BAHART Regatta vitorlásverseny sorozat és yardstick flottabajnokság 2019


A Balaton legnépszerűbb amatőr vitorlás kupasorozata, a BAHART Regatta (BR) számos újdonsággal várja a résztvevőket. Öt versenyt és májustól szeptemberig tartó élménydús küzdelmet kínál a sorozat idei évada.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2019. évi BAHART Regatta futamidőpontok:

1. forduló: Badacsony, 2019 május 18.

Valódi túrabajnokság badacsonyi nyitánya!

Május 18-án Badacsonyban kezdődik a Balaton előnyszámrendszerű túrabajnoksága a Balatoni Hajózási Zrt. által szervezett BAHART Regatta kupasorozat. Tavaly több mint 350 nevező volt az öt futamon és szokás szerint Badacsonyban voltak a legtöbben, amire idén is megvan minden esély. Az évek során kialakult egy ezer főnél is nagyobb versenyzői kör, akik mára szinte név szerint ismerik egymást, közösséget alkotnak, ők a regatták amatőr vitorlázói, akik nagyon is komolyan veszik a futamokat és a kupasorozatot.

Számukra a badacsonyi futam olyan, mint sivatagban az oázis, hosszú tél után ismét a vízen köszönthetik egymást. Akadnak még fontos részletek, melyeket nem árt tudni, a szombati túrafutamok 10 órakor rajtolnak, a kormányos értekezletek fél kilenckor lesznek és a befutás limitideje 17 órai időpontban lett meghatározva.

A XXIV. INTERNATIONAL KUPA az elmúlt évek gyakorlata szerint idén is a BAHART Regatta utolsó futamaként kerül megrendezésre Balatonbogláron, Karsai Lajos emlékére. Az International Kupa 23 éve minden évben töretlenül megrendezésre kerül és megvalósítja a verseny létrehozásakor kitűzött célokat, hogy a vitorlázók egy kötetlen, jó hangulatú versenyen vegyenek részt.

Szintén a balatonboglári zárófutamhoz társulva, az Eurakvilo Alapítvány idén immáron 8. alkalommal rendezi meg 2019. szeptember 14-én szombaton a jótékonysági vitorlás versenyét és családi napját a BAHART Regatta kötelékében a BAHART és az International Kupa támogatásával. Ennek keretében a Bátor Táborral közösen egy olyan segítő, gyógyító erejű szakmai programot állítottak össze, amely az élményterápia módszerét használva kínál a gyermekek és családjaik számára egy felejthetetlen, élményekben gazdag napot. A nap fénypontja és minden kisgyerek várva várt programja a délután megrendezésre kerülő EURAKVILO Regatta vitorlásverseny, melyen a BAHART Regatta versenyzők az aznapi túrafutam után megvitorláztatják a gyerekeket egy könnyített verseny keretében.

A hagyományosnak számító, felejthetetlen egész napos programra sok szeretettel várják a Dél-Dunántúli régióban élő gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás gyermekeket és családjaikat a szervezők.

A BAHART Regatta versenysorozaton nem csak a vitorlázók versenyeznek, hanem a BAHART kikötőláncának anyakikötői is. A boglári záró futamon eldől majd, hogy melyik kikötőből érkezett a legtöbb hajó a 2019. évi kupasorozat futamaira, kiérdemelve ezzel a Legeredményesebb kikötő címet.

A BAHART Regatta részeként idén is meghirdetik a Selfie Regattát, melyen a Regattán induló csapatok nevezhetnek versenyfotóikkal. A tavalyi győztes, a JuppiJé csapat immár hagyományosan a Budapest Boat Show-n került díjazásra.

2. forduló: Siófok, 2019. június 22.

Siralmas képet festő előrejelzés után élvezhető versenyt hozott a siófoki BR forduló. Szinte semmi szelet nem jósoltak szombatra, ennek ellenére kellemes és stabil északnyugati szél várta a rajtvonalra érkezőket, ami majdnem kitartott a verseny végéig. Tiszta rajt után Tihany felé indult a mezőny, többségük vízközépen, míg néhányan a déli parton próbáltak előnyt kovácsolni. Talán egy minimális előnyt hozott a déli part, ami 50-100 méternél nem volt több a Tihanyi pályajelnél. A bója után ismét a mezőny jelentős része az északi krajcolást választotta és csak néhányan vágtak bele egy hosszabb, dél felé vezető krajcba.

Alsóörs felé egyértelműen az északi irány jött be, még akkor is, ha a második pályajel előtt át kellett verekedni egy komplett EGIS Kupa mezőnyön. Az északot választóknak még az is belefért, hogy egyszer-egyszer a domborzati viszonyok tréfát űztek velük. A délről érkezők – elveszítve a mezőny feletti kontrollt – csupán azt könyvelhették el, hogy a tihanyi bójához képest hány helyet veszítettek. Alsóörs után, Siófok felé félszélben a bőszeles vitorlákkal szenvedés volt menni, de a leálló szélben génoával nem volt elég gyors a hajó. Maradt a kínlódás és a folyamatos ejtegetés. Szerencsére a célvonal előtt visszaadta a szél, amit addig elvett, így simán venni lehetett a befutót bőszeles verzióban. Jót versenyeztünk, csak néha rossz döntéseket hoztunk!

3. forduló: Balatonszemes, 2019. július 6.

Borult a papírforma, kis csapatok, családok a dobogón, remek időben ismét nagyot vitorlázott a mezőny. Kellemes családi regatta a Balaton középső „medencéjében”.

A reggeli szélviszonyok és a meteorológia előrejelzése sem volt túl biztató a tó középső részére, azonban a rendezők reménykedtek, hogy talán a rövid pálya a délutánra végigmegy. Szombaton reggel közel 70 egység fegyelmezetten, de kiélezett helyzetekkel tarkított rajtjával 10 órakor indult a verseny. A rajt után a Nautic családd legújabb típusa, a Soponyai Géza építette és kormányozta aranysárga NAU-TEN, azonnal az élre állt. Nem kellett sokat gondolkodni, a 3-5 kts közötti délnyugatias szélben, a lellei BH. kikötő előtt lévő első pályajelet egy takkon lehetett elérni.

Lelle után Révfülöp BH. kikötő előtti bójához való eljutás, a mezőny elejének már több fejtörést okozott. A déli part mentén kitartó egyenletes délnyugati az északi part felé egyre inkább fogyott, a déli parttól 2-3 km távolságra már csak szélfoltról-szélfoltra jutva lehetett cirkálni Révfülöp felé. Lelle után Sopiék az élen, tovább húzták nyugat felé a takkot és a boglári hegy alatt még félvízen is úgy tűnt nem jön be. Az üldözők a második-harmadik helyen a szinte egyidőben Lellén forduló Xp33-as Lábad-X, a Luka 30-as Happy Meridia és az X-35-ös Mix ÉK felé vették az irányt, ellentétes takkon próbálkoztak. A Speeder40-es Dancing Queen, a Garuda, és a Wing34-es Antares tovább húzták nyugatnak. Az északi part alatt fokozatosan épült, erősödött a DNY-Ny-i szél, amelynek legjobb jele volt a tőlünk nyugatra zajló Rizling Kupa mezőnye, ami Ábrahámhegy irányából szépen bőszelezett Révfülöpre.

A meteo előrejelzések továbbra sem jelztek semmi szelet 15 óráig, azonban bízva a nyugati leterjedésében, a 19-re ismét lapot húzva, Révfülöpnél a zöld pályát (hosszú kör, következő pályajel Akali) jeleztük be. A Bahart Regatta mezőnyének eleje még 12 óra előtt vette a révfülöpi jelet. A felállás az első három helyen nem változott, Sopiék 15 perc előnnyel húzhatták a blisztert, a másodiikként, felérő Lábad-X, a közvetlen nyomában lévő Dorgus nevű Sholtz32-es, valamint az üldöző csapat harmadik hajója, a Happy Meridia előtt. A Lelle-Révfülöp szakasz egyértelmű nyertese a Dorgusz csapata volt, akik Révfülöpig feldolgozták magukat az abszolút 3. helyre.

A Révfülöp-Akali szakasz egyértelműen a rutinosabb, bőszelezésben is tapasztalt csapatoknak kedvezett. Sopiék elöl a leterjedő szél első hullámaival ugyan lassabban, de biztosan haladtak Akali felé. A szinte tengelyben fújó délnyugatiban a part mentén szépen lehetett haladni, a mezőny hátsó kétharmada valamit hozni is tudott pozícióján az előttük lévő hajókkal szenben, a hátulról frissülő szélben. Közben a part mentén olyan szakaszon haladt a mezőny, ami nagyon sok vitorlázó számára új volt és eddig ismeretlen, hiszen az északi part Révfülöp-Tihany közötti része nem igazán bővelkedik vizitúrázásra alkalmas kikötőhelyekben, infrastruktúrában és a hajósok számára vonzó, hajóik számára is biztonságos kikötőhelyekben.

Sopiék elöl csökkenő előnnyel, de biztosan tartva vezető pozíciójukat vették a bóját Alkalinál és ráfordultak Szemes irányára, az utolsó szakaszra. Az üldöző hajók néhány percet hozva hátrányukon tartották az iramot, percen belül szinte egyszerre fordult a Dorgusz, a Happy Merida, és a Lábad-X. Akalinál már látszott, hogy sok helyen borulhat a papírforma. Abszolútban is nagyon előkelő helyen fordult a Falko nevű Scholtz22-es, a Möbius nevű 8 m OD, a Quintett nevű Regina30-as, valamint a Csíbor nevű B.-19 es.

Szemesen a célba elsőként a NAU Ten futott be, közel 3 óra 40 percet vitorlázva., a mezőny dereka egy órával az utolsó harmada pedig közel 2 órával többet vitorlázva, az utolsó néhány hajó pedig a 17 órás limitidő előtt néhány perccel ért célba.

A versenyben az élen abszolútban két HIG-TECH, de kisebb személyzettel is nagyszerűen kezelhető „családi” hajó végzett, Sopiékkal, az Amazon nevű NAU Ten és az olimpiai osztályra is aspiráns Happy Merida nevű Luka30 OD, fedélzetén a Medgyesi családdal. Kellemes, vitorlázó időben 3-10 kts közötti szélben, a cirkáló és a bőszeles szakaszokkal is számolva, több mint 40 km-es távot teljesített a mezőny, sok résztvevő számára új tájakon, vízterületeken, ami a közelgő Kékszalag versenyre is egy remek közös felkészülés is lehetett. A hétvége egyértelműen bizonyította, hogy a kisebb 3-4 fős „családi” csapatok is odaérnek a dobogóra.

4. forduló: Balatonlelle, 2019. augusztus 10.

Szombaton ismét új nevezési csúccsal 79 (ami pontosan 8 hajóval több mint egy hónapja) egység rajtolt Balatonlelle előtti vízterületen, ezzel immár egymás után két alkalommal is megdőlt egy 7 éves periódus nevezési rekordja. A másik idei csúcs az ismét zöld lobogós (nagy pálya) vitorlázása volt, így ismét egy hosszú körön versenghettek a hajók.

A dobogós helyezettek:

Abszolút befutási sorrend

1. Fortély 11 m OD Mucsi László FVE Fonyódim Vitorlás Egyesület, 2 Kacor Király NAU370 VSVE 3. Bóbita Scholtz32 Kétszeri Csaba VVE Balatonföldvár.

YS számmal korrigált eredmények

YS.1. osztály

1. Antares Wing34 Baklatoni YC, 2. Fortély 11 m OD Mucsi László FVE Fonyódim Vitorlás Egyesület, 3. Bóbita Scholtz32 Kétszeri Csaba VVE Balatonföldvár.

YS.2. osztály

1. Vipan Bavaria33 Vida Péter Karasailing, 2 Vangelis Conquest35 harmath Gábor BS Fűzfő, 3. Ónix Bavaria 32 H Dobos Attila Spartacus VE.

YS. 3. osztály

1. VÍG Meisner Melba Víg János Wind SE, 2. Patience DC.20 Bodó Péter Zoltán Balatonfenyvesi VSE, 3. Hablaty Sportina682 Stankovics Réka AVIS SE.

5. forduló: Balatonboglár, 2019. szeptember 14.

További ajánlataink

2019.09.16. - 2019.09.22. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás, sétahajó járatok 2019
2019.09.16. - 2019.09.22. Sétahajózás Keszthelyről 2019. Balatoni hajókirándulás páratlan élményekkel
2019.09.16. - 2019.09.22. Hajókirándulás sétahajózással Siófokról tavasztól őszig a Balatonon 2019
2019.09.20. - 2019.09.22. Programok a Balatonon 2019. Buli- és programhajók, hajójárattal megközelíthető település programok!
Romantikus Reformkor Fesztivál Balatonfüreden
2019.09.21. - 2019.09.23. Badacsonyi sétahajózás kora tavasztól késő őszig 2019
2019.09.23. - 2019.09.29. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás, sétahajó járatok 2019
2019.09.23. - 2019.09.29. Hajókirándulás sétahajózással Siófokról tavasztól őszig a Balatonon 2019
2019.09.23. - 2019.09.29. Sétahajózás Keszthelyről 2019. Balatoni hajókirándulás páratlan élményekkel
2019.04.20. - 2019.09.28. Balatoni vízitaxi és gyorshajó Siófok - Balatonfüred - Tihany útvonalon 2019
2019.09.28. Hajózás Fonyódról, kirándulás 1 órás sétahajó járatokkal tavasztól őszig 2019
2019.04.19. - 2019.09.29. Vízparti kempingezés Balatonbogláron
2019.04.19. - 2019.09.29. Keszthelyi hajózási szolgáltatások séta- és menetrendi hajókirándulással és programhajókkal 2019
2019.04.20. - 2019.09.29. Balatongyöröki hajózás és hajókirándulás menetrendi járatokkal a Balatonon 2019
2019.04.20. - 2019.09.29. Szigligeti hajózás menetrend szerinti járatokkal 2019
2019.04.20. - 2019.09.29. Hajózás Badacsonyból 2019
2019.04.20. - 2019.09.29. Balatonmáriafürdői hajókirándulás és hajózás menetrendi járatokkal 2019
2019.07.06. - 2019.09.29. Balatonmáriafürdői hajózás Badacsonyba 2019. Hajókirándulás a szüreti fesztiválok alatt is
2019.10.04. - 2019.10.06. Programok a Balatonon 2019. Buli- és programhajók, hajójárattal megközelíthető település programok!
Halfesztivál Siófok
2019.10.05. - 2019.10.06. Badacsonyi sétahajózás kora tavasztól késő őszig 2019
2019.10.05. - 2019.10.06. Sétahajózás Keszthelyről 2019. Balatoni hajókirándulás páratlan élményekkel
2019.10.05. - 2019.10.06. Hajókirándulás sétahajózással Siófokról tavasztól őszig a Balatonon 2019
2019.10.05. - 2019.10.06. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás, sétahajó járatok 2019
2019.10.12. - 2019.10.13. Sétahajózás Keszthelyről 2019. Balatoni hajókirándulás páratlan élményekkel
2019.10.12. - 2019.10.13. Badacsonyi sétahajózás kora tavasztól késő őszig 2019
2019.10.12. - 2019.10.13. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás, sétahajó járatok 2019
2019.10.12. - 2019.10.13. Hajókirándulás sétahajózással Siófokról tavasztól őszig a Balatonon 2019
2019.10.19. - 2019.10.20. Sétahajózás Keszthelyről 2019. Balatoni hajókirándulás páratlan élményekkel
2019.10.19. - 2019.10.20. Badacsonyi sétahajózás kora tavasztól késő őszig 2019
2019.10.19. - 2019.10.20. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás, sétahajó járatok 2019
2019.10.19. - 2019.10.20. Hajókirándulás sétahajózással Siófokról tavasztól őszig a Balatonon 2019
2019.04.19. - 2019.10.23. Balatoni sétahajózás a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Siófoki hajókirándulás és hajózás menetrendi járatokkal 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Balatonfüredi hajózás menetrendi járatokkal 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Siófoki hajózás 2019. Hajókirándulás menetrendi és sétahajó járatokkal, program- és bulihajók
2019.04.20. - 2019.10.23. Tihanyi hajókirándulás, menetrend szerinti járatok 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Kerékpár szállítás hajón, kerékpárszállító hajójáratok a Balatonon 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Hajókirándulás Badacsonyból 2019. Menetrendi járatok, sétahajók, gyerek- és bulihajók
2019.04.20. - 2019.10.23. Menetrend szerinti hajójáratok a Balatonon 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Balatoni hajózás Fonyód - Badacsony 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Balatonfüredi sétahajózás hajókirándulás menetrendi járatok, program-, buli- és gyerekhajók 2019
2019.04.20. - 2019.10.23. Hajóprogramok a Balatoni Hajózás hajóival
2019.10.23. Sétahajózás Keszthelyről 2019. Balatoni hajókirándulás páratlan élményekkel
2019.10.23. Badacsonyi sétahajózás kora tavasztól késő őszig 2019
2019.10.23. Balatonfüredi hajózás, sétahajózás és hajókirándulás, sétahajó járatok 2019
2019.10.23. Hajókirándulás sétahajózással Siófokról tavasztól őszig a Balatonon 2019
2019.11.04. - 2019.12.14. Hajóvezetői tanfolyam 2019. `B` és `C` kategóriájú képzés indul a BAHART-nál
2019.04.01. - 2019.11.30. Siófoki vitorlázás
2019.04.01. - 2019.11.30. Balatonfüredi vitorlázás megfelelő méretű kikötőhellyel
2019.04.01. - 2019.11.30. Balatoni vitorláskikötő-lánc várja a vitorlázókat a Balatoni Hajózási vitorláskikötőiben
2019.04.01. - 2019.11.30. Badacsonyi vitorlázás széleskörű szolgáltatásokkal felszerelt vitorláskikötőből
2019.04.01. - 2019.11.30. Balatoni vitorlázás a Balatoni Hajózás Zrt. szolgálatásaival
2019.01.01. - 2019.12.31. Rendezvényhajó a Balatonon, akár több száz fős rendezvények a Balatoni Hajózás Zrt. hajóin
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni hajózás 2019. Hajóbérlés, hajókirándulás menetrendi hajózás és programhajók
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni esküvő hajón, álomesküvő a Balatoni Hajózás légkondicionált hajóin
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatonfüredi kedvezményes sétahajózás gyerekcsoportoknak a Balatoni Hajózás kirándulóhajóival
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatonboglári kedvezményes hajózás gyerekcsoportoknak a Balatoni Hajózás kirándulóhajóival
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni hajóbérlés 2019. Nagyhajók, katamaránok, nosztalgiahajók, motoroshajók
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni hajó bérleti díj 2019. Nagyhajók, katamaránok, nosztalgiahajók, motoroshajók,
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni katamarán bérlés 2019. Hajóbérlés Siófokon
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Balatonfüred 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Balatonlelle 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Keszthelyen
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Fonyód 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Révfülöp 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Tihany 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Szigliget 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Kenese 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Csopak 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Alsóörs 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés Almádi 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Motoros hajóbérlés a Balatonon szakmai és családi rendezvényekre
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajóbérlés szülinapra szolgáltatásokkal a Balatonon, a Balatoni Hajózási Zrt. hajóival
2019.01.01. - 2019.12.31. Csapatépítés a Balatonon, céges csoportos kirándulás a Balatoni Hajózás hajóival
2019.01.01. - 2019.12.31. Kis esküvő hajón, balatoni élményesküvő a Balaton Hajózási Zrt. szervezésében
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni hajózás 2019. Sétahajók, hajóprogramok, menetrend szerinti járatok, vitorláskikötők
2019.01.01. - 2019.12.31. Balaton hajóbérleti díjak 2019. Nagyhajók, katamaránok, nosztalgiahajók, motoroshajók, vízibuszok
2019.01.01. - 2019.12.31. Házassági évforduló, családi ünnepek a Balatonon! Rendezvényhajók bérlése több kikötőből
2019.01.01. - 2019.12.31. Osztálykirándulás a Balatonon, sétahajózás, menetrendi járatok, gyerekhajó, bulihajó
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni kompmenetrend Szántód és Tihany között 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Komp Szántód 2019. Kompmenetrend a Balatonon
2019.01.01. - 2019.12.31. Komp Tihany 2019. Kompmenetrend a Balatonon Tihany és Szántód között
2019.01.01. - 2019.12.31. Kedvezményes balatoni sétahajózás gyerekcsoportoknak
2019.01.01. - 2019.12.31. Kedvezményes sétahajózás Keszthelyen gyerekcsoportoknak
2019.01.01. - 2019.12.31. Badacsonyi kedvezményes sétahajózás gyerekcsoportoknak
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatonföldvári kedvezményes hajózás gyerekcsoportoknak a Balatoni Hajózás kirándulóhajóival
2019.01.01. - 2019.12.31. Fonyódi kedvezményes sétahajózás gyerekcsoportoknak a Balatoni Hajózás kirándulóhajóival
2019.01.01. - 2019.12.31. Révfülöpi kedvezményes sétahajózás gyerekcsoportoknak
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni hajózás gyerekeknek, program- és bérelhető hajók, kompjáratok, osztálykirándulás
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni hajózás kedvezmények 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Ajándék hajózás, kedvezmény- és ajándékkártyák balatoni hajózás programokra 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Utazás ajándékkártya jeles napokra. Ajándékozzon meglepetés hajókirándulást és balatoni élményeket!
2019.01.01. - 2019.12.31. Hajós programok a Balatonon 2019. Egyedi programhajók több kikötőből
2019.01.01. - 2019.12.31. Gyorshajó a Balatonon élményhajózás, vízi-taxi és gyorshajó járatok 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni gyorshajó Fonyód és Badacsony között 2019

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Figyelmébe ajánljuk!

Badacsonyi Hajóállomás
Badacsonyi Hajóállomás
  • Badacsonytomaj (Badacsony)
Badacsonyi Vitorláskikötő
Badacsonyi Vitorláskikötő
  • Badacsonytomaj (Badacsony)

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen rendezik meg
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG