Rozé Fesztivál –  2018. július 13-14.
Rozé Fesztivál –  2018. július 13-14.

Ismét megrendezzük a GERE Jazz Fesztivált, immár 7. alkalommal. Az évente megújuló tematikának köszönhetően idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban és dolce vita életérzésben lehet része a borok és a jazz zene szerelmeseinek. A fesztiválra érkezők végigkóstolhatják a Gere Attila Pincészet teljes portfólióját és élvezhetik a Mandula Étterem gasztronómiai fogásait, valamint a fesztivál fő fókuszát adó jazz zenei koncerteket. A Gere Birtokon a csillagok is leszállnak közénk! Találkozunk a VII. GERE Jazz Fesztiválon!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

VII. GERE Jazz Fesztivál

2018. június 8.–június 9

Az évente megújuló tematikának köszönhetően idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban és dolce vita életérzésben lehet része azoknak, akik ellátogatnak a rendezvényre. A hazai jazz kiválóságok mellett idén fellép Nicola Conte, a legtáncosabb jazz képviselője, aki hazánkban elsőként a fesztiválon játszik új lemezéről.

A Magyarország legdélebbi szőlőültetvényei között megrendezésre kerülő fesztivál idén is jól csengő hármashangzatba rendezi a GERE-borokat, a kifinomult gasztronómiát és az igényes jazz zenét. Olasz dallamok, toszkán hangulat és minőségi borok várják a Villányba látogatókat június második hétvégéjén. A gasztronómiai kínálat, ahogyan mindig, most is fontos részét képezi a fesztiválnak. A szervezők igazi itáliai ízekkel készülnek, grill terasszal, olaszos ételekkel, desszertekkel.

Az idén hetedik alkalommal életre hívott programsorozat mostanra hagyományt teremtett a nyári fesztiválok között, és Villányba várja azokat, akik a borok, a zene és a gasztronómia elhivatott rajongói. Gere Attila és családja idén is maradandó élményekkel ajándékozza meg az ezen az exkluzív, olasz hangulatú kerti partin résztvevő vendégeket.

PROGRAM

--06.08. PÉNTEK--

20.00 – Rákfogó Zenekar
Első fellépőnk a legendás Rákfogó Zenekar, amely megújult formában, az egykori formáció kísérletező szellemiségében az egykori jazz-rock örökzöldek mellett Szakcsi Lakatos Béla legújabb szerzeményeit is játssza.

22.00 – Kéknyúl Hammond Band
Egy különleges formáció következik, hazánkban egyedülálló felállásban játszanak szórakoztatónak mondható orgonás jazz-funk-bluest. A Hammond orgona mellett dob, gitár és impozáns fúvós kar teszi igazán különlegessé a fesztivál első napját.

--06.09. SZOMBAT--

18:00 – Balázs Elemér Group
Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara nyitja a fesztivál második napját. Balázs Elemér, a nemzetközileg is széles körben elismert és keresett jazzdobos a magyar jazz élvonalához tartozó művészekkel lép majd fel, akik egyedi hangzásukkal varázsolják el a közönséget.

20.00 – Barabás Lőrinc Quartet
Következő fellépőink a hetvenes évek szabad levegőjű, improvizatív jazz-rockos világát idézik, ami igazán frissen szólal majd meg a négy fiatal, huszonegyedik századi nagyvárosi, kozmopolita muzsikus szűrőjén áteresztve.

22.00 – Nicola Conte (ITA)
Végül a modern jazz egyik meghatározó szereplője, a világhírű Nicola Conte zárja a sort, és pörgeti fel teljesen a hallgatóságot a „legdzsesszesebb” tánczenével.

JEGYEK
Pénteki jegy: 12.900 Ft
Szombati jegy: 16.900 Ft
Kétnapos jegy: 24.900 Ft

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Gere Jazz Feszt 2018