BAHART Regatta vitorlásverseny sorozat és yardstick flottabajnokság 2019

BAHART Regatta vitorlásverseny sorozat és yardstick flottabajnokság 2019


A Balaton legnépszerűbb amatőr vitorlás kupasorozata, a BAHART Regatta (BR) számos újdonsággal várja a résztvevőket. Öt versenyt és májustól szeptemberig tartó élménydús küzdelmet kínál a sorozat idei évada.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2019. évi BAHART Regatta futamidőpontok:

1. forduló: Badacsony, 2019 május 18.

Valódi túrabajnokság badacsonyi nyitánya!

Május 18-án Badacsonyban kezdődik a Balaton előnyszámrendszerű túrabajnoksága a Balatoni Hajózási Zrt. által szervezett BAHART Regatta kupasorozat. Tavaly több mint 350 nevező volt az öt futamon és szokás szerint Badacsonyban voltak a legtöbben, amire idén is megvan minden esély. Az évek során kialakult egy ezer főnél is nagyobb versenyzői kör, akik mára szinte név szerint ismerik egymást, közösséget alkotnak, ők a regatták amatőr vitorlázói, akik nagyon is komolyan veszik a futamokat és a kupasorozatot.

Számukra a badacsonyi futam olyan, mint sivatagban az oázis, hosszú tél után ismét a vízen köszönthetik egymást. Akadnak még fontos részletek, melyeket nem árt tudni, a szombati túrafutamok 10 órakor rajtolnak, a kormányos értekezletek fél kilenckor lesznek és a befutás limitideje 17 órai időpontban lett meghatározva.

A XXIV. INTERNATIONAL KUPA az elmúlt évek gyakorlata szerint idén is a BAHART Regatta utolsó futamaként kerül megrendezésre Balatonbogláron, Karsai Lajos emlékére. Az International Kupa 23 éve minden évben töretlenül megrendezésre kerül és megvalósítja a verseny létrehozásakor kitűzött célokat, hogy a vitorlázók egy kötetlen, jó hangulatú versenyen vegyenek részt.

Szintén a balatonboglári zárófutamhoz társulva, az Eurakvilo Alapítvány idén immáron 8. alkalommal rendezi meg 2019. szeptember 14-én szombaton a jótékonysági vitorlás versenyét és családi napját a BAHART Regatta kötelékében a BAHART és az International Kupa támogatásával. Ennek keretében a Bátor Táborral közösen egy olyan segítő, gyógyító erejű szakmai programot állítottak össze, amely az élményterápia módszerét használva kínál a gyermekek és családjaik számára egy felejthetetlen, élményekben gazdag napot. A nap fénypontja és minden kisgyerek várva várt programja a délután megrendezésre kerülő EURAKVILO Regatta vitorlásverseny, melyen a BAHART Regatta versenyzők az aznapi túrafutam után megvitorláztatják a gyerekeket egy könnyített verseny keretében.

A hagyományosnak számító, felejthetetlen egész napos programra sok szeretettel várják a Dél-Dunántúli régióban élő gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás gyermekeket és családjaikat a szervezők.

A BAHART Regatta versenysorozaton nem csak a vitorlázók versenyeznek, hanem a BAHART kikötőláncának anyakikötői is. A boglári záró futamon eldől majd, hogy melyik kikötőből érkezett a legtöbb hajó a 2019. évi kupasorozat futamaira, kiérdemelve ezzel a Legeredményesebb kikötő címet.

A BAHART Regatta részeként idén is meghirdetik a Selfie Regattát, melyen a Regattán induló csapatok nevezhetnek versenyfotóikkal. A tavalyi győztes, a JuppiJé csapat immár hagyományosan a Budapest Boat Show-n került díjazásra.

2. forduló: Siófok, 2019. június 22.

Siralmas képet festő előrejelzés után élvezhető versenyt hozott a siófoki BR forduló. Szinte semmi szelet nem jósoltak szombatra, ennek ellenére kellemes és stabil északnyugati szél várta a rajtvonalra érkezőket, ami majdnem kitartott a verseny végéig. Tiszta rajt után Tihany felé indult a mezőny, többségük vízközépen, míg néhányan a déli parton próbáltak előnyt kovácsolni. Talán egy minimális előnyt hozott a déli part, ami 50-100 méternél nem volt több a Tihanyi pályajelnél. A bója után ismét a mezőny jelentős része az északi krajcolást választotta és csak néhányan vágtak bele egy hosszabb, dél felé vezető krajcba.

Alsóörs felé egyértelműen az északi irány jött be, még akkor is, ha a második pályajel előtt át kellett verekedni egy komplett EGIS Kupa mezőnyön. Az északot választóknak még az is belefért, hogy egyszer-egyszer a domborzati viszonyok tréfát űztek velük. A délről érkezők – elveszítve a mezőny feletti kontrollt – csupán azt könyvelhették el, hogy a tihanyi bójához képest hány helyet veszítettek. Alsóörs után, Siófok felé félszélben a bőszeles vitorlákkal szenvedés volt menni, de a leálló szélben génoával nem volt elég gyors a hajó. Maradt a kínlódás és a folyamatos ejtegetés. Szerencsére a célvonal előtt visszaadta a szél, amit addig elvett, így simán venni lehetett a befutót bőszeles verzióban. Jót versenyeztünk, csak néha rossz döntéseket hoztunk!

3. forduló: Balatonszemes, 2019. július 6.

Borult a papírforma, kis csapatok, családok a dobogón, remek időben ismét nagyot vitorlázott a mezőny. Kellemes családi regatta a Balaton középső „medencéjében”.

A reggeli szélviszonyok és a meteorológia előrejelzése sem volt túl biztató a tó középső részére, azonban a rendezők reménykedtek, hogy talán a rövid pálya a délutánra végigmegy. Szombaton reggel közel 70 egység fegyelmezetten, de kiélezett helyzetekkel tarkított rajtjával 10 órakor indult a verseny. A rajt után a Nautic családd legújabb típusa, a Soponyai Géza építette és kormányozta aranysárga NAU-TEN, azonnal az élre állt. Nem kellett sokat gondolkodni, a 3-5 kts közötti délnyugatias szélben, a lellei BH. kikötő előtt lévő első pályajelet egy takkon lehetett elérni.

Lelle után Révfülöp BH. kikötő előtti bójához való eljutás, a mezőny elejének már több fejtörést okozott. A déli part mentén kitartó egyenletes délnyugati az északi part felé egyre inkább fogyott, a déli parttól 2-3 km távolságra már csak szélfoltról-szélfoltra jutva lehetett cirkálni Révfülöp felé. Lelle után Sopiék az élen, tovább húzták nyugat felé a takkot és a boglári hegy alatt még félvízen is úgy tűnt nem jön be. Az üldözők a második-harmadik helyen a szinte egyidőben Lellén forduló Xp33-as Lábad-X, a Luka 30-as Happy Meridia és az X-35-ös Mix ÉK felé vették az irányt, ellentétes takkon próbálkoztak. A Speeder40-es Dancing Queen, a Garuda, és a Wing34-es Antares tovább húzták nyugatnak. Az északi part alatt fokozatosan épült, erősödött a DNY-Ny-i szél, amelynek legjobb jele volt a tőlünk nyugatra zajló Rizling Kupa mezőnye, ami Ábrahámhegy irányából szépen bőszelezett Révfülöpre.

A meteo előrejelzések továbbra sem jelztek semmi szelet 15 óráig, azonban bízva a nyugati leterjedésében, a 19-re ismét lapot húzva, Révfülöpnél a zöld pályát (hosszú kör, következő pályajel Akali) jeleztük be. A Bahart Regatta mezőnyének eleje még 12 óra előtt vette a révfülöpi jelet. A felállás az első három helyen nem változott, Sopiék 15 perc előnnyel húzhatták a blisztert, a másodiikként, felérő Lábad-X, a közvetlen nyomában lévő Dorgus nevű Sholtz32-es, valamint az üldöző csapat harmadik hajója, a Happy Meridia előtt. A Lelle-Révfülöp szakasz egyértelmű nyertese a Dorgusz csapata volt, akik Révfülöpig feldolgozták magukat az abszolút 3. helyre.

A Révfülöp-Akali szakasz egyértelműen a rutinosabb, bőszelezésben is tapasztalt csapatoknak kedvezett. Sopiék elöl a leterjedő szél első hullámaival ugyan lassabban, de biztosan haladtak Akali felé. A szinte tengelyben fújó délnyugatiban a part mentén szépen lehetett haladni, a mezőny hátsó kétharmada valamit hozni is tudott pozícióján az előttük lévő hajókkal szenben, a hátulról frissülő szélben. Közben a part mentén olyan szakaszon haladt a mezőny, ami nagyon sok vitorlázó számára új volt és eddig ismeretlen, hiszen az északi part Révfülöp-Tihany közötti része nem igazán bővelkedik vizitúrázásra alkalmas kikötőhelyekben, infrastruktúrában és a hajósok számára vonzó, hajóik számára is biztonságos kikötőhelyekben.

Sopiék elöl csökkenő előnnyel, de biztosan tartva vezető pozíciójukat vették a bóját Alkalinál és ráfordultak Szemes irányára, az utolsó szakaszra. Az üldöző hajók néhány percet hozva hátrányukon tartották az iramot, percen belül szinte egyszerre fordult a Dorgusz, a Happy Merida, és a Lábad-X. Akalinál már látszott, hogy sok helyen borulhat a papírforma. Abszolútban is nagyon előkelő helyen fordult a Falko nevű Scholtz22-es, a Möbius nevű 8 m OD, a Quintett nevű Regina30-as, valamint a Csíbor nevű B.-19 es.

Szemesen a célba elsőként a NAU Ten futott be, közel 3 óra 40 percet vitorlázva., a mezőny dereka egy órával az utolsó harmada pedig közel 2 órával többet vitorlázva, az utolsó néhány hajó pedig a 17 órás limitidő előtt néhány perccel ért célba.

A versenyben az élen abszolútban két HIG-TECH, de kisebb személyzettel is nagyszerűen kezelhető „családi” hajó végzett, Sopiékkal, az Amazon nevű NAU Ten és az olimpiai osztályra is aspiráns Happy Merida nevű Luka30 OD, fedélzetén a Medgyesi családdal. Kellemes, vitorlázó időben 3-10 kts közötti szélben, a cirkáló és a bőszeles szakaszokkal is számolva, több mint 40 km-es távot teljesített a mezőny, sok résztvevő számára új tájakon, vízterületeken, ami a közelgő Kékszalag versenyre is egy remek közös felkészülés is lehetett. A hétvége egyértelműen bizonyította, hogy a kisebb 3-4 fős „családi” csapatok is odaérnek a dobogóra.

4. forduló: Balatonlelle, 2019. augusztus 10.

Szombaton ismét új nevezési csúccsal 79 (ami pontosan 8 hajóval több mint egy hónapja) egység rajtolt Balatonlelle előtti vízterületen, ezzel immár egymás után két alkalommal is megdőlt egy 7 éves periódus nevezési rekordja. A másik idei csúcs az ismét zöld lobogós (nagy pálya) vitorlázása volt, így ismét egy hosszú körön versenghettek a hajók.

A dobogós helyezettek:

Abszolút befutási sorrend

1. Fortély 11 m OD Mucsi László FVE Fonyódim Vitorlás Egyesület, 2 Kacor Király NAU370 VSVE 3. Bóbita Scholtz32 Kétszeri Csaba VVE Balatonföldvár.

YS számmal korrigált eredmények

YS.1. osztály

1. Antares Wing34 Baklatoni YC, 2. Fortély 11 m OD Mucsi László FVE Fonyódim Vitorlás Egyesület, 3. Bóbita Scholtz32 Kétszeri Csaba VVE Balatonföldvár.

YS.2. osztály

1. Vipan Bavaria33 Vida Péter Karasailing, 2 Vangelis Conquest35 harmath Gábor BS Fűzfő, 3. Ónix Bavaria 32 H Dobos Attila Spartacus VE.

YS. 3. osztály

1. VÍG Meisner Melba Víg János Wind SE, 2. Patience DC.20 Bodó Péter Zoltán Balatonfenyvesi VSE, 3. Hablaty Sportina682 Stankovics Réka AVIS SE.

5. forduló: Balatonboglár, 2019. szeptember 14.

További ajánlataink

2020.07.08. - 2020.07.09. Balatonalmádi sétahajózás és romantikus hajókirándulás a naplementében 2020
2020.07.09. Fonyódi nyári diszkóhajózás 2020. Bulizz a Balaton közepén!
2020.07.09. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.09. Balatonlellei bulihajó a nyári főszezonban
2020.07.09. Balatonboglári hajókirándulás a naplementébe 2020
2020.07.09. Badacsonyi diszkóhajózás 2020. Nyáron bulihajó indul hetente kétszer a kikötőből
2020.07.09. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.09. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.09. Balatongyöröki hajózás 2020. Hajókirándulás és sétahajózás panoráma körút
2020.07.09. Balatonmáriafürdői hajózás 2020. Sétahajózás egyórás panoráma körűt
2020.07.09. Balatonalmádi hajókirándulás 1 órás panoráma sétahajózás a nyári főszezonban 2020
2020.07.09. - 2020.07.11. Balatonföldvári sétahajózás, romantikus hajókirándulás, naplemente túra 2020
2020.07.09. - 2020.07.12. Badacsonyi sétahajózás a naplementében 2020
2020.07.09. - 2020.07.12. Sétahajózás Keszthelyről nyáron romantikus naplemente túra 2020
2020.07.09. - 2020.07.14. Keszthelyi sétahajózás 2020. Egyórás panoráma körutazás a nyári főszeonban
2020.07.10. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.10. Balatonfüredi gyerekhajók 2020. Varázshajó járatok izgalmas programokkal a hajókikötőből
2020.07.10. Révfülöpi nyári diszkóhajózás
2020.07.10. Gyerekhajók a nyári Balatonon 2020. Varázshajó kalózokkal, bűvészekkel, bohócokkal
2020.07.10. Gyerekhajók a nyári Balatonon 2020. Varázshajó kalózokkal, bűvészekkel, bohócokkal
2020.07.10. Gyerekhajók a nyári Balatonon 2020. Varázshajó kalózokkal, bűvészekkel, bohócokkal
2020.07.10. Gyerekhajó kalózos programmal Balatonalmádiból 2020. Varázshajó a nyári főszezonban
2020.07.10. Balatonboglári diszkóhajók 2020. Bulihajók a kikötőből a nyári főszezonban, hetente háromszor
2020.07.10. Gyerekhajók a nyári Balatonon 2020. Varázshajó kalózokkal, bűvészekkel, bohócokkal
2020.07.10. Gyerekhajó Balatonmáriafürdő 2020. Varázshajó járatok izgalmas programokkal a hajókikötőből
2020.07.10. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.10. Gyermekprogram Keszthely 2020. Varázshajó izgalmas programokkal a hajókikötőből
2020.07.10. - 2020.07.11. Hajókirándulás és hajózás Balatonalmádiból menetrendi járatokkal 2020
2020.07.10. - 2020.07.11. Balatonfüredi diszkóhajó 2020. Bulihajók indulnak a nyári főszezonban heti két alkalommal
2020.07.10. - 2020.07.11. Nyári sétahajózás Alsóörsön
2020.07.10. - 2020.07.11. Bulihajózás Siófok 2020. Diszkóhajók indulnak egész nyáron a kikötőből, bulizz a Balaton közepén!
2020.07.10. - 2020.07.11. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.10. - 2020.07.11. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.07. - 2020.07.12. Badacsonyi sétahajózás 2020. Panoráma körútak és naplemente túrák nyáron
2020.07.11. Tihanyi sétahajózás 2020. Egyórás panoráma körút
2020.07.11. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.11. Fonyódi nyári diszkóhajózás 2020. Bulizz a Balaton közepén!
2020.07.11. Révfülöpi hajókirándulás romantikus sétahajózás 2020
2020.07.11. Balatonboglári hajókirándulás a naplementébe 2020
2020.07.11. Balatonlellei bulihajó a nyári főszezonban
2020.07.11. Badacsonyi diszkóhajózás 2020. Nyáron bulihajó indul hetente kétszer a kikötőből
2020.07.11. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.11. Balatonmáriafürdői sétahajózás 2020
2020.07.11. Balatongyöröki hajózás 2020. Hajókirándulás és sétahajózás panoráma körút
2020.07.11. Balatonmáriafürdői hajózás 2020. Sétahajózás egyórás panoráma körűt
2020.07.11. Diszkóhajó Balaton 2020. Fergeteges bulihajók retró és mai slágerekkel a Balaton közepén
2020.07.11. Révfülöpi sétahajózás és hajókirándulás 2020. Panoráma körút és naplemente járat
2020.07.11. - 2020.07.13. Balatonalmádi sétahajózás és romantikus hajókirándulás a naplementében 2020
2020.07.12. Balatonalmádi hajókirándulás 1 órás panoráma sétahajózás a nyári főszezonban 2020
2020.07.13. Hajókirándulás és hajózás Balatonalmádiból menetrendi járatokkal 2020
2020.07.13. Nyári sétahajózás Alsóörsön
2020.07.13. Gyerekhajók a nyári Balatonon 2020. Varázshajó kalózokkal, bűvészekkel, bohócokkal
2020.07.13. Balatonboglári gyerekhajó 2020. Varázshajó indul izgalmas programokkal a hajókikötőből
2020.07.13. - 2020.07.14. Sétahajózás Keszthelyről nyáron romantikus naplemente túra 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonszemesi hajózás Tihanyba 2020. Hajókirándulás menetrendi járatokkal a nyáron
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonlellei hajózás 2020. Sétahajó, menetrendi és programhajók a nyári főszezonban
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás Balatonszemesről menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatongyöröki sétahajózás
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonlellei hajókirándulás és sétahajózás 2020. Egyórás naplemente és panoráma járatok
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatoni hajózás Fonyód - Badacsony
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonmáriafürdői hajókirándulás menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Tihanyi hajókirándulás menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás sétahajózás Siófok 2020. Egyórás panoráma sétahajó járatok
2020.07.04. - 2020.08.30. Siófoki hajózás 2020. Sétahajók és menetrendi hajók a nyári főszezonban
2020.07.04. - 2020.08.30. Siófoki sétahajózás 2020. Panoráma és naplemente járatok a nyári főszezonban
2020.07.04. - 2020.08.30. Siófoki hajókirándulás menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatoni naplemente sétahajó Siófok 2020. Romantikus hajókirándulás
2020.07.04. - 2020.08.30. Sétahajózás Keszthely 2020. Panoráma körút, badacsonyi kirándulás és naplemente túra nyáron
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonföldvári sétahajózás 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonboglári hajózás 2020. Sétahajók és menetrendi hajók
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonalmádi hajókikötőből nyári sétahajózás és hajókirándulás 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Programok a Balatonon 2020. Hajókirándulások és programhajók
2020.07.04. - 2020.08.30. Romantikus naplemente hajókirándulás Balatonfüredről
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonfüredi sétahajózás hajókirándulás 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Keszthelyi hajózás 2020. Menetrendi és sétahajók járatok a nyári főszezonban
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonfüredi hajózás menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonlellei hajókirándulás 2020. Sétahajózás a naplementébe
2020.07.04. - 2020.08.30. Borkóstoló hajókirándulás Tihanyba menetrendi hajójáratokkal nyáron 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás Keszthelyről menetrendi járatokkal a Balatonon 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonlellei hajókirándulás és sétahajózás Tihanyba menetrendi hajójárattal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Sétahajózás Balatonlelléről 2020. Panoráma járatok indulnak a kikötőből
2020.07.04. - 2020.08.30. Szigligeti sétahajózás és hajókirándulás menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajózás Badacsonyból 2020. Menetrendi járatok, sétahajók és bulihajók nyáron
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás Badacsonyból menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Fonyódi hajózás 2020. Naplemente sétahajózás és hajókirándulás Badacsonyba
2020.07.04. - 2020.08.30. Révfülöpi sétahajózás
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás Balatonboglárról menetrendi járatokkal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Siófoki hajózás 2020. Hajókirándulás menetrendi, sétahajó járatok és programhajók
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás és hajózás Balatonföldvárról menetrendi járatok a Balatonon 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajókirándulás Balatonlelle és Badacsony között menetrend szerinti járattal 2020
2020.07.04. - 2020.08.30. Hajózás Fonyódról 2020. Sétahajók, menetrendi járatok és programhajók a nyári főszezonban
2020.07.04. - 2020.08.30. Balatonmáriafürdői hajókirándulás 2020. Sétahajó és menetrendi hajójáratok a főszezonban
2020.07.14. Kirándulás Badacsonyba Keszthelyről 2020. Romantikus nyári nosztalgiahajózás
2020.07.14. Balatongyöröki hajózás 2020. Hajókirándulás és sétahajózás panoráma körút
2020.07.14. Badacsonyi sétahajózás a naplementében 2020
2020.07.14. Gyerekhajók a nyári Balatonon 2020. Varázshajó kalózokkal, bűvészekkel, bohócokkal
2020.07.14. Balatonboglári hajókirándulás a naplementébe 2020
2020.07.14. Balatonlellei gyermekprogram 2020. Varázshajó járatok izgalmas programokkal a kikötőből
2020.07.14. Alsóörsi sétahajózás, hajókirándulás nyáron 1 órás sétahajó járatokkal 2020

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Figyelmébe ajánljuk!

Badacsonyi Hajóállomás
Badacsonyi Hajóállomás
  • Badacsony-Badacsonytomaj
Badacsonyi Vitorláskikötő
Badacsonyi Vitorláskikötő
  • Badacsony-Badacsonytomaj

Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen rendezik meg
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG