Médiaajánlat 2023
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Csabai Kolbászfesztivál - SZTÁRFELLÉPŐK EGÉSZ SORA ÉRKEZIK AZ IDEI CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA
Csabai Kolbászfesztivál - SZTÁRFELLÉPŐK EGÉSZ SORA ÉRKEZIK AZ IDEI CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Tuning és Retró Fesztivál
Tuning és Retró Fesztivál
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje

Médiaajánlat 2023

Mutatkozzon be és tegye ismertté lakóhelyén, megyéjében, régiójában, vagy országosan program- és szolgáltatás kínálatát portálunkon keresztül! Az oldalunkon megjelent bemutatkozó anyagok és ajánlatok 0-24 órában elérhetők a felhasználók, jegyvásárlók, média munkatársak, szakmai és üzleti partnerek, szponzorok számára. Hirdetőink direkt elérhetőségét minden lehetséges módon biztosítjuk.

Portálunkon a bemutatkozások és ajánlatok minden releváns listában megjelennek, ahol a releváns látogató keresheti. A hirdetések megtalálhatók az összes - tartalom, földrajzi hely és időpont szerint -, találati listában. A megjelenések nem csak a portálon érhetők el, hanem rajta keresztül az internetes keresők organikus találati listáinak első oldalain is. Ez a mátrix biztosítja, hogy minden felhasználó rátaláljon kínálatára érdeklődése, lakóhelye és úticélja, valamint az ajánlatok időpontja szerint is.

Portálunkról megbízhatósága miatt a megjelent tartalmakat átveszik az országos-, regionális- és helyi online és offline médiák, valamint további turisztikai-, szabadidős- és szállásportálok, így a nálunk megjelent ajánlatok elérhetők további nagy látogatottságú értékes oldalakon is. Portálunk tartalmára folyamatosan hivatkoznak az online platformokon, oldalunkat szemlézi az Observer is.

Portálunk kiemelkedő nézettségét hivatalosan auditálja a Gemius, melynek listájában rendre ott vagyunk a Top100 magyarországi weboldal között. Látogatottsági adatainkat Google analitikánk mérése alapján tesszük közzé: 

  2023. január - szeptember 2022. január - december 2021. január - december
Egyedi felhasználók száma 5.701.972   7.610.206   6.079.064
Oldalmegtekintések száma 22.611.434 30.598.705 25.068.339

Amennyiben nem tudja, hogy melyik megjelenési forma vagy csomag lenne a legmegfelelőbb ajánlata leghatékonyabb megjelenéséhez, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni, úgy forduljon szerkesztőségünkhöz. Küldjön egy e-mailt vagy hívjon minket telefonon, szívesen segítünk.

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a médiaajánlatban közölt árak nem ügynökségi árak, így azokból ügynökségi jutalékot nem tudunk biztosítani.

E-mail cím: info@programturizmus.hu     Telefon: 20/9677-399  vagy 30/552-8153


Hirdetési lehetőségek

Akciók

Akciós csomagunkban extra kedvezménnyel tudja megrendelni éves bemutatkozását, amihez akciónk keretében gratis adunk további 5 db önálló megjelenést Profi vagy Extra csomag tartalommal. Akinek nem fontos a bemutatkozás, mert nincs saját programhelyszíne, annak a 3=6 csomag jó választás, mert abban 6 db ajánlatot tud megrendelni Profi vagy Extra csomag tartalommal.

1+5 akciós éves csomag - Egy éves bemutatkozáshoz 5 db önálló ajánlat megjelenést adunk ajándékba!

3=6 akciós csomag - 6 db önálló ajánlat megjelenése Profi csomag tartalommal 3 db önálló ajánlat áráért.


Mutatkozzon be!

Mutatkozzon be és legyen elérhető portálunkon keresztül a látogatók, a szervezők, a sajtó, az online médiumok, és a potenciális szakmai vagy üzleti partnerei számára. Erősségünk, hogy portálunkon keresztül direktben tudják elérni a látogatók weboldalán és közösségi oldalain keresztül. Közvetlenül tudják hívni telefonon, meg tudják keresni e-mailben. A megjelenés tartalmaz rövid ajánló szöveget, részletes bemutatkozó szöveget, listaképet és képgalériát, weboldal- és közösségi oldal linkeket.

12 hó: 90.000 Ft+Áfa (éves elérhetőség 12 hónapon át)
9 hó: 75.000 Ft+Áfa (szezonális elérhetőség 9 hónapon át)
6 hó: 50.000 Ft+Áfa (szezonális elérhetőség 6 hónapon át)
3 hó: 30.000 Ft+Áfa (szezonális elérhetőség 3 hónapon át)


Jelentesse meg kínálatát!

Jelentesse meg portálunkon egyszeri- és ismétlődő eseményeit, garantált- és fakultatív programlehetőségeit, jeles napi- és ünnepi ajánlatait, családi-, baráti-, céges- és iskolai rendezvényajánlatait, csomagajánlatait és kapcsolódó turisztikai és szabadidő szolgáltatásait direkt elérhetőségekkel és linkekkel a releváns menüpontokban, kategóriákban, témákban, földrajzi helyeken (kerület, település, vármegye, tájegység), időpontokban (nap, hét, hó, év). Tegye elérhetővé a látogatók számára az ajánlataihoz kapcsolódó üzleti funkciókat: regisztráció, nevezés, jegy-, bérlet- és utalvány vásárlás, ajánlatkérés, foglalás, megrendelés, előzetes bejelentkezés.

Egy ajánlat önálló megjelenése:

Az ajánlat megjelenése megrendelhető portálunkon Kontakt, Profi, Extra vagy Full csomag tartalommal. A csomagban az ajánlatok megjelenését a kapcsolódó időpont utolsó napjáig garantáljuk. A csomagok érvényessége 12 hónap, azaz éves ajánlatok megjelentetésére is alkalmas.  

Kontakt csomag: 15.000 Ft+Áfa
Az ajánlat egy időpontban alapadatokkal jelenik meg részletes program vagy leírás nélkül. Alapadatok: megnevezés, pontos cím, időpont, fotó, telefon és e-mail elérhetőség, valamint a Facebook oldal link.  

Profi csomag: 30.000 Ft+Áfa
Az ajánlat egy időpontban részletes programmal vagy leírással jelenik meg. Az illusztráció lehet fotó vagy plakát is. A csomagban piktogram kiemeléssel megjelenik a jegy-, bérlet- vagy utalványvásárlási link, a nevezéshez vagy regisztrációhoz szükséges linkek és elérhetőségek, a foglaláshoz vagy megrendeléshez kapcsolódó linkek, elérhetőségek.

Extra csomag: 60.000 Ft+Áfa
Ebben a csomagban azok az ajánlatok jelenhetnek meg, amelyek több időpontban érhetők el, ezért folyamatosan frissíteni kell a megjelenéshez tartozó fotókat, plakátokat, szöveges tartalmakat, linkeket. Az időpontok maximum 12 hónapon át ismétlődhetnek.  

Full csomag: 90.000 Ft+Áfa
Ebben a csomagban a megjelenést kibővített Profi vagy Extra csomag tartalommal biztosítjuk, mert az ajánlathoz megjelenhet képgaléria és/vagy YouTube videó is.  A csomag erőssége, hogy a részletes program önálló programelemeit megjelentetjük a kapcsolódó település vagy a budapesti kerület központi eseménynaptárában is! Ezzel nagyon hatékonyan megnövelhető a program látogatottsága és jegyeladási forgalma is!
 
*A csomagok érvényességi ideje maximum 12 hónap éves ajánlatok esetén.
 

Ajánlatok extra kiemelése

Emelje ki ajánlatait időpont-, szöveges- vagy képes linkekkel, vagy bannerrel portálunkon a releváns település vagy budapesti kerületi eseménynaptárban, menüpontokban, kategóriákban, témákban, földrajzi helyeken (kerület, település, vármegye, tájegység), időpontokban (nap, hét, hó, év). A Profi, Extra és Full csomagokhoz banner, képes- és szöveges link kiemelések rendelhetők.

Szuper csomag                                                                                      
Releváns település (Budapesten kerület) és kategória kiemelés
60.000 Ft+Áfa/hét
 
Hiper csomag
Releváns megye, település, menüpont és kategória kiemelés
120.000 Ft+Áfa/hét
 
Sztár csomag                         
Főoldal, megye, település, menüpont és kategória kiemelés
240.000 Ft+Áfa/hét
 
Top csomag
Főoldal, megye, település, menüpont és kategória, havi naptár és szöveges link kiemelés minden oldalon
480.000 Ft+Áfa/hét
 
Prémium csomag
TOP csomag kiemelések + főoldali kiemelés és szöveges link minden oldalon első pozíció kiemelés, éves naptár kiemelés.
960.000 Ft+Áfa/hét
 

Több ajánlat kedvezményes megjelenése
Több ajánlatának önálló megjelenését extra kedvezménnyel tudja megrendelni Kontakt, Profi vagy Extra csomag tartalommal. A csomag érvényessége 12 hónap, ennyi idő alatt lehet megjelentetni a benne a megrendelt ajánlatokat folyamatos frissítéssel. Az éves ajánlatok a csomagban 12 hónapon át megjelennek. Amennyiben kimeríti a csomagban megrendelt ajánlatok számát, úgy újabb kisebb vagy nagyobb csomagot lehet rendelni.

5 db ajánlat: 75.000 Ft+Áfa
10 db ajánlat: 130.000 Ft+Áfa
20 db ajánlat: 220.000 Ft+Áfa
40 db ajánlat: 360.000 Ft+Áfa
80 db ajánlat: 560.000 Ft+Áfa
80 db ajánlat felett: 560.000 Ft+Áfa + 5.000 Ft+Áfa minden további ajánlat

Események naptár megjelenése

Időpontos naptár

Több ajánlat megjelenését vagy egy ajánlat megjelenését több időpontban és helyszínen naptár formában is meg lehet jelentetni portálunkon. A naptárban egy esemény egy időpont, és az esemény oldalára mutató direkt link. Változó helyszínek esetén az időponthoz rendeljük a releváns települést vagy budapesti kerületet és/vagy magát a helyszínt. A csomag erőssége, hogy naptár formában elérhetővé tenni az eseményeket a kapcsolódó időpontokban az időpontokhoz kapcsolódó helyszíneken, településeken, budapesti kerületekben.

A naptár ára a benne megjelenő időpontok függvénye:

mini naptár: havonta maximum 5 időpont I 20.000 Ft+Áfa/hó vagy 200.000 Ft+Áfa/12 hó 
midi naptár: havonta maximum 10 időpont I 40.000 Ft+Áfa/hó vagy 400.000 Ft+Áfa/12 hó
maxi naptár: havonta maximum 20 időpont I 60.000 Ft+Áfa/hó vagy 600.000 Ft+Áfa/12 hó
mega naptár: havonta maximum 30 időpont I 90.000 Ft+Áfa/hó vagy 900.000 Ft+Áfa/12 hó
giga naptár: havonta 30 időpont felett I 120.000 Ft+Áfa/hó  vagy 1.200.000 Ft+Áfa/12 hó

Szöveges naptár

Havi programnaptárát szöveges változatban is megrendelheti portálunkon, ahol a szöveges tartalom maga a részletes program. A havi programnaptár szöveges formában tartalmazza az adott hónap eseményeinek megjelenését a kapcsolódó üzleti információkkal. Üzleti információk a jelentkezéshez, jegyvásárláshoz, további információkéréshez kapcsolódó elérhetőségek, linkek és kontakt nevek szöveges megjelenítése. 

Ára: 30.000 Ft+Áfa/hó vagy 300.000 Ft+Áfa/12 hó


PR-cikk

Beharangozó promóciós cikkek, sajtóanyagok, hivatalos közlemények, pályázati felhívások megjelenése.

30.000 Ft+Áfa/hó vagy 90.000 Ft+Áfa/időkorlát nélkül

Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben nem tudja, hogy melyik megjelenési forma vagy csomag lenne a legmegfelelőbb ajánlata leghatékonyabb megjelenéséhez, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni, úgy forduljon szerkesztőségünkhöz. Küldjön egy e-mailt vagy hívjon minket telefonon, szívesen segítünk.

E-mail cím: info@programturizmus.hu

Telefon: 20/9677-399  vagy 30/552-8153

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt programok

Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Szeretne több jegyet értékesíteni?
Hirdesse meg ajánlatát jegyvásárlási lehetőséggel! Bővebb információk médiaajánlatunkban