Balatonman Füred Triatlon Fesztivál 2018


Új, versenyzőbarát helyszín, nyárvégi időpont - Balatonman Füred Triatlon Fesztivál 2o18! Immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a Balatonman Füred Triatlon Fesztivál.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Primavera Balatonman Füred Triatlonfesztivál 2018

2018. szeptember 14-16.  Balatonfüred

Versenyközpont:  Balatonfüred, Kisfaludy strand

A magunk részéről töretlenül hiszünk a valódi teljesítményben mind a versenyzés, mind a versenyszervezés területén és mindent megteszünk azért, hogy nektek – a hozzátok méltó körülmények között – csak önmagatokra és a sikeres célba érésre kelljen koncentrálnotok, hogy aztán együtt, közösen ünnepelhessük az eredményeket és szeretett sportágunkat.

Versenyszámok és értékelt kategóriák:

 • Rövidtáv egyéni férfi kategória
 • Rövidtáv egyéni női kategória
 • Középtáv egyéni férfi kategória
 • Középtáv egyéni női kategória
 • Specialtáv egyéni férfi kategória
 • Specialtáv egyéni női kategória
 • Irontáv egyéni férfi kategória
 • Irontáv egyéni női kategória
 • Közép táv váltó ( 2-10 fő,a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon )
 • Iron táv korlátlan váltó ( 2-10 fő,a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon )

Díjazás:

Minden szintidőn belül befutó egyéni és váltó versenyző a távnak megfelelő befutó érmet kap.
A kategóriák dobogósai külön kupát kapnak.

Szintidők:

A szintidőket pálya végleges kijelölését követően tesszük közzé.

Étkezések:

Tészta party pénteken 15.00-21.00 -ig. ( az összes egyéni távon indulóknak )
Bográcsparty szombaton 15.00 -24.00 ig. ( minden résztvevőnek )
Záró ebéd vasárnap az iron táv díjátadója után kb 12.00 órától. ( Iron egyéni indulóknak )
A versenyzők rajtszámra, a kísérők pedig az előre megváltott jegyükre kapják meg az ételüket. Az étkezéseken a fentieken túli, helyszíni vásárlásra csak korlátozott mennyiségben tudunk ételt biztosítani. Egyéb ellátásra a büfé üzemel, illetve mindenkit várnak a közeli vendéglátóhelyek.
Frissítés: A versenyen teljes frissítést biztosítunk.

Helyszíni befizetés alkalmával törzsvásárlói kártyát adunk mely érvényes a Maratonman Depoban ahol több mint 250 féle futócipőből és kiegészítőből választhatsz !

Nevezési információk:

2018-ben az egyéni nevezők létszámát 600 főben maximáltuk.
2018. augusztus 28-ig online és személyesen is tudsz nevezni. (A nevezési díj helyszíni befizetése kedvezőbb mint az online fizetés, mivel a Maratonman Óbuda Futóboltban, Budapesten a  III. kerület, Pacsirtamező u. 3-10 egy 3000 forintos kupont is kapsz ajándékba melyet futócipő vásárlásakor tudsz beváltani.
2018. augusztus 29-től már csak személyesen tudsz nevezni Budapesten a Maratonman Óbuda Futóboltban,
Helyszíni nevezés: a verseny előtt, szeptember 14 -én, pénteken 12:00-től 20:00-ig Balatonfüreden a versenyközpontban. A helyszíni késői nevezés 5ooo Ft-tal drágább, ezért is megéri korábban nevezni!
Figyelem: a verseny napján szombaton reggel 8.00-11.00 ig kizárólag a közép illetve rövid távokra tudsz a helyszínen nevezni!

A Magyar Triatlon Szövetség 2017 évi versenyszabályzata értelmében a versenyen való indulás regisztrációhoz/versenyengedélyhez kötött. Az egyéni regisztráció 4000 forintba kerül.
Külföldi versenyzők saját hazájukban kiváltott engedélyét elfogadjuk, ha nem rendelkezik engedéllyel akkor vagy az online felületen, vagy a helyszínen 4000 forintért tud kiváltani.

Rajtcsomag felvétel:
A rajtszámod, chiped és rajtcsomagod átvételére már lehetőséged lesz a verseny hetében (kedd, szerda, csütörtök) Budapesten, a Maratonman Óbuda Futóbolt és Frissítőponton (Budapest. 1036 Pacsirtamező u. 3). A chip bérleti díja 1000.- Forint.
A verseny előtt, pénteken, illetve bejelentkezés esetén szombaton, Balatonfüreden a versenyközpontban, a Kisfaludy strandon.
Ha nincs saját chiped, akkor 1000 forint letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz kölcsön. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.
A rajtszámod hátán megtalálod a versenyen ügyeletes kerékpár szervíz és mentő telefonszámát!

Kerékpárok kiadása a verseny után:

A verseny végén a biciklik kiadása 16:00-tól, érkezési sorrendben történik a depóban. Biciklit kizárólag rajtszám ellenében tudunk kiadni. Kérjük, légy türelemmel az esetleges várakozás kapcsán!

Kerékpár szerviz:

A verseny előtt és alatt a szervíz hátteret a Bike Art Center kerékpáros bolt biztosítja. Kerékpározás közben bárkinél fordulhat elő bosszantó technikai probléma, defekt. A versenyt megelőző napon ne mulaszd el a biciklidet a központi szervízben a szerelőkkel átvizsgáltatni, ezt ingyenesen megteheted. A verseny ideje alatt a központi szervíz szintén nyitva van, de ha menet közben technikai probléma adódik akkor hívd a mobil szervízt akik a biciklis körön segítik a versenyzőinket.

A központi szervíz nyitva tartása:

pénteken 12:oo-től 20:oo-ig a versenyközpontnál,
szombaton 06:oo-tól 08:oo-ig az úszás helyszínén, 08:oo-túl 19:oo-ig a biciklis körön.
A mobil szervíz a futam napján 9:oo-től 19:oo-ig hívható.

Parkolás:   A balatonfüredi Kisfaludy strand fölötti nagy parkolóban díjmentesen parkolhatsz a verseny ideje alatt. A parkoló nem őrzött így az itt hagyott autókért és értékekért felelősséget nem vállalunk!

Kísérők és versenyzők belépése az úszás helyszínére: Az úszás a balatonfüredi Kisfaludy strandon kerül megrendezésre. A versenyzők és kísérőik a rajtcsomag felvételekor karszallagot kapnak mely ingyenes belépést biztosít a strand területére!

Biciklik kiadása a verseny után
A verseny végén a biciklik kiadása 16:00-tól kezdődik, érkezési sorrendben. Kerékpárt kizárólag rajtszám ellenében tudunk kiadni, kérjük, légy türelemmel az esetleges várakozás miatt!

Műsorvezetők
A helyszínen Magyar Norbert – a városok mindentudója – kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat, de lesznek műsorvezetők a kerékpáros fordítóban és a futókörön is.

Masszázs
A versenyt követően az egyéni célba érkezők – érkezési sorrendben – az Athletes Gardenben felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, maximum 10 perces frissítő masszázst.

Fotók
A versenyen a szervezők profi fotósai készítenek képeket rólatok, amelyek a versenyt követően ingyenesen tölthetők majd le a verseny honlapjáról!

További ajánlataink

2019.06.01. - 2019.08.31. Balatonfüredi nyári programok 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Balatoni fesztiválok 2019
Találatok száma: 6

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Az Anna Grand Hotel Wine & Vital Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. Az Anna Grand Hotel Wine & Vital régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Astoria Hotel***

Astoria Hotel***

Az Astoria Hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 150 méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű. A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli. A szálloda épületét a Dőry család építette – ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

GoldHaus Vendégház Balatonfüred

GoldHaus Vendégház Balatonfüred

Vendégházunk Balatonfüreden, a Móricz Zsigmond utcában található, ahonnan a strand cca.15, a Tagore sétány cca.10 perces sétával közelíthető meg. Panziónkat 2000. májusában nyitottuk meg, összesen 10 klímás szobával, 22 férőhellyel. 8 db franciaágyas és 2 db családi szobánk van, amelyek szükség ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Az Akadémia Hotel a Balaton északi partjának fővárosában Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szállodánk csendes környezetben, közvetlen az uszoda mellett a városközponttól csupán 10 perc sétára található. A szálloda 50 szobája, mintegy 120 fő elhelyezését teszi ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Silverine Lake Resort **** superior

Hotel Silverine Lake Resort **** superior

A hotel egy, a régmúltat idéző csodálatos, már a római korban is lakott településen Balatonfüreden, a parti városrész központjában a Tagore sétány és a hajókikötő valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu

A legnagyobb Balaton-parti kempingben a legváltozatosabb szolgáltatásokkal várjuk a látogatókat. A kemping területe teljesen parcellázott. A strandolást az ingyenesen használható csúszda, a homokos partszakasz és a számtalan vízisport, köztük a vízisí teszi felejthetetlenné. Található még ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerTalálatok száma: 3

Astoria Étterem

Astoria Étterem

Konyhaművészeti remekek a reformkortól napjainkig. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Portunus Étterem

Portunus Étterem

Portunus Éttermünkben elkalauzoljuk Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába! Érezze át a római lakomák hangulatát éttermünkben, ismerkedjen meg kulináris ételkülönlegességeinkkel a balatoni Riviéra legszebb fekvésű vízparti panorámás svédasztalos és a’ la carte éttermében, ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Anna Grand Hotel Étterem

Anna Grand Hotel Étterem

Éttermünk a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a’la carte megoldásoknak.
Tóth József executive chef remekbe szabott ízeket kínál a nap folyamán a reggelitől kezdve az ebéden át ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Balatonfüredi nyári programok 2019
Balatonfüredi nyári programok 2019
 • Balatonfüred
2019.06.01. - 08.31.
Balatoni fesztiválok 2019
Balatoni fesztiválok 2019
2019.01.01. - 12.31.

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Pontos cím, geokód, térkép
8230 Balatonfüred , Kisfaludy strand, Germering utca
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket