Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Decemberi nyereményjáték
Decemberi nyereményjáték

Balatonman Füred Triatlon Fesztivál 2018


Új, versenyzőbarát helyszín, nyárvégi időpont - Balatonman Füred Triatlon Fesztivál 2o18! Immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a Balatonman Füred Triatlon Fesztivál.

Balatonman Füred Triatlon Fesztivál 2018

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Primavera Balatonman Füred Triatlonfesztivál 2018

2018. szeptember 14-16.  Balatonfüred

Versenyközpont:  Balatonfüred, Kisfaludy strand

A magunk részéről töretlenül hiszünk a valódi teljesítményben mind a versenyzés, mind a versenyszervezés területén és mindent megteszünk azért, hogy nektek – a hozzátok méltó körülmények között – csak önmagatokra és a sikeres célba érésre kelljen koncentrálnotok, hogy aztán együtt, közösen ünnepelhessük az eredményeket és szeretett sportágunkat.

Versenyszámok és értékelt kategóriák:

  • Rövidtáv egyéni férfi kategória
  • Rövidtáv egyéni női kategória
  • Középtáv egyéni férfi kategória
  • Középtáv egyéni női kategória
  • Specialtáv egyéni férfi kategória
  • Specialtáv egyéni női kategória
  • Irontáv egyéni férfi kategória
  • Irontáv egyéni női kategória
  • Közép táv váltó ( 2-10 fő,a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon )
  • Iron táv korlátlan váltó ( 2-10 fő,a csapattagok tetszés szerint válthatnak a kijelölt váltópontokon )

Díjazás:

Minden szintidőn belül befutó egyéni és váltó versenyző a távnak megfelelő befutó érmet kap.
A kategóriák dobogósai külön kupát kapnak.

Szintidők:

A szintidőket pálya végleges kijelölését követően tesszük közzé.

Étkezések:

Tészta party pénteken 15.00-21.00 -ig. ( az összes egyéni távon indulóknak )
Bográcsparty szombaton 15.00 -24.00 ig. ( minden résztvevőnek )
Záró ebéd vasárnap az iron táv díjátadója után kb 12.00 órától. ( Iron egyéni indulóknak )
A versenyzők rajtszámra, a kísérők pedig az előre megváltott jegyükre kapják meg az ételüket. Az étkezéseken a fentieken túli, helyszíni vásárlásra csak korlátozott mennyiségben tudunk ételt biztosítani. Egyéb ellátásra a büfé üzemel, illetve mindenkit várnak a közeli vendéglátóhelyek.
Frissítés: A versenyen teljes frissítést biztosítunk.

Helyszíni befizetés alkalmával törzsvásárlói kártyát adunk mely érvényes a Maratonman Depoban ahol több mint 250 féle futócipőből és kiegészítőből választhatsz !

Nevezési információk:

2018-ben az egyéni nevezők létszámát 600 főben maximáltuk.
2018. augusztus 28-ig online és személyesen is tudsz nevezni. (A nevezési díj helyszíni befizetése kedvezőbb mint az online fizetés, mivel a Maratonman Óbuda Futóboltban, Budapesten a  III. kerület, Pacsirtamező u. 3-10 egy 3000 forintos kupont is kapsz ajándékba melyet futócipő vásárlásakor tudsz beváltani.
2018. augusztus 29-től már csak személyesen tudsz nevezni Budapesten a Maratonman Óbuda Futóboltban,
Helyszíni nevezés: a verseny előtt, szeptember 14 -én, pénteken 12:00-től 20:00-ig Balatonfüreden a versenyközpontban. A helyszíni késői nevezés 5ooo Ft-tal drágább, ezért is megéri korábban nevezni!
Figyelem: a verseny napján szombaton reggel 8.00-11.00 ig kizárólag a közép illetve rövid távokra tudsz a helyszínen nevezni!

A Magyar Triatlon Szövetség 2017 évi versenyszabályzata értelmében a versenyen való indulás regisztrációhoz/versenyengedélyhez kötött. Az egyéni regisztráció 4000 forintba kerül.
Külföldi versenyzők saját hazájukban kiváltott engedélyét elfogadjuk, ha nem rendelkezik engedéllyel akkor vagy az online felületen, vagy a helyszínen 4000 forintért tud kiváltani.

Rajtcsomag felvétel:
A rajtszámod, chiped és rajtcsomagod átvételére már lehetőséged lesz a verseny hetében (kedd, szerda, csütörtök) Budapesten, a Maratonman Óbuda Futóbolt és Frissítőponton (Budapest. 1036 Pacsirtamező u. 3). A chip bérleti díja 1000.- Forint.
A verseny előtt, pénteken, illetve bejelentkezés esetén szombaton, Balatonfüreden a versenyközpontban, a Kisfaludy strandon.
Ha nincs saját chiped, akkor 1000 forint letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz kölcsön. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.
A rajtszámod hátán megtalálod a versenyen ügyeletes kerékpár szervíz és mentő telefonszámát!

Kerékpárok kiadása a verseny után:

A verseny végén a biciklik kiadása 16:00-tól, érkezési sorrendben történik a depóban. Biciklit kizárólag rajtszám ellenében tudunk kiadni. Kérjük, légy türelemmel az esetleges várakozás kapcsán!

Kerékpár szerviz:

A verseny előtt és alatt a szervíz hátteret a Bike Art Center kerékpáros bolt biztosítja. Kerékpározás közben bárkinél fordulhat elő bosszantó technikai probléma, defekt. A versenyt megelőző napon ne mulaszd el a biciklidet a központi szervízben a szerelőkkel átvizsgáltatni, ezt ingyenesen megteheted. A verseny ideje alatt a központi szervíz szintén nyitva van, de ha menet közben technikai probléma adódik akkor hívd a mobil szervízt akik a biciklis körön segítik a versenyzőinket.

A központi szervíz nyitva tartása:

pénteken 12:oo-től 20:oo-ig a versenyközpontnál,
szombaton 06:oo-tól 08:oo-ig az úszás helyszínén, 08:oo-túl 19:oo-ig a biciklis körön.
A mobil szervíz a futam napján 9:oo-től 19:oo-ig hívható.

Parkolás:   A balatonfüredi Kisfaludy strand fölötti nagy parkolóban díjmentesen parkolhatsz a verseny ideje alatt. A parkoló nem őrzött így az itt hagyott autókért és értékekért felelősséget nem vállalunk!

Kísérők és versenyzők belépése az úszás helyszínére: Az úszás a balatonfüredi Kisfaludy strandon kerül megrendezésre. A versenyzők és kísérőik a rajtcsomag felvételekor karszallagot kapnak mely ingyenes belépést biztosít a strand területére!

Biciklik kiadása a verseny után
A verseny végén a biciklik kiadása 16:00-tól kezdődik, érkezési sorrendben. Kerékpárt kizárólag rajtszám ellenében tudunk kiadni, kérjük, légy türelemmel az esetleges várakozás miatt!

Műsorvezetők
A helyszínen Magyar Norbert – a városok mindentudója – kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat, de lesznek műsorvezetők a kerékpáros fordítóban és a futókörön is.

Masszázs
A versenyt követően az egyéni célba érkezők – érkezési sorrendben – az Athletes Gardenben felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, maximum 10 perces frissítő masszázst.

Fotók
A versenyen a szervezők profi fotósai készítenek képeket rólatok, amelyek a versenyt követően ingyenesen tölthetők majd le a verseny honlapjáról!

Kapcsolódó időpontok

2018.01.01. - 2018.12.31. Balatoni fesztiválok 2018
2019.06.01. - 2019.08.31. Balatonfüredi nyári programok 2019
Találatok száma: 4

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Az Anna Grand Hotel Wine & Vital Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. Az Anna Grand Hotel Wine & Vital régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó ... Bővebben


Astoria Hotel***

Astoria Hotel***

Az Astoria Hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 150 méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű. A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli. A szálloda épületét a Dőry család építette – ... Bővebben


GoldHaus Vendégház Balatonfüred

GoldHaus Vendégház Balatonfüred

Vendégházunk Balatonfüreden, a Móricz Zsigmond utcában található, ahonnan a strand cca.15, a Tagore sétány cca.10 perces sétával közelíthető meg. Panziónkat 2000. májusában nyitottuk meg, összesen 10 klímás szobával, 22 férőhellyel. 8 db franciaágyas és 2 db családi szobánk van, amelyek szükség ... Bővebben


Hotel Silverine Lake Resort **** superior

Hotel Silverine Lake Resort **** superior

A hotel egy, a régmúltat idéző csodálatos, már a római korban is lakott településen Balatonfüreden, a parti városrész központjában a Tagore sétány és a hajókikötő valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és ... Bővebben
Találatok száma: 4

Astoria Étterem

Astoria Étterem

Konyhaművészeti remekek a reformkortól napjainkig. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy ... Bővebben


Anna Grand Hotel Étterem

Anna Grand Hotel Étterem

Éttermünk a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a’la carte megoldásoknak.
Tóth József executive chef remekbe szabott ízeket kínál a nap folyamán a reggelitől kezdve az ebéden át ... Bővebben


Cafe Amaryllis és Prosecco Bar

Cafe Amaryllis és Prosecco Bar

Exkluzív kávézó a sétányon. Cafe Amaryllis! `A sokszínű fekete`. Dallmayr kávé és teakülönlegességekkel, a Szamos Marcipán házi süteményeivel, és hűsítő-frissítő koktélokkal várjuk kedves vendégeinket! Bővebben


Portunus Étterem

Portunus Étterem

Portunus Éttermünkben elkalauzoljuk Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába! Érezze át a római lakomák hangulatát éttermünkben, ismerkedjen meg kulináris ételkülönlegességeinkkel a balatoni Riviéra legszebb fekvésű vízparti panorámás svédasztalos és a’ la carte éttermében, ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Gyors választ szeretne? Telefonáljon!
További információt kér? Írjon levelet!
Pontos cím, geokód, térkép
8230 Balatonfüred , Kisfaludy strand, Germering utca
További információra lenne szüksége?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől itt
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Balatonman Füred Triatlon Fesztivál 2018

Legjobb élmények

Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Síeljen Ausztriában, sziesztázzon Sopronban!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket