Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál - 55. évad
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál - 55. évad
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Zöldövezeti szállás gyógy- és családbarát szolgáltatásokkal. Közel a fürdőhöz, közel a belvároshoz!
Zöldövezeti szállás gyógy- és családbarát szolgáltatásokkal. Közel a fürdőhöz, közel a belvároshoz!
Hunguest Hotel Erkel - közvetlen átjárás a Gyulai Várfürdőbe!
Hunguest Hotel Erkel - közvetlen átjárás a Gyulai Várfürdőbe!

Gyulai Várszínház – Ahol a művészet felszabadít! Kelet-Közép-Európa egyetlen épen maradt, síkvidéki gótikus téglavárának udvarán, a vár környékén, a tószínpadon, illetve a város egyéb játszóhelyein működik 1964 óta nyaranként a Gyulai Várszínház. Az idén 55. évadában járó Gyulai Várszínház az elmúlt évtizedek hagyományainak megfelelően olyan összművészeti programsorozatot kínál június 24-től augusztus 11-ig, amely a legkülönbözőbb korú és érdeklődésű közönségrétegeknek biztosít színvonalas nyári művészeti élményeket.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál 2018

46 napon át, 70-nél több előadással várjuk nézőinket, lesz négy saját, illetve más színházakkal közös bemutatónk, kettő felolvasószínházi előadásunk. Bábelőadások, gyerekszínházi produkciók, musicalek, történelmi drámák, kortárs színpadi művek, táncszínházi előadások, népzenei és világzenei fesztivál, jazz fesztivál, komolyzenei koncertek jelzik a műfaji sokszínűséget.

Az 1960-as, 1970-es, 1980-as években a Gyulai Várszínház leginkább arról volt híres, hogy a történelmi drámák és a kortárs magyar szerzők műveinek játszóhelye volt. Az idei évad műsortervéből jól látszik talán, hogy mindkét hagyományt igyekszünk folytatni, természetesen megújítva, korszerűsítve.

Éppen 40 évvel ezelőtt mutatták be a Gyulai Várszínházban, Harag György emlékezetes rendezésében Székely János Caligula helytartója című drámáját. Az 1970–80-as években Székely János volt a legtöbbet játszott kortárs szerző Gyulán, 5 darabját is bemutatták. Ő ráadásul nemcsak remek drámaíró, de kiváló költő, prózaíró, esszéíró is volt.

Ezért idén június 26–27-én kétnapos programsorozattal (tudományos konferenciával, a költészetéből rendezett előadói esttel, a Dózsa-monodráma bemutatásával, kerekasztal-beszélgetéssel, A nyugati hadtest novelláinak élő hangjáték bemutatójával) próbáljuk felhívni a figyelmet Székely János egész életművére, s mindkét nap zárásaként a Caligula helytartója új bemutatójával, amelyet a Nemzeti Színházzal közösen valósítunk meg, parádés szereposztásban. Ez a két nap egy hosszabb távú elképzelés első megvalósulása, melynek célja az elmúlt évtizedek nemzeti klasszikusai életművének újra előtérbe állítása, hasonló programsorozatokkal, és a továbbiakban is a Nemzeti Színházzal együttműködve. Jövőre Weöres Sándor következik majd.

Az idei Caligula helytartója-előadás rendezője az a Szász János lesz, aki 40 évvel ezelőtt Harag György mellett kellékesként működött közre, aki 20 évvel ezelőtt rendezett először Gyulán (Baál), s aki nemrég ünnepelte a 60. születésnapját.

A Caligula helytartója és a Dózsa mellett a történelmi előadások között említhetjük a Zrínyi 1566 című rock musicalt a Moravetz Produkció előadásában, amelyet a vár előtti téren valósítunk meg, a Gyulán nagy hagyományú Végvári Napok programsorozat keretében, vagy az ugyancsak ekkor a gyulai református templomban bemutatott A zsoltáros és a zsoldos című Tóth Máté Miklós-darabból készült előadást.

Az elmúlt másfél évtizedben fontos hagyománnyá vált Gyulán a nemzetközi Shakespeare Fesztivál. Idén Hamlet és Társai címmel rendezzük meg a tizennegyediket, amelyen nemcsak a shakespeare-i remekmű, hanem különböző átiratai, parafrázisai kerülnek a középpontba, így a színház saját bemutatójaként a Rosencrantz és Guildenstern halott című Tom Stoppard-mű, de az olasz, román, angol, orosz és magyar előadások mindegyike rendkívüli élményt ígér. Külön kiemelhetjük a Kolyada Színházat Jekatyerinburgból (rendező: Nikolay Kolyada), a bukaresti Metropolis színházat (rendező: Victor Frunză) és az angol Tiger Lilliest. A zenekar önálló koncertet is ad Hamlet címmel, majd közreműködik a Rosencrantz és Guildenstern halott című előadásunkban, amely igazi nemzetközi összefogás eredménye lesz, hiszen a romániai magyar Aradi Kamaraszínházzal és a szintén aradi román Ioan Slavici Klasszikus Színházzal közösen mutatjuk be. Rendező: Tapasztó Ernő, az Aradi Kamaraszínház igazgatója.

Július 30. és augusztus 5. között Erdélyi hét címmel egy egészen új programsorozatot valósítunk meg, hagyományteremtő szándékkal. Ennek keretében minden nap más-más erdélyi magyar színház előadását láthatja majd a közönség. Idén Sepsiszentgyörgyről a Liliom, Marosvásárhelyről a Double Bind és a MaRó, Nagyváradról a VANmeSe és a Barbárok, Gyergyószentmiklósról a Zűrzavaros éccaka című előadás látogat Gyulára. A hét zárásaként pedig a Kolozsvári Magyar Operával közösen bemutatjuk az Orbán János Dénes Búbocska című meseregényéből készült ördögmusicalt, családi mesemusicalt, Béres László rendezésében.

A kortárs magyar szerzők műveinek jelenléte egyébként is hangsúlyos idei évadukban: Benkó Bence–Fábián Péter, Géczi János–Likó Marcell, Háy János, Jantyik Zsolt, Kincses Réka–Alina Nelega, Moravetz Levente, Lackfi János, Székely Csaba, Tóth Máté Miklós, Verebes Ernő, Zalán Tibor darabjait is láthatja majd a publikum.

Teljes arcéllel fordulunk a fiatalok különböző korosztályai felé, mert szeretnénk, ha közelebb kerülnének a színház világához. A Hamletre azért is esett a választásunk, mert a fiatalok leginkább ezt a Shakespeare-művet ismerhetik, számos középiskolában tananyag. A kisebbeknek lesznek olyan báb- és gyerekelőadások, amelyeket a szüleik is nagyon fognak élvezni, például A helység kalapácsa vagy A rettentő görög vitéz, a Micimackó, a VANmeSe vagy az említett Búbocska.

A középiskolás és egyetemi korosztály számára az egész Shakespeare Fesztivál érdekes lehet, benne egy Tiger Lillies-koncerttel, de a Kosztolányira emlékező Hajnali részegség, a Babitsot rendhagyó módon továbbíró Elza, vagy a világ vége, a Barbárok táncjáték feldolgozása, a Zrínyi 1566 című rockopera, a Vad Fruttik zenéjét felhasználó Bunkerrajzoló című Likó Marcell élet-rekonstrukció mind-mind nekik (is) való. Olyan fiatal alkotók produkcióit is meghívtuk, akiknek a színházi eszközei, színházi beszédmódja is közelebb áll a fiatal generációhoz, ilyen például Benkó Bence és Fábián Péter, ifj. Vidnyászky Attila és a Sztalker Csoport, vagy az IttÉsMost Társulat amely Remix című improvizációs színházi előadását slam poetrykkel fűszerezi. A Békéscsabai Jókai Színház színistúdiósai utcára is viszik a Hamletet, de a Shakespeare Fesztivál és az Erdélyi hét idején workshopok is lesznek fiatalok számára.

  • Részletes program

2018. Június 24. Vasárnap, 20:30 Tószínpad
A Gyulai Várszínház 55. évadának ünnepélyes megnyitója  

2018. Június 24. Vasárnap, 21:00 Tószínpad
Sarkadi – Fábri – Nádasy – Vincze: Körhinta

A főbb szerepekben: Varga József, Szűcs Nelli, ifj. Vidnyánszky Attila, Szabó Nikolett, Farkas Dénes Rendező: Vidnyánszky Attila A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója
Belépőjegy: 4.000 Ft – 3.500 Ft – 3.000 Ft 

2018. Június 26. Kedd, 15:00 Városi Könyvtár
Tudományos konferencia

Június 26-27.: Székely János Napok 
Tudományos konferencia Előadók: Bertha Zoltán, Elek Tibor, Falusi Márton, Szakolczay Lajos, Szász László
Belépés díjtalan

2018. Június 26. Kedd, 18:00 Kamaraterem
Én és a világ – Előadói est Székely János költészetéből

Június 26-27.: Székely János Napok
Előadó: Gáspárik Attila A Gyulai Várszínház és a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház közös produkciója
Belépőjegy: 1.200 Ft

2018. Június 26. Kedd, 21:00 Várszínpad
Székely János: Caligula helytartója – dráma három képben

Június. 26-27.: Székely János Napok
Szereposztás:  P.Petronius, római patrícius, Caligula szíriai helytartója – Trill Zsolt Barakiás, a jeruzsálemi templom főpapja – Horváth Lajos Ottó Decius, római lovag, caligula állandó követe – Rácz József Probus, egy másik segédtiszt – Bordás Roland Petronius segédtisztje – Kristán Attila I. Agrippa, palesztina királya – Bodrogi Gyula Júdás, zsidó […]

2018. Június 27. Szerda, 15:00 Városi Könyvtár
Székely János és a Caligula helytartója – kerekasztal-beszélgetés 

Június 26-27.: Székely János Napok
Résztvevők: Elek Tibor, Gálfalvi György, Markó Béla, Szász János
Belépés díjtalan

2018. Június 27. Szerda, 17:00 Kamaraterem
A nyugati hadtest – Hangjáték és CD-bemutató Székely János novelláiból

Június 26-27.: Székely János napok
Előadják: Schnell Ádám, Horváth Lajos Ottó, Széles Tamás Közreműködik: Szokolay Dongó Balázs A Gyulai Várszínház és a Magyar Katolikus Rádió közös produkciója
Belépőjegy: 1.400 Ft

2018. Június 27. Szerda, 19:00 Vár Körül
Székely János: Dózsa – monodráma

Június 26-27.: Székely János napok
Előadja: Bartus Gyula Rendező: Árkosi Árpád A Gyulai Várszínház bemutatója
Belépőjegy: 1.200 Ft 

2018. Június 27. Szerda, 21:00 Várszínpad
Székely János: Caligula helytartója

Június 26-27.: Székely János Napok
A főbb szerepekben: Horvát Lajos Ottó, Trill Zsolt, Varga József Rendező: Szász János A Gyulai Várszínház és a Nemzeti Színház közös produkciója 
Belépőjegy: 3.500 Ft – 3.000 Ft – 2.500 Ft (Esőnap: jún. 28.)

2018. Június 28. Csütörtök, 19:00 Kamaraterem
Lackfi János: Hinták

Június 26-27.: Székely János napok
Szereplők: Peremartoni Krisztina, Soltész Bözse Rendező: Galgóczy Judit A Zsámbék Színház előadása
Belépőjegy: 1.800 Ft   

2018. Június 29. Péntek, 16:00 Vár Körül
XIX. Körös-völgyi sokadalom 

15.00   A XII. Országos Gyermektánc Fesztivál gálaműsorának nyilvános főpróbája a Sokadalmi színpadon
18.00   XII. Határ Menti Összművészeti Fesztivál Mesemondók, énekesek, népzenészek, táncosok a határon innen és túlról 19.00   „Idenézz a figurára” – táncház a tér öt pontján
19.30   A XIX. Körös-völgyi Sokadalom megnyitója
​ 20.30   A XII. Országos Gyermektánc Fesztivál gálaműsora a Sokadalmi színpadon

Belépés díjtalan

2018. Június 30. Szombat, 10:00 Vár Körül
XIX. Körös-völgyi sokadalom

10.00  XII. Országos Gyermektánc Fesztivál – Gyermekjátszó
11.00   XII. Határ Menti Összművészeti Fesztivál
14.00   XI. Dél-alföldi Fazekas- és a IX. Dél-alföldi Fafaragó Verseny
15.00   XXII. Békés Megyei Táncosok Találkozója
18.30   XII. Határ Menti Összművészeti Fesztivál
20.30   Békés Megyei Néptáncgála a Tószínpadon Belépés díjtalan

2018. Július 01. Vasárnap, 10:00 Vár Körül
XIX. Körös-völgyi sokadalom

 08.00   Körös-völgyi főzőverseny – szabadtűzön főtt ételek megmérettetése
10.00   XII. Határ Menti Összművészeti Fesztivál
14.30   XII. Határ Menti Összművészeti Fesztivál
18.30   A Körös-völgyi Főzőverseny, a „Viharsarok legfinomabb pogácsája” – pogácsasütő verseny és a kézműves versenyek eredményhirdetése
19.00   A Balassi Táncegyüttes ’’Őszülő Halánték’’ Senior Csoportjának műsora
Belépés díjtalan

2018. Július 01. Vasárnap, 21:00 Tószínpad
Fergeteges – Sissi legendája

FERGETEGES A Királyné, a gróf és a cigánylány Az ExperiDance Produkció előadása
A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

Belépőjegy: 4.800 Ft – 4.000 Ft – 3.500 Ft

2018. Július 02. Hétfő, 18:00 Múzeum Udvar
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa – bábelőadás

Játsszák: Gyarmati Éva, Soós Emőke, Balázs Csongor, Biró Gyula, Czumbil Örs, Lovas Gábor Zenészek: Pribojszki Ferenc, Schäfer Szilveszter Rendező: Béres László A Napsugár Bábszínház előadása Belépőjegy: 1.000 Ft

2018. Július 04. Szerda, 21:00 Tószínpad
Bizet – Scsedrin – Riederauer: Carmen – balett

Koreográfus: Vincze Balázs A Pécsi Balett előadása
Belépőjegy: 3.000 Ft – 2.500 Ft – 1.500 Ft

2018. Július 05. Csütörtök, 19:00 Kamaraterem
Remix – improvizáció és slam

Előadók: Basch Péter, Bárány Bence, Galló Bence, Mészáros Péter slammerek és a társulat színészei Az IttÉsMost Társulat előadása
Belépőjegy: 1.400 Ft

2018. Július 06. Péntek, 21:00 Tószínpad
Hat tánc – táncelőadás

Reflexió Bartók Béla Román népi táncok művére, az 1915-ben írt zongorára íródott művének dob, bőgő, zongora adaptációja. Népi életképek. Az előadás a mindennapjainkról szól. Egy közösség egymáshoz való viszonyulást követhetjük nyomon különböző életérzések, tételek kapcsán. Legyen ez egy bál, vagy egy magányos férfi tánca, vagy kacérkodó, incselkedő páros tánc.
A Feledi Project előadása az Oláh Dezső Trióval
Belépőjegy: 2.500 Ft – 2.000 Ft – 1.500 Ft

2018. Július 08. Vasárnap, 18:00 Vár Körül
Vitéz László és Vas Juliska – bábelőadás

Ismeritek-e Vitéz Lászlót? S az ő csuda egy beszédét? Láttátok- e, mint küzd nagymamucikája báli legyezőjével sok gonoszok ellen? S ha hallottatok is őróla, ismeritek-e Vas Juliskát? Tudjátok-e mint aprít pokolfiakat seperűjével, s puszta két kezével? S láttatok-e már igaz, szép szerelmet? Hát jertek, serkenjetek! Tekintsétek Őket, kiknek félelme nincsen, s kiknek ölelése Halált is legyőz
Fabók Mancsi Bábszínháza
Belépés díjtalan

2018. Július 09. Hétfő, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13.
A részvétel ingyenes!

2018. Július 09. Hétfő, 15:00 Kamaraterem
Szakmai filmvetítés – Hamlet (1948) – angol film

Rendező: Sir Laurence Olivier
Belépés díjtalan

2018. Július 09. Hétfő, 18:00 Kamaraterem
Hamletman   

Előadja: Baksa Imre Közreműködik: Győrei Zsolt - A Neptun Brigád produkciója
Belépőjegy: 1.400 Ft                            

2018. Július 09. Hétfő, 21:00 Tószínpad
Shakespeare szigete /O/ előadása

Rendező: Pino di Buduo A Teatro Potlach (Olaszország) előadása
Belépőjegy: 2.400 Ft

2018. Július 10. Kedd, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13.
A részvétel ingyenes!

2018. Július 10. Kedd, 15:00 Kamaraterem
Szakmai filmvetítés – Hamlet (1964) – szovjet filmdráma  

Rendező: Grigori Kozintsev
Belépés díjtalan

2018. Július 10. Kedd, 17:00 Vár Körül
Hamlet – utcaszínházi előadás

A Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza hallgatóinak produkciói Helyszín: Világóra
Belépés díjtalan

2018. Július 10. Kedd, 21:00 Várszínpad
W. Shakespeare: Hamlet /RO/

A bukaresti Teatrul Metropolis /RO/ előadása Rendező: Victor Ioan Frunza 
Belépőjegy: 2.400 Ft

2018. Július 11. Szerda, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13.
A részvétel ingyenes!

2018. Július 11. Szerda, 15:00 Kamaraterem
Szakmai filmvetítés – Hamlet (1990) – amerikai – angol film 

Rendező: Franco Zeffirelli
Belépés díjtalan

2018. Július 11. Szerda, 18:00 Kamaraterem
W. Shakespeare: Hamlet  

Rendező: Nikolay Kolyada A Kolyada Theatre /RUS/ előadása
Belépőjegy: 2.400 Ft

2018. Július 11. Szerda, 21:00 Várszínpad
Háy János: Rák Jóska, dán királyfi – tragikomédia

Szereposztás: Büki Lajos, volt tsz-elnök, jelenleg földbirtokos: Claudius király: ŐZE ÁRON Rák Jóska, falusi legény: Hamlet: JÁSZBERÉNYI GÁBOR Pálos Pityu, volt tanácselnök, jelenleg polgármester és vállalkozó: Polonius: PATAKI FERENC Ágica, Pálos Pityu lánya: Ophelia: JÓKAI ÁGI Mariska, kocsmárosnő: Gertrúd: KOVÁCS VANDA Macska Jancsi, volt tsz-elnökhelyettes, jelenleg vállalkozó: […]
A Dunaújvárosi Kamaraszínház előadása
Belépőjegy: 2.400 Ft – 2.000 Ft – 1.600 Ft

2018. Július 12. Csütörtök, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13.
A részvétel ingyenes!

2018. Július 12. Csütörtök, 15:00 Kamaraterem
Szakmai filmvetítés – Hamlet (1996) – angol film  

Rendező: Kenneth Branagh
Belépés díjtalan

2018. Július 12. Csütörtök, 17:00 Vár Körül
Hamlet – utcaszínházi előadás  

A Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza hallgatóinak produkciói Helyszín: Harruckern tér
Belépés díjtalan

2018. Július 12. Csütörtök, 18:00 Kamaraterem
A Gyulai Kamarazenekar reneszánsz és barokk koncertje

Művészeti vezető: Veres József Szólisták: Czirok Ildikó (gitár) Czeglédi Katalin (ének) Pete Lilla Viktória (flöte)
Belépőjegy: 1900 Ft

2018. Július 12. Csütörtök, 21:00 Várszínpad
Hamlet, ki van ott? /GB/ előadása       

Rendező: Kelly Hunter A Flute Theater /GB/ előadása
Belépőjegy: 2.400 Ft

2018. Július 13. Péntek, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13.
A részvétel ingyenes!

2018. Július 13. Péntek, 15:00 Kamaraterem     
Szakmai filmvetítés – Hamlet (2000) – amerikai film

Rendező: Michael Almereyda
Belépés díjtalan

2018. Július 13. Péntek, 18:00 Kamaraterem
Hamlet /RO/ előadása

Szereplők: Alina Berzunteanu, Richard Bovnosczi, Peter Kerek Az Unteatru /RO/ előadása
Belépőjegy: 1.800 Ft

2018. Július 13. Péntek, 21:00 Várszínpad
Tiger Lillies – koncert   

Fellép: Martyn Jacques – ének, harmonika Adrian Huge – dobok Adrian Stout – nagybőgő 
Belépőjegy: 2.800 Ft – 2.200 Ft

2018. Július 14. Szombat, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13.
A részvétel ingyenes!

2018. Július 14. Szombat, 11:00 Városi Könyvtár
Szakmai konferencia 

Belépés díjtalan

2018. Július 14. Szombat, 15:00 Kamaraterem
Szakmai filmvetítés – Hamlet (2009) – angol film    

Rendező: Gregory Doran
Belépés díjtalan

2018. Július 14. Szombat, 17:00 Vár Körül
Hamlet – utcaszínházi előadás  

A Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza hallgatóinak produkciói Helyszín: Kossuth tér
Belépés díjtalan  

2018. Július 14. Szombat, 21:00 Várszínpad
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott

Főbb szerepekben: Harsányi Attila, Tege Antal, Novák Péter Közreműködik: Tiger Lillies Rendező: Tapasztó Ernő A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház közös bemutatója
Belépőjegy: 3.800 Ft – 3.000 Ft – 2.500 Ft (Esőnap: júl. 16.) 

2018. Július 15. Vasárnap, 10:00 Kamaraterem
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak

A workshopon tanárok vezetésével megismerkedhetnek a diákok színház világával. Jelentkezni a Gyulai Várszínház irodájában: 5700 Gyula, Kossuth utca 13. 
A részvétel ingyenes!

2018. Július 15. Vasárnap, 15:00 Kamaraterem
Szakmai filmvetítés – Rosencrantz és Guildenstern halott (1990) – amerikai film      

Rendező: Tom Stoppard 
Belépés díjtalan

2018. Július 15. Vasárnap, 18:00 Kamaraterem
Shakespeare és Térey János – Beszélgetés az íróval és a Káli holtak című új regényének bemutatója

Belépés díjtalan

2018. Július 15. Vasárnap, 21:00 Várszínpad
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott

Főbb szerepekben: Harsányi Attila, Tege Antal Közreműködik: Tiger Lillies Rendező: Tapasztó Ernő A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház közös bemutatója
Belépőjegy: 3.800 Ft – 3.000 Ft – 2.500 Ft (Esőnap: júl. 16.) 

2018. Július 17. Kedd, 20:30 Várszínpad
Ki vagy te, kortárs tánc?, Horda – táncismereti előadás

Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Dunai Bettina, Nagy Csaba Mátyás, Kovács Péter, Kun Attila, Mádi László Fény: Fogarasi Zoltán Asszisztens: Fodor Katalin Koreográfus: Kun Attila A Közép-Európa Táncszínház előadása A 25 éves jubileumát ünneplő Közép-Európa Táncszínház HORDA című előadása Kun Attila művészeti vezető első közös munkája volt a társulattal.
Belépőjegy: 1.800 Ft – 1.200 Ft

2018. Július 18. Szerda, 20:00 Várszínpad
Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál    

Fellép: Békés Banda Tcha Limberger a Kalotaszeg Trióval Ghymes
Belépőjegy: 3.000 Ft – 2.500 Ft

2018. Július 19. Csütörtök, 20:30 Tószínpad
Virtus – tánc-cirkusz

A Virtus az első olyan magyar produkció, amely a kortárs tánc és az underground cirkuszi világ ötvözéséből született, lendületes zenével, a színházi tér számos síkját kihasználva, sajátosan magyar ízzel.
A kortárs tánc területén jól ismert csapat a levegő meghódítására vállalkozva a gravitáció erőinek legyőzését virtuóz magasságokban keresi, miközben virtuóz módon, hatalmas gólyalábakon néptáncol, mindezt pedig életörömmel teli virtuóz élőzenére teszi. Az alkotók-előadók humorral ábrázolják a sajátosan magyar élethelyzeteket és az emberi kapcsolatokban rejlő feszültségeket.
Igazi kelet-európai virtus magyar lelkületből: fellengzős érzelmek, hősködő ritmus, bánatos kesergés, dicső cirkusz, és mindez virtuóz táncokkal és játékos beavatással minden korosztálynak.
Belépőjegy: 2.400 Ft – 2.000 Ft – 1.600 Ft

2018. Július 20. Péntek, 20:30 Várszínpad
Hajnali részegség – szerelmes színmű

Szereplők: Kőszegi Ákos, Gubík Ági, Koltai Róbert Rendező: Réczei Tamás - A Szegedi Szabadtéri Színház előadása Belépőjegy: 2.900 Ft – 2.500 Ft – 2.000 Ft

2018. Július 21. Szombat, 20:00 Várszínpad
XXVII. Gyulai Vár Jazz Fesztivál  

Fellépnek: Binder Quartet Nicolas Simion Group Rákfogó 
Belépőjegy: 3.000 Ft – 2.500 Ft

2018. Július 22. Vasárnap, 20:30 Tószínpad
Géczi János – Likó Marcell – Vad Fruttik: A bunkerrajzoló – zenés életkonstrukció

Kortárs ősbemutató készült a Vad Fruttik zenekar frontemberéről, Likó Marcellről megjelent azonos című könyv színpadra állításával. A rendszerváltás óta elmúlt negyedszázad „terméke” az a nemzedék, mely Likó Marcell vallomásában és a Vad Fruttik dalaiban szólal meg.  Géczi János József Attila-díjas író mesterien szerkesztett könyvében a sorok között az író korosztálya is véleményt formál, így a keserűség, a megrendülés, az önirónia, a humor, a kétségbeesés, a feloldozás valódi dráma lehetőségét hordozzák, melyet tovább fokoznak a Vad Fruttik együttes közismert dalai. A szétesett családok, közösségek, a drog, az alkohol, a nihil poklán túl is van lehetőség. „Valahogy sokkal könnyebb, hogyha ki merem mondani, hogy nehéz.” – szól az üzenet. A hol felkavaró, hol humoros kortárs szöveget a tánc, az ének és a képzőművészet együttműködése teszi élménnyé.
A veszprémi Pannon Várszínház előadása.
Belépőjegy: 2.800 Ft – 2.000 Ft – 1.500 Ft

2018. Július 23. Hétfő, 18:00 Vár Körül
A brémai muzsikusok – interaktív mesejáték

Ki ne ismerné ezt a történetet, melyben a fedél nélkül maradt állatok elindulnak szerencsét próbálni. A kalandos játék során jelmezeket öltve, két színésszel és egy zenésszel valamint a gyerekekkel közösen játsszuk el a szamár, a kutya, a cica és a kakas  történetét, míg végül a brémai erdőben elűzik a rablókat és megtalálják az új és boldogabb életet.
Játszó személyek: Balázsi István, Benedek Gyola és Zanotta Veronika
Magyar Népmese Színház előadása
Belépés díjtalan

2018. Július 23. Hétfő, 20:30 Erkel Ferenc Művelődési Ház
TABU kollekció  – ahol a kényes témák divattá, a kórusénekesek pedig modellekké válnak

Rendező: Nagy Fruzsina, Halas Dóra - A Soharóza előadása
Belépőjegy: 2.200 Ft – 1.600 Ft 

2018. Július 24. Kedd, 20:30 Erkel Ferenc Művelődési Ház
Verebes Ernő: Gerendák

Főbb szerepekben: Ferenci Attila, Szabó Imre, Vass Magdolna, Tarpai Viktória, Sőtér István, Kacsur András, Kacsur Andrea, Orosz Melinda Rendező: Rideg Zsófia A Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadás               
Belépőjegy: 1.800 Ft

2018. Július 25. Szerda, 20:30 Várszínpad
Elza, vagy a világ vége – hadművelet két részben

Babits Mihály Elza pilóta vagy a tökéletes társadalom című regényét felháborítóan megbolygatva. Igen, a mi mai világunk. Annak a sokat bámult, XX. századi kultúrkör szaknak mi vagyunk a végső eszménye. Az örök harc társadalma: a tökéletes társadalom, melyben a cselekvő és kollektív élet kizárja a dekadens kultúrát, mely köztudomás szerint a régi Európa egyik rákfenéje volt. Mindaz, ami az akaratot bénítja, a cselekvést gyengíti, az erkölcsöket rontja, a fantáziát megfertőzi, az egyén önérzését fölcsigázza, az öncélú művészet, a szellemi tudomány, a metafizikai gondolat, az érzelmi komplikációk kultusza, eltűnt, vagy leszorult azzá, ami! Üres játékká, melyet senki sem vesz nagyon komolyan.
A Miskolci Nemzeti Színház előadása.
Belépőjegy: 2.400 Ft – 2.000 Ft – 1.600 Ft

2018. Július 29. Vasárnap, 17:00 Református Templom
Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos – színmű egy részben

Szereplők: Horányi László, Ivaskovics Viktor, Havasi Péter, Farkas Tünde Rendező: Kis Domonkos Márk Szenci Molnár Albertet bebörtönzik nézeteiért Spanyolországban. A fogvatartó kapitányon múlik, hogy élet vagy halál lesz a fogság vége. Kettőjük párbeszéde és személyessé váló kapcsolata dönti el végül, hogy a kapitány hogy dönt.
A Magyar Drámák Színháza és a Váci Dunakanyar Színház előadása 
Belépőjegy: 1.000 Ft

2018. Július 30. Hétfő, 20:30 Erkel Ferenc Művelődési Ház
Molnár Ferenc: Liliom

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
Molnár Ferenc egyik legösszetettebb és leggyakrabban játszott műve az emberi viszonyok legalapvetőbb kérdéseit tárgyalja. Két faluról városra költözött cselédlány keserves élettörténetét mutatja be a szerző. Az egyikük egy tisztességes, szerény férfit talál, és elfogad mindenféle kompromisszumot, a másik azonban beleszeret egy bohém, agresszív és felelőtlen hintáslegénybe. Molnár darabja a 20-30-as évek Budapestjét, a kabaré atmoszféráját idézi, egy bohócos vásári komédia, de tragédia is, az önfeláldozást, a kiszolgáltatottságot, az érzelmek irányíthatatlanságát ragadja meg. A szerző szerint nem az a legfontosabb, hogy az ember milyen véghez ér – ugyanis mindannyiunk közös vége a halál – sokkal inkább az, hogy amíg élünk, hogyan élünk, milyen döntéseket hozunk, milyen a világhoz való viszonyunk.
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előadása
Belépőjegy: 2.800 Ft

2018. Július 31. Kedd, 19:00 Kamaraterem
Kincses Réka – Alina Nelega: Double Bind

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
A „Double Bind“ dokumentum színházi előadás, egy magyar-román színész workshop története, személyes élményekből és a közösen átélt munkafolyamatból táplálkozik. Tizenegy román és magyar színész dolgozott a projekten, Alina Nelegával és Kincses Rékával együtt.
A közösen töltött hetek során, az alkotók teret engedtek olyan gondolatoknak és érzéseknek, amelyek mindkét közösség belterjes titkai. Amelyekről tudunk, de nem beszélünk róluk, és, ha igen, akkor csak verekedés előtt, után vagy közben.
A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulat és Liviu Rebreanu Társulat előadása   
Belépőjegy: 1.800 Ft

2018. Augusztus 01. Szerda, 19:00 Kamaraterem
Székely Csaba: MaRó – vígjáték    

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
Szereplők: Raisa Ané, Benedek Botond Farkas, Ciugulitu Csaba, Fodor Piroska, Hajdu Imelda, Stefan Mura, Nagy István Rendező: Andi Gherghe 
A marosvásárhelyi Yorick Stúdió előadása
Belépőjegy: 1.800 Ft

2018. Augusztus 02. Csütörtök, 17:00 Erkel Ferenc Művelődési Ház
VANmeSe – zenés előadás kicsiknek és nagyoknak

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
A Kossuth-díjas koreográfus, a Nemzet Művésze személyes hangvételű műveit a Kárpát-medence gazdag folklórkincséből fogalmazza. Foltin Jolán azt gondolta egyszer, hogy vers, ritmus, zene és tánc kapcsolatából, mai költők verseiből kell előadást csinálni gyerekeknek. Most fiatal koreográfusokkal, a Nagyvárad Táncegyüttes táncosaival, zenészeivel, a Szigligeti Társulat színészeivel fogalmazza újra ezt a gondolatot: keresve az azóta eltelt tíz év új gyermekverseit, a romániai magyar költészet gyermekeknek szóló remekeit.
Rendező: Foltin Jolán A Szigligeti Színház – Nagyvárad Táncegyüttes előadása
Belépőjegy: 1.400 Ft

2018. Augusztus 02. Csütörtök, 20:30 Tószínpad
Barbárok – táncszínházi előadás Móricz Zsigmond novellája alapján

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
A Móricz-novella dramaturgiai felépítése sokban hasonlít a görög drámákhoz: jellegzetes jellemábrázolásai, valamint a benne felmerülő kapcsolatrendszerek kiváló alapot szolgáltatnak a táncszínpadra alkalmazáshoz. Hogyan győzheti le ösztöneit az eredendően jónak teremtett ember? Egyáltalán: túlléphetünk-e ösztöneinken? Mit jelent ma az ünnep? Lehet-e a gyász ünnep? Mi bűneink legkegyetlenebb következménye? Előadásunk ezekre a kérdésekre keresi a választ, közben pedig kísérletet tesz arra, hogy egy olyan zenei világot teremtsen, amely visszaidézi azokat az archaikus korokat, amelyben a zenész és a táncos különleges párbeszédet folytattak.
A Szigligeti Színház – Nagyvárad Táncegyüttes előadása
Belépőjegy: 1.800 Ft – 1.200 Ft

2018. Augusztus 03. Péntek, 20:30 Erkel Ferenc Művelődési Ház
Ion Luca Caragiale nyomán: ZŰRZAVAROS ÉCCAKA – komédia

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
I. L. Caragiale csaknem 140 éves vígjátékának humora máig friss, a XIX. századi Bukarest lecsúszott közegének nyelvi és kulturális sokféleségéből építkező dráma Székely Csaba vérbő komikusi vénával fordított változatában került bemutatásra a Figuránál.
Az emberi butaság leleplezése zseniális komédiát képes szülni. Kiből mennyire lehet tréfát űzni? Mire képesek a körmönfont szerelmes nők? Ki számít jó hazafinak? Kit és hogyan minősít az, ha valakiért a politikai hovatartozása miatt rajonganak?
A Zűrzavaros éccaka című vígjáték egy olyan éjszaka bonyodalmait meséli el, melyben a titkos és tiltott szerelmeké a főszerep. Szinte mindenki egyszerre cseppen a káosz közepébe, hiszen, ha egy házon belül adott a szerelmi háromszög, az ravasz játszmákat követel.
A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház előadása.
Belépőjegy: 2.400 Ft

2018. Augusztus 04. Szombat, 20:30 Várszínpad
Orbán János Dénes: Búbocska – ördögmusical két részben

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
Belzebúb, a pokol belügyminisztere, Búbocska édesapja Mefisztó rút cselszövésének áldozatául esik. Mefisztó föltalálja a kártyát, leitatja Belzebúbot és Belzebúb elnyeri kártyán Mefisztó borzalmas, hisztérikus feleségét. Eközben bizonyítványosztás van az ördögoskolában, Búbocska majdnem minden tárgyból megbukik. Büntetésből mostohát kap – de szégyenében és félelmében cimborájával, Kutykurutty békamanóval együtt megszökik a pokolból és a földön köt ki. Itt kezdetben szerencsétlenségek érik, az emberek csúfot űznek belőle, kalandorok fogják el és unikornisnak maszkírozva, pénzért mutogatják. Ám aztán elszegődik inasnak Kombinénihez, a vészbanyához, megtanulja a varázslás alapjait, később pedig Párméniusznál, a híres alkimistánál tanul tovább.
A Gyulai Várszínház és a Kolozsvári Magyar Opera ősbemutatója.
Belépőjegy: 3.800 Ft – 3.000 Ft – 2.500 Ft
(Esőnap: aug. 6.)
Bemutató előadás

2018. Augusztus 05. Vasárnap, 20:30 Várszínpad
Venczel Péter – Orbán János Dénes: BÚBOCSKA – ördögmusical két részben

Július 30. – augusztus 5.: Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
A Gyulai Várszínház és a Kolozsvári Magyar Opera ősbemutatója
Belépőjegy: 3.800 Ft – 3.000 Ft – 2.500 Ft
(Esőnap: aug. 6.)
Bemutató előadás

2018. Augusztus 06. Hétfő, 20:30 Várszínpad
Kárpát-medencei Irodalmi Gála

A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. előadása
Belépőjegy: 1.000 Ft

2018. Augusztus 07. Kedd, 20:30 Tószínpad
Felolvasószínház – Maros András – Szálinger Balázs: Phil Collins – zenés celebszatíra

Lecseréli dobosát a budafoki illetőségű Különutas együttes. A korábbi dobos az együttes legjobb zenésze és legnépszerűbb tagja volt, már csak ezért is meglepő a váltás. Ennél is meglepőbb, hogy az új zenekari tag Phil Collins, a világsztár, aki a hírnévbe belefásulva új élményekre vágyik – ezért is jelentkezik emailen a Különutasnál, csupán egyetlen, a neten látott, és az együttesre a legkevésbé sem jellemző szám alapján. A Különutas megosztott az övékétől teljesen eltérő zenei világból érkező Phil Collins-szal kapcsolatban, de tudják, hogy a világhírű dobosra támaszkodva ők maguk is előbbre juthatnak. A hatvanas zenész társra talál Kati néniben, az énekes anyukájában, akivel közösen rajonganak Petőfi Sándorért. Különös találkozás az övék: évtizedekkel a hidegháború után, az időskorban találkozik két fiatal a vasfüggöny két oldaláról. Phil Collins újrakezdeni akar a neve nélkül, a Különutasnak pedig pont Phil Collins nevére van szüksége. Az ellentmondásos helyzet elől Phil Collins váratlan lépésre szánja el magát – és közben a kirúgott dobos is bosszút forral.
Dramaturg: Lőkös Ildikó
Belépőjegy: 2000 Ft

2018. Augusztus 08. Szerda, 20:30 Várszínpad
Míg fekszem kiterítve

A Sztalker Csoport első független előadása, William Faulkner regénye alapján. …sokan, sokfelől a kapaszkodásról, botladozó történet az újrakezdésről, tisztelettel „üvöltés” a mából, arról az utolsó találkozásról, a halálról, búcsúzás tőle akitől, amitől lettünk, ahonnan jöttünk, amiért kell: „amíg élsz, hiszen majd eljön a hallgatás ideje.” Mára elsőbbséget élvez a hatás minden formája a gondolattal és az érzelemmel szemben. A Y-Z generációk idegrendszeri érzékenysége újtipusú. Ez a fajta változás egyre érzékelhetőbb. Az ingerküszöb növekszik. Az agyunk több információt, a szívünk kevesebb érzelmet, a lelkünk folyamatos provokálást igényel. Határainkat feszegetjük, igényeljük, hogy állandóan “történjen valami”. Zsebünkben van a világ – nem létezik ismeretlen, felfedezhetetlen. A titok a rácsodálkozás öröme lassan elmúlik, minden kérdés fel van téve és meg van válaszolva. A valóságot fogadjuk el, mindazt ami az agyunkra, értelmünkre hat. A világot próbáljuk befogadni és élvezni – magát az embert elfelejtetjük kutatni, azt az érthetetlen és láthatatlan összetevőt amitől érzünk, azt amitől emberek vagyunk. Ez a fajta ismeretlen a szakralitás eltűnőben van. Ezek a folyamatok tükröződnek a színházban is, ott ahol a legalkalmasabb és legfontosabb cél: az ember kutatása.
Belépőjegy: 1.800 Ft – 1.200 Ft

2018. Augusztus 09. Csütörtök, 18:00 Erkel Ferenc Művelődési Ház
Micimackó – mesejáték

Micimackó története talán 1921 augusztusában kezdődött, amikor A. A. Milne fiának, Christophernek a születésnapjára egy játékmackót ajándékozott, mely után karácsonyi ajándékként következett Füles, majd Malacka. Kanga és Zsebibaba később lettek a gyerekszoba lakói. Milne egy estimese-sorozatot kezdett írni, ahol a történetek fiának és plüssállatainak kalandjairól szóltak. A történet szerint régen, valamikor az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó erdőben élt, saját kunyhójában. A Száz holdas pagony lakói még: a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős kengurumama, Kanga a kicsinyével, Zsebibabával, no meg a vidám Tigris, és persze mindnyájuk szeretett gazdája – Micimackó legjobb barátja – Róbert Gida. Ebben az erdőben mindig történik valami mulatságos vagy izgalmas esemény. Micimackó háborúságba keveredik a méhekkel, elefántfogásra indul barátjával, Malackával, s hőstetteiket zengő versekben énekli meg. Sokszor bajba is keveredik, lévén Csekélyértelmű Medvebocs, de Róbert Gida, aki már nagy és okos – hatéves –, mindig mindent rendbe hoz.
A Békéscsabai Jókai Színház előadása.
Belépőjegy: 1800 Ft

2018. Augusztus 09. Csütörtök, 20:30 Tószínpad
Szép Ernő: Vőlegény – vígjáték

Szép Ernő a legnagyobb zsonglőr, kötéltáncos, illuzionista a magyar irodalomban. A Vőlegény pedig az egyik fő attrakció. Az első felvonás szédítően kavargó burleszk, a második krimiszerűen izgalmas szerelmi párbaj, mely egyszerre gyöngéd és tébolyultan erotikus, és mindennek tetejében egy fogorvosi székben játszódik. Vigyázat, az érzéstelenítés elmarad!
Előadás hossza: 180 perc, két részben
A Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkció közös előadása
Belépőjegy: 3.800 Ft – 3.000 Ft – 2.500 Ft

2018. Augusztus 10. Péntek, 18:00 Kamaraterem
Zalán Tibor: Rettentő görög vitéz – antik mesejáték iskolásoknak

Főbb szerepekben: Nagypál Gábor, Hannus Zoltán, Nyakó Júlia, Lovas Dániel Rendező: Fodor Tamás - A Stúdió K Színház előadása
Belépőjegy: 1.000 Ft 

2018. Augusztus 10. Péntek, 20:30 Tószínpad
Halványlila gőz    

 A L’art pour l’art Társulat előadása
Belépőjegy: 3.400 Ft – 3.000 Ft – 2.400 Ft

2018. Augusztus 11. Szombat, 20:30 Tószínpad
Jantyik Zsolt: Ezüstbojtár     

Előadók: Jantyik Zsolt – ének, Erdős-Tóth Fruzsina – ének, Jantyik Csaba – gitár, Takács Szabolcs – basszusgitár, Tóth Zsolt – dob, Mészáros Ibolya, Sárközi Tamás, Horányi László Rendező: Fekete Péter
A Nagyerdei Szabadtéri Játékok és a Csokonai Színház közös produkciója
Belépőjegy: 2.400 Ft – 2.000 Ft – 1.500 Ft

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

Online jegyvásárlás


2018.06.24. - 2018.08.11.
Kapcsolódó időpontok

2018.06.22. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
2018.06.22. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.06.22. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.06.22. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.06.22. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.06.22. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.06.22. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Kelemen Quartet - komolyzenei koncert
2018.06.23. Múzeumok Éjszakája Gyula 2018
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Múzeumok Éjszakája 2018
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Acid Jazz Alapfokú Művészeti Iskola évzáró ünnepsége
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Múzeumok Éjszakája
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.23. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.23. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.06.23. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.06.23. Gyulai családi programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Múzeumok Éjszakája
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Kelemen Quartet - komolyzenei koncert
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Kelemen Quartet - komolyzenei koncert
2018.06.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Foci VB kivetítő a Rondellánál
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.06.23. Gyulai nyári programok 2018
Acid Jazz Alapfokú Művészeti Iskola évzáró ünnepsége
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Acid Jazz Alapfokú Művészeti Iskola évzáró ünnepsége
2018.06.23. Gyulai programok június 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.23. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.06.23. - 2018.06.24. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.06.23. 09:00 Babaúszás minden szombaton Gyulán, az AquaPalotában
2018.06.23. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.23. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.06.23. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.06.23. 19:00 Gyulai koncertek 2018
JEGYVÁSÁRLÁS: Kelemen Quartet - komolyzenei koncert
2018.06.23. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.06.05. - 2018.06.24. Gyula kiállítások 2018
2018.06.18. - 2018.06.24. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.06.24. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
A Gyulai Várszínház 55. évadának ünnepélyes megnyitója
2018.06.24. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Sarkadi - Fábri - Nádasy - Vincze: Körhinta - A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója
2018.06.24. Gyulai programok június 2018
Sarkadi - Fábri - Nádasy - Vincze: Körhinta - A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója
2018.06.24. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Sarkadi - Fábri - Nádasy - Vincze: Körhinta - A Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkciója
2018.06.24. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.06.24. - 2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál
2018.06.24. - 2018.08.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál
2018.06.24. - 2018.08.11. Gyulai fesztiválok 2018
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál
2018.06.24. - 2018.08.11. Gyulai nyári programok 2018
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál
2018.06.24. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.06.24. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.06.24. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
Sarkadi – Fábri – Nádasy – Vincze: Körhinta
2018.06.24. 21:00 Körhinta: a Gyulai Várszínház nyitóelőadása a Tószínpadon
2018.05.23. - 2018.06.25. Gyula kiállítások 2018
Rácsok nélkül szabadon - A Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet fogva tartottainak munkáiból készített kiállítás
2018.06.25. - 2018.06.29. Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek a Gyulai Várfürdőben
2018.06.25. - 2018.06.29. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.06.25. - 2018.06.29. Gyulai gyerekprogramok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.06.25. - 2018.06.29. Gyulai programok június 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.06.25. - 2018.06.29. Gyulai nyári programok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.06.25. - 2018.06.29. Nyári tábor Gyulán 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.06.25. - 2018.07.01. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.06.25. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.06.25. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.06.25. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.06.26. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Tudományos konferencia
2018.06.26. Gyulai programok június 2018
Tudományos konferencia
2018.06.26. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Székely János: Caligula helytartója - dráma három képben
2018.06.26. Gyulai nyári programok 2018
Székely János: Caligula helytartója - dráma három képben
2018.06.26. Gyulai programok június 2018
Székely János: Caligula helytartója - dráma három képben
2018.06.26. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Székely János: Caligula helytartója - dráma három képben
2018.06.26. Gyulai programok június 2018
Én és a világ - Előadói est Székely János költészetéből
2018.06.26. Gyulai nyári programok 2018
Én és a világ - Előadói est Székely János költészetéből
2018.06.26. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Én és a világ - Előadói est Székely János költészetéből
2018.06.26. - 2018.06.27. Székely János Napok 2018 Gyula
2018.06.26. - 2018.06.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Székely János Napok
2018.06.26. - 2018.06.27. Gyulai programok június 2018
Székely János Napok
2018.06.26. - 2018.06.27. Gyulai nyári programok 2018
Székely János Napok
2018.06.26. - 2018.06.27. Gyulai fesztiválok 2018
Székely János Napok
2018.06.26. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.06.26. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.06.26. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.06.26. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.06.26. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.06.26. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.06.26. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.06.26. 20:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.26. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.27. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.06.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.06.27. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.06.27. Gyulai programok június 2018
A nyugati hadtest - Hangjáték és CD-bemutató Székely János novelláiból
2018.06.27. Gyulai nyári programok 2018
A nyugati hadtest - Hangjáték és CD-bemutató Székely János novelláiból
2018.06.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
A nyugati hadtest - Hangjáték és CD-bemutató Székely János novelláiból
2018.06.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Székely János: Dózsa - monodráma
2018.06.27. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Székely János: Dózsa - monodráma
2018.06.27. Gyulai nyári programok 2018
Székely János: Dózsa - monodráma
2018.06.27. Gyulai programok június 2018
Székely János: Dózsa - monodráma
2018.06.27. Gyulai programok június 2018
Székely János és a Caligula helytartója - kerekasztal-beszélgetés
2018.06.27. Gyulai nyári programok 2018
Székely János és a Caligula helytartója - kerekasztal-beszélgetés
2018.06.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Székely János és a Caligula helytartója - kerekasztal-beszélgetés
2018.06.27. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Székely János: Caligula helytartója
2018.06.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Székely János: Caligula helytartója
2018.06.27. Gyulai nyári programok 2018
Székely János: Caligula helytartója
2018.06.27. Gyulai programok június 2018
Székely János: Caligula helytartója
2018.06.27. Gyulai programok június 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.06.27. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.06.27. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.06.27. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.06.27. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.06.27. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.06.27. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.06.27. 17:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.27. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.06.27. 19:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.27. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.28. Gyulai programok június 2018
Lackfi János: Hinták
2018.06.28. Gyulai nyári programok 2018
Lackfi János: Hinták
2018.06.28. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Lackfi János: Hinták
2018.06.28. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Lackfi János: Hinták
2018.06.28. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Foci VB kivetítő a Rondellánál
2018.06.28. Gyulai programok június 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.06.28. Gyulai nyári programok 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.06.28. - 2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Országos Túrakerékpáros Találkozó
2018.06.28. - 2018.06.30. Országos Túrakerékpáros Találkozó 2018
2018.06.28. - 2018.06.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Országos Túrakerékpáros Találkozó
2018.06.28. - 2018.06.30. Gyulai nyári programok 2018
Országos Túrakerékpáros Találkozó
2018.06.28. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.06.28. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.06.28. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.06.28. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.06.28. 19:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.29. - 2018.07.01. Körösvölgyi Sokadalom Népművészeti Fesztivál 2018 Gyula
2018.06.29. - 2018.07.01. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
XIX. Körös-Völgyi Sokadalom
2018.06.29. - 2018.07.01. Gyulai fesztiválok 2018
Körös-völgyi Sokadalom és Határmenti Összművészeti Találkozó
2018.06.29. - 2018.07.01. Gyulai programok június 2018
Körös-völgyi Sokadalom és Határmenti Összművészeti Találkozó
2018.06.29. - 2018.07.01. Gyulai családi programok 2018
XIX. Körös-völgyi Sokadalom és Határmenti Összművészeti Találkozó
2018.06.29. - 2018.07.01. Gyulai nyári programok 2018
XIX. Körös-völgyi Sokadalom és Határmenti Összművészeti Találkozó
2018.06.29. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.06.29. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.06.29. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.06.29. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.06.29. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.06.29. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.06.01. - 2018.06.30. Gyulai Várfürdő és AquaPalota programok 2018
2018.06.14. - 2018.10.07. Gyula kiállítások 2018
2018.06.30. Pocakos Triatlon Gyula 2018
2018.06.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pocakos Triatlon
2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Pocakos Triatlon
2018.06.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.30. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.30. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.06.30. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.06.30. Gyulai nyári programok 2018
Pocakos Triatlon
2018.06.30. Gyulai nyári programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.06.30. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.06.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.06.30. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Zita Summer Dance Fitness Beach Party
2018.06.30. Gyulai nyári programok 2018
Zita Summer Dance Fitness Beach Party
2018.06.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Zita Summer Dance Fitness Beach Party
2018.06.30. Gyulai programok június 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.30. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.06.30. - 2018.07.01. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.06.30. 09:00 Babaúszás minden szombaton Gyulán, az AquaPalotában
2018.06.30. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.06.30. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.06.30. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.06.30. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.07.01. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
FERGETEGES: A Királyné, a gróf és a cigánylány - Az ExperiDance Produkció előadása
2018.07.01. Gyulai nyári programok 2018
FERGETEGES: A Királyné, a gróf és a cigánylány - Az ExperiDance Produkció előadása
2018.07.01. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
FERGETEGES: A Királyné, a gróf és a cigánylány - Az ExperiDance Produkció előadása
2018.07.01. Gyulai programok július 2018
FERGETEGES: A Királyné, a gróf és a cigánylány - Az ExperiDance Produkció előadása
2018.07.01. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.07.01. - 2018.07.03. Gyulai programok július 2018
Mozgó zongorista járja a várost
2018.07.01. - 2018.07.03. Gyulai nyári programok 2018
Mozgó zongorista járja a várost
2018.07.01. - 2018.07.03. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Mozgó zongorista járja a várost
2018.07.01. - 2018.07.31. Gyulai programok július 2018
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál
2018.07.01. - 2018.07.31. Gyulai Várfürdő és AquaPalota programok 2018
2018.07.01. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.07.01. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.07.01. 20:30 Experidance Gyula: Fergeteges - a Sissi legendája előadás a Gyulai Várszínházban
2018.07.01. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
ExperiDance: Fergeteges - Sissi Legendája
2018.07.02. Gyulai programok július 2018
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Ifjusági Fúvószenekar
2018.07.02. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Ifjusági Fúvószenekar
2018.07.02. Gyulai gyerekprogramok 2018
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - bábelőadás
2018.07.02. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - bábelőadás
2018.07.02. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - bábelőadás
2018.07.02. Gyulai nyári programok 2018
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - bábelőadás
2018.07.02. Gyulai programok július 2018
Petőfi Sándor: A helység kalapácsa - bábelőadás
2018.07.02. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Ifjusági Fúvószenekar
2018.07.02. - 2018.07.06. Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek a Gyulai Várfürdőben
2018.07.02. - 2018.07.06. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.02. - 2018.07.06. Gyulai gyerekprogramok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.02. - 2018.07.06. Gyulai programok július 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.02. - 2018.07.06. Gyulai nyári programok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.02. - 2018.07.06. Nyári tábor Gyulán 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.02. - 2018.07.08. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.07.02. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.02. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.02. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Ifjusági Fúvószenekar
2018.07.02. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.02. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.03. Gyulai programok július 2018
Gyulai nyár fesztiválnyitó - családi nap
2018.07.03. Gyulai családi programok 2018
Gyulai nyár fesztiválnyitó - családi nap
2018.07.03. Gyulai gyerekprogramok 2018
Pepe Manó Gyermekműsora
2018.07.03. Gyulai nyári programok 2018
Gyulai nyár fesztiválnyitó - családi nap
2018.07.03. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Gyulai nyár fesztiválnyitó - családi nap
2018.07.03. Gyulai gyerekprogramok 2018
Hevesi Imre Családi koncertje
2018.07.03. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.07.03. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.07.03. 15:00 Gyulai koncertek 2018
Békési Fúvószenekar
2018.07.03. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.07.03. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.07.03. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.07.03. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.07.03. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.07.03. 17:00 Gyulai koncertek 2018
Hevesi Imre Családi koncertje
2018.07.03. 22:00 Gyulai koncertek 2018
Pernahajder Campbell koncert
2018.07.04. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.04. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.04. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.04. Gyulai programok július 2018
Bizet - Scsedrin - Riederauer: Carmen - balett
2018.07.04. Gyulai nyári programok 2018
Bizet - Scsedrin - Riederauer: Carmen - balett
2018.07.04. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Bizet - Scsedrin - Riederauer: Carmen - balett
2018.07.04. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Bizet - Scsedrin - Riederauer: Carmen - balett
2018.07.04. Gyulai programok július 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.04. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.07.04. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.07.04. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.07.04. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.07.04. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.04. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.07.04. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.04. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.05. Gyulai programok július 2018
Remix - improvizáció és slam
2018.07.05. Gyulai nyári programok 2018
Remix - improvizáció és slam
2018.07.05. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Remix - improvizáció és slam
2018.07.05. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.07.05. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.07.05. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.07.05. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.07.05. 19:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.06. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.06. Gyulai programok július 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.06. Gyulai nyári programok 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.06. Gyulai programok július 2018
Martone Network koncert
2018.07.06. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Martone Network koncert
2018.07.06. Gyulai nyári programok 2018
Martone Network koncert
2018.07.06. Gyulai programok július 2018
Hat tánc - A Feledi Project előadása az Oláh Dezső Trióval
2018.07.06. Gyulai nyári programok 2018
Hat tánc - A Feledi Project előadása az Oláh Dezső Trióval
2018.07.06. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hat tánc - A Feledi Project előadása az Oláh Dezső Trióval
2018.07.06. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hat tánc - A Feledi Project előadása az Oláh Dezső Trióval
2018.07.06. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.07.06. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.07.06. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.06. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.06. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.06. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.06. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.06. 23:00 Gyulai koncertek 2018
Martone Network koncert
2018.07.07. Gyulai nyári programok 2018
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.07.07. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
X. Senior Országos Táncgála
2018.07.07. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.07. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.07. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.07. Gyulai nyári programok 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.07. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.07. Gyulai programok július 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.07. Gyulai nyári programok 2018
X. Senior Országos Táncgála
2018.07.07. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.07. Gyulai programok július 2018
X. Senior Országos Táncgála
2018.07.07. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.07.07. Gyulai programok július 2018
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.07.07. Gyulai gyerekprogramok 2018
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.07.07. Gyulai programok július 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.07. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.07. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.07. Gyulai programok július 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.07. - 2018.07.08. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.07.07. - 2018.07.08. Veterán Motoros Találkozó Gyula 2018
2018.07.07. 09:00 Babaúszás minden szombaton Gyulán, az AquaPalotában
2018.07.07. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.07. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.07.07. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.07.07. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.07.08. Gyulai programok július 2018
Vitéz László és Vas Juliska - bábelőadás
2018.07.08. Gyulai nyári programok 2018
Vitéz László és Vas Juliska - bábelőadás
2018.07.08. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vitéz László és Vas Juliska - bábelőadás
2018.07.08. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Vitéz László és Vas Juliska - bábelőadás
2018.07.08. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vitéz László és Vas Juliska - bábelőadás
2018.07.08. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.07.08. - 2018.07.15. Shakespeare Fesztivál Gyula 2018. Hamlet és Társai
2018.07.08. - 2018.07.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Shakespeare Fesztivál
2018.07.08. - 2018.07.15. Gyulai fesztiválok 2018
Shakespeare Fesztivál
2018.07.08. - 2018.07.15. Gyulai programok július 2018
Shakespeare Fesztivál
2018.07.08. - 2018.07.15. Gyulai nyári programok 2018
Shakespeare Fesztivál
2018.07.08. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.07.08. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.07.08. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.09. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - „Hétfő esti Jazz varázslat” Pfeff Márton műsora
2018.07.09. Gyulai programok július 2018
Shakespeare Ouverture (Olaszország) előadása
2018.07.09. Gyulai nyári programok 2018
Shakespeare Ouverture (Olaszország) előadása
2018.07.09. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Shakespeare Ouverture (Olaszország) előadása
2018.07.09. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Shakespeare Ouverture (Olaszország) előadása
2018.07.09. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
HAMLETMAN – monodráma - Neptun Brigád Produkció
2018.07.09. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
HAMLETMAN – monodráma - Neptun Brigád Produkció
2018.07.09. Gyulai nyári programok 2018
HAMLETMAN – monodráma - Neptun Brigád Produkció
2018.07.09. Gyulai programok július 2018
HAMLETMAN – monodráma - Neptun Brigád Produkció
2018.07.09. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1948)
2018.07.09. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1948)
2018.07.09. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1948)
2018.07.09. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - „Hétfő esti Jazz varázslat” Pfeff Márton műsora
2018.07.09. Gyulai programok július 2018
Utcazene a Világóránál - „Hétfő esti Jazz varázslat” Pfeff Márton műsora
2018.07.09. - 2018.07.13. Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek a Gyulai Várfürdőben
2018.07.09. - 2018.07.13. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.09. - 2018.07.13. Gyulai gyerekprogramok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.09. - 2018.07.13. Gyulai programok július 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.09. - 2018.07.13. Gyulai nyári programok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.09. - 2018.07.15. Gyulai programok július 2018
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak
2018.07.09. - 2018.07.15. Gyulai nyári programok 2018
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak
2018.07.09. - 2018.07.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Workshop középiskolásoknak és egyetemistáknak
2018.07.09. - 2018.07.15. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.07.09. - 2018.07.20. Hetedhét Játékváros 2018
2018.07.09. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.09. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.09. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - „Hétfő esti Jazz varázslat” Pfeff Márton műsora
2018.07.09. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.09. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.09. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.10. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
W. Shakespeare: Hamlet /RO/
2018.07.10. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
W. Shakespeare: Hamlet /RO/
2018.07.10. Gyulai programok július 2018
W. Shakespeare: Hamlet /RO/
2018.07.10. Gyulai nyári programok 2018
W. Shakespeare: Hamlet /RO/
2018.07.10. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.10. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.10. Gyulai programok július 2018
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.10. Gyulai nyári programok 2018
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.10. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1964) - szovjet filmdráma
2018.07.10. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1964) - szovjet filmdráma
2018.07.10. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1964) - szovjet filmdráma
2018.07.10. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.07.10. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.07.10. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.07.10. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.07.10. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.07.10. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.07.10. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.07.10. 17:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.10. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.11. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
W. Shakespeare: Hamlet
2018.07.11. Gyulai programok július 2018
W. Shakespeare: Hamlet
2018.07.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Háy János: Rák Jóska, dán királyfi - tragikomédia
2018.07.11. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.11. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
W. Shakespeare: Hamlet
2018.07.11. Gyulai nyári programok 2018
W. Shakespeare: Hamlet
2018.07.11. Gyulai nyári programok 2018
Háy János: Rák Jóska, dán királyfi - tragikomédia
2018.07.11. Gyulai programok július 2018
Háy János: Rák Jóska, dán királyfi - tragikomédia
2018.07.11. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Háy János: Rák Jóska, dán királyfi - tragikomédia
2018.07.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1990) - amerikai-angol film
2018.07.11. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1990) - amerikai-angol film
2018.07.11. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1990) - amerikai-angol film
2018.07.11. Gyulai programok július 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.11. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.07.11. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.07.11. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.07.11. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.07.11. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.11. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.07.11. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.11. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.11. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.12. Gyulai nyári programok 2018
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.12. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1996) - angol film
2018.07.12. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hamlet, ki van ott? (GB) előadás
2018.07.12. Gyulai programok július 2018
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.12. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.12. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Gyulai Kamarazenekar: Reneszánsz és barokk koncert
2018.07.12. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hamlet - utcaszínházi előadás
2018.07.12. Gyulai nyári programok 2018
Hamlet, ki van ott? (GB) előadás
2018.07.12. Gyulai programok július 2018
Hamlet, ki van ott? (GB) előadás
2018.07.12. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hamlet, ki van ott? (GB) előadás
2018.07.12. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1996) - angol film
2018.07.12. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (1996) - angol film
2018.07.12. Gyulai nyári programok 2018
Gyulai Kamarazenekar: Reneszánsz és barokk koncert
2018.07.12. Gyulai programok július 2018
Gyulai Kamarazenekar: Reneszánsz és barokk koncert
2018.07.12. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.07.12. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.07.12. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.07.12. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.07.12. 17:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.12. 18:00 Gyulai koncertek 2018
Gyulai Kamarazenekar: Reneszánsz és barokk koncert
2018.07.12. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.12. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.06.01. - 2018.08.31. Escape Room, szabadulás a Kalandpincéből Gyulán
2018.06.01. - 2018.08.31. Kaland program minden nap Gyulán, szabadulás a Kalandpincéből 60 perc alatt!
2018.07.13. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Hamlet (2000) - amerikai film
2018.07.13. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (2000) - amerikai film
2018.07.13. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (2000) - amerikai film
2018.07.13. Gyulai programok július 2018
Tiger Lillies koncert
2018.07.13. Gyulai nyári programok 2018
Tiger Lillies koncert
2018.07.13. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hamlet (RO) előadás
2018.07.13. Gyulai nyári programok 2018
Hamlet (RO) előadás
2018.07.13. Gyulai programok július 2018
Hamlet (RO) előadás
2018.07.13. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hamlet (RO) előadás
2018.07.13. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Tiger Lillies koncert
2018.07.13. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.07.13. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.07.13. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.13. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.13. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.13. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.13. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.13. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Tiger Lillies koncert
2018.07.13. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Mese a fa alatt - Magyar népmesék
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Mese a fa alatt - Magyar népmesék
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Mese a fa alatt - Magyar népmesék
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (2009) - angol film
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.14. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.14. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.07.14. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.07.14. Gyulai gyerekprogramok 2018
Mese a fa alatt - Magyar népmesék
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Hamlet (2009) - angol film
2018.07.14. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai konferencia
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Hamlet (2009) - angol film
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai konferencia
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Szakmai konferencia
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hamlet – utcaszínházi előadás
2018.07.14. Gyulai nyári programok 2018
Hamlet – utcaszínházi előadás
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Hamlet – utcaszínházi előadás
2018.07.14. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hamlet – utcaszínházi előadás
2018.07.14. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.14. Gyulai programok július 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.14. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.07.14. - 2018.07.15. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.07.14. - 2018.07.15. Gyulai programok július 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.14. - 2018.07.15. Gyulai nyári programok 2018
Foci VB Gyulán - Élő közvetítés a Rondellánál
2018.07.14. - 2018.07.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.14. 09:00 Babaúszás minden szombaton Gyulán, az AquaPalotában
2018.07.14. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.14. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.07.14. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.07.14. 17:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.14. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.07.14. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.15. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.15. Gyulai nyári programok 2018
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.15. Gyulai programok július 2018
Shakespeare és Térey János - Beszélgetés az íróval
2018.07.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Foci VB kivetítő a Rondellánál - döntő
2018.07.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Shakespeare és Térey János - Beszélgetés az íróval
2018.07.15. Gyulai nyári programok 2018
Shakespeare és Térey János - Beszélgetés az íróval
2018.07.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Szakmai filmvetítés - Rosencrantz és Guildenstern halott (1990) - amerikai film
2018.07.15. Gyulai nyári programok 2018
Szakmai filmvetítés - Rosencrantz és Guildenstern halott (1990) - amerikai film
2018.07.15. Gyulai programok július 2018
Szakmai filmvetítés - Rosencrantz és Guildenstern halott (1990) - amerikai film
2018.07.15. Gyulai programok július 2018
Tom Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott - A Gyulai Várszínház és az Aradi Kamaraszínház és az Aradi `Ioan Slavici` Klasszikus Színház közös bemutatója
2018.07.15. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.07.15. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.07.15. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.07.15. 21:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.16. Gyulai programok július 2018
Utcazene a Világóránál - „Nyáresti nosztalgia” Madows
2018.07.16. Gyulai nyári programok 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Tierra Jimmy, Termimámor
2018.07.16. Gyulai programok július 2018
Keresztben jégeső - Bereményi Géza és Másik János estje
2018.07.16. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Koncertek a Rondella Teraszon - Tierra Jimmy, Termimámor
2018.07.16. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Keresztben jégeső - Bereményi Géza és Másik János estje
2018.07.16. Gyulai nyári programok 2018
Keresztben jégeső - Bereményi Géza és Másik János estje
2018.07.16. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - „Nyáresti nosztalgia” Madows
2018.07.16. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - „Nyáresti nosztalgia” Madows
2018.07.16. Gyulai programok július 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Tierra Jimmy, Termimámor
2018.07.16. - 2018.07.20. Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek a Gyulai Várfürdőben
2018.07.16. - 2018.07.20. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.16. - 2018.07.20. Gyulai gyerekprogramok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.16. - 2018.07.20. Gyulai programok július 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.16. - 2018.07.20. Gyulai nyári programok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.16. - 2018.07.20. Nyári tábor Gyulán 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.16. - 2018.07.22. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.07.16. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.16. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - „Nyáresti nosztalgia” Madows
2018.07.16. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.16. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.16. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Tierra Jimmy, Termimámor
2018.07.17. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Ki vagy te, kortárs tánc? táncismereti előadás
2018.07.17. Gyulai nyári programok 2018
Ki vagy te, kortárs tánc? táncismereti előadás
2018.07.17. Gyulai programok július 2018
Ki vagy te, kortárs tánc? táncismereti előadás
2018.07.17. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Ki vagy te, kortárs tánc? táncismereti előadás
2018.07.17. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.07.17. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.07.17. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.07.17. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.07.17. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.07.17. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.07.17. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.07.17. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.18. Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál 2018 Gyula
2018.07.18. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál
2018.07.18. Gyulai programok július 2018
Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál
2018.07.18. Gyulai fesztiválok 2018
Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál
2018.07.18. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.18. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.18. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.18. Gyulai nyári programok 2018
Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál
2018.07.18. Gyulai programok július 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.18. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.07.18. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.07.18. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.07.18. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.07.18. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.18. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.07.18. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.18. 20:00 Gyulai koncertek 2018
Halmos Béla Népzenei és Világzenei Fesztivál
2018.07.19. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Virtus – tánc-cirkusz - A Duda Éva Társulat előadása
2018.07.19. Gyulai programok július 2018
Virtus – tánc-cirkusz - A Duda Éva Társulat előadása
2018.07.19. Gyulai nyári programok 2018
Virtus – tánc-cirkusz - A Duda Éva Társulat előadása
2018.07.19. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Virtus – tánc-cirkusz - A Duda Éva Társulat előadása
2018.07.19. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.07.19. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.07.19. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.07.19. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.07.19. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.20. Gyulai nyári programok 2018
Hajnali részegség - szerelmes színmű
2018.07.20. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Hajnali részegség - szerelmes színmű
2018.07.20. Gyulai programok július 2018
Hajnali részegség - szerelmes színmű
2018.07.20. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Hajnali részegség - szerelmes színmű
2018.07.20. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.07.20. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.07.20. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.20. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.20. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.20. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.20. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.21. Gyulai Vár Jazz Fesztivál 2018
2018.07.21. Gyulai nyári programok 2018
XXVII. Gyulai Vár Jazz Fesztivál
2018.07.21. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Gyulai Vár Jazz Fesztivál
2018.07.21. Gyulai fesztiválok 2018
Gyulai Vár Jazz Fesztivál
2018.07.21. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.21. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.21. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.21. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.07.21. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.07.21. Gyulai családi programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.07.21. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.21. Gyulai nyári programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.07.21. Gyulai programok július 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.07.21. Gyulai programok július 2018
XXVII. Gyulai Vár Jazz Fesztivál
2018.07.21. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.21. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.21. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.21. Gyulai programok július 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.21. Gyulai programok július 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.21. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.07.21. - 2018.07.22. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.07.21. 09:00 Babaúszás minden szombaton Gyulán, az AquaPalotában
2018.07.21. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.21. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.07.21. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.07.21. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.07.21. 20:00 Gyulai koncertek 2018
Gyulai Vár Jazz Fesztivál
2018.07.21. 20:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.22. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Géczi János - Likó Marcell - Vad Fruttik: A bunkerrajzoló - zenés életkonstrukció
2018.07.22. Gyulai programok július 2018
Likó Marcel (Vad Fruttik) önálló estje
2018.07.22. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Likó Marcel (Vad Fruttik) önálló estje
2018.07.22. Gyulai nyári programok 2018
Géczi János - Likó Marcell - Vad Fruttik: A bunkerrajzoló - zenés életkonstrukció
2018.07.22. Gyulai programok július 2018
Géczi János - Likó Marcell - Vad Fruttik: A bunkerrajzoló - zenés életkonstrukció
2018.07.22. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Géczi János - Likó Marcell - Vad Fruttik: A bunkerrajzoló - zenés életkonstrukció
2018.07.22. Gyulai nyári programok 2018
Likó Marcel (Vad Fruttik) önálló estje
2018.07.22. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.07.22. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.07.22. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.07.22. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.23. Gyulai programok július 2018
II. Gyulai Vár Metálfesztivál
2018.07.23. Gyulai nyári programok 2018
II. Gyulai Vár Metálfesztivál
2018.07.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
A brémai muzsikusok - interaktív mesejáték
2018.07.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
TABU kollekció - színházi előadás
2018.07.23. Gyulai nyári programok 2018
TABU kollekció - színházi előadás
2018.07.23. Gyulai programok július 2018
TABU kollekció - színházi előadás
2018.07.23. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
TABU kollekció - színházi előadás
2018.07.23. Gyulai nyári programok 2018
A brémai muzsikusok - interaktív mesejáték
2018.07.23. Gyulai programok július 2018
A brémai muzsikusok - interaktív mesejáték
2018.07.23. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
A brémai muzsikusok - interaktív mesejáték
2018.07.23. Gyulai gyerekprogramok 2018
A brémai muzsikusok - interaktív mesejáték
2018.07.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
II. Gyulai Vár Metálfesztivál
2018.07.23. Gyulai fesztiválok 2018
II. Gyulai Vár Metálfesztivál
2018.07.23. Gyulai programok július 2018
Utcazene a Világóránál - „Nyári hangszervarázs” Kepenyes Pál zenés műsora
2018.07.23. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - „Nyári hangszervarázs” Kepenyes Pál zenés műsora
2018.07.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - „Nyári hangszervarázs” Kepenyes Pál zenés műsora
2018.07.23. - 2018.07.27. Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek a Gyulai Várfürdőben
2018.07.23. - 2018.07.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.23. - 2018.07.27. Gyulai gyerekprogramok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.23. - 2018.07.27. Gyulai programok július 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.23. - 2018.07.27. Gyulai nyári programok 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.23. - 2018.07.27. Nyári tábor Gyulán 2018
Nyári úszó- és szabadidős tábor gyerekeknek
2018.07.23. - 2018.07.29. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.07.23. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.23. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.23. 19:00 Gyulai Vár Metál Fesztivál 2018
2018.07.23. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - „Nyári hangszervarázs” Kepenyes Pál zenés műsora
2018.07.23. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.23. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.23. 20:30 Gyulai koncertek 2018
Hexotol koncert
2018.07.23. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.23. 22:00 Gyulai koncertek 2018
PreLoad koncert - Metallica Tribute
2018.07.24. Gyulai programok július 2018
Verebes Ernő: Gerendák - színházi előadás
2018.07.24. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Verebes Ernő: Gerendák - színházi előadás
2018.07.24. Gyulai nyári programok 2018
Verebes Ernő: Gerendák - színházi előadás
2018.07.24. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Verebes Ernő: Gerendák - színházi előadás
2018.07.24. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.07.24. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.07.24. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.07.24. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.07.24. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.07.24. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.07.24. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.07.24. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.25. Gyulai nyári programok 2018
Elza, vagy a világ vége - hadművelet két részben - A Miskolci Nemzeti Színház előadása
2018.07.25. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.25. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Elza, vagy a világ vége - hadművelet két részben - A Miskolci Nemzeti Színház előadása
2018.07.25. Gyulai programok július 2018
Elza, vagy a világ vége - hadművelet két részben - A Miskolci Nemzeti Színház előadása
2018.07.25. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Elza, vagy a világ vége - hadművelet két részben - A Miskolci Nemzeti Színház előadása
2018.07.25. Gyulai programok július 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.07.25. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.07.25. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.07.25. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.07.25. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.07.25. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.25. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.07.25. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.25. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.26. Gyulai nyári programok 2018
Illuminations - Rákász Gergely orgonahangversenye
2018.07.26. Gyulai programok július 2018
Illuminations - Rákász Gergely orgonahangversenye
2018.07.26. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Illuminations - Rákász Gergely orgonahangversenye
2018.07.26. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.07.26. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.07.26. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.07.26. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.07.26. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Illuminations - Rákász Gergely orgonahangversenye
2018.07.27. Gyulai nyári programok 2018
Zrínyi 1566 - rockmusical
2018.07.27. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Zrínyi 1566 - rockmusical
2018.07.27. Gyulai programok július 2018
Zrínyi 1566 - rockmusical
2018.07.27. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Zrínyi 1566 - rockmusical
2018.07.27. - 2018.07.29. Gyulai Végvári Napok 2018
2018.07.27. - 2018.07.29. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Gyulai Végvári napok
2018.07.27. - 2018.07.29. Gyulai fesztiválok 2018
Gyulai Végvári Napok
2018.07.27. - 2018.07.29. Gyulai programok július 2018
Gyulai Végvári Napok
2018.07.27. - 2018.07.29. Gyulai nyári programok 2018
Gyulai Végvári Napok
2018.07.27. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.07.27. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.07.27. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.07.27. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.27. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.27. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.28. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.28. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.28. Gyulai programok július 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.07.28. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.28. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.28. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.28. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.07.28. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.07.28. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.28. Gyulai nyári programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.07.28. Gyulai programok július 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.07.28. Salakmotor verseny 2018 Gyula
2018.07.28. Gyulai programok július 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.28. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.07.28. - 2018.07.29. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.07.28. 09:00 Babaúszás minden szombaton Gyulán, az AquaPalotában
2018.07.28. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.07.28. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.07.28. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.07.28. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.07.29. Gyulai nyári programok 2018
Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos - színmű egy részben
2018.07.29. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos - színmű egy részben
2018.07.29. Gyulai programok július 2018
Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos - színmű egy részben
2018.07.29. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos - színmű egy részben
2018.07.29. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.07.29. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.07.29. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.07.29. 17:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.30. Gyulai programok július 2018
Molnár Ferenc: Liliom - A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előadása
2018.07.30. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Molnár Ferenc: Liliom - A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előadása
2018.07.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Molnár Ferenc: Liliom - A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előadása
2018.07.30. Gyulai nyári programok 2018
Molnár Ferenc: Liliom - A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előadása
2018.07.30. Gyulai programok július 2018
Felolvasószínház - Maros András - Szálinger Balázs: Phil Collins - zenés celebszatíra
2018.07.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Felolvasószínház - Maros András - Szálinger Balázs: Phil Collins - zenés celebszatíra
2018.07.30. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Felolvasószínház - Maros András - Szálinger Balázs: Phil Collins - zenés celebszatíra
2018.07.30. Gyulai nyári programok 2018
Felolvasószínház - Maros András - Szálinger Balázs: Phil Collins - zenés celebszatíra
2018.07.30. Gyulai programok július 2018
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.07.30. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.07.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.07.30. - 2018.07.31. Gyulai programok július 2018
Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
2018.07.30. - 2018.08.01. Gyulai gyerekprogramok 2018
Székely népi játszóház a Várkertben
2018.07.30. - 2018.08.05. Erdélyi hét 2018. Erdélyi magyar színházak bemutatkozása Gyulán
2018.07.30. - 2018.08.05. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
2018.07.30. - 2018.08.05. Gyulai nyári programok 2018
Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
2018.07.30. - 2018.08.05. Gyulai fesztiválok 2018
Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
2018.07.30. - 2018.08.05. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.07.30. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.07.30. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.07.30. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.07.30. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.07.30. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.30. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Vasvarjú koncert
2018.07.31. Gyulai programok július 2018
Double Bind - színházi előadás
2018.07.31. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Double Bind - színházi előadás
2018.07.31. Gyulai nyári programok 2018
Double Bind - színházi előadás
2018.07.31. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Double Bind - színházi előadás
2018.07.31. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.07.31. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.07.31. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.07.31. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.07.31. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.07.31. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.07.31. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.07.31. 19:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.07.31. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Népzenei utazások Erdélyben - PAKURA EGYÜTTES koncertje
2018.07.31. 22:30 Táncház Gyula 2018
Erdélyi táncok – Táncház
2018.08.01. Gyulai nyári programok 2018
Székely Csaba: MaRó - vígjáték
2018.08.01. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Székely Csaba: MaRó - vígjáték
2018.08.01. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.01. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.01. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.01. Gyulai programok augusztus 2018
Székely Csaba: MaRó - vígjáték
2018.08.01. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Székely Csaba: MaRó - vígjáték
2018.08.01. Gyulai programok augusztus 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.01. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.08.01. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.08.01. - 2018.08.05. Gyulai programok augusztus 2018
Erdélyi Hét – Erdélyi magyar színházak bemutatkozása
2018.08.01. - 2018.08.11. Gyulai programok augusztus 2018
Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál
2018.08.01. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.08.01. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.08.01. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.08.01. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.01. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.01. 19:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.01. 21:00 Gyulai koncertek 2018
„Székely népzenei est” - GÓBÉ koncert
2018.08.02. Gyulai programok augusztus 2018
VANmeSe - zenés előadás kicsiknek és nagyoknak
2018.08.02. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Barbárok - táncszínházi előadás Móricz Zsigmond novellája alapján
2018.08.02. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
VANmeSe - zenés előadás kicsiknek és nagyoknak
2018.08.02. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
VANmeSe - zenés előadás kicsiknek és nagyoknak
2018.08.02. Gyulai nyári programok 2018
VANmeSe - zenés előadás kicsiknek és nagyoknak
2018.08.02. Gyulai gyerekprogramok 2018
VANmeSe - zenés előadás kicsiknek és nagyoknak
2018.08.02. Gyulai programok augusztus 2018
Barbárok - táncszínházi előadás Móricz Zsigmond novellája alapján
2018.08.02. Gyulai nyári programok 2018
Barbárok - táncszínházi előadás Móricz Zsigmond novellája alapján
2018.08.02. Gyulai kulturális programok, színházi előadások 2018
Barbárok - táncszínházi előadás Móricz Zsigmond novellája alapján
2018.08.02. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.08.02. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.08.02. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.08.02. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.08.02. 17:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.02. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.03. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.08.03. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.08.03. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.03. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.03. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.03. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.04. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.04. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.04. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.04. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.04. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.04. Gyulai programok augusztus 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.04. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.04. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.08.04. Gyulai nyári programok 2018
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.08.04. Gyulai programok augusztus 2018
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.08.04. Gyulai gyerekprogramok 2018
Bábszínház és Népi Játszóház
2018.08.04. Gyulai programok augusztus 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.04. - 2018.08.05. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.08.04. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.04. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.08.04. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.08.04. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.08.04. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.05. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.08.05. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.08.05. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.08.05. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.06. Gyulai programok augusztus 2018
Utcazene a Világóránál - Téglás zenekar – Népzenei koncert és Táncház
2018.08.06. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - Téglás zenekar – Népzenei koncert és Táncház
2018.08.06. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - Téglás zenekar – Népzenei koncert és Táncház
2018.08.06. - 2018.08.12. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.08.06. 14:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.06. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.06. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - Téglás zenekar – Népzenei koncert és Táncház
2018.08.06. 19:00 Táncház Gyula 2018
Téglás zenekar – Népzenei koncert és Táncház
2018.08.06. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.06. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.07. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Termimámor koncert
2018.08.07. Gyulai nyári programok 2018
Termimámor koncert
2018.08.07. Gyulai programok augusztus 2018
Termimámor koncert
2018.08.07. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.08.07. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.08.07. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.08.07. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.08.07. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.08.07. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.08.07. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.08.07. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.07. 23:00 Gyulai koncertek 2018
Termimámor koncert
2018.08.08. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.08. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.08. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.08. Gyulai programok augusztus 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.08. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.08.08. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.08.08. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.08.08. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.08.08. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.08.08. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.08. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.08. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.09. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.08.09. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.08.09. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.08.09. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.08.09. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.09. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.09. 20:30 Vőlegény vígjáték a Gyulai Várszínház Tószínpadán
2018.08.10. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Summer Party - Rock and Roll és Latin Party
2018.08.10. Gyulai nyári programok 2018
Summer Party - Rock and Roll és Latin Party
2018.08.10. Gyulai programok augusztus 2018
Summer Party - Rock and Roll és Latin Party
2018.08.10. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.08.10. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.08.10. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.10. 18:00 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.10. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.10. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.10. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.10. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.11. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.11. Gyulai programok augusztus 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.11. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.11. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.08.11. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.08.11. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.11. Gyulai nyári programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.08.11. Gyulai programok augusztus 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.08.11. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.11. Gyulai programok augusztus 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.11. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.08.11. - 2018.08.12. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.08.11. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.11. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.08.11. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.08.11. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.08.11. 20:30 Gyulai Várszínház előadások jegyvásárlással 2018
2018.08.12. Minimax családi nap a Gyulai Aquapalotában
2018.08.12. Gyulai gyerekprogramok 2018
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.08.12. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.08.12. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.08.12. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.08.12. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.08.13. Gyulai programok augusztus 2018
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Vegyes kar koncertje
2018.08.13. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Vegyes kar koncertje
2018.08.13. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Vegyes kar koncertje
2018.08.13. - 2018.08.19. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.08.13. - 2018.08.19. Történelmi Íjász Világbajnokság 2018 Gyula
2018.08.13. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.13. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - Gyulai Erkel Ferenc Vegyes kar koncertje
2018.08.13. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.13. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.14. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.08.14. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.08.14. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.08.14. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.08.14. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.08.14. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.08.14. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.08.15. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.15. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.15. Gyulai programok augusztus 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.15. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.08.15. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.08.15. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.08.15. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.08.15. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.08.15. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.15. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.16. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.08.16. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.08.16. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.08.16. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.08.17. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.08.17. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.08.17. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.17. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.17. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.17. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.18. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.18. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.18. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.18. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.18. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.18. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.08.18. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.08.18. Gyulai családi programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.08.18. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.18. Gyulai nyári programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.08.18. Gyulai programok augusztus 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.08.18. Gyulai programok augusztus 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.18. Gyulai programok augusztus 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.18. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.08.18. - 2018.08.19. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.08.18. - 2018.08.20. Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja 2018 Gyula
2018.08.18. - 2018.08.20. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
2018.08.18. - 2018.08.20. Gyulai fesztiválok 2018
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
2018.08.18. - 2018.08.20. Gyulai programok augusztus 2018
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
2018.08.18. - 2018.08.20. Gyulai nyári programok 2018
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
2018.08.18. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.18. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.08.18. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.08.18. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.08.19. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.08.19. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.08.19. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.01.01. - 2018.08.20. Gyula kiállítások 2018
Az eltemetett vár - Gyulai Vár palánkerődítéseinek kutatása
2018.08.20. - 2018.08.26. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.08.20. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.20. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.20. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.21. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.08.21. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.08.21. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.08.21. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.08.21. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.08.21. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.08.21. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.08.22. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.22. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.22. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.22. Gyulai programok augusztus 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - OLASZ MELÓ koncert
2018.08.22. Gyulai nyári programok 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - OLASZ MELÓ koncert
2018.08.22. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Koncertek a Rondella Teraszon - OLASZ MELÓ koncert
2018.08.22. Gyulai gyerekprogramok 2018
Tengeri Attila zenés interaktív gyermekműsora
2018.08.22. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.08.22. Gyulai programok augusztus 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.22. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.08.22. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.08.22. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.08.22. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.08.22. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.22. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.22. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - OLASZ MELÓ koncert
2018.08.23. Gyulai programok augusztus 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Petruska, Synema
2018.08.23. Gyulai nyári programok 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Petruska, Synema
2018.08.23. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Koncertek a Rondella Teraszon - Petruska, Synema
2018.08.23. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.08.23. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.08.23. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.08.23. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.08.23. 21:00 Gyulai koncertek 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Petruska koncert
2018.08.23. 22:30 Gyulai koncertek 2018
Koncertek a Rondella Teraszon - Synema koncert
2018.08.24. Gyulai nyári programok 2018
„Kitűzöm a zászlót” - DIRTY SLIPPERS lemezbemutató koncert
2018.08.24. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
„Kitűzöm a zászlót” - DIRTY SLIPPERS lemezbemutató koncert
2018.08.24. Gyulai programok augusztus 2018
„Kitűzöm a zászlót” - DIRTY SLIPPERS lemezbemutató koncert
2018.08.24. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.08.24. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.08.24. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.24. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.24. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.24. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.24. 21:00 Gyulai koncertek 2018
„Kitűzöm a zászlót” - DIRTY SLIPPERS lemezbemutató koncert
2018.08.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Kastély zenei napok
2018.08.25. Gyulai programok augusztus 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.08.25. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.08.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.25. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.25. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.25. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Kastély Zenei Napok
2018.08.25. Gyulai nyári programok 2018
Kastély Zenei Napok
2018.08.25. Gyulai nyári programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.25. Gyulai nyári programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.08.25. Gyulai programok augusztus 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.08.25. Gyulai programok augusztus 2018
Kastély Zenei Napok
2018.08.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.25. Mályvád teljesítménytúra 2018 Gyula
2018.08.25. Gyulai nyári programok 2018
Éjszakai wellness a Castello Szaunaparkban
2018.08.25. Gyulai programok augusztus 2018
Nyárzáró party
2018.08.25. Gyulai nyári programok 2018
Nyárzáró party
2018.08.25. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Nyárzáró party
2018.08.25. Gyulai programok augusztus 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.25. Tematikus tárlatvezetések és családi programok a gyulai Almásy-kastélyban minden szombaton
2018.08.25. - 2018.08.26. Gyulai kisvonat - Városnéző körjárat idegenvezetéssel
2018.08.25. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.08.25. 10:00 Korabeli környezetben, korabeli öltözékben - tárlatvezetés minden szombaton a Gyulai várban
2018.08.25. 11:00 Solymász bemutató minden szombaton Gyulán
2018.08.25. 19:00 Kocsmatúra idegenvezetéssel Gyulán, gyulai históriák és Aqua Vitae-k nyomában
2018.08.26. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.08.26. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
KOLBÁSZKÓSTOLÓ TÁRLATVEZETÉSSEL
2018.08.26. 10:00 Gyulavári Kastélyjárat minden vasárnap Gyuláról
2018.08.27. - 2018.09.02. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.08.27. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.27. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.27. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.08.28. 09:30 Kerékpáros túra, Körös-vidéki kerékpártúra minden kedden Gyuláról
2018.08.28. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.08.28. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.08.28. 15:00 Békéscsabai városnézés, buszos kirándulás minden kedden Gyuláról
2018.08.28. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.08.28. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.08.28. 15:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULA ÍZEI – GASZTRONÓMIAI KÓSTOLÓ
2018.08.29. Gyulai nyári programok 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.29. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.29. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.29. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.08.29. Gyulai programok augusztus 2018
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.08.29. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.08.29. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.08.29. 09:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VÁROSNÉZŐ KOLBÁSZTÚRA
2018.08.29. 10:00 Gyulai gasztronómiai programok 2018
GYULAI KOLBÁSZTAXI
2018.08.29. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.29. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.30. Gyulai programok augusztus 2018
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.08.30. Gyulai nyári programok 2018
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.08.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.08.30. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.08.30. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.08.30. 11:30 Sörkóstoló Gyulán minden csütörtökön a Viharsarki Serneveldében
2018.08.30. 11:30 Gyulai gasztronómiai programok 2018
VIHARSARKI SÖRKÓSTOLÓ
2018.08.30. 19:00 Gyulai koncertek 2018
Utcazene a Világóránál - „Laczkás Akusztik” Klasszikus utcazene egy szál gitárral
2018.08.31. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.08.31. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.08.31. 10:00 Gyulai Kolbásztaxi minden szerdán és pénteken kisvonatos városnézéssel
2018.08.31. 18:00 Alakformáló aerobic Gyulán
2018.08.31. 19:00 Városnézés Gyulán idegenvezetővel minden hétfőn és pénteken
2018.08.31. 19:00 Idegenvezetés Gyulán, városnéző körséta idegenvezetővel
2018.09.01. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.09.01. Gyulai gyerekprogramok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.09.01. Gyulai családi programok 2018
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.09.01. Gyulai programok 2018 szeptember
Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.09.01. 10:00 Gyulai vár programok 2018. Vár a vár - Reneszánsz délelőtt
2018.09.02. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.09.03. - 2018.09.09. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.09.04. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.09.04. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.09.04. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.09.04. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.09.05. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.09.05. Baba-mama program 2018 Gyula
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.09.05. Gyulai programok 2018 szeptember
Pici Maci Muzsika - zenés baba-mama foglalkozás
2018.09.05. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.09.05. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.09.05. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.09.06. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.09.06. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.09.07. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.09.07. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.09.08. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.09.08. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.09.08. Gyulai programok 2018 szeptember
Női szalon az Almásy-kastélyban - Aranyfonal - hímzett világ
2018.09.09. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.09.10. - 2018.09.16. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.09.11. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.09.11. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.09.11. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.09.11. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.04.01. - 2018.10.31. Gellény Birtok Kalandpark Gyula, Kalandprogram minden korosztálynak tavasztól őszig
2018.09.12. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.09.12. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.09.12. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.09.13. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.09.13. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.09.14. - 2018.09.16. Gyulai programok 2018 szeptember
Tereprally Bajnokság
2018.09.14. - 2018.09.16. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Tereprally Bajnokság
2018.09.14. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.09.14. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.09.16. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.09.17. - 2018.09.23. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.09.18. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.09.18. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.09.18. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.09.18. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.09.19. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.09.19. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.09.19. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.09.20. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.09.20. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.09.21. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.09.21. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.09.22. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.09.22. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.09.22. Gyulai családi programok 2018
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.09.22. Gyulai programok 2018 szeptember
Barokk kori Alkotóház az Almásy-kastélyban
2018.09.23. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.09.24. Gyulai programok 2018 szeptember
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.09.24. - 2018.09.30. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.09.25. 10:30 Puszta party minden kedden a Steigervald Lovastanyán
2018.09.25. 15:00 Pálinkatúra a Patrióta Kisvendéglőben minden kedden előzetes bejelentkezéssel
2018.09.25. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.09.25. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.09.26. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.09.26. Gyula környéki kisbuszos kirándulások minden szerdán
2018.09.26. 09:00 Gyulai kolbász kóstolás, városnéző kolbásztúra minden szerdán
2018.09.27. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.09.27. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.09.28. - 2018.09.30. Muzsikál az Erdő Gyula 2018. Zenés családi rendezvény a Körösök völgyében
2018.09.28. - 2018.09.30. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Muzsikál az erdő 2018
2018.09.28. - 2018.09.30. Gyulai programok 2018 szeptember
Muzsikál az erdő 2018
2018.09.28. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.09.28. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.09.29. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.09.29. Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont programok 2018
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.09.29. Gyulai programok 2018 szeptember
Női szalon az Almásy-kastélyban - Illatos ékességek
2018.09.30. Gyulai kolbász, kolbászkóstolás tárlatvezetéssel minden vasárnap Gyulán
2018.10.01. - 2018.10.07. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.10.02. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.10.02. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.10.03. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.10.04. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.10.04. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.10.05. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.10.05. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.10.06. Minimax családi nap a Gyulai Aquapalotában
2018.10.06. Gyulai gyerekprogramok 2018
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.10.06. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.10.08. - 2018.10.14. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.10.09. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.10.09. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.10.10. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.10.11. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.10.11. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.10.12. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.10.12. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.03.01. - 2018.10.30. Kerékpártúra, fedezze fel Gyulát és környékét két keréken!
2018.10.15. - 2018.10.21. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.10.16. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.10.16. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.10.17. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.10.18. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.10.18. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.10.19. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.10.19. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.10.22. - 2018.10.28. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.10.23. 15:00 Gasztro kirándulás, Gyula ízei gasztronómiai kóstoló minden kedden
2018.10.23. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.10.24. Kastélytúra minden szerdán Gyuláról, grófi kastélyok Gyulán és a környéken
2018.10.25. 08:00 Nagyszalontai látnivalók, buszos kirándulás Nagyszalontára Gyuláról
2018.10.25. 08:00 Kirándulás Nagyváradra minden csütörtökön Gyuláról
2018.10.26. Halloween futás 2018 Gyula
2018.10.26. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
VI. Halloween Futás
2018.10.26. 08:00 Aradi látnivalók, buszos kirándulás Aradra és Arad-hegyaljára
2018.10.26. 08:00 Máriaradnai bazilika és a kálvária meglátogatása, buszos kirándulás Gyuláról
2018.10.29. - 2018.11.04. Garantált programok Gyulán, állandó programok minden napra minden korosztálynak
2018.10.30. 15:00 Gyulai pálinka kóstoló minden kedden a Patrióta Kisvendéglőben
2018.02.01. - 2018.12.31. Gyula kiállítások 2018
Bay Zoltán fizikus, feltaláló életművét bemutató állandó kiállítás
2018.11.24. Minimax családi nap a Gyulai Aquapalotában
2018.11.24. Gyulai gyerekprogramok 2018
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.11.24. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Minimax családi napok az AquaPalotában
2018.11.30. - 2018.12.01. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Advent a kastélyban
2018.12.02. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Városi advent - Harruckern tér
2018.12.02. Városi Advent 2018 Gyula
2018.12.07. - 2018.12.08. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Advent a kastélyban
2018.12.07. - 2018.12.09. Gyulai Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál 2018
2018.12.07. - 2018.12.09. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
XI. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál
2018.12.07. - 2018.12.09. Gyulai fesztiválok 2018
Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai méz tematikus túra
2018.01.01. - 2018.12.31. Házi tej tematikus túra Gyulán
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai egészség programok, gyógykezelések a Gyulai Várfürdőben
2018.01.01. - 2018.12.31. Kunhalmok, kunhalom ősi tematikus túrák Gyulán
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai látnivalók, tematikus városi séták
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai múzeum túra, tematikus városi séta
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai templomok, tematikus városnéző séta
2018.01.01. - 2018.12.31. Visit Gyula Card
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai lovaglás és lovas oktatás a Sióréti Szabadidőközpont Fedeles lovardájában
2018.01.01. - 2018.12.31. Kerékpár kölcsönzés Gyulán, Visit Gyula Card-dal 50%-os kedvezménnyel kölcsönözhet kerékpárt!
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai kézműves cukrászda, látogatás a Százéves Cukrászdában
2018.01.01. - 2018.12.31. Gyulai Piacolás minden kedden, pénteken és vasárnap
2018.12.14. - 2018.12.15. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Advent a kastélyban
2018.12.31. Gyulai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Gyulán
Városi szilveszter - utcabál a város több pontján
2018.12.31. Szilveszter Gyula 2018
Találatok száma: 3

Wellness Hotel Gyula**** Superior

Wellness Hotel Gyula**** Superior

Nem csak szállás: Gyula történelmi-, romantikus környezetében, romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, wellness a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak. Mint ...


Hőforrás Hotel és Üdülőpark

Hőforrás Hotel és Üdülőpark

A Hőforrás Hotel és Üdülőpark a gyógyvizéről híres gyulai termál-és strandfürdő, a Várfürdő közelében, Gyula város zöldövezetében, zajtól és átmenő forgalomtól mentes területen található.A gyulai ...


Hunguest Hotel Erkel Gyula ***/****

Hunguest Hotel Erkel Gyula ***/****

A Hunguest Hotel Erkel***/**** Gyula a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a csónakázótó és a Vár szomszédságában, az ötcsillagos minősítésű Várfürdővel egybeépítve, barátságos légkörben, ...
Találatok száma: 1

Körös Garden Étterem

Körös Garden Étterem

A Körös Garden Étterem kínálatából mindenki ízlésének megfelelően, változatosan, kedvére válogathat, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig, ugyanakkor nagy figyelmet ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!