Club70 Színház programok 2020. Színházi előadások Győrben és Pannonhalmán
Budapesti Pörkölt Parádé Parádés Hangulatban!
Budapesti Pörkölt Parádé Parádés Hangulatban!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Club70 Színház programok 2020. Színházi előadások Győrben és Pannonhalmán


Gáti Oszkár Győrben működtetett magánszínháza, a Menház Színpad Club70 néven folytatja a munkát. Sikeres 3 év után elhagytuk a Menház épületét, és hosszas kálvária után végre eljutottunk a Club70-ig. Azért Club, mert ez egy kulturális klub. Előadásokkal, találkozókkal, különböző helyszínekkel. Azért 70, mert Gáti Oszkár épp 70 éves, és ha névadója nem is lett a Clubnak, egy ismérve azért mutatja, hogy ő áll mögötte. Kiváló és válogatott színházi előadások, különleges helyszínek várják a színházszerető közönséget.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

A Menház Színpad után is van élet!

"Senki sem akart legyőzni, mégis harcolnom kellett. Egy új helyért, új lehetőségekért, a színház puszta létéért. Megérte! Itt vagyunk!
Több helyszínen, sok féle előadás, más-más hangulattal. Legyen a vendégem! Újra!"  // Gáti Oszkár, a Jegypénztáros

A CLUB70 olyan kulturális klub és hely, ami különleges és egyedi.

Sikeres 3 év után elhagytuk a Menház épületét, és hosszas kálvária után végre eljutottunk a Club70-ig.

Azért Club, mert ez egy kulturális klub. Előadásokkal, találkozókkal, különböző helyszínekkel. Azért 70, mert Gáti Oszkár épp 70 éves, és ha névadója nem is lett a Clubnak, egy ismérve azért mutatja, hogy ő áll mögötte.

Eredeti terveink egy kicsit másképp néztek ki, de a lényeg nem változott: kulturális szórakozást szeretnénk biztosítani olyan előadókkal, akik megyénkben nem, vagy csak ritkán elérhetőek.

Most már nem is egy, hanem három helyen várjuk Önöket, három különböző hangulattal, produkciókkal.

A  helyszínek:

1. SZÍNHÁZTEREM - Nem akarjuk a múltat mindig emlegetni, de ha valakinek tetszett a Menház Színpad hangulata, akkor ezt az élményt a pannonhalmi Színháztermünk adja.

Kazinczy Ferenc Művelődési Ház
9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 25.

2. LAKÁSSZÍNHÁZ - Győrött egy teljesen új műfaj a lakásszínház. Ne egy kis szobát képzeljünk el, hanem inkább egy kisebb színháztermet egy olyan nagy házban, ahol több terem (szoba) is található. Ez egy exkluzív, 50 férőhelyes hely, ahol testközelből tekinthetjük meg az előadást. Az este viszont nem az előadással kezdődik, és nem is azzal fejeződik be. Étel, ital, állófogadás, beszélgetés egymást közt és a színészekkel. Felejthetetlen estéket ígérhetünk.

9025 Győr, Áchim András utca 16.

3. KERTSZÍNHÁZ - Szabad téren, nagyon családias és baráti hangulatban, profi színpaddal, fény- és hangtechnikával élvezhetik az előadásokat. A kulturális minőség a régi, a hangulat teljesen új. Az átépítés miatt Kertszínházunk csak 2020 tavaszától nyílik meg.

9025 Győr, Áchim András utca 16.

Műsornaptár 2020 március

2020. MÁRCIUS 12., CSÜTÖRTÖK | 19.00
LAKÁSSZÍNHÁZ GYŐR
GÁLVÖLGYI JÁNOS
A GÁLVÖLGYI – EGY SZOKATLAN ESTE

Alkotótársai:  Janicsák István, Lőkös Ildikó, Hermann Anett – Pajor Patrícia, Dicső Dániel 

2020. MÁRCIUS 18., SZERDA | 19.00
LAKÁSSZÍNHÁZ GYŐR
MÉSZÁROS PIROSKA

CALL GIRL - monodráma Mészáros Piroskával
Mit keres egy színésznő egy multinacionális cégnél? Pénzt, mint mindenki más.  Mit csinál egy színésznő, ha nincs színpadon? Például a hangját használja, csak más célokra. Manapság rengeteget halljuk, hogy több lábon kell élni. De ez hogy is néz ki a való életben?

Mészáros Piroska saját élményeit osztja meg arról, hogy milyen két lábbal a földön élni, és hogy hogyan találta meg a helyét színésznőként egy multinacionális cég call centerében.

A darab a filmes Spáh Dávid első színpadi rendezése, és természetesen szerepet kapnak benne a mozgóképes elemek is. A főhősnő kollégáit, főnökeit, barátait vetített képkockákról ismerhetik majd meg a nézők. Nem is akármilyen névsor a további szereplők listája: Zsótér Sándor, Petrik Andrea, Téby Zita, Ódor Kristóf is közreműködik a produkcióban. Ódor Kristóf a rendező ötletének köszönhetően ráadásul szint teljesen ruha nélkül állt a kamerák elé, egy testére festett öltönyben.

Különleges látványvilágú, hangulatú és rendhagyó, mai történetet feldolgozó darab.

2020. MÁRCIUS 22., VASÁRNAP | 19.00
LAKÁSSZÍNHÁZ GYŐR
HARSÁNYI ATTILA SEX, DRUGS, GODS & ROCK'N'ROLL - Radikális stand up tragedy

Az Aradi Kamaraszínház sokszoros fesztiváldíjas produkciója Harsányi Attila előadásában. "Isten nagy játékos, szereti az akciót, de Isten nem lövi be magát, Istennek lenni azt jelenti: zaj, rombolás és szórakozás" – hangzik el az előadásban.

„A Sex, drugs, gods and rock'n'roll a pillanatnyi őrültségekből létrejövő aradi recept iskolapéldája. Radikális stand up tragedy, amelyben Káin ránk rappeli a Biblia morális anomáliáit, Isten a halleluja-biznisz ismerős menedzserfigurájaként jelenik meg, Noé a szar örök körforgását olvassa a világra és az egészet Leonard Cohen Hallelujájának lelakott, profán története keretezi.” (7óra7) 

„Tapasztó Ernő rendezése pofátlanul menő és szabadon pörgő, a Ponyvaregény és A Wall Street farkasának fílingjét idéző ámokfutás, ugyanakkor egzisztencialista vita, Istennel folytatott per – egy felkészült vádlóval.” (Revizor)

„Fogalmunk sincs, hogyan kap levegőt Harsányi Attila az egylélegzetnyi poén-szökőárban, nevettünk, röhögtünk, hahotáztunk, de a végén bizony elakadt a lélegzet…” (Toptipp)

„Harsányi Attila elképesztő átalakulásai fantasztikus színészi játékot eredményeztek.” (Librarius) 

„Harsányi Attila egyik karakterből bújik a másikba, a szemünk előtt változik át, ó, de szeretjük ezt a zökkenőmentességet látni a színpadon, főleg egy ilyen darabban, amin lehet nagyokat röhögni, de azért nagyon mélyen el is lehet gondolkodni.” (Thealter Fesztivál blog)

2020. MÁRCIUS  29., VASÁRNAP | 19.00
SZÍNHÁZTEREM PANNONHALMA
POGÁNY JUDIT
PEDIG ÉN JÓ ANYA VOLTAM

Pogány Judit a magyar színjátszás egyik legsokoldalúbb és leghitelesebb színésznője. Kaposvártól az Örkény Színházig tartó változatos és gazdag színészi pályája során megmutatkozott már anya-szerepben.

Ahogyan azonban önálló estjében alakítja az utolsó magyar halálra ítélt édesanyját, az finoman szólva is: sokkoló. 1979-ben egy brutális kettős gyerekgyilkosság rázta meg Budapestet. Az újságokban az idő tájt a bűnügyi hírek közt vezető helyen szerepelt a budapesti levélkihordóból színházi munkássá lett fiatalember tragikus története. Az újsághírek alapján indult el a férfi családjához Vajda István, és készített tényfeltáró riportsorozatot a férfi édesanyjával. A beszélgetésekből évekkel később megrázó erejű monodrámát írt „A gyilkos anyja” címmel.

A döbbenetes őszinteséggel kitárulkozó anya-figura megformálása hatalmas lelkierőt, koncentrációt és olyan eszköztelen színpadi jelenlétet igényel, amelyet talán csak a görög drámák nőalakjainak előadása.

Molnárné: Pogány Judit
Díszlet-jelmez: Bodnár Enikő
Fény: Bányai Tamás
Dramaturg: Góczán Judit
Rendező Anger Zsolt 

2020. MÁRCIUS 31., KEDD | 19.00
LAKÁSSZÍNHÁZ GYŐR
NAGY ERVIN – SOHONYAI ATTILA
Sohonyai Attila:  "Csak legyél ott" - Költői est Nagy Ervin közreműködésével

NAGY ERVIN
1999-ben, Máté Gábor és Horvai István osztályában végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Budapesti Katona József Színház szerződtette. Sokoldalú művész, több szerepkörben kapott bizonyítási lehetőséget, sikerült elkerülnie az alkatának megfelelő skatulyákat.

Prózai színészként és énekes szerepekben is nagy sikert aratott. A Szegedi Szabadtéri Játékokon a rendező, Eszenyi Enikő rábízta a Marica grófnő táncos-komikus szerepét, partnere Lukács Gyöngyi világhírű operaénekes volt. Kivételes mozgáskultúráját Bozsik Yvette produkciójában gazdagíthatta. A legjobb fizikai adottságú színészek között tartják számon. A talizmán, illetve a Ledarálnakeltűntem című darabokban akrobatikus betétekkel ejtette ámulatba a közönséget.

A Golden Globe-díjas Johnny Depp és az Oscar-díjas Matthew McConaughey magyar hangja.

SOHONYAI ATTILA
Nincs kortárs magyar költő, akit a világhálón többen olvasnának, mint őt. Százezrek követik minden sorát, minden gondolatát. Sohonyai Attila verseskötetei, hangoskönyvei egy mély érzelmű, 21. századi bárd arcképét adják. Gáti Oszkár, a jeles színművész teszi fel a kérdést: „Miért fontosak Sohonyai Attila versei? Mert megtanítja a fiatal nemzedéket beszélni, beszélni a lelkükről, az érzéseikről… odafordulni a másikhoz, érthetővé tenni az elmondhatatlant, kifejezni a feltörő vágyat, a végtelen nyugalmat, kapcsolatot teremteni a beszéd által, megnyerni vagy véglegesen lemondani valakiről vagy valamiről. Olvasom Sohonyai Attila verseit, és újrafogalmazom a fiatalságom.”

Forrás: Szervezők

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
, Győr, Pannonhalma
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás