Civil Ház programok Budapest 2019
Színes családi programokkal, neves fellépőkkel várjuk a látogatókat és az adományozókat!
Színes családi programokkal, neves fellépőkkel várjuk a látogatókat és az adományozókat!
Jégkaland a jégpályákon! Regisztrálj és érezd a mozgás pozitív energiáját!
Jégkaland a jégpályákon! Regisztrálj és érezd a mozgás pozitív energiáját!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Milyen autót vegyek? Ismerje meg a A Volkswagen SUV modelljeit!
Milyen autót vegyek? Ismerje meg a A Volkswagen SUV modelljeit!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Adventi programajánló
Adventi programajánló

Civil Ház programok Budapest 2019

2019. december 8.

Modellértékű, új közösségi tér a Civil Ház, mely a Kolosy téri piac galériáján egy kb. 80 fő befogadására alkalmas, bútorozott terem, iroda és raktárhelyiséggel. Az új létesítmény a civil szervezetek aktivitására alapozva szervezi a programokat, amelyek a helyi lakosságnak, leginkább a kisgyermekes családoknak vagy a nyugdíjas korosztálynak szólnak.

Az új címen működő Civil Ház megújuló programkínálattal, frissen felújított, tágas, világos termekben várja majd régi és új vendégeit. Az új helyszín, – amely a Kolosy tértől mindössze néhány perc sétára, illetve egy villamosmegállóra fekszik –, szép természeti környezettel körülvett, hangulatos épület ad otthont. Szeptembertől három napfényes, korszerű berendezésekkel és bútorokkal felszerelt, felújított közösségi teremben kerülnek megrendezésre a programok, amelyek közt a régi, megszokott műsorok mellett új mozgásos-, kézműves- és önfejlesztő foglalkozások, izgalmas előadások, érdekes kiállítások szerepelnek.

Egyik legkedveltebb program, a „Házi”-mozi, az új helyszínen professzionális vászonnal és hangosítással ellátott teremben, tematikusan válogatott filmekkel tér vissza, hogy mostantól a technika is fokozza a befogadói élményt.

Programok előtt és után, szabadtéri kikapcsolódási lehetőség, a közvetlenül a ház szomszédságában található, modern eszközökkel felszerelt, mégis klasszikus hangulatú Nagyszombat utcai játszótér, amely a kicsiknek nagy területével és árnyas fáival, a felnőttek számára pedig kültéri fitnesz parkjával kedvez.

A játszótér sokak számára ismerős lehet a kerületben: a közeli játszótéren forgatták ugyanis annak idején Csukás István klasszikussá vált, Keménykalap és krumpliorr című regényének filmváltozatát, amely a tavalyi évben ünnepelte negyvenedik születésnapját.


Civil Ház programok 2019

PROGRAMSOROZATOK
IRODALMI DÉLUTÁNOK

A Nagy Lajos Irodalmi és Művészeti Társaság irodalmi délutánokra hívja a művészetek iránt érdeklődőket.

 • Október 1. kedd 16.00 Szabad felolvasás
 • Október 8. kedd 16.00 Megemlékezés a nemzeti gyásznapról
  Konczek József olvas fel az alkalomhoz illő munkáiból
 • Október 15. kedd 16.00 Köves István olvas fel új műveiből
 • Október 29. kedd 16.00 Szepes Erika olvas fel új munkáiból

BÜTYKÖLŐ

A Bütykölő foglalkozásokon az alkotások Milner Angéla segítségével valósulnak meg, aki Pest-Budai Kézműves és Népművészeti Egyesület tagja.

Október 16. szerda 16.00 Csuhébaba készítése
Napjainkban ismét közkedveltté vált, hogy a természet kincseit felhasználva készítünk játékokat, dísztárgyakat. Csuhénak a kukoricacsövekről lebontott takaróleveleket nevezzük. Ezeket fogjuk felhasználni, és szép babákat készíteni belőle a soron következő Bütykölőn.


FŰBEN, FÁBAN

A Fűben, fában programsorozatunk töretlen sikerrel működik a Civil Házban. Az elmúlt évben rengeteg hasznos információt tudtunk meg a gyógynövények felhasználásáról. Havonta egyszer meghallgatjuk szakértő vendégünket, és beszélgetünk a gyógynövények jótékony hatásairól, amelyek manapság újra nagy népszerűségnek örvendenek. Mindeközben az adott témához kapcsolódóan meg is kóstolhatjuk a gyógynövényekből készült teákat.
Kérdéseiket szakértő vendégünknek, Mózes Katalin Ildikónak tehetik fel.

Október 9. szerda 16.30 Gyógynövények a szépségápolásban
A körülöttünk lévő természet adta növényeket a szépségápolásban is kitűnően alkalmazhatjuk. Már az ókorban is használtak a nők különféle természetes anyagokat bőrük szépségének megőrzéséhez.  A gyógynövények máig megállják a helyüket a szépségápolásban. A soron következő Fűben, fában teadélutánon sok-sok érdekességet tudhatunk meg azokról a természetben előforduló növényekről, amiket a szépségápolási rutinunkban hasznosíthatunk majd.


JÁTSZANI JÓ!

A nagy sikerre való tekintettel szeptembertől is folytatjuk a Játszani jó! havi programsorozatunkat. Ebben segítségünkre lesz Matuz Edit régész, múzeumpedagógus, aki a foglalkozás első részében tart egy vetítettképes előadást, ötleteket ad gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, tanároknak. Majd kézműves foglalkozás keretében elkészíthető egy játék, amit természetesen haza is lehet vinni.

Október 31. csütörtök 15.00 Színek, formák, bábuk – Bauhaus 100
A soron következő Játszani jó! foglalkozáson vetített képes előadás hozza közelebb a Bauhaus stílust. Utána kézműves foglalkozás következik, ahol fonal-papír bábokat lehet készíteni, majd díszletként egy nagy közös festett alkotást hozhatnak létre a gyerekek.


MESE ÉS MŰVÉSZETTERÁPIA WORKSHOP

Évszakra, hónapra hangoló női mesekör
A természet ritmusára hangolódás segíti a bensőnkben történő rendeződést. Összekapcsolja a kinti világot a lelki folyamatainkkal. Az évkör, az időszakot jellemző archetípus és a mesék segítségével, az alkotás folyamatával belső utazásra indulunk, melynek során festünk, agyagozunk, montázst készítünk. A művészeti tevékenység és a mesefoglalkozás oldja a szorongást, segíti az önismeretet, kikapcsol, feltölt.
A részvételhez nincs szükség semmilyen előzetes ismeretre, képzettségre, kézügyességre, semmilyen rajztudásra, maga a jelenlét és az alkotói folyamat áll a középpontban. A tanfolyamot vezeti Vass Julianna komplex művészeti terapeuta, meseterápiás szakember. 
Részvételi szándékát jelezze. A foglalkozás minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

 • Október 29. kedd 17.00 A kapcsolatok, a párkapcsolat, vagyis a Mérleg archetípusa.

PROGRAMCSEMEGÉK

Október 12. szombat 11.00
Erdei autóskaland
A Manócska Társulat bábszínházi előadása.
Egy szeles őszi napon Mókus Sanyi elhatározza, hogy meghívja a barátait egy kis uzsonnára, és süt nekik egy finom körtés pitét. Neki is vág a nagy útnak az autójával, ám számtalan akadályba ütközik útja során. Mókus Sanyi csakis barátaitól várhat segítséget, ám a feladat nem egyszerű, máshonnan kell segítséget szerezni. Szerencsére Sanyi leleményes, és támad egy remek ötlete, a gyerekek fognak segíteni a bajba jutott csapaton. Izgalmas mese és kalandos utazás sok-sok dallal és mondókával, melynek a mesehősökön kívül a gyerekek is a szereplői lesznek.
Szereplők: Mókus Sanyi, Brumi Maci, Répa, a kisnyuszi, Sün Piroska


KIÁLLÍTÁS:

Ars Sacra Fesztivál
Remény – Csízy László számítógépes grafikái – kiállításmegnyitó
Csízy László a természet aprólékos megfigyeléséből kiindulva hozza létre munkáit. Növényi részletek, a táj, a víz legfontosabb forrásanyagai. Az így felfedezett struktúrákkal fejezi ki élményeit, érzelmeit és gondolatait a világról. Első számítógépes munkáit a 80-as években készítette. Mai alkotásait 70x70 és 100x100 cm vászon giclée-nyomatokon láthatják az érdeklődők.
A kiállítás megtekinthető október 4-ig a ház nyitvatartási idejében.

Október 17. csütörtök 17.00
A Magyar Festészet Napja
Szemüveg nélkül – Farkas Zsuzsanna kiállításának megnyitója
Farkas Zsuzsanna a rajz, a festés alapjait kisiskolásként Peti János művész-tanártól tanulta, majd rajz tagozatos gimnáziumban folytatta tanulmányait. Az iskolai évek után nem a művészi pályát választotta, de munkáiban mindig nagy szerepe volt a színeknek, a kreativitásnak, az alkotásnak. Hosszú idő után tért vissza a festészet varázslatos világába. Témaválasztása változatos, a tájképtől az absztraktig.
A kiállítást megnyitja: Petrov Ferdinánd, közreműködik Veszely Péter Miklós gitáron
A kiállítás megtekinthető október 31- ig, a ház nyitvatartási idejében.


ARAD EMLÉKEZETE

Október 4. péntek 17.00
Az aradi vértanúk és özvegyeik emlékezete
Matuz Edit vetített képes emlékműsora

Október 4. péntek 18.00
Utolsó órák (magyar tévéfilm, 55 p. 2014, (16))
Gróf Batthyány Lajos az első magyar felelős kormány miniszterelnöke volt 1848-ban. Ő a főszereplője az Utolsó órák című tévéfilmnek. A volt miniszterelnököt 1849 őszén halálra ítélik, és utolsó napjait a siralomházban tölti családjától és barátaitól elzártan. Utolsó óráiban végletes és felfokozott lelkiállapotában meg kell hoznia élete legfontosabb döntését: legyen mártír, vagy egyszerű, esendő emberként kérjen kegyelmet. A filmet Vecsernyés János rendezte, a főszerepeket László Zsolt (Batthyány Lajos) és Szabó Kimmel Tamás játsszák.

Október 8. kedd 16.00
Megemlékezés a nemzeti gyásznapról
Konczek József, a Nagy Lajos Irodalmi és Művészeti Társaság tagja felolvasó estet tart az alkalomhoz illő munkáiból.


Novemberi és decemberi ajánló

KIÁLLÍTÁS

November 14. csütörtök 17.30
Vörös Eszter Anna kiállításmegnyitója
„Nagyobb szünet után, 2014 januárjában készítettem el első rajzom egy álomkép hatására.  Nem realisztikus ábrázolásra törekszem, inkább az álmok világába igyekszem kalauzolni a nézőket. Képeimet sokszor álomlátomásoknak is nevezik, mindben megtalálható egyfajta hangulat vagy spirituális töltet, amely kicsit kiemeli az embert a szürke hétköznapokból. Szeretnék értéket teremteni, szeretnék másokat is motiválni az alkotásra, és megmutatni, hogy ha valamit szívvel-lélekkel csinálsz, az már önmagában nagy lépés az önmegvalósítás útján.” (Vörös Eszter Anna)
A kiállítás megtekinthető december 11-ig a Ház nyitvatartási idejében.

PROGRAMSOROZATOK
IRODALMI DÉLUTÁNOK

A Nagy Lajos Irodalmi és Művészeti Társaság irodalmi délutánokra hívja a művészetek iránt érdeklődőket.

November 5. kedd 16.00 Szepes Erika olvas fel új műveiből
November 19. kedd 16.00 Felolvasás Köves István legújabb verseiből
November 26. kedd 16.00 Gyimesi László olvas fel új műveiből
December 3. kedd 16.00 Felolvasás Szarka István új verseiből
December 17. kedd 16.00 Debreczeny György olvas fel új munkáiból

November 6. szerda 16.30
Fűben, fában – Gyógynövények a konyhában
A Fűben, fában programsorozatunk töretlen sikerrel működik a Civil Házban. Havonta egyszer meghallgatjuk szakértő vendégünket, és beszélgetünk a gyógynövények jótékony hatásairól, amelyek manapság újra nagy népszerűségnek örvendenek. Mindeközben az adott témához kapcsolódóan meg is kóstolhatjuk a gyógynövényekből készült teákat.
Kérdéseiket szakértő vendégünknek, Mózes Katalin Ildikónak tehetik fel.
Sokszor nem is gondolnánk, hogy ha körülnézünk a konyhánkban, hány olyan csodálatos dolog vesz minket körül, amit egészségünk érdekében is hasznosítani tudunk. Levendula, kakukkfű, zsálya, menta, és még sokáig lehetne sorolni azokat a növényeket, amiknek szervezetünkre jótékony hatásai lehetnek. Az év utolsó teadélutánján ezekről az egyszerű, de annál érdekesebb gyógynövényekről fogunk beszélgetni.

November 13. szerda 16.00
Bütykölő – Kötés
A Bütykölő foglalkozásain az alkotások Milner Angéla segítségével valósulnak meg, aki a Pest–Budai Kézműves és Népművészeti Egyesület tagja.
A téli hónapokban a délutánok, az esték általában az otthon melegéről, a bekuckózásról szólnak. Nem is kell jobb alkalom arra, hogy a már elsajátított kötési technikákat alkalmazva a képzeletünket szabadon engedjük, és szebbnél szebb kötött sálakat, sapkákat, illetve akár karácsonyi díszeket készítsünk. Jöhetnek teljesen kezdő alkotni vágyók is, lesz sok színes fonal, mindenkinek a képzeletére van bízva, hogy mit alkot, miután elsajátította a különféle kötési technikákat.

November 28. csütörtök 15.00
Játszani jó! – A csempék varázslatos világa 
Játszani jó! havi programsorozatunk folytatódik, ebben segítségünkre lesz Matuz Edit régész, múzeumpedagógus, aki a foglalkozás első részében tart egy vetítettképes előadást, ötleteket ad gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, tanároknak. Majd kézműves foglalkozás keretében elkészíthető egy játék, amit természetesen haza is lehet vinni.
A soron következő Játszani jó! foglalkozáson a csempék varázslatos világával ismerkedhetnek meg a látogatók.

November 21. csütörtök 17.00
Házi-mozi – Apró mesék
(magyar romantikus thriller, történelmi film, 112 perc, 2019) (16 karika)
A történet szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.

GYEREKEKNEK

Mimó és Csipek
Ősszel két Öko-mesekuckó foglalkozás keretében sajátíthatjuk el a fenntarthatóság hétköznapi praktikáit. Bábok segítségével, mesébe ágyazva és sok játékos, interaktív elemmel fűszerezve vonjuk be a kicsiket a fenntarthatóság világába. 

November 7. csütörtök 10.00 Berka bagoly, a levegő szerelmese
Amikor beköszönt az ősz, és a fák elhullatják leveleiket, a város is elszomorodik egy kicsit. Előkerülnek a nagykabátok, eltűnik a tavasz és nyár színessége. Ebben a kopárságban még szembetűnőbb, ahogy az autók eregetik magukból… Mintha a levegő is elszürkülne, elszomorodna. Berka bagoly, akinek lételeme a levegő, azért ilyenkor is elő tud rukkolni pár jó tanáccsal, sőt ötlettel. 

December 5. csütörtök 10.00 Mityó macska újrahasznos karácsonya
A Mimó és Csipek a városban c. meséből megismert Mityó macska az újrahasznosítás elkötelezett híve. Számára nem létezik hulladék, hiszen mindenre alapanyagként tekint. A karácsony számára igazán különleges ünnep, amikor nem a pénztárcáját veszi elő, hanem az év során felgyülemlett kacatokat, melyeket a képzelet szabad szárnyán kelt új életre, talál nekik új formát.

PROGRAMCSEMEGÉK

November 9. szombat 11.00
Márton-nap
Jól ismerjük a jóságos, fél köpenyét a nélkülöző koldusnak ajándékozó római katona, Szent Márton történetét, akinek tisztelete Pannónia területén különösen jelentős. Napjához a római korban több fontos hagyomány is kötődött: ekkor volt a téli évnegyed kezdőnapja, ilyenkor az éves gazdasági munkák lezárásaként az újborból és az aratás gyümölcseiből bőséges lakomát csaptak a jövő évi kedvező termés reményében. Ennek a korszaknak a hagyományait, hangulatát, katonai életét segít nekünk megidézni a Legio X Gemina Pannonia rendhagyó Márton-napi rendezvényünk során. Lesz többek között katonai bemutató korhű felszerelésben, igazi római tábori hangulat, és az érdeklődök belülről is megismerhetik a légiósok mindennapjait.

December 8. vasárnap 15.00
Szaturnália
A Szaturnália Szaturnusz isten tiszteletére tartott ünnepség, mai karácsonyi ünnepkörünk egyes hagyományainak őse. A téli napforduló idején tartott ünnepet a munka szüneteltetése és a korlátlan jókedv jellemezte, ilyenkor lakomák, versenyek és felvonulások színesítették gazdagok és szegények mindennapjait egyaránt. Ezeknek a népszokásoknak, játékoknak közegét eleveníti fel nekünk a Legio X Gemina Pannonia, amelynek hagyományőrzőivel lehetőség lesz korabeli eszközök és katonai felszerelések megismerésére, a résztvevők római kori társasjátékokon próbálhatják ki ügyességüket és szerencséjüket, a legkisebbeket pedig antik témájú színezők várják.

WORKSHOP

November 30. szombat 11.00
Adventi koszorú készítése workshop
Advent első vasárnapja előtt még elkészítheti a saját adventi koszorúját. Alapanyagot mi biztosítunk, szakembertől sajátíthatja el a technikát, a többi a képzeletére van bízva.
A részvétel ingyenes, de a létszám limitált: 15 fő. Kérjük, részvételi szándékát előre jelezze.

December 5. csütörtök 16.30
Hógömb készítése workshop
A karácsonyi hógömbben feltáruló meseszerű világ kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgöz. Ha szereti nézni, ahogy a hó szállingózik az üvegben, készítsen saját kezűleg hógömböt, amit utána haza is vihet. Minden alapanyagot mi biztosítjuk.
A részvétel ingyenes, de a létszám limitált: 15 fő. Kérjük, a részvételi szándékát előre jelezze.

December 12. csütörtök 16.30
Natúrkozmetikum készítése workshop
Ha érdekli a valódi natúrkozmetikumok készítésének folyamata, vagy természetes alapanyagokból álló, egyedi karácsonyi ajándékot készítene, látogasson el programunkra. A Cocoon Manufaktúra jóvoltából a természetben megtalálható alapanyagok és prémium illóolajok felhasználásával készíthetnek a résztvevők saját bőrtípusukhoz ideális natúrkozmetikumokat. Lehetőség lesz ajakbalzsam, illatos masszázstömb, testápoló és arcolaj készítésére, amely termékek közül hármat hazavihetnek a résztvevők.
A részvétel ingyenes, de a létszám limitált: 15 fő. Kérjük, a részvételi szándékát előre jelezze.

Mese és művészetterápia workshop
Évszakra, hónapra hangoló női mesekör
A természet ritmusára hangolódás segíti a bensőnkben történő rendeződést. Összekapcsolja a kinti világot a lelki folyamatainkkal. Az évkör, az időszakot jellemző archetípus és a mesék segítségével, az alkotás folyamatával belső utazásra indulunk, melynek során festünk, agyagozunk, montázst készítünk. A tanfolyamot vezeti Vass Julianna komplex művészeti terapeuta, meseterápiás szakember. 

Részvételi szándékát előre jelezze. A foglalkozás minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

November 19. kedd 17.00
Az elmúlás, a transzformáció, a Skorpió archetípusa.

December 10. kedd 17.00
Az igazság, a tudás és a fény születése, vagyis a Nyilas archetípusa.

Forrás: Sajtóanyag


2019.12.08.
2019.12.10.
2019.12.12.
2019.12.17.
Találatok száma: 6

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Budapest éjjel

Budapest nappal

Mikulásgyár

Kiemelt ajánlatok

Óbudai Kulturális Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
Óbudai Kulturális Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2019.11.01. - 12.20.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
 • Budapest
 • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Tudományos előadások a Csodák Palotájában 2019
Tudományos előadások a Csodák Palotájában 2019
 • Budapest
 • III. kerület
2019. december 11.
Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
 • Budapest
 • III. kerület
2019. december 6.
Pénteki programok Budapesten a Csodák Palotájában
Pénteki programok Budapesten a Csodák Palotájában
 • Budapest
 • III. kerület
2019. december 6.

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Jégkaland a jégpályákon! Regisztrálj és érezd a mozgás pozitív energiáját!
Várjuk gyerek- és családi programjainkra! Aki tud támogassa jótékonysági akciónkat felajánlásaival!
Milyen autót vegyek? Ismerje meg a A Volkswagen SUV modelljeit!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás