Mindennapi gyógynövényeink - előadás és kóstoló a hévízi Brix Bistroban

Mindennapi gyógynövényeink - előadás és kóstoló a hévízi Brix Bistroban

8380 Hévíz , Rákóczi utca 16-18. (46.788425 x 17.189238) Megnézem a térképen
Népszerűség

Mindennapi gyógynövényeink - tavasszal! Wágenhoferné Pohl Magdolna természetgyógyász-fitoterapeuta gyakorlati bemutatóval, kóstolással egybekötött vetített képes előadása 2022. április 29-én 17 órai kezdettel Hévízen a Brix Bistroban. A részvétel ingyenes!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Mindennapi gyógynövényeink - tavasszal!

Felismeri? Hallott róla?

Nem biztos benne, hogy mire és hogyan alkalmazza, mit készíthet belőle?

Gyakorlati bemutatóval, kóstolással egybekötött vetített képes előadás, melyben mindezekre a kérdésekre választ kaphatnak az érdeklődők.

Előadó: Wágenhoferné Pohl Magdolna természetgyógyász-fitoterapeuta, Bachvirágterapeuta, a Kakukkfű Porta megálmodója és működtetője, a Gyenesdiási Festetics Herbárium és Fűszerkert üzemeltetője, a Manófüvek – Gyógynövényes családmesék c. mesekönyv írója, őstermelő-kistermelő.

Helyszín: Wellness & Gastro Hotel Bonvital Brix Bistro

További ajánlataink

2023.06.16. - 2023.06.18. Brix Bistro program Hévíz 2023
Mediterrán hétvége
2023.01.01. - 2023.12.31. Gourmet vacsora a hévízi Bonvital Hotelben nem csak szállóvendégeinknek
Találatok száma: 1

BonVital Wellness & Gastro Hotel**** Superior Hévíz

BonVital Wellness & Gastro Hotel**** Superior Hévíz

A BonVital Wellness & Gastro Hotel - felnőttbarát szálloda Hévíz belvárosában várja a pihenni vágyó vendégeket. A négycsillagos szálloda csak 14 éven felüli gyermekeket fogad. A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szállodánk egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partnerTalálatok száma: 1

Brix Bistro Hévíz

Brix Bistro Hévíz

A Brix Bistro célja, hogy a hévízi és környékbeli vendégkört bevezesse a kulináris élvezeteket rejtő konyhaművészet mennyei alkotásaiba. A bisztró belső dizájnja hozzájárul az élmény tökéletességéhez, modern kialakítása kiegészíti a gasztronómiai alkotásokat összképét. Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!