Sunday Brunch - ARAZ Étterem
Sunday Brunch - ARAZ Étterem

Brooklyn a Kazinczy utcába költözött. Az a Brooklyn, ami Amerika olvasztótégelyeként mindenkit befogad és elfogad. Brooklyn, New York nyüzsgő városnegyede, tele élettel és értékekkel. Értékekkel, mint a sokszínűség, a nyitottság, a kreativitás, az inspiráció, a pezsgő élet vagy a streetfood. Egy városrész, mely gyárnegyedekből lett szórakozóhelyekkel van tele. Az a városrész, amelynek lakossága olyan színes és változatos, mint talán semmilyen más városé a világon. Brooklyn itt van. BRKLYN a Kazinczy utcában. Egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy. A BRKLYN, hasonlóan Brooklyn számtalan helye mellett, a Kazinczy utca ipari épületéből, trafóházából vált színvonalas bárrá. A BRKLYN Budapest olvasztótégelye, ahol barátok azok is, akik az életben nagyon különböző utakon járnak. BRKLYN itt barátokra találsz.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Programok

2018. február 9. 23:00
Brklyn Rockstars & Groupies Farsang

Február 9-én, azaz most pénteken egy elég vagány farsangi bulival készülünk! Ez lesz az az este, amikor a fiúk egytől-egyig rocksztárok lesznek, a lányok pedig igazán szexi groupiekként kergetik majd őket az őrületbe!

Urak, elő a legmenőbb farmer szettekkel és a szakállal, hölgyek jöhetnek a csizmák és a harisnyák!

A legendás, minden házibuliból ismert himnuszok mellett ügyelni fogunk arra is, hogy hajnalig táncoljatok, úgyhogy várunk benneteket sok szeretettel!

Asztalfoglalás szükséges.

Korhatár: 21+

Belépő: jelmezben: díjtalan

Jelmez nélkül: Hölgyekenk: 1000.- forint / Uraknak 2000.- Forint

2018. február 10. 23:00
Brklyn Real Club Night w/ Whiteboy, Soneec

Feburár 10-én WHITEBOY és SONEEC állnak a pult mögé és ismét jön a kedvnec szombat esti BRKLYN bulitok!

BRKLYN REAL CLUB NIGHTS:

Igazi klub zenék, a legnagyobb pop himnuszok és táncolós house slágerek! Aki ismer bennünket, az tudja, hogy csak a minőségi zenében hiszünk! Gyretek és bulizzatok velünk, nem fogjátok megbánni!

2018. február 16., 23:00
Retro2000esek vs BRKLYN Friday 0216

Február 16-án jön a kedvenc Retro2000esek sorozatotok, méghozzá a BRKLYN Friday-el összekötve!

Ezen az estén jönnek a 90es és 2000es évek kedvenc pop és rnb himnuszai. Kedvenc előadóitok legismertebb számai, amikre 18 és 20 évesen reggelig buliztunk!
Azóta ugyan elmtelt pár év és sokunk bőven túl van a 30-on is, bulizni azonban még mindig imádunk! Gyertek és bulizzunk együtt, énekeljük közösen Britney Spears, az *NSYNC, a Back Street Boys és Michael Jackson himnuszait!

DJs:
DJ O'Neal
DJ WhiteBoy

Korhatár: 21+

Belépők:

Lányoknak - éjfélig: ingyenes // éjfél után egy ezres
Fiúknak - éjfélig: egy ezres // éjfél után két ezres

2018. február 23., 23:00
Brklyn Friday w/ Fluor, O'neal, Gozth

Február 23-án egy igazán különleges házigazdája lesz a BRKLYN Friday-nek! Ugye tudod, hogy ezt a bulit nem hagyhatod ki!?

BRKLYN FRIDAY:

Gyere Péntek, hamm bekaplak!

Srááácok, végre vége a hétnek, laptop lecsuk, ingujj felhajt, ugorjatok be, mi már hat körül húzzuk az első fröccsöt! Mi? Éhes vagy? Ezért mondom, hogy gyere! A Krausz Gabi megint csavart valamit a bagel burgeren, és a Mac & Cheese is zseni! Hogy pólóban vagy? És kit érdekel? Mondom, gyere már! Itt ül egy csaj a szomszéd asztalnál a barátnőivel. Tuti maradnak bulizni is! Tudod - a bárból a bálba. Most jött ez a DJ srác. Nem vágom a nevét, de olyan mint a Spotify-on a heti kaland. Kb minden száma jó!

Ismerős? Persze, hogy az, hiszen mostantól minden pénteken régi és új barátokkal találkozhatsz a Brklyn-ban! Kora estétől laza bárélet, isteni ételek, és színes italok visznek át a klasszik pénteki buliba, ahol semmi feszülés, csak a város legjobb közönsége, és tánc. Na ugye, hogy ugye!? #csakabrklyn

Rezidens DJ:

DJ O'Neal
DJ Gozth

Belépők:

Lányoknak - éjfélig: ingyenes // éjfél után egy ezres
Fiúknak - éjfélig: egy ezres // éjfél után két ezres

2018. március 3., 22:00
Cheers Brklyn

A Freixnet pazsgő bemutatja - Cheers!
Cheers! - Generációk találkozása.
Mi magyarok azt mondjuk: Egészségedre!
A koccintás bármilyen jelentéktelennek is tűnik, meghitt pillanat. Az emberek egymás szemébe néznek, ezzel kifejezve a másik iránt érzett tiszteletüket. Mostantól azonban a Cheers! új értelmet nyer a fővárosi klubéletben. Egy olyan új party élmény, amely generációkat köt egybe és szórakoztat egyszerre mindenkit, kortól és nemtől függetlenül. A közös kapocs pedig a house zene szeretete. Amihez egyértelműen az embernek meg kell érnie. Mi sem fejezhetné ki jobban a szándékot, mint az, hogy Antonyo, Pure Mr. G. Marcello és Bárány Attila, bár évtizedek választják el őket egymástól, egymással vállvetve állnak a dj pultban, pörgetik legnagyobb kedvenceiket és koccintanak Mindenkivel, aki március 3.-án a BRKLYN-ba látogat. A Freixenet pezsgő jóvoltából, mindenki “gyakorolhatja” a koccintás szertartását és mondhatja a másik szemébe nézve Cheers! Egészségedre!


2018.02.23.
2018.03.03.

Megjegyzés az időpontokhoz:

Forrás: A szórakozóhely honlapja és Facebook oldala

Találatok száma: 1

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...

3 745 Ft -tól 7 490 Ft -ig JegyvásárlásTalálatok száma: 1

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel , egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával, magyar ízek-magyar zene esttel és sok más érdekességgel ...

3 745 Ft -tól 7 490 Ft -ig JegyvásárlásKeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
BRKLYN Budapest programok 2018

Szolgáltató

BRKLYN Bár Budapest
BRKLYN Bár Budapest
 • Budapest
 • VII. kerület
Szent István Bazilika
Szent István Bazilika
 • Budapest
 • V. kerület
MINIVERSUM Élményközpont
Mini Világ & Óriási Élmények!
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Játszóház
Miniversum Játszóház
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Ajándékbolt
Miniversum Ajándékbolt
 • Budapest
 • VI. kerület
Miniversum Kávéház
Miniversum Kávéház
 • Budapest
 • VI. kerület