Csodák Palotája programok 2020

Csodák Palotája programok 2020

Kiemelt ajánlat
2020.10.23. - 11.01.

A Csopa közel 250 játékának kipróbálására az egész nap rendelkezésetekre áll! 5000 m2-en, 2 szinten várunk titeket attrakcióinkkal, interaktív játékainkkal!

TI MIT CSINÁLTOK AZ ŐSZI SZÜNETBEN?

2020. október 23. - november 1.

Töltsétek tökös CSOPÁS ÉLMÉNYEKKEL! Az őszi szünet minden napján EXTRA TÖKÖS VILLÁM SHOW-val várunk titeket! A TÖKÖS SHOW-N való részvétel nem feláras, a Csopa jegyár TARTALMAZZA!

Showtime: Az őszi szünet minden napján: 11:00 14:00 16:00 órai kezdettel! Minden időpontban 10 perces villám showt láthattok a fenti kísérletekből véletlenszerűen összeállítva.

AMIT LÁTHATTOK:

TÖK FAGYASZTÁS
Vajon mit művel a folyékony nitrogén egy tökkel? Kicsit megmártóztatjuk a tököt folyékony nitrogénben majd megnézzük, hogy mi történik vele, ha párszor ráütünk egy kalapáccsal. Szerinted mi lesz szegény tökkel, kibírja ezt a csapást?

KÖDÖT HÁNYÓ TÖK
Láttál már ködöt hányó tököt? Egy titkot elárulhatunk: nálunk az orrán-száján dőlni fog a köd, nem kell hozzá más, csak egy szárazjég, egy pohár víz és egy kis Csopás fordorlat!

TÖKÖS ELEFÁNTFOGKRÉM
Az elefántfogkrém hozzávalói: Egy kis ecet, reakcióba lépő szódabikarbóna, mosogatószerrel és egy csipet ételfestékkel. Mitől tökös elefántfogkrém? Annyi színes hab jön ki a tökünk száján, hogy még egy elefánt fogmosásához is elég lenne! Nézd meg te is, hogy köpi ki a tök a sok habot!

TÖKÖS ÓRIÁSBUBORÉK
Láttál már buborékot növesztő tököt. Gyere el hozzánk és nézd meg, hogy hogyan fújja a tök az óriásbuborékot! Persze egy kis szárazjeget és bubifújó folyadékot adunk neki hozzá. Szerinted mekkora bubit tud fújni?

TÖKPUSKA
A Csopában bizony elsül egy-két tökpuska az őszi szünet alatt! Csak arra vigyázz, nehogy a töklövedék a fejedre essen!

IDŐPONTOK:
Az őszi szünet minden napján: 11:00 14:00 16:00 órai kezdettel! Minden időpontban 10 perces villám showt láthattok a fenti kísérletekből véletlenszerűen összeállítva.

HELYSZÍN: CSOPA 2. EMELET, A RICHTER GEDEON TEREM MELLETTI SZÍNPADON!

Gyertek el és nézzétek meg TÖKÖS SHOW-inkat! Vár a Csopa Tökshow az őszi szünet minden napján a játéktérben!

A showk között fedezzétek fel a Csopát! 5000 m2-en, 2 szinten várunk titeket Óbudán. Közel 250 interaktív játékukkal játszva tanulhattok a körülöttünk lévő világ csodáiról!

• Szálljatok fel a fura kerekű autóra
• Tekerjetek örvényt
• Haladjatok nehezített léptekkel a mágneses mezőn
• Feküdjetek rá a fakír ágyra
• Menjetek végig a tükörlabirintuson
• Szárnyaljatok a repülő tükörképpel
• Keverjétek össze az arcotokat
• Fotózkodjatok tudósainkkal
• Üljetek be egy igazi Holdjáróba
• Landoljatok a Marson
• és még sok más izgalmas attrakció vár rátok!


Tudományos Csopa Cafe: A FELSŐOKTATÁS MINŐSÉGÉNEK MÉRÉSE

2020. november 7. 14:00

2020 őszén ünnepeljük ismeretterjesztő sorozatunk, a Tudományos Csopa Cafe (TCsC) indításának ötödik évfordulóját. Az elmúlt esztendőkben a délutáni, kora esti beszélgetéseken közel 170 szakembert (a TCsC nyomán indított további programokkal együtt) láttunk vendégül a Csodák Palotájában. Többek között vegyészek, fizikusok, biológusok, mérnökök, meteorológusok, pszichológusok,  ipari és hatósági szakértők, orvosok és irodalmárok meséltek mindennapi munkájukról, az elért eredményeikről a tudományos élményközpontban.

Az érdeklődők első kézből hallhatnak a laborokban, szakhatóságoknál, levéltárakban és könyvtárakban folyó tudományos munkáról és a legfrissebb eredményekről. Megismerhetik magát a KUTATÓT, a SZAKEMBERT, kiderül, mi befolyásolta a pályaválasztásban, milyen kihívások, célok mentén építi tudományos karrierjét. A Csodák Palotája látogatói bepillanthatnak a tudományok művelőinek rejtelmes hétköznapjaiba.

Vendégünk: Merkei Dóra (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem)

Tudományos diákköri (TDK) kutatásaim során a felsőoktatás minőségének mérési lehetőségeit tanulmányoztam. A dolgozatomban a minőség fogalmával, a minőségmenedzsment rendszerek kialakulásával foglalkozom. Továbbá azokat a szakirodalmakat vizsgálom, amelyek a felsőoktatás minőségével, esetlegesen a felsőoktatás minőségének mérési lehetőségeivel foglalkoznak. A magyarországi oktatás területén tett intézkedéseket, szabályozásokat elemzem. A felsőoktatási intézményeket a felsőoktatási törvény, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság és az Európai Felsőoktatási Térség minőségbiztosítási standardjai és irányelvei határozzák meg. Napjainkban a felsőoktatást a 2011. évi CCIV. törvény, rendeletei és azok módosításai határozzák meg. Mindezek mellett nagy szerepet szánok a Magyar Akkreditációs Bizottság tevékenységének is. Külföldi kitekintés során az Európai Felsőoktatási Minőségbiztosítási Hálózatot és a legfontosabbnak vélt globális trendeket vizsgálom.

Tanulmányomban egy felmérés során a BME 8 karának hallgatói által adott válaszok alapján, több szempont mellett elsősorban a karral való elégedettséget vizsgálom. A válaszok elemzése és vizsgálata közben pedig az általam készített interjúkkal egészítem ki a megfelelő részeket.

A dolgozatom célja egy olyan szempontrendszer felállítása, amely figyelembe veszi mind az akadémiai mind a hallgatói oldal visszajelzését, hogy mely tényezők alapján ítélendő meg a felsőoktatás minősége.


A MODERN DÉL-KOREA HAGYOMÁNYAI

2020. november 28. 14:00

Vendégünk: Fajkuszné Kovács Ramóna, tanársegéd, PhD-jelölt (Eötvös Loránd Tudományegyetem, Koreai Tanszék)

A távol-keleti országok egyre növekvő népszerűsége már Magyarországon is érezhető. Ezek között a viszonylag kisebbnek számító Dél-Korea ismertségének növekedése kiemelkedő mértékű. Mindezek ellenére kevesebb erről az országról az általános ismeret a többi ázsiai kultúrához viszonyítva.

A 20. században feszített tempóban modernné, erős gazdasági erővel bíró állammá vált Korea sokszínű hagyományos kultúrát tudhat a magáénak. Több hagyományos elem a nemzeti identitást meghatározó szimbólumként él tovább, holott a mindennapi életben aligha találkozhatunk ezekkel. Hogyan tekint vajon egy dél-koreai a hagyományos öltözetre, mikor már nincs is a szekrényében belőle? Miért eszik évszázadok óta ugyanazt egy koreai? Mitől frissít fel minket egy hagyományos koreai ház? Minek a nyomait találhatjuk meg egy modern koreai cégszerkezetben a régi időkből? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásával mutatom be Dél-Korea figyelemreméltó különlegességeit.


Az összes játékterünkben lévő attrakciónk vár titeket!

• Természet műhelye - Ismerd meg játszva, hogy jelenik meg a tudomány a természetben!

• A kreatív építési területen szabadon alkothatsz, építhetsz!

• Találkozz a legnagyobb tudósokkal a Tudósok csarnokában! Fotózkodj velük!

• A pletykasarokban tudj meg sok izgalmas részletet a tudósaink életéről!

• Mágneses mező - A vonzások és taszítások világában könnyen megértheted a mágnesek csodás világát!

• Űrállomás - Lépd át bolygónk és saját határaidat!

• Record - Segíts a Földön rekedt földönkívülieknek hazajutni!

• Születés világa - 12 éven felülieknek szóló Tabudöntögető tárlat a születés és fogantatás témakörében

• Illúziók - Csak hagyd, hogy káprázzon a szemed!

• Newton almáskertje - Próbáld ki Newton felfedezéseihez köthető játékos eszközeinket!

• Logikai megálló - Állj meg és tedd próbára magad! Itt megtudhatod, hogy milyen a vizuális memóriád, problémamegoldó, koncentráló képességed!

• Interaktív asztalok, ha egy kis pihentető játékra vágysz

Mindezen megállók megtekintését, kipróbálását tartalmazza a Csopa belépőjegy ára.

Szeretettel várunk titeket újra!


Újra várunk titeket!

Látogatóink és munkatársaink védelmében, szolgáltatásaink biztonságos igénybevétele érdekében az alábbi ideiglenes szabályok és tudnivalók érvényesek:

1. A Csodák Palotáját kizárólag egészséges emberek látogathatják.
2. A Csodák Palotája teljes területén az eszközök felületét elkötelezett csapatunk fokozottan, előírásnak megfelelően fertőtleníti.
3. Munkatársaink és a látogatók részére (kivéve a 6 éven aluli gyermekek) kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (például orvosi maszk, sál, kendő) viselése. Kérjük hozzanak magukkal ilyen eszközt, mert maszk nélkül nem tudjuk Önöket beengedni.
4. A Csodák Palotájában mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter védőtávolságot tartani
1. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a védőtávolság betarthatósága érdekében a látogatói létszámot korlátozzuk.
2. A jegypénztáraknál és a Playbárnál való sorban álláskor is kérjük, tartsák az 1,5 méter távolságot egymástól!
3. Az eszközöknél egyidejűleg csak az egy háztartásból érkezők tartózkodhatnak. A többi látogatót kérjük, tartsa meg az 1,5 méter távolságot!
5. A bejáratnál használják a kihelyezett vírusölő kézfertőtlenítő szert!
6. Kérjük használják gyakran a frekventált helyeken (bejárat, mosdók, Playbar...) kihelyezett vírusölő kézfertőtlenítő szereket!
7. A hatályos kormányrendeletnek megfelelően rendezvényeket, szülinapokat, programokat nem tartunk.
8. Az Öveges teremben egyelőre nem tartunk előadásokat.
9. A vetítés szolgáltatásunkat (9D, 5D és Körmozi) egyidejűleg csak együtt érkező látogatók vehetik igénybe.
10. Kérjük, online, előre váltsák meg belépőjegyüket.
11. Helyszíni fizetés esetén használják a bankkártyás vásárlási lehetőséget.
12. A légtereket a szellőztető rendszeren keresztül látjuk el friss levegővel, de a klíma berendezés nem üzemel.


2020.10.23. - 2020.11.01.
2020.11.07.
2020.11.09. - 2020.11.15.
2020.11.16. - 2020.11.22.
2020.11.23. - 2020.11.29.
2020.11.28.
2020.11.30. - 2020.12.06.
2020.12.07. - 2020.12.13.
2020.12.14. - 2020.12.20.
2020.12.21. - 2020.12.27.
További ajánlataink

2020.10.27. Keddi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.10.27. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.10.26. - 2020.11.01. Űrkutatás eredményei, űrállomás interaktív kiállítás a Csodák Palotájában
2020.10.26. - 2020.11.01. Tudósok Csarnoka a Csodák Palotájában, találkozz `élőben` a híres tudósokkal!
2020.10.26. - 2020.11.01. Logikai rejtvények, tedd próbára Te is képességeidet a Csodák Palotájában!
2020.10.26. - 2020.11.01. Newton élete, ismerd meg e nagyszerű tudós munkásságát a Csodák Palotájában!
2020.10.26. - 2020.11.01. Vizuális illúziók a Csodák Palotájában! Ne hagyd ki az élményt, lépj be Te is az Illúziók világába
2020.10.26. - 2020.11.01. Fogantatás, terhesség, szülés, éld át újra a születés csodáját a Csodák Palotájában!
2020.10.26. - 2020.11.01. Hőtan ismereti előadások a Csodák Palotájában
2020.10.26. - 2020.11.01. Fizikai kísérletek minden nap a Csodák Palotájában
2020.10.26. - 2020.11.01. Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
2020.10.26. - 2020.11.01. Természettudomány gyerekeknek, a természet műhelye a Csodák Palotájában
2020.10.26. - 2020.11.01. Budapesti gyerekprogram, vonzások és taszítások avagy a mágnesesség csodájának felfedezése
2020.10.28. Szerdai programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.10.28. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.10.29. Csütörtöki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.10.29. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.10.30. Pénteki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.10.23. - 2020.11.01. Őszi szüneti gyerekprogramok a Csodák Palotájában 2020
2020.10.31. Szombati programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.01. Vasárnapi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.02. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.02. Hétfői programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.02. - 2020.11.08. Űrkutatás eredményei, űrállomás interaktív kiállítás a Csodák Palotájában
2020.11.02. - 2020.11.08. Tudósok Csarnoka a Csodák Palotájában, találkozz `élőben` a híres tudósokkal!
2020.11.02. - 2020.11.08. Logikai rejtvények, tedd próbára Te is képességeidet a Csodák Palotájában!
2020.11.02. - 2020.11.08. Newton élete, ismerd meg e nagyszerű tudós munkásságát a Csodák Palotájában!
2020.11.02. - 2020.11.08. Vizuális illúziók a Csodák Palotájában! Ne hagyd ki az élményt, lépj be Te is az Illúziók világába
2020.11.02. - 2020.11.08. Fogantatás, terhesség, szülés, éld át újra a születés csodáját a Csodák Palotájában!
2020.11.02. - 2020.11.08. Hőtan ismereti előadások a Csodák Palotájában
2020.11.02. - 2020.11.08. Fizikai kísérletek minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.02. - 2020.11.08. Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.02. - 2020.11.08. Természettudomány gyerekeknek, a természet műhelye a Csodák Palotájában
2020.11.02. - 2020.11.08. Budapesti gyerekprogram, vonzások és taszítások avagy a mágnesesség csodájának felfedezése
2020.11.03. Keddi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.03. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.11.04. Szerdai programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.04. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.05. Csütörtöki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.05. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.11.06. Pénteki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.07. Tudományos előadások a Csodák Palotájában 2020
2020.11.07. Szórakoztató tudomány 2020. Ismerd meg az ország kutatóit!
2020.11.07. Szombati programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.08. Vasárnapi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.09. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.09. Hétfői programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.09. - 2020.11.15. Űrkutatás eredményei, űrállomás interaktív kiállítás a Csodák Palotájában
2020.11.09. - 2020.11.15. Tudósok Csarnoka a Csodák Palotájában, találkozz `élőben` a híres tudósokkal!
2020.11.09. - 2020.11.15. Logikai rejtvények, tedd próbára Te is képességeidet a Csodák Palotájában!
2020.11.09. - 2020.11.15. Newton élete, ismerd meg e nagyszerű tudós munkásságát a Csodák Palotájában!
2020.11.09. - 2020.11.15. Fogantatás, terhesség, szülés, éld át újra a születés csodáját a Csodák Palotájában!
2020.11.09. - 2020.11.15. Hőtan ismereti előadások a Csodák Palotájában
2020.11.09. - 2020.11.15. Fizikai kísérletek minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.09. - 2020.11.15. Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.09. - 2020.11.15. Természettudomány gyerekeknek, a természet műhelye a Csodák Palotájában
2020.11.09. - 2020.11.15. Budapesti gyerekprogram, vonzások és taszítások avagy a mágnesesség csodájának felfedezése
2020.11.09. - 2020.11.15. Vizuális illúziók a Csodák Palotájában! Ne hagyd ki az élményt, lépj be Te is az Illúziók világába
2020.11.10. Keddi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.10. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.11.11. Szerdai programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.11. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.12. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.11.12. Csütörtöki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.13. Pénteki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.14. Szombati programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.15. Vasárnapi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.16. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.16. Hétfői programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.16. - 2020.11.22. Űrkutatás eredményei, űrállomás interaktív kiállítás a Csodák Palotájában
2020.11.16. - 2020.11.22. Logikai rejtvények, tedd próbára Te is képességeidet a Csodák Palotájában!
2020.11.16. - 2020.11.22. Newton élete, ismerd meg e nagyszerű tudós munkásságát a Csodák Palotájában!
2020.11.16. - 2020.11.22. Vizuális illúziók a Csodák Palotájában! Ne hagyd ki az élményt, lépj be Te is az Illúziók világába
2020.11.16. - 2020.11.22. Fogantatás, terhesség, szülés, éld át újra a születés csodáját a Csodák Palotájában!
2020.11.16. - 2020.11.22. Tudósok Csarnoka a Csodák Palotájában, találkozz `élőben` a híres tudósokkal!
2020.11.16. - 2020.11.22. Hőtan ismereti előadások a Csodák Palotájában
2020.11.16. - 2020.11.22. Fizikai kísérletek minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.16. - 2020.11.22. Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.16. - 2020.11.22. Természettudomány gyerekeknek, a természet műhelye a Csodák Palotájában
2020.11.16. - 2020.11.22. Budapesti gyerekprogram, vonzások és taszítások avagy a mágnesesség csodájának felfedezése
2020.11.17. Keddi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.17. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.11.18. Szerdai programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.18. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.19. Elektromosság kísérletek az Öveges teremben a Csodák Palotájában
2020.11.19. Csütörtöki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.20. Pénteki programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.21. Szombati programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.22. Vasárnapi programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.23. Mechanikai előadások a Csodák Palotájában
2020.11.23. Hétfői programok Budapesten a Csodák Palotájában
2020.11.23. - 2020.11.29. Űrkutatás eredményei, űrállomás interaktív kiállítás a Csodák Palotájában
2020.11.23. - 2020.11.29. Logikai rejtvények, tedd próbára Te is képességeidet a Csodák Palotájában!
2020.11.23. - 2020.11.29. Newton élete, ismerd meg e nagyszerű tudós munkásságát a Csodák Palotájában!
2020.11.23. - 2020.11.29. Vizuális illúziók a Csodák Palotájában! Ne hagyd ki az élményt, lépj be Te is az Illúziók világába
2020.11.23. - 2020.11.29. Fogantatás, terhesség, szülés, éld át újra a születés csodáját a Csodák Palotájában!
2020.11.23. - 2020.11.29. Tudósok Csarnoka a Csodák Palotájában, találkozz `élőben` a híres tudósokkal!
2020.11.23. - 2020.11.29. Hőtan ismereti előadások a Csodák Palotájában
2020.11.23. - 2020.11.29. Fizikai kísérletek minden nap a Csodák Palotájában
2020.11.23. - 2020.11.29. Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
Fizika show minden nap a Csodák Palotájában
  • Budapest
  • III. kerület
2020.10.26. - 11.01.
Őszi szüneti gyerekprogramok a Csodák Palotájában 2020
Őszi szüneti gyerekprogramok a Csodák Palotájában 2020
  • Budapest
  • III. kerület
2020.10.23. - 11.01.

Figyelmébe ajánljuk!

Csodák Palotája
Csodák Palotája
  • Budapest
  • III. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG