Kiemelt ajánlat
2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)
2000 Szentendre, Sztaravodai út (47.692 x 19.0479)
A Skanzen Étterem szakácsmesterének irányításával vendégeink nem csak megismerik és kipróbálják a gulyáslevesfőzés fogásait, hanem meg is tapasztalják, milyen is az az igazi, felejthetetlen íz, amely világszerte ismertté tette a "goulash" nevet.
Miután magunkra öltöttük a Jászárokszállási Fogadó kötényét, és kézbe vettük a szükséges eszközöket - a vágódeszkát, a kést és a nyersanyagokat -, kezdődhet a kurzus! A program egy ebéddel zárul, majd a Fogadó a résztvevőket írásban nyilvánítja "okleveles gulyásleves főző mester"-ré. A merített papírra nyomott angol nyelvű "diploma" hátoldalán a gulyásleves receptjével.
Választható menük:
Menü I.
Gulyásleves
Zöldfűszerekkel pácolt jércemell, lestyános rizzsel -
Vargabéles
Ital: ásványvíz, egy pohár bor, kávé
Menü II.
Gulyásleves
Vargabéles
Ital: ásványvíz, egy pohár bor, kávé
A programot háromtagú cigányzenekar kíséretével lehet bővíteni.
A program minimum 20 fő esetén rendelhető.
A program időtartama: főzőbemutató: kb.20 perc; ebéd: kb. 50 perc
2025.01.01. - 2025.12.31.
Szentendre
További ajánlataink
2025.01.01. - 2025.12.31.
Találatok száma: 2
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
A Mádi borozó és pinceétterem magával ragadó 19. századi hangulata mellett italkínálata miatt is kiváló választás lehet, hiszen a legjobb hazai kézműves borokat találhatjuk itt meg. A pinceétterem 30-60 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvőkre kínál exkluzív megoldást. A köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló.
Kiemelt partner
A Mádi borozó és pinceétterem magával ragadó 19. századi hangulata mellett italkínálata miatt is kiváló választás lehet, hiszen a legjobb hazai kézműves borokat találhatjuk itt meg. A pinceétterem 30-60 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvőkre kínál exkluzív megoldást. A köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló.
Kiemelt partner
A Mádi borozó és pinceétterem magával ragadó 19. századi hangulata mellett italkínálata miatt is kiváló választás lehet, hiszen a legjobb hazai kézműves borokat találhatjuk itt meg. A pinceétterem 30-60 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvőkre kínál exkluzív megoldást. A köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló.
Kiemelt partner
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Országos eseménynaptár