Tóth Vera akusztikus koncert - Bükfürdő
Tóth Vera akusztikus koncert - Bükfürdő
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertje.
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertje.
A huligánok Kaposvárra érkeznek egy hatalmas karácsonyi szuperkoncert keretein belül!
A huligánok Kaposvárra érkeznek egy hatalmas karácsonyi szuperkoncert keretein belül!

A Károlyi József Alapítványt a Károlyi család hozta létre 1994-ben, és Fehérvárcsurgón ad impozáns otthont az Európai Kulturális Találkozó Központnak, amely a „Kulturális Találkozó Központok” európai hálózatának tagja, ezáltal biztosítja egy nagyobb történelmi műemlék rehabilitációját és megőrzését, miközben úgy használja, mint a nagyközönség érdeklődésének megfelelő dinamikus kulturális programok helyszínét. Fotó: Kovács András fotográfus

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

2017. November 17.

Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny és Kortárs  ékszerkiállítás

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban november 17-én, 19 órakor kerül megrendezésre a hagyományos Szent Erzsébet napi gyertyafényes hangverseny a Károlyi József Alapítvány szervezésében. A koncertet ebben az évben a „Friss Termés”  szalonbemutató és vásár megnyitója gazdagítja. A tárlaton a kortárs magyar iparművészet legjavát képviselő 32 művész alkotásai tekinthetők meg. E különleges, ugyanakkor rövid kiállítás vasárnap estig várja az érdeklődőket. A Király Fanni által szervezett bemutatón a látogató úgy érezheti majd magát, mintha egy műterembe vagy divatszalonba érkezett volna, ahol három napon át ismerkedhet testközelben a friss alkotásokkal és az alkotókkal. Szépen terített asztalokat, összehangolt tereket talál majd,  ráérősen beszélgethet és válogathat, miközben élvezi a gyönyörű park hangulatát, az elegáns  kastély kényelmét és vendégszeretetét. Felkészülhet a jövendő ünnepre  csendesen és nagy örömmel találva meg azt a kincset, amelyre már régen vágyott.

A tárlat megnyitóját követő koncerten fellép Szabó Dániel cimbalomvirtuóz, a programban komolyzenei művek népzenei forrásai csendülnek fel, köztük aMarosszéki szvit - Hommage á Kodály Zoltán, Régi magyar melódiák a 18. századtól, Johannes Brahms nótái, valamint román népi táncok és magyar népzene Szatmárból és Felvidékről.

A koncertre a korlátozott létszámlehetőség miatt helyfoglalás szükséges.
Koncertbelépők : 3 000 Ft (felnőtt) ; 2 500 Ft (diák, nyugdíjas)

loading...
KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Fehérvárcsurgói koncertek 2017