbbá kétség esetén jogosult Vevő valódiságát az általa megadott elérhetőségeken ellenőrizni. Szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy a Regisztrációt indokolt esetben visszautasítsa, vagy bármikor, átmenetileg vagy véglegesen visszavonja. Indokolt esetnek minősül a valótlan, vagy hiányos adatok megadása. Indokolt eset az is, ha a Vevő más felhasználó személyes adataival bizonyíthatóan visszaél. Indokolt eset lehet az is, ha a Vevő a Szolgáltatás rendszerével, vagy a megvásárolt Jegyekkel bármely előzetes Regisztráció vagy Vásárlás során bizonyíthatóan egyszer már visszaélt. A visszautasítás, illetve a visszavonás tényéről a Szolgáltató a Vevőt E-mail üzenetben tájékoztatja.

6.6. Szervező a hibásan és/vagy hiányosan megadott E-mail cím esetén a Jegy helyes E-mail címre történő kézbesítése érdekében a Vevőt egyéb elérhetőségein felkutatni nem köteles. Vevő felelős minden olyan kárért, amely a kézbesítési E-mail cím hibás vagy hiányos megadásából, megváltozásából, az e-mail tárhelyre bármely okból (például megtelt vagy időközben törölt E-mail fiók) történő sikertelenségéből származik.

6.7. Szolgáltató a Vevő sikeres Regisztrációját elektronikus úton automatikus E-mailben visszaigazolja. A regisztrációról szóló visszaigazolás tartalmazza a Vevő elfogadott felhasználónevét és a regisztráció elfogadásának tényét. A regisztrációt követően Vevő a Szolgáltatást felhasználóneve és jelszava megadásával tudja igénybe venni a Portálon.

6.8. Vevő a Regisztráció során megadott személyes adatait a Portálon ügyfélkapujában bármikor ellenőrizheti és módosíthatja. A Vevő köteles az adataiban bekövetkezett változásokról Szolgáltatót tájékoztatni a változás bekövetkeztéről számított legfeljebb nyolc (8) napon belül, de legkésőbb a Vásárlás megkezdésekor.

6.9. Szolgáltató kéri és kifejezetten ajánlja, hogy Vevő rendszeresen módosítsa a jelszavát, azt senkinek ne adja át, és lehetőleg ne tárolja mások által hozzáférhető helyen. A jelszóváltoztatásról a Szolgáltató rendszere automatikus visszaigazolást küld E-mailben. Amennyiben a Vevő elfelejti a jelszavát, vagy elveszíti azt, akkor az új jelszavát a Szolgáltató a Regisztrációkor megadott e-mail címre megküldi. Vevőt teljes körű felelősség terheli a felhasználói fiókjához tartozó felhasználónév és jelszó párossal, illetve azon keresztül történő mindennemű Vásárlással és egyéb tevékenységgel kapcsolatban. Vevő vállalja, hogy haladéktalanul értesíti a Szolgáltatót adatainak bármilyen illetéktelen felhasználása, illetve a biztonság egyéb módon való megsértése esetén. A jelszó tárolásából vagy a felhasználónév és a jelszó harmadik személy részére való átadásából fakadó károkért a Szolgáltató nem felel.

6.10. Vevő bármikor jogosult olyan tartalmú nyilatkozatot tenni a Szolgáltató felé, hogy a Szolgáltatást a jövőben nem kívánja igénybe venni, és ennek kapcsán kérheti Regisztrációja törlését Szolgáltató E-mail címére küldött, törlési kérelmet tartalmazó üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a Regisztráció törléséről. Ebben az esetben a Vevő adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből, kivéve azokat, amelyeket az adatvédelmi nyilatkozatban foglalt megőrzési, nyilvántartásba vételi kötelezettség érint. A törlés továbbá nem érinti a már leadott Vásárlásokhoz (jegyrendelésekhez) kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, és nem eredményezi ezen adatok törlését. A Vevő adatainak törlése után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A törléssel egyidejűleg Szolgáltató haladéktalanul megszünteti a Vevő felhasználói fiókját (Ügyfélkapu).

6.11. Szolgáltató rendes felmondással harminc (30) napos határidővel felmondhatja a jogviszonyt a Vevő értesítése mellett. Szolgáltató a jogviszonyt jogosult azonnali hatállyal felmondani, amennyiben a Vevő bizonyítható módon megzavarja vagy megkísérli megzavarni a Portál rendeltetésszerű működését, vagy bármely, a Portálon folytatandó tevékenységet, illetve amennyiben a Vevő valamely vásárlási tranzakciója 25 percen belül a Vevőnek felróható okból nem kerül lezárásra.

6.12. Vevő a Szolgáltató súlyos szerződésszegése esetén jogosult azonnali hatállyal felmondani a jogviszonyt, amennyiben a Vevő előzetes írásbeli felszólítása ellenére a Szolgáltató tizenöt (15) napon belül a szerződésszegését nem orvosolja. A Szolgáltatás keretében megvásárolt Jegy érvényességét és felhasználhatóságát Vevő jelen pont szerinti felmondása semmiben nem befolyásolja.

7. Vásárlás és Jegyek

7.1. A Portálon a menüpontokba, kategóriákba, témákba, időpontokba és földrajzi helyekhez rendezett Programok között a felhasználók Regisztráció, illetve bejelentkezés nélkül is böngészhetnek. A kiválasztott Programok közül csak azokra lehet Jegyet venni, ahol megjelenik a Program mellett a Jegyvásárlás gomb. A Jegyvásárlás gombra kattintva ki lehet választani az adott Programra szóló jegy típusát és megvásárolni kívánt darabszámát. A kiválasztott Jegyek típusa és darabszáma a Vásárlás folyamán a Vevő által szabadon módosítható. Vevő a megrendelését a Vásárlás gombra kattintva véglegesítheti, ha a virtuális kosárba helyezett jegyek típusát és darabszámát véglegesnek tekinti. A Szolgáltatás keretében foglalásra, illetve bármely egyéb, fizetés nélküli tranzakció lebonyolítására nincs lehetőség. Vevő kijelenti, hogy a Program látogatására, a Jegyek felhasználhatóságára vonatkozó rendelkezéseket megismerte, és a Jegyeket ezek ismeretében vásárolta meg. Az elektronikus Jegyeket nem lehet személyesen átvenni. Megadott címre történő kikézbesítés külön kérésre, külön díj ellenében igényelhető.

7.2. A Jegyek árának meghatározása Szervező hatáskörébe tartozik. Szervező fenntartja az azonnali hatályú árváltoztatás mindenkori egyoldalú jogát, amely árváltozás a Programra már eladott Jegyeket nem érinti, de érintheti az aktuális jegyvásárlást. A Vevőnek érdemes a Vásárlás végén ellenőrizni, hogy a kosárba tett Jegyek ára megegyezik-e a Simple online fizetési rendszer oldalán a fizetendő összeggel. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az online szolgáltatásért Jegyenként és azon belül akár jegytípusonként is meghatározott mértékű adminisztrációs díjat számoljon fel kezelési költségként, amit megvásárolt darabonként kell megfizetni. Ha a Szolgáltatás használatáért Vevőnek adminisztrációs díjat, azaz kezelési költséget kell fizetni, akkor azt a Vásárlás folyamata során Szolgáltató a Szervező által meghatározott jegyártól elkülönítve Vevő számára jól beazonosíthatóan és összegszerűen feltünteti. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a Jegyek vételárát a Szervező utasításai alapján, illetve megváltoztassa saját hatáskörben az adminisztrációs és járulékos költségek mértékét is. Az árváltoztatás joga nem alkalmazható a lezárult Vásárlásokra. A Programoknál feltüntetett jegyárak bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. A Vevő által kiválasztott szállítási és fizetési módok további költségekkel járhatnak, amelyet a Szolgáltató a Vásárlás folyamatában a megfelelő helyen pontosan feltüntet.

7.3. A Jegyek kosárba helyezése nem kötelezi a Vevőt Vásárlásra. Amennyiben a Vevő mégsem kívánja megvásárolni a kiválasztott Jegyet, akkor azt a kosarából bármikor kiveheti, vagy akár az egész kosár tartalmát törölheti. A Vevő a jegyeket tartalmazó kosár tartalmát a Portálon mindaddig tudja módosítani, ameddig az utolsó Vásárlás gombra kattintás után át nem kerül a bankkártyás fizetést bonyolító OTP Mobil Szolgáltató Kft. Simple online fizetési rendszer oldalára, ahol már nincs lehetősége a kosár utólagos módosítására. A Vásárlás folyamata során a Vevőnek az ellenérték megfizetésén túlmenő egyéb kötelezettségei nincsenek. Szolgáltató általánosságban a Szervező által meghatározott módon biztosítja a Jegyek cseréjét, pótlását, visszaváltását, vásárlási értékük egyéb módon való térítését. Ettől csak jelen ÁSZF erre vonatkozó rendelkezései vagy a Szolgáltató és a Vevő egyedi megállapodása, illetve egyéb hatályos jogszabályok szerint tesz kivételt. Amennyiben bármely Program a Szervező érdekkörében felmerült okból marad el, de az később pótlásra kerül, akkor a felhasználásra nem került Jegyet a Vevő a soron következő, azonos Programon használhatja fel. Amennyiben a Program mégsem kerül egy későbbi időpontban pótlásra, akkor Vevőnek lehetősége van visszaváltani a Jegyet, a Szervező visszaváltásra vonatkozó szerződési feltételeinek megfelelően.

7.4. Szervező és Szolgáltató garantálja a Vevők törvényben biztosított elállási jogának gyakorlását olyan Programok esetén, amelyek nem előre meghirdetett konkrét és garantált időpontban kerülnek megrendezésre. Vevők egyéb körülményeik miatt is kérhetik a Jegyek visszaváltását, mely kérelem elfogadásáról Szervező jogosult dönteni Vevő Szolgáltató által továbbított kérelme alapján. Vevők minden esetben kötelesek E-mailben jelezni Szolgáltatónak, ha visszakérik a Jegyek árát. Szolgáltató erről E-mailben Szervezőt is tájékoztatja, aki köteles visszaigazolni Szolgáltató felé, hogy a Vevők Vásárlástól elállás döntését tudomásul vette, vagy azt hivatkozott körülményekre tekintettel jóváhagyta, és az így visszaváltott Jegyeket törölte az eladott Jegyek nyilvántartásából.

7.5. Ha a Program egy konkrét, előre meghirdetett garantált időpontban kerül megrendezésre, akkor a Jegyek visszaváltásának helyét, módját, feltételeit és idejét Szervező joga meghatározni, és közzétenni hivatalos honlapján és/vagy Facebook közösségi oldalán. Ezek a feltételek vonatkozhatnak minden Programra, de lehetnek Programonként eltérőek Szervező feltételei. Szolgáltató kötelessége, hogy a konkrét, előre meghirdetett garantált időpontban megrendezésre kerülő Programra megvásárolt Jegy visszaváltása esetén haladéktalanul értesítse a Vevőket E-mailben a Jegyhez tartozó Programra vonatkozó konkrét jegyvisszaváltási információkról, a Szervező adott Programra vonatkozó hivatalos közleménye alapján.

7.6. Program garantált időpontjának változás esetén a Vevőnek lehetősége van a Programra szóló Jegyet a Szervező által közölt új időpontban felhasználni. Vevő a Jegyet felhasználva részt vehet a Jegyen szereplő időpontban megvalósuló másik Programon. Ezekben az esetekben Vevő nem köteles Szolgáltatót tájékoztatni. Ha Vevő a Jegy felhasználása mellett dönt, akkor Szervezőnek kötelessége a Jegyet a meghirdetett új időpontban vagy a Jegyen szereplő időpontban megvalósuló másik Programon elfogadni.

7.7. A kiválasztott Jegyek árának kifizetéséhez Vevőt Szolgáltató a bankkártyás fizetést bonyolító szerződött partnere, az OTP Mobil Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Simple online fizetési rendszer oldalára irányítja át, ahol Vevő a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A Simple fizetési szerverén a bankkártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) kell megadni. A Vevő felelőssége banki adatainak, így különösen kártyaszámának és PIN kódjának titokban tartása.

7.7.1.  A Simple online fizetési rendszer azokat a dombornyomott VISA, MasterCard vagy AmericanExpress kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben a Vevő bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön a bankkártyát kibocsátó bankjánál, hogy a kártyája felhasználható-e Interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el az OTP Mobil Szolgáltató Kft. által üzemeltetett fizetési rendszer, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A bankkártyás fizetés használatához be kell jelentkeznie, illetve ha még nem vásárolt a Portálon, akkor Regisztrálnia kell magát, és a Vásárlás lebonyolításához szükséges adatokat kell megadnia. A bankkártyás fizetés során felmerülő esetleges hibákért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

7.8. A Jegy vásárlásához szükséges Vevő adatok megadását, jelen ÁSZF elfogadását, és a sikeres banki tranzakciót követően a Szolgáltató E-mail csatolmányként küldi meg a Jegy(ek)et és a hozzá tartozó számlát. Az E-mail optimális esetben hamar megérkezik, de előfordulhat, hogy hosszabb időt vesz igénybe (10-30 perc), attól függően, hogy az OTP Simple mikor küldi meg a sikeres banki tranzakció visszaigazolását Szolgáltatónak. A Jegyvásárlási tranzakció akkor tekinthető véglegesítettnek, amikor Vevő számára ez a visszaigazoló e-mail hozzáférhetővé válik. Szolgáltató az esetleges e-mail cím elírásokért és nem módosított megváltozásokért, mint téves adatokért felelősséget nem vállal. Amennyiben a Vevő technikai okok miatt nem kapta meg a Jegyet, és erről Szolgáltatót értesíti, Szolgáltató ismételten és díjmentesen megküldi azt a Vevő által megadott email címre. Tekintettel arra, hogy a Vásárlást követően az e-mail kiküldésével a jegyvásárlás lezártnak, a Jegy pedig átvettnek tekintendő, a felhasználó kizárólagos felelőssége, hogy a Szolgáltató felé késedelem nélkül jelezze, ha a Jegyet mégsem kapta meg.

7.9. Vevő a sikeres Vásárlást követően e-mail útján csatolmányként kapja meg a Szolgáltatótól a Jegy(ek)et, és maga nyomtathatja ki. A Jegyeket nem lehet személyesen a helyszínen és jegypénztárakban átvenni, ez alól kivételt képeznek azok a beléptetések, ahol a Jegyet belépésre jogosító másik jegyre vagy karszalagra cserélik a Szervezők. A Vásárláskor a jegyinformáció tartalmazza a Jegy felhasználására vonatkozó egyedi tudnivalókat. Ezek az információk szerepelnek a kinyomtatott Jegy mellékletében is. A kinyomtatott Jegy abban az esetben használható fel, amennyiben azon a megrendelés azonosító vonalkód jól olvasható. A Jegyet a Vevő köteles kinyomtatva a Programra magával vinni. Vevő tudomásul veszi, és kifejezetten egyetért azzal, hogy a Jegyen található vonalkódot a Program Szervezője a Program helyszínén elektronikusan is ellenőrizheti, és az ellenőrzés után azonnal érvényteleníti. A Programra belépni a megvásárolt Jegy szabta időkeretek között és feltételek mellett lehet.

7.10. Minden Jegyhez egyedi azonosító tartozik, ez védi a Jegyet a hamisítás ellen. A Jegyen lévő vonalkód a Vásárlással kapcsolatos összes információt tartalmazza, így segítségével beazonosítható a Jegy, és nincs szükség egyéb biztonsági jelre. Vevő felelőssége, hogy több Jegy vásárlása esetén valamennyi Jegy esetében a hozzá tartozó, egyedi azonosítót tartalmazó igazolást bemutassa, illetve azt oly módon őrizze, hogy más ne férhessen hozzá. Amennyiben a Szolgáltató, a Szervező, vagy a Program helyszínén közreműködő biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a nyomtatás minősége nem megfelelő, és a Jegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, akkor említett Felek a Jegy felmutatójától a Programra történő belépést megtagadhatják, illetve a Program területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történt kitiltás miatt Vevő semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szolgáltatóval szemben. Szolgáltató a Jegyek kapcsán történt esetleges visszaélésekért nem vállal felelősséget.

7.11. A saját nyomtatású Jegyek elvesztéséből, ellopásából, hibás vagy nem megfelelő minőségű nyomtatásából, lemásolásából, többszörös kinyomtatásából eredő következményekért és károkért felelősség kizárólag a Vevőt terheli. A belépés mindenkor a Jegy első érvényesítése alapján történik. Így az az első Jegy érvényes, amelyet a Szervező beléptető-rendszere az egyedi vonalkóddal és egyéb meghatározott adatokkal elfogadott. A következő ugyanazon vonalkóddal és adatokkal rendelkező Jegyet automatikusan érvényteleníti az első. Minden további belépési kísérlet érvénytelen és ezért eredménytelen lesz, felmutatójától a belépés megtagadható függetlenül attól, hogy az érvénytelen Jegyet felmutató személye megegyezik-e a Jegyet eredetileg megvásárló Vevővel. Az ilyen okból történő kizárás miatt Szolgáltató kártérítésre nem kötelezhető.

7.12. Amennyiben Szervező a Program látogathatóságát ingyenessé teszi, akkor regisztrációs Jegy megváltását teheti kötelezővé. A regisztrációs Jegy megváltásának célja, a Program helyszínén befogadható maximális létszám mindenkori pontos felügyelete. A regisztrációs Jegyre vonatkozó felhasználási feltételek eltérhetnek a normál Jegy felhasználási feltételeitől. Ilyen esetekben Szervező meghatározhatja az ingyenes belépés feltételeit és időintervallumát. A megváltozott feltételekről a vevő a regisztrációs Jegy vásárlása előtt és annak során Vevő megfelelő tájékoztatást kap.

7.13. Szolgáltató a jegyvásárlásról, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokról elektronikus számlát bocsát ki (továbbiakban: E-számla). Az E-számlát Szolgáltató e-mailben küldi el a Vevő által megadott e-mail címre. Vevő tudomásul veszi, hogy vásárlásáról kizárólag elektronikus úton kap számlát, a számlaadatok utólag nem módosíthatóak. Az elektronikus számla pdf formátumú, a Szolgáltató által elektronikusan aláírt, időbélyeggel ellátott dokumentum, amely megfelel a 2007. évi CXXVII. törvény (Áfa-törvény) és az elektronikus aláírásról szóló 2001. évi XXXV. törvény előírásainak. Az E-számla PDF dokumentum-olvasó szoftverrel (Adobe Reader) megtekinthető, kinyomtatható. Vevő az elektronikus számlát postai úton, papír alapú számlaként is megigényelheti külön díjazás ellenében Szolgáltatótól. A Vásárlás elektronikus bizonylatait a Szolgáltató saját székhelyén, illetve a szerverek tárolására szolgáló szerverparkban őrzi meg a törvény által előírt ideig.

7.14. Amennyiben a Jegyen más nem kerül feltüntetésre, a Jegy a rajta feltüntetett Programra egyszeri belépésre és/vagy részvételre jogosítja fel annak felmutatóját a Jegyen szereplő létszámban. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült Jegy pótlására vagy cseréjére nincs lehetőség. A Jegyen feltüntetett kezdési időpont tájékoztató jellegű, a tényleges kezdés időpontja ettől eltérhet. Amikor a Jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Bizonyos Jegyek a Program Helyszínén belül is csak bizonyos területek látogatására jogosítanak fel.

7.14.1.  A Jegyek online vásárlása során Szolgáltató biztosítja Vevők részére a Portálon a helykiválasztás lehetőségét olyan esetekben, amikor a Jegyek számozott ülőhelyre (nézőtér), vagy területre szólnak (szektor). A nézőtér és szektor adatokat Szervező szolgáltatja Szolgáltatónak. Amennyiben Szervező más online jegyportálokkal is szerződést kötött a Jegyek eladására, úgy kötelessége megakadályozni, hogy ugyanarra az ülőhelyre két Jegy kerüljön eladásra. Ilyen esetekben a Szervezőtől kapott nézőtér, illetve szektoradatok (helyadatok) helyességéért Szolgáltatót semminemű felelősség nem terheli Vevővel szemben.

7.15. A Vevő a Jegy megvásárlásával a Jegy tulajdonosa lesz, és mint ilyen, a nem névre szóló Jegyet más személynek felhasználásra átadhatja. A Jegy a Vevő által szabadon átruházható, azonban Vevő a jelen ÁSZF rendelkezéseiről és elérési helyéről köteles a Jegyet megszerző személyt tájékoztatni. A Jegy átruházásával kapcsolatban Vevőt teljes körű felelősség terheli. E tájékoztatás elmaradásából eredő következményekért kizárólag az átruházót terheli felelősség. A Jegyet megszerző személy köteles gondoskodni arról, hogy a Jegyet átruházó személy az egyedi azonosítót tartalmazó igazolást újból ne használhassa fel, vagy ne adhassa el. Szervező kizárja a felelősségét minden olyan jegyvásárlás vonatkozásában, amely nem a Szervezőtől, vagy a Szervező szerződéses partnerétől történik. Amennyiben Vevő névre szóló jegyet igényel Szolgáltatótól, azt nem ruházhatja át.

7.16. Bizonyos Jegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel a belépésre (gyermekjegy, nyugdíjas jegy, diákjegy, stb.) A jogosultság meglétét Vásárláskor Szolgáltató nem vizsgálja. Szervező felelőssége annak ellenőrzése, hogy a Jegy felmutatója jogosult-e a speciális Jegy használatára. A belépés mindaddig megtagadható, amíg a használat jogosultságát a Jegy felmutatója nem igazolja. Az ilyen indokból történő kizárás esetén a Vevő illetve a Jegy felmutatója kártérítésre nem jogosult.

8. A szolgáltatóra, mint közvetítő szolgáltatóra vonatkozó szabályok

8.1. Felelősség

8.1.1.  A Portálon található információk kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Portálon elhelyezett hirdetések, reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag az azt elhelyező Hirdető és/vagy a jegyértékesítésre szerződött Szervező tartozik felelősséggel.

8.1.2.  A Portálon keresztül történő Vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet lehetőségeinek kockázatát és korlátainak ismeretét, illetve elfogadását. Vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a Vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A Jegy Portálon keresztül történt Vásárlásával minden Vevő kijelenti, hogy a jelen ÁSZF üzletszabályzatot megértette és elfogadja.

8.1.3.  Szolgáltató a Programok előkészítésében, megszervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, tevékenysége és felelőssége kizárólag a Jegyek értékesítésére korlátozódik. Szolgáltató ezért nem vállal semmilyen felelősséget a Portálon megvásárolt Jegyekkel látogatott Programokon fellépő művészek és más előadók szereplése, illetve a Programok minősége, lebonyolítása, megvalósulása vagy elmaradása kapcsán. Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a Portálon az egyes Programokhoz kapcsolódó információkkal, tartalmakkal kapcsolatban, különös tekintettel a Szervezőtől beszerzett és/vagy a Szervezők honlapján és közösségi oldalán található információkra.

8.1.4.  Szolgáltató törekszik rá, de garantálni nem tudja a Portál hibamentes és zavartalan működését, illetőleg hogy a Portálhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz a Szolgáltatás teljes időtartama alatt. Vevő tudomásul veszi, hogy az Internet sajátosságai miatt a Portál folyamatos üzemeltetése a Szolgáltató előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Szolgáltató az éves rendelkezésre állás (95 %) betartása mellet jogosult a Portál karbantartása érdekében, vagy egyéb biztonsági megfontolások miatt a Szolgáltatást részlegesen vagy teljes egészében szüneteltetni Vevő minden előzetes tájékoztatása vagy értesítése nélkül.

8.1.5.  Szolgáltató csak a neki felróható jogellenes magatartással okozott károkért felel a Ptk. szabályai szerit. A felelősség mértéke nem haladhatja meg a Vásárlási tranzakció értékét.

8.1.6.  Amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, blokád, árvíz, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a Vevő illetőleg a Szolgáltató hatókörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni, úgy ezen személy nem tartozik felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében előállt.

8.1.7.  Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató kizárja felelősségét:

• mindazon károk tekintetében, amelyek a Portál oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. E rendelkezés a weboldalon elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is vonatkozik,
• minden olyan kárért, amelyet a Vevő, a Szervező, vagy a Vásárlás folyamatába bevont harmadik fél szerződés- illetve jogellenes tevékenysége vagy mulasztása okozott. Szolgáltató nem felelős semmilyen olyan kárért vagy visszaélésért, amely a bankkártyával történő fizetése során vagy következtében keletkezik.
• a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által nyújtott információs társadalommal összefüggő szolgáltatással továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információ – törvényben meghatározott feltételek fennállása esetén – tekintetében,
• a weboldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért vagy a jogszabályoknak való megfelelőségéért, illetve a jogszabályba ütköző tartalommal harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért;
• a rendszer használatából adódó, a működés teljes leállításából, változásokból eredő esetleges károkért;
• egyéb, a Szolgáltatón kívül álló okra visszavezethető hibákért, károkért (vis maior)
• a Vevő számára a Szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi kárért.

8.1.8.  A Jegyek online értékesítését a Szolgáltató közvetítő szolgáltatóként, az Ekertv. rendelkezései szerint végzi. Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal az általa fenntartott Portálon tett, de nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a Portálon elérhető Szolgáltatások hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban.

8.1.9.  A Portálon igénybe vehető szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén a Szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében és fenntartja magának a jogot, hogy a Vevő vagy Szervező által elkövetett jogsértés esetén az illetékes hatóságnál bejelentést tegyen. A Szolgáltató, amennyiben a Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések miatt bírság, büntetés, vagy bármilyen más jogcímen megfizetendő összegben marasztalást szenved, úgy a jogsértővel szemben mind a Szolgáltató által kifizetett összegek tekintetében, mind ezen túlmenően teljes kártérítési igénnyel lép fel.

8.1.10.  A Szolgáltató nem avatkozik bele a Vevő és a Szervező között felmerült jogvitákba, de együttműködik a vita békés lezárásában. Bármilyen vita kialakulásakor a Vevő és a Szervező mentesítik Szolgáltatót mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől. Szolgáltató nem köteles beleavatkozni a Vevő és a Szervező (vagy együttműködő partnerei) között felmerült jogvitába, azonban a panasz a Szolgáltatóhoz is érkezhet.

8.1.11.  Jelen felelősségi szabályok mind a Szervezővel, mind pedig a Vevővel szemben hatályosak.

8.2. Egyéb kötelezettségek

8.2.1.  Szolgáltató a Szolgáltatás 95%-os rendelkezésre állást garantálja, éves szinten. A rendelkezésre állás mérése szempontjából nem tekinthető kiesésnek a legfeljebb 1 munkanap időtartamú tervezett karbantartás, feltéve, hogy annak időpontjáról és várható időtartamáról Szolgáltató megfelelő időben (karbantartást megelőző 5 munkanap) előre értesítette a regisztrált Felhasználókat a weboldalon.

8.3. Egyéb jogok

8.3.1.  A Szolgáltató jogosult az Egyedi Szerződés megkötését megtagadni a Szervezővel szemben, ha a Szervezőnek egyéb jogcímen kötelezettség elmulasztása (vagy tartozása) áll fenn a Szolgáltatóval szemben, vagy a korábbi Szerződés megszüntetésére a Szervező súlyos szerződésszegése miatt került sor. Az ilyen esetekből adódó esetleges hiányos tájékoztatást Vevő köteles tudomásul venni és a Szolgáltatóval szemben igényérvényesítéssel nem léphet fel.

8.3.2.  Szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt a Portálon, ezért a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

8.3.3.  Szolgáltató tájékoztatja a Vevőt, hogy Szervező fenntarthatja a jogot az adott Programon fellépő művész személyében, a szereposztásban, illetve a Program bármely részletében történő szükséges változtatásra. A Program esetleges műsorváltozásával, időpontváltozásával, illetve annak elmaradásával kapcsolatos Szervező általi közleménynek tartalmaznia kell minden, a Programot érintő változást: a változás tényét és indoklását, a Jegyek felhasználhatóságát illetve azok visszaváltásának idejét és módját. Ezeket az információkat Szervező közzéteszi a Program weboldalán és/vagy Facebook közösségi oldalán, és E-mail formában megküldi a tájékoztatást Szolgáltató részére, aki azt ésszerű határidőn belül kiteszi a Portálon.

9. Megvásárolható Jegyek köre

9.1. A Programokra megvásárolható Jegyek a Portál számos helyén megtalálhatók, és a Vásárlás lehetőségére Szolgáltató mindig felhívja a figyelmet. Szolgáltató a Jegyvásárlás gombot megjeleníti a Jegyhez tartozó Program oldalán, valamint a Programhoz kapcsolódó helyszínek oldalán, és minden kapcsolódó találati lista oldalon.

10. A Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató felelőssége

10.1. A közvetítő Szolgáltató felelősségére a 2001. CVIII. tv. 7-12. §-a az irányadó.

11. Elállási tájékoztató

11.1. Tájékoztatjuk, hogy a 45/2014 (II. 26.) Korm. Rendeletben foglalt elállási jog csak azon Vevőket illet meg, akik fogyasztónak minősülnek. A Ptk. 8:1. § (1) bekezdése értelmében fogyasztó a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy.

11.2. Elállási jog

11.2.1.  Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének l) pontja alapján a Vevő nem gyakorolhatja az elállási jogát, ha a Programra szóló Jegy egy adott konkrét időpontra szól. Ebben az esetben a Szolgáltatónak nem áll módjában sem a Jegyet visszaváltani, sem a Vásárlás értékét visszatéríteni. Ez alól csak a Program végleges elmaradása lehet kivétel.

11.2.2. Abban az esetben, ha a Vevő olyan Jegyet vásárolt, amely nem egy adott konkrét időpontra vagy határnapra szól, akkor vonatkoznak rá a 45/2014. (II.26.) Kormányrendeletben szabályozott fogyasztói elállási jog szabályai. Az elállási jog a Vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélkül gyakorolható egy erre irányuló írásban megtett nyilatkozat útján Szolgáltató felé. A Vásárlás dátuma a Jegyen megtalálható. Vevőnek meg kell jelölnie a Jegyen szereplő egyedi azonosító adatokat. Nyilatkozni kell továbbá arra nézve is, hogy Vevő a Jegyet nem használta fel. A Jegyet nem szükséges megküldeni, mert azt Szolgáltató elektronikusan érvényteleníteni tudja.

11.2.3.  Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a Jegy a Vevő számára a jelen ÁSZF-ben leírt módon hozzáférhetővé vált.

11.2.4.  Amikor a Vevő a Jegyét kinyomtatott formában kézbesítés útján kérte és kapta meg, úgy azt legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül vissza kell küldenie Szolgáltató postacímére. Ilyen esetben a Vevőt terheli a Jegyek visszaküldésének posta vagy futárköltsége. Visszaküldés előtt Vevő köteles írásban értesíteni Szolgáltatót, hogy melyik Jegy kerül visszaküldésre. Szolgáltató köteles Vevőnek írásban visszajelezni, hogy a Vásárlás adatai alapján Vevő jogosult-e a Jegy visszaküldésére. Vevő a jogosultság Szolgáltató általi visszaigazolását követően elpostázhatja a Jegyet ajánlott könyvelt küldeményként. Utánvéttel visszaküldött Jegyet Szolgáltató nem vesz át! Vevő felel a Jegy jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért. Szolgáltató a Jegy visszaérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget Vevő részére.

11.2.5.  Az elállási jog gyakorlása esetén az Ügyfelet – a fenti esetet kivéve – egyéb költség nem terheli.

11.2.6. Nem illeti meg az elállási jog az Ügyfelet:

  •  Amikor a Vevő a Szervezővel a Vásárlást követően megállapodott egy olyan konkrét Program időpontban, ami a Vásárlástól számított 14 napon belülre esik, és Szervező ezt az időpontot írásban visszaigazolta Vevőnek. Kivételt képez még, ha a Jegy felhasználása a Jegy érvényességi idején belül bejelentkezési vagy regisztrációs határidőhöz kötött, és ez határidő a Vásárlástól számított 14 napon belülre esik. Ilyen esetben az elállási jog nem gyakorolható.
  • Olyan nem előre gyártott Jegy esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan Jegy esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

11.2.7.  Ha a Vevő jogszerűen eláll a szerződéstől, akkor Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a Vevő által megfizetett teljes összegből azt az árat, amit a Jegy áraként Szervező határozott meg. Szolgáltató nem téríti vissza a teljes összegből sem a kezelési, sem a Jegy vagy a számla kézbesítési költségét. A visszajáró összeget Szolgáltató a Vevő által a visszavásárlási igény bejelentésekor megadott bankszámlájára utalja át. Kézbesített Jegyek esetén a Szolgáltató mindaddig visszatarthatja a Vevőnek járó összeget, amíg a Vevő a Jegyet vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte. Vevő tudomásul veszi, hogy Szolgáltató csak abban az esetben tudja visszautalni a Jegy árát Vevőnek, ha annak árát még nem utalta át Szervezőnek. Amennyiben Szolgáltató már elszámolt a Jegy árával Szervezővel, úgy a Jegy árát a Szervező téríti vissza Vevőnek.

11.2.8. Amennyiben az Ügyfél élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén, illetve közvetlenül a Szervező felé írásban. Amennyiben Vevő Szervezőnek jelzi írásban elállási szándékát, úgy Szervezőnek kötelessége erről Szolgáltatót is értesíteni. Postai úton írásban történő elállás esetén a határidők a postára adás időpontjától számítanak. Postai úton történő elállás esetén azt ajánlott levélben kell megtenni. E-mailben küldött elállás kézhezvételét a Szolgáltató e-mailben visszaigazolja.

11.2.9. Az Ügyfél elállás esetén is felelős azon károk megtérítéséért, amelyek a papír alapú Jegyek nem rendeltetésszerű használata miatt keletkeztek.

11.2.10. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályait a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozza.

11.2.11. A fogyasztók jogairól szól az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve is.

11.2.12.  Az Ügyfél egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségeken.

11.2.13. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan jogi vagy nem jogi személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el, és tevékenységi köre alapján a megrendelt termékek továbbforgalmazására jogosult.

11.2.14. A Vásárlás visszaigazolásáról szóló e-mailben Szolgáltató minden esetben tájékoztatja a Vevőt az elállási jog lehetőségéről, ami nem azt jelenti, hogy a tájékoztatás alapján Vevő automatikusan jogosult az elállásra. Az elállási jog csak Jelen ÁSZF szabályai szerint illeti meg a Vevőt.

12. Vegyes rendelkezések

12.1. Szolgáltató tájékoztatja a Vevőt, hogy Szervező fenntarthatja a jogot az adott Programon fellépő művész személyében, a szereposztásban, illetve a Program bármely részletében történő szükséges változtatásra. A Program esetleges műsorváltozásával, időpontváltozásával, illetve annak elmaradásával kapcsolatos Szervező általi közleménynek tartalmaznia kell minden, a Programot érintő változást: a változás tényét és indoklását, a Jegyek felhasználhatóságát illetve azok visszaváltásának idejét és módját. Ezeket az információkat Szervező közzéteszi a Program weboldalán és/vagy Facebook közösségi oldalán, és E-mail formában megküldi a tájékoztatást Szolgáltató részére, aki azt ésszerű határidőn belül kiteszi a Portálon.

12.2. Szolgáltató minden tőle elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy a Program esetleges meghiúsulása esetén a Vevőt tájékoztassa és a Jegyek visszaváltását elősegítse. Vevő tudomásul veszi, hogy a Program elmaradása esetén a Jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínét, határidejét a Szervező dönti el és annak megvalósulásáért a Szervező a felelős. A Szolgáltató haladéktalanul közzéteszi a Portálon a visszaváltásra vonatkozó adatokat, amikor azokat hivatalos formában megkapta Szervezőtől.

12.3. Vevőknek visszajár a Jegyek ára, ha a Program elmarad, azaz nem kerül megrendezésre sem a Portálon meghirdetett időpontban, sem később. Vevő visszakérheti a Jegy árát, ha a Program olyan új időpontban kerül megrendezésre, ami a Vevő számára nem megfelelő. Vevő akkor is visszakérheti a Jegy árát, ha a meghirdetett Program helyett más program kerül megrendezésre, és ezen a Programon a Vevő nem akar részt venni. Az előzetesen meghirdetett esőnap és a kettős szereposztás nem számít műsorváltozásnak. Visszajár a Jegyek ára akkor is, ha a Program nem egy konkrét, előre meghirdetett garantált időpontban kerül megrendezésre, és a Vevő 14 napon belül gyakorolja a vásárlástól elállás jogát. Ez alól kivétel lehet, ha a Programra a jelentkezési határidő a Vásárlástól számított 14 napnál rövidebb, vagy, ha Vevő a Szervezővel a Program időpontját a Vásárlástól számított 14 napon belül egyeztette, és Szervező ezt az időpontot E-mailben visszaigazolta Vevőnek. Szervező Vevő egyedi indoka alapján is visszaválthatja a Jegyeket, ha az indokot kellően alátámasztottnak ítéli meg. A visszaváltásról minden esetben Szervező dönt, Szolgáltató feladata, hogy közvetítse Vevő kérését Szervezőnek.

12.4. Elmaradt Program esetén a visszaváltásra a Szervező által megadott, de maximum a meghirdetéstől számított harminc (30) napos jogvesztő határidőn belül, az eredeti Jegy felmutatása mellett van lehetőség. Elmaradt Program esetén Vevő a Jegy árán kívül semmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szervezővel szemben. Egyéb esetekben a Jegy cseréjére és visszaváltására csak a jelen ÁSZF-ben foglaltak szerint, vagy a Vevő és a Szervező külön megállapodása alapján van lehetőség. A Jegyek árán felül igénybe vett egyéb szolgáltatások árának visszatérítésének jogosságát úgy kell megítélni, hogy az egyes szolgáltatások a szolgáltatás nyújtója által teljesítésbe mentek-e.

12.5. Szolgáltató a Szolgáltatás teljesítéséhez közreműködőt (Partner) jogosult igénybe venni. Azok jogellenes magatartásáért teljes felelősséggel tartozik, úgy, mintha a jogellenes magatartást saját maga követte volna el.

12.6. Ha a jelen Szabályzat bármely része érvénytelenné, jogtalanná vagy érvényesíthetetlenné válik, az a fennmaradó részek érvényességét, jogszerűségét és érvényesíthetőségét nem érinti.

12.7. Amennyiben Szolgáltató a Szabályzat alapján megillető jogát nem gyakorolja, a joggyakorlás elmulasztása nem tekinthető az adott jogról való lemondásnak. Bármilyen jogról történő lemondás csak az erre vonatkozó kifejezett írásbeli nyilatkozat esetén érvényes. Az hogy a Szolgáltató egy alkalommal nem ragaszkodik szigorúan a Szabályzat valamely lényegi feltételéhez, vagy kikötéséhez nem jelenti azt, hogy lemond arról, hogy a későbbiekben ragaszkodjon az adott feltétel vagy kikötés szigorú betartásához.

12.8. Tájékoztatjuk a Vevőt, hogy a Szervező, valamint az általa szervezett Programra Jegyet vásárló Vevő közötti jogviszony feltételeit külön szerződés tartalmazza. (lásd. 4.5. pont) Külön szerződés szabályozza a Szolgáltató és a Szervező jogviszonyát is. Jelen ÁSZF hatálya nem terjed ki Szolgáltató bankkártyás fizetést bonyolító és számlázó Partnerére, sem pedig az egyéb, vele kapcsolatban álló alvállalkozók tevékenységére.

12.9. Szolgáltató és az Ügyfél vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Az Ügyfél és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve a 4.4. pont az irányadó.

13. Panaszkezelés rendje

13.1. A Portál célja, hogy a Vevő valamennyi megrendelését, igényét megfelelő minőségben, és a Vevő teljes megelégedettsége mellett teljesítse. Amennyiben a Vevőnek mégis valamilyen panasza van a Szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az 1. pontban meghatározott e-mail címen, vagy levél útján, illetve a honlap kommunikációs csatornáinak bármelyikén is közölheti. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a panaszügyintézés helye: 8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.

13.2. Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a Vevő a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát megküldi a Vevőnek. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról úgyszintén jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát megküldi a Vevőnek.

13.3. Az írásbeli panaszt a Szolgáltató 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

13.4. A panasz leírásának tartalmaznia kell a panaszt tevő elérhetőségét, továbbá a panasz alapjául szolgáló tényék részletes és pontos leírását.

13.5. Panasszal fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677
E-mail: nfh@nfh.hu

13.6. Fogyasztói kifogás esetén Vevő a Program Szervezőjével veheti fel a kapcsolatot. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok, illetve rendeletek eléréséhez vevő felkeresheti az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület és/vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapját.

13.7. Békéltető testülethez fordulás: A termékek/szolgáltatások minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a Szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából a Vevő eljárást kezdeményezhet a Szolgáltató székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél. Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

A Veszprém Megyei Békéltető Testület elérhetőségei:

Cím: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu 
Fax: 06 (88) 412-150
Telefon: 06 (88) 429-008

13.8. Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a Szolgáltató képviselője garantálja a személyes megjelentését, illetve együttműködését biztosítja a fogyasztói jogvitát kezelő békéltető testületi eljárásban.

14. Adatvédelem

14.1. A Szolgáltató adatkezelési tájékoztatója itt érhető el: http://www.programturizmus.hu/page-adatvedelem.html

15. Szerzői jogok

15.1. Azzal, hogy a Felhasználó belép a Portál valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem Regisztrált felhasználója, vagy Vevője a Portálnak.

15.2. A Portálon található tartalom a Szolgáltató, azaz a Magyar TourMix Kft. szellemi tulajdona.

15.3. Szolgáltató fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

15.4. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

15.5. A Portál oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

15.6. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szolgáltató a vonatkozó jogszabályok alapján követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

15.7. A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A Programoknál megjelent képek illusztrációs célt szolgálnak.

16. Vonatkozó jogszabályok

16.1. Magyarország Alaptörvénye

16.2. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

16.3. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (eKertv.)

16.4. Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.)

16.5. A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény (Kknyt.)

16.6. A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Reklámtv.)

16.7. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet

A Portál használatával a Felhasználó kijelenti, hogy a jelen ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megértette, azokat tudomásul vette és elfogadta.

Zánka, 2020.

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt programok

Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Szeretne több jegyet értékesíteni?
Hirdesse meg ajánlatát jegyvásárlási lehetőséggel! Bővebb információk médiaajánlatunkban