Mamma Mia előadás és online jegyvásárlás!
Mamma Mia előadás és online jegyvásárlás!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.

2017-ben immár hatodik alkalommal rendezik meg a Gere Jazzfesztivált, a Gere-borok, a különleges ételek és a finom jazz villányi találkozóját. A jazzfesztivál 2017 nyarán ismét jól csengő hármashangzatba rendezi a GERE-borokat, a kifinomult gasztronómiát és az igényes jazz-zenét. Franciás dallamok, provence-i hangulat és minőségi borkínálat a VI. Gere Jazz Fesztiválon. Indítsd Villányban a nyarat! Napfényben megcsillanó borospohár, inspiratív villányi panoráma, légies atmoszféra és markáns jazz dallamok - Június 9. és 10. között startol a Gere Jazz Fesztivál, a villányi Gere Attila Pincészet birtokán. Indítsd a nyári szezont stílusosan, inspiratív környezetben, a világhírű Nouvelle Vague és kiváló hazai fellépők társaságában!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

VI. GERE Jazz Fesztivál

2017. június 9.–június 11.

A 2017-es Gere Jazz külföldi sztárfellépője nem más, mint a párizsi Nouvelle Vague, aminek kifinomult és franciásan stílusos zenei univerzuma ideális esti programnak minősül azoknak, akik a nyár elejét oldott és elegáns atmoszférában, egy pohár zamatos bor és minőségi zene társaságában képzelik el.

Hazai fellépők terén sem elhanyagolható az idei repertoár, hiszen a fesztiválozók mesés környezetben, a napsütötte Villány szívében élvezhetik a magyar jazz és könnyűzene legjobbjait. Miután az odalátogató felfedezte a mesebeli környéket és koccintott a nyár első igazán hűsítő fröccsével, két estén keresztül olyan fellépők közül válogathat, mint Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Váczi Eszter & Quartet, Sena, a Pankastic! vagy éppenséggel a Snétberger & Stockhausen duó.

A két napos fesztivál gasztronómiai élményeit a Mandula Étterem biztosítja, ami a Gere Attila Pincészettel összefogva olyan kulináris élményekre invitálja a bor és jazz szerelmeseit, amelyek garantáltan megalapozzák a nyárindulót.

Program

JÚNIUS 9. PÉNTEK

18.00 - Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint
Az Európa-szerte jegyzett énekesnő egyre ritkábban vállal itthoni fellépést, így minden hazai koncertje különleges eseménynek számít. Ritka összhang, kifinomult zenei párbeszéd jellemzi az előadópárost.

20.00 – Váczi Eszter & Quartet
A soron következő koncertet a hazai jazz egyik ragyogó csillaga, a popzenében is minőségit alkotó Váczi Eszter és zenekara adja.

22.00 – Sena
A péntek esti hangulatfelelős Sena, a ghánai-magyar rap-díva, az Irie Maffia frontembere lesz, aki ezen az estén saját formációjával, Premecz Mátyással lép színpadra.

JÚNIUS 10. SZOMBAT

18:00 - Pankastic!
A fesztivál második napján, szombaton a sort a Manouche swinget a pop zenével briliánsan ötvöző Pankastic! nyitja. Eredeti stílusuk, melyet „Django-Pop”-ként aposztrofálnak, a boldog békeidők jazz-es hangzásvilágát ötvözi a világzene kreatív egyediségével.

20.00 – Snétberger & Stockhausen
Világklasszisokból álló formáció folytatja a sort, a Kossuth- és Liszt-díjjal is elismert gitár-virtuóz, Snétberger Ferenc partnere ezúttal a trombita egyik nagy mestere, Markus Stockhausen lesz.

22.00 – Nouvelle Vague
Végül egy igazi világsztár, a francia Nouvelle Vague zárja a sort, és ajándékozza meg a hallgatóságot eredeti zenéjével.

loading...
KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Gere Jazz Feszt Villány 2017