ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
Tavaszi programajánló

Rendezvény

Rendezvényhelyszínek és rendezvényajánlatok minden alkalomra családoknak, barátoknak, cégeknek, iskoláknak, csoportoknak és közösségeknek.

Találatok száma: 6

ESEMÉNYEK

Hőlégballonos sétarepülés 2024. Repüljön a Balatonnál profi ballonosokkal Keszthelyen és környékén!

Hőlégballonos sétarepülés 2024. Repüljön a Balatonnál profi ballonosokkal Keszthelyen és környékén! 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

Hőlégballonos sétarepülésre hívjuk és várjuk. Csodás panoráma akár 1500 m magasból! A hőlégballon Keszthely térségében száll fel időjárástól függően késő délután, és napnyugta körül landol. A közel 3 órás program magában foglalja a helyi transzfereket, a kb. 1 órás repülést, avatási ceremóniát oklevéllel és ...

Foglalás
Kiemelt ajánlat
Biliárd Budapesten a Stifler Házban, bármikor jöttök, itt kaptok szabad asztalt!

Biliárd Budapesten a Stifler Házban, bármikor jöttök, itt kaptok szabad asztalt! 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

Biliárdozz nálunk! A Stifler Ház nem csak bulihely remek zenei élményekkel, hanem biliárdozni is lehet. Készen állsz egy felejthetetlen éjszakára Budapesten? A hét minden napján vár Budapest legmenőbb amerikai stílusú, romkocsma hangulatú szórakozóhelye a belvárosban. Az 1.300 férőhelyes Stifler Ház három ...

Asztalfoglalás
Kiemelt ajánlat
Retro Party Budapesten, minden héten reggelig nosztalgiázunk a 80’s - 90’s évek legtutibb slágereire

Retro Party Budapesten, minden héten reggelig nosztalgiázunk a 80’s - 90’s évek legtutibb slágereire 2024. április 26. (péntek) - 2024. április 27. (szombat)

Nézzetek be hozzánk, hiszen minden PÉNTEKEN és SZOMBATON hamisítatlan Retro Partyval vár Retro Táncterünk! A legtutibb slágerek csendülnek fel Dj-ink vezényletével a 80’s-90’s évekből! Minden héten reggelig nosztalgiázunk megismételhetetlen táncmozdulatokkal kísérve. A belépés ingyenes.

Asztalfoglalás
Kiemelt ajánlat
Rafting túra 2024. Vadvízi evezés Ausztriában a Salza folyón Világ- és Európa-bajnok túravezetőkkel

Rafting túra 2024. Vadvízi evezés Ausztriában a Salza folyón Világ- és Európa-bajnok túravezetőkkel 2024. május 24. (péntek) - 2024. május 25. (szombat)

  A Fodor Raftingnál több évtizedes vadvízi tapasztalattal rendelkezünk, melyet a világ számos folyója mellett főleg a Salza folyón szereztünk. Túravezetői csapatunk képzett, a Salza folyót kiválóan ismerjük. Számunkra a legfontosabb, hogy a rafting túrán résztvevő vendégeink jól- és ...

  Kiemelt ajánlat
  Karikagyűrű vásárlás 2024. Ékszertanácsadó nyílt nap az Esküvőpalotában: trendek, kulisszatitkok

  Karikagyűrű vásárlás 2024. Ékszertanácsadó nyílt nap az Esküvőpalotában: trendek, kulisszatitkok 2024. április 27. (szombat)

  Minden gyűrűnkben ott van a több, mint egy évtizedes tapasztalat, a megbízhatóság, extra garanciák, műhelyháttér és a segítőkész, profi ékszertanácsadó csapat. Célunk, hogy párjaink igényeinek megfelelően olyan ékszereket készítsünk, melyek nemcsak kialakításukban, hanem funkciójukban is megfelelnek a ...

  Jegyvásárlás
  Kiemelt ajánlat
  Kézműves vásár Pilisszentkereszt 2024. Tavaszi családi nap és kézműves vásár

  Kézműves vásár Pilisszentkereszt 2024. Tavaszi családi nap és kézműves vásár 2024. április 28. (vasárnap)

  Szeretettel várunk tavaszi vásárunkon, a Keresz-Tanyán, 2024. április 28-án, vasárnap, 10:00-14:00 óra között. Mint mindig, most is jönnek kézművesek, és hozzák a portékáikat. Kapható majd ebéd is. Mindenki kedvencei a kecskék, lovak, nyuszik, birkák most is jelen lesznek, lehet simizni, etetni, fotózni, ...

  Találatok száma: 373

  PROGRAMOK

  Budapesti játékterem a Stifler32-ben, csocsózz, flipperezz, játékgépezz nálunk akár minden nap!

  Budapesti játékterem a Stifler32-ben, csocsózz, flipperezz, játékgépezz nálunk akár minden nap! 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka rejtelmeibe, és légy részese egy felejthetetlen élménynek!

  Asztalfoglalás
  Ajánlatkérés
  Kiemelt ajánlat
  Játékterem Budapesten a Stifler Házban, játssz nálunk minden nap akár reggelig is!

  Játékterem Budapesten a Stifler Házban, játssz nálunk minden nap akár reggelig is! 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  A Stifler Ház nem csak bulihely remek zenei élményekkel, hanem játékterem is. Különböző játékokat is játszhatsz, mint a biliárd, csocsó, flipper és kosárlabda gépek. Foglalj asztalt és szórakozz nálunk akár egész nap!

  Asztalfoglalás
  Kiemelt ajánlat
  Budapest karaoke, szórakozz barátaiddal, ismerőseiddel! Bulik minden este a Stifler32-ben

  Budapest karaoke, szórakozz barátaiddal, ismerőseiddel! Bulik minden este a Stifler32-ben 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  Karaoke est akár minden este a Stifler32-ben, Budapest egyik legsokoldalúbb szórakozóhelyén. A Stifler 32-ben rengeteg játék várja a vendégeket, péntekenként és szombatonként pedig hajnalig tartó bulik, karaoke estek, házibulik és retro partik szórakoztatják a közönséget. Kalandozz be az éjszaka ...

  Asztalfoglalás
  Ajánlatkérés
  Kiemelt ajánlat
  Buli Budapesten a Stifler Házban minden nap több tánctérrel és ingyenes belépéssel

  Buli Budapesten a Stifler Házban minden nap több tánctérrel és ingyenes belépéssel 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  Nézzetek be hozzánk egy italra, lazítsatok kerthelyiségünkben, vegyétek birtokba tánctereinket! Várunk reggelig rezidens DJ-inkkel, akik kezeskednek a hangulatról! Az egyetlen több táncteres Stifler, ami MINDEN NAP vár titeket a Gozsdu udvarnál! A belépés ingyenes. Hogy mit találtok még nálunk a STIFLER ...

  Asztalfoglalás
  Kiemelt ajánlat
  Karaoke Budapesten a Stifler Házban, foglalj asztalt és szórakozz nálunk akár egész nap!

  Karaoke Budapesten a Stifler Házban, foglalj asztalt és szórakozz nálunk akár egész nap! 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  A Stifler Ház nem csak bulihely remek zenei élményekkel, hanem karaokézni is lehet. Készen állsz egy felejthetetlen éjszakára Budapesten? A hét minden napján vár Budapest legmenőbb amerikai stílusú, romkocsma hangulatú szórakozóhelye a belvárosban. Az 1.300 férőhelyes Stifler Ház három tánctérrel, öt ...

  Asztalfoglalás
  Kiemelt ajánlat
  Borkóstoló program Esztergomban, felejthetetlen kulináris élmények a Prímás Pince boralagútjában

  Borkóstoló program Esztergomban, felejthetetlen kulináris élmények a Prímás Pince boralagútjában 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 ...

  Kiemelt ajánlat
  Bowling Debrecenben minden nap, szórakozás, aktív kikapcsolódás, sport, csapatépítés

  Bowling Debrecenben minden nap, szórakozás, aktív kikapcsolódás, sport, csapatépítés 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 28. (vasárnap)

  Debrecen kedvelt szórakoztató központjában 8 sávos, professzionális bowling pályával várunk.

  Kiemelt ajánlat
  Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont csoportos látogatás Budapesten

  Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont csoportos látogatás Budapesten 2024. április 22. (hétfő) - 2024. április 26. (péntek)

  A Törley pezsgők története majdnem másfél évszázadra nyúlik vissza. Ezt a sokszínű, időnként nehéz, de egyúttal sikeres 140 évet meséli el nekünk a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont. Egyénileg érkező látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a vezetett pinceséta csak ...

  Kiemelt ajánlat
  Ballagás utáni program Strázsa-hegyi panorámás pincénkben, ünnepeljék meg nálunk a nagy eseményt!

  Ballagás utáni program Strázsa-hegyi panorámás pincénkben, ünnepeljék meg nálunk a nagy eseményt! 2024. május 3. (péntek) - 2024. május 5. (vasárnap)

  Tartsák nálunk a ballagás utáni családi ünnepi programot a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincénkben a Monori Pincefaluban! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20 főtől vállaljuk kisebb és nagyobb emlékezetes ballagás utáni bulik hozzáértő ...

  Kiemelt ajánlat
  Kispalotajátékok Visegrád 2024. Osztálykirándulás, csoportos kirándulás Mátyás király korába

  Kispalotajátékok Visegrád 2024. Osztálykirándulás, csoportos kirándulás Mátyás király korába 2024. május 9. (csütörtök) - 2024. május 10. (péntek)

  Visegrádi iskolai kirándulás immár 26. esztendeje, tartalmas, színes programokkal, májusban és júniusban mindazoknak, akik ellátogatnak a festői szépségű Dunakanyarba. A Kispalota Játékok során kézműves programok, lovasviadal, középkori gyerekjátékok, solymászat, íjászat, táncoktatás, színes, tartalmas, új ...

  Kiemelt ajánlat
  1 2 3 4 ... 38   
  Találatok száma: 781

  PROGRAMHELYEK


  Hungária Koncert Programiroda

  Hungária Koncert Programiroda

  A Hungária Koncert Programiroda 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy a világszínvonalú magyar kultúra értékeit a fővárosba látogató külföldi vendégekkel megismertesse.

  Ár: 9 500 Ft -tól 35 900 Ft -ig Jegyvásárlás
  BonVital Wellness & Gastro Hotel**** Superior Hévíz

  BonVital Wellness & Gastro Hotel**** Superior Hévíz

  A BonVital Wellness & Gastro Hotel - felnőttbarát szálloda Hévíz belvárosában várja a pihenni vágyó vendégeket. A négycsillagos szálloda csak 14 éven felüli gyermekeket fogad. A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szállodánk egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz ...

  Szállásfoglalási lehetőség
  Kiemelt partner
  Wellness Hotel Gyula**** Superior

  Wellness Hotel Gyula**** Superior

  Nem csak szállás: Gyula történelmi-, romantikus környezetében, romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, wellness a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak. Mint családbarát wellness szálloda, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt ...

  Szállásfoglalási lehetőség
  Ajánlatkérés
  Kiemelt partner
  Braun-Bősz Pincészet Wein&Speiz Panzió Györköny

  Braun-Bősz Pincészet Wein&Speiz Panzió Györköny

  A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai ...

  Asztalfoglalás
  Kiemelt partner
  Petrovai Pince és Rendezvényház Monor

  Petrovai Pince és Rendezvényház Monor

  Budapesttől 30 km-re Monoron, a Strázsa hegyen, a kilátó szomszédságában csodálatos panorámával, finom borokkal, házias ízekkel várjuk vendégeinket. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. Ételeinkkel az igazi házias ízeket képviseljük. Az alapanyagokat a helyi piacon, valamint ...

  Kiemelt partner
  Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred

  Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred

  Fedezze fel a Tisza-tó páratlan természeti környezetét, gazdag élővilágát és vadregényes tájait! A Tisza Balneum Hotel a Tisza-tó partján, természetvédelmi övezetben épült, ökotudatos üzemelésű, négycsillagos szálloda. Tökéletes harmónia és nyugalom várja nálunk. A Tisza Balneum Hotel szolgáltatásainak ...

  Szállásfoglalási lehetőség
  Kiemelt partner
  Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

  Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

  A Cardoner Hotel és Konferenciaközpont különleges megjelenésével és természetközeli adottságaival várja minden kedves pihenni vágyó vendégét. A szálloda Budapesttől 25 km-re, a Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található. Azon vendégek számára kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat, akik a ...

  Szállásfoglalási lehetőség
  Ajánlatkérés
  Kiemelt partner
  Hotel Európa Fit **** superior Hévíz

  Hotel Európa Fit **** superior Hévíz

  A Hotel Európa Fit****superior szállodában Hévízen a legkisebbektől a nagyszülőkig, mindenki megtalálja a számítását. Exkluzív belső terek, kényelmes, felújított standard és superior kétágyas szobáink, új egylégterű családi apartszobáink, exkluzív lakosztályaink, vadonatúj Roomli játszóház, tágas ...

  Szállásfoglalási lehetőség
  Hírlevél feliratkozás
  Kiemelt partner
  Dráva Hotel Thermal Resort ****

  Dráva Hotel Thermal Resort ****

  A Dráva Hotel Thermal Resort az európai hírű gyógyfürdőhelyen Harkányban, Magyarország déli részén, Pécstől 25 km-re található. Az újonnan felépített négycsillagos szálloda, a Dráva Hotel Thermal Resort a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, csendes, zöld környezetben várja vendégeit.

  Szállásfoglalási lehetőség
  Ajándékutalvány
  Ajánlatkérés
  Kiemelt partner
  Budapest Retro Bisztró

  Budapest Retro Bisztró

  Ülj be hozzánk egy igazi retro hot dogra, vagy egy pohár Bambira, és hagyd hogy átjárjon a nosztalgikus érzés: ráadásul, ha rákaptál az múlt ízére, jó hír, hogy napi menüvel (leves + főétel) is várunk hétfőtől péntekig! Hangulatos bisztrónk számos retró étellel és itallal várja a látogatókat. ...

  Kiemelt partner
  1 2 3 4 ... 79   
  Találatok száma: 16

  PR-CIKKEK, HÍREK

  Hogyan tehetjük a cateringet környezetbaráttá?

  Hogyan tehetjük a cateringet környezetbaráttá?

   Esküvő, céges rendezvény, gála, fogadás - csak néhány olyan példa, ahol a catering biztosan az egyik kiemelt eleme lesz a rendezvénynek. A legtöbb eseményről pár évvel ezelőtt még nem gondoltuk, hogy lehet majd egyszer zölden is szervezni, azonban a fenntarthatósági törekvések a rendezvényszervezés és a ... Bővebben

   Céges meglepetéscsomagok húsvétra

   Céges meglepetéscsomagok húsvétra

    Észrevehető napjainkban az a tendencia, miszerint a kisebb-nagyobb cégek nem csak karácsonykor lepik meg munkatársaikat valamilyen ajándékkal, hanem a kisebb ünnepek is szerepet kapnak már ebben a szép megnyilvánulásban, mint amilyen a közelgő nőnap vagy a húsvét is. Persze, ahogy minden ünnep, a húsvét is ... Bővebben

    Miért kiváló megoldás egy téli rendezvényen a az újrahasználható műanyag pohár?

    Miért kiváló megoldás egy téli rendezvényen a az újrahasználható műanyag pohár?

     A téli hónapokban még az ünnepek után is számtalan nagyobb esemény kerül megrendezésre. A kézműves vásárok, téli sportesemények vagy farsangi felvonulások egyik legfontosabb része a megfelelő mennyiségű és minőségű evőeszköz biztosítása. Az étkezésnél pedig talán még az italfogyasztás is gyakoribb, ... Bővebben

     5 kérdés, ami közelebb visz a tökéletes esküvőhelyszínhez

     5 kérdés, ami közelebb visz a tökéletes esküvőhelyszínhez

      Bár konkrét elképzelés nélkül nem könnyű megtalálni az igazit, szerencsére akad néhány szempont, melyek mentén elindulhattok, és ha belelendültök, hamarabb meglesz a tökéletes esküvőhelyszín, mint gondoltátok volna. Íme egy kis útmutató! Bővebben

      Az esküvői ruha, és egyéb alkalmi öltözékek helyes tárolása

      Az esküvői ruha, és egyéb alkalmi öltözékek helyes tárolása

       Ha biztosítani szeretnénk, hogy az esküvőnkön viselt menyasszonyi ruhánk hosszú évekig és évtizedekig megőrizze a minőségét, akkor több tényezőről is fontos gondoskodnunk. Bővebben

       A tökéletes ceremóniamester nyomában jártunk

       A tökéletes ceremóniamester nyomában jártunk

        A ceremóniamester több egyszerű „szolgáltatónál” – ha ízig-vérig profi, elhivatott szakemberrel van dolgunk, az adott ünnepi esemény – jelen esetben esküvő – minőségi szintje égi magasságokba emelkedik. Mert bizony egy elhivatott, a munkáját korántsem félvállról vevő ceremóniamester így vagy úgy, de ... Bővebben

        Készen álltok az osztálykirándulásra?

        Készen álltok az osztálykirándulásra?

         Beköszöntött az osztálykirándulások időszaka. A hazai üdülőhelyek felfedezése felejthetetlen élménnyel gazdagíthatja a gyerekek életét. Mindegy, hogy egy vagy többnapos kirándulásra indítjuk a gyermekünket, arra fel kell készítenünk őket. Más felszerelést igényel, ha az osztálykirándulás során csak ... Bővebben

         Hogyan válasszunk DJ-t és zenét az esküvőre?

         Hogyan válasszunk DJ-t és zenét az esküvőre?

          Az esküvői DJ-k és a zenei kínálat az esküvők szerves részét képezik. Hatalmas szerepet játszanak az esküvő hangulatának kialakításában, és számos olyan feladatot látnak el, amelyek a nagy nap zökkenőmentes lebonyolítását biztosítják. Bővebben

          Papír vs. műanyag poharak: melyik a jobb vállalkozásod számára

          Papír vs. műanyag poharak: melyik a jobb vállalkozásod számára

           A friss és finom kávé csak az egyik eleme egy sikeres kávézó működtetésének, számos egyéb tényező is befolyásolja a vállalkozás sikerét, köztük a gyakran figyelmen kívül hagyott mindennapi kellékek. Ide tartoznak például az eldobható poharak is, amelyek anyagával kapcsolatban sokszor parázs vita ... Bővebben

           Trükkök, amelyekkel titokban megtudhatod a kedvesed gyűrűméretét

           Trükkök, amelyekkel titokban megtudhatod a kedvesed gyűrűméretét

            Végre elszántad magad, hogy feltedd a nagy kérdést a párodnak, amelyhez szükség lesz a tökéletes gyűrű megtalálására. Ez azonban komoly kutatómunkát igényel, amit valószínűleg már te is elvégeztél. Bővebben

            1 2   

            Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
            Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

            Rendezvény

            Rendezvényhelyszínek és rendezvényajánlatok minden alkalomra családoknak, barátoknak, cégeknek, iskoláknak, csoportoknak és közösségeknek.

            Országos eseménynaptár

            KeSzeCsüSzoVa
            1 2 3 4 5 6 7
            8 9 10 11 12 13 14
            15 16 17 18 19 20 21
            22 23 24 25 26 27 28
            29 30 1 2 3 4 5
            Megadott intervallumban:
            -tól
            -ig
            Tavaszi programajánló
            Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
            Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
            Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
            ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

            Szeretne több jegyet értékesíteni?
            Hirdesse meg ajánlatát jegyvásárlási lehetőséggel! Bővebb információk médiaajánlatunkban