Aktív hétvége a Hungexpón! Ha március, akkor Utazás Kiállítás!
Aktív hétvége a Hungexpón! Ha március, akkor Utazás Kiállítás!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Családi hétvége Budapesten nosztalgia- és élményprogramokkal

Budapesti nosztalgia élményhétvégére várjuk a gyermekeket szüleikkel és nagyszüleikkel együtt. A gyerekek egész nap játszhatnak, amíg erővel bírják. Családos vendégeink a méltányos belépőjegy áráért több kiállítást nézhetnek meg és sok kiegészítő programon vehetnek részt. Megnézhetik a Vasúttörténeti Park kiállításait: gőzmozdony kiállítás, vasúti kocsi kiállítás, terepasztal és vasútmodell kiállítás, valamint kipróbálhatják a mozdonyforgatózást. A gyerekekre számos ingyenes elfoglaltság vár: népi játszótér 40 játékkal, állatsimogatók, légvár és légcsúszda, íjászat, arcfestés, kézműves foglalkozás, kovácsműhely, játszótér. Az Oldtimer Show hétvégére a park interaktív programjai is életre kelnek: kerti vasút, lóvasút, sínautó, hajtányok és egy igazi gőzmozdony. Az interaktív programokra külön jegyet kell váltani.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan CSALÁDI program, ami számos kiegészítő programmal nyújt egész napos kikapcsolódást minden korosztály számára. A rendezvény teljes területe 10 hektár! A Vasúttörténeti Parkot és a hozzá kapcsolt Víztorony Parkot egy hétvégére telerakjuk látványossággal!

A szabadtéri részen elhelyezett járművek interaktív módon kerülnek bemutatásra: a traktorokat és a stabil motorokat indítgatják az öreg szakik, a buszokra fel lehet menni megnézni belülről, illetve a harckocsikra fel lehet mászni a parancsnok vezetésével.

A tinédzser korosztály számára egy elkülönített részen látványos tuning és sportautó kiállítást rendezünk be.

A felnőttek számára is lesz bőven kiegészítő program!

Lesz ismét Kalandjárók Kiállítás, ahol lakókocsik és egyéb szabadidő járművek lesznek kiállítva. A hagyományőrzésről szól a „Gasztro utca”  és a „Kézműves vásár”. A Víztorony Parkban felépített „Tájház Múzeum”-ba betérve meg lehet kóstolni a világhírű Csabai Kolbászt! A rendezvényen az októberi „Disznótoros Kolbászfesztivál”-unk kiváló vendéglátósai fognak melegkonyhás ételeket árusítani, szabályozott árakon. A rendezvényterületen 5 helyen vannak kiépítve kulturált WC-mosdó egységek, melyek díjmentesen használhatók.

Az ingyenes szolgáltatásoknál maradva Fesztiválbuszok szállítják a látogatókat a Nyugati-Pu. és a Vasúttörténeti Park között. (felszállás a Váci úti BKK buszmegállóban, a Westend bejárata előtt) Kérjük ezt a díjmentes szolgáltatásunkat minél többen vegyék igénybe! Itt főként a budapestiekre gondolunk. Felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Parkba kerékpárral is lehet érkezni. A kerékpárokat kerékpártárolóban lehet elhelyezni. A Vasúttörténeti Parkot vasúton is meg lehet közelíteni: Esztergomi vonal „Vasútmúzeum” megálló.

A belépőjegy árak a tavalyelőttiek: felnőtt 3.500 Ft, gyerek vagy nyugdíjas 3.000 Ft, családi 9.999 Ft (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépésére jogosít). A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány.


2018.04.13. - 2018.04.15.
Kapcsolódó időpontok

2018.04.13. - 2018.04.15. Oldtimer Show 2018
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Családi hétvége Budapesten nosztalgia- és élményprogramokkal

Programajánlat

Oldtimer Show 2018
Oldtimer Show 2018
  • Budapest
  • XIV. kerület
2018. április 13 - 15.