ÚJ PROGRAM HIRDETÉS

Herendi Porcelánmúzeum látogatás egész évben! Idegenvezetés a Minimanufaktúrában

Kiemelt ajánlat
2024.03.29. (péntek) - 2024.12.30. (hétfő)
8440 Herend , Kossuth Lajos utca 140. (47.13164 x 17.754412) Megnézem a térképen

A Herend felé utazónak már messziről feltűnik az az impozáns épületegyüttes, amely 1999 óta a Porcelanium Látogatóközpontnak ad otthont. A Herendi Porcelánmanufaktúra küldetése itt is tetten érhető: a minőségi porcelán előállításán túl ideális körülményeket teremteni arra, hogy ezt a különös szakmát és technológiát népszerűsítse, és az iparművészeti hagyományokat továbbadja.

Herendi Porcelánmanufaktúra látogatás

IDEGENVEZETÉS A MINIMANUFAKTÚRÁBAN

A Minimanufaktúrában a Herendi porcelánkészítés rejtelmeibe pillanthat be a látogató. Aki pedig – ha csak egy rövid időre – maga is porcelánkészítő mesterré szeretne válni, kézbe foghatja a nyers porcelánmasszát vagy a festőecsetet, a műhelyek teret adnak az alkotásnak! A Porcelanium Látogatóközpont szemközti épületszárnyában a Viktória Márkabolt várja az érdeklődőket. A Porcelánművészeti Múzeum állandó gyűjteményes, és minden évszakban megújuló időszaki kiállításai ismertetik a Manufaktúra fejlődéstörténetét. A porcelán világába tett kirándulást követően az Apicius Étterem és Kávéház és a Paletta Étterem vendéglátását élvezheti a látogató.

A világ legnagyobb Herendi műtárgygyűjteménye, a Porcelánművészeti Múzeum, és a Herendi porcelán legszélesebb kínálatát nyújtó Viktória Márkabolt is Herenden található, és a titkok felfedezőjére: Önre vár! A porcelánkészítés és az ezerszínben csillogó, tündöklő porcelántárgyak megismerése után kellemes kikapcsolódást ígér az Apicius Étterem és Kávéház. A bensőséges hangulat, és a kiszolgálás egyedülállóan itt Herendi porcelánon történik, ami bármely nap fénypontja lehet. Különleges kirándulásra invitáljuk hát Önt!

Állandó és időszakos programokkal, különleges lehetőségekkel Herend minden évszakban egy élményekben gazdag kirándulás úti célja lehet, és várja a művészetek kedvelőit, a porcelán barátait, és minden érdeklődőt!

▪ A Minimanufaktúra helyi idegenvezetéssel látogatható. Az idegenvezetés időtartama filmvetítéssel együtt kb. 40 perc. Vezetett túrákat 20 percenként indítunk, minden egész órától kezdődően. Egyéni látogatóinkat az előzetesen befoglalt csoportokhoz is csatlakoztathatjuk. Az utolsó idegenvezetést zárás előtt egy órával indítjuk.
▪ A Minimanufaktúrában magyar, angol és német nyelven választható idegenvezetés. A csoporttal érkező idegenvezető csak az említett nyelvektől eltérő esetben jogosult a magyar nyelvű vezetés tolmácsolására.

BELÉPŐJEGYÁRAK

KOMBINÁLT BELÉPŐJEGY – MINIMANUFAKTÚRA-LÁTOGATÁS MAGYAR NYELVŰ VEZETÉSSEL & MÚZEUMLÁTOGATÁS
FELNŐTT 3300 Ft
NYUGDÍJAS 65 éves kortól 2600 Ft
DIÁK 6 – 18 éves korig 2000 Ft
DIÁK & APICIUS KÁVÉHÁZI MENÜ 6 – 18 éves korig 2500 Ft
CSALÁDI 2 szülő és gyermekeik 6300 Ft

KOMBINÁLT BELÉPŐJEGY – MINIMANUFAKTÚRA-LÁTOGATÁS ANGOL NYELVŰ VEZETÉSSEL & MÚZEUMLÁTOGATÁS
FELNŐTT és NYUGDÍJAS 4100 Ft
DIÁK 6 – 18 éves korig 2500 Ft
DIÁK & APICIUS KÁVÉHÁZI MENÜ 6 – 18 éves korig 3000 Ft
CSALÁDI 2 szülő és gyermekeik 7700 Ft

A Felnőtt és a Nyugdíjas belépőjegy tartalmaz egy kupont, ami az Apicius Kávéházban váltható be kávé/tea/ásványvíz fogyasztásakor. Családi kombinált belépőjegy és Diák belépőjegy esetén kávéházi fogyasztást nem tartalmaz a belépőjegy.

A Diák belépőjegy & Apicius kávéházi menü a Minimanufaktúra- és Múzeumlátogatás mellett házi keksz és 1 kakaó/cappuccino/tea fogyasztását tartalmazza az Apicius Kávéházban. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Gyermekeknek 6. életévük betöltéséig a belépés ingyenes.

Minimum 20 fős diákcsoportok látogatása esetén 5% kedvezményt adunk a belépőjegyárból. Kísérő pedagógusok diákjeggyel tekinthetik meg létesítményeinket.

Keretszerződéssel rendelkező, rendszeresen csoportokat küldő utazási irodák részére 10% engedményt adunk.

Hungary Card felmutatása esetén a kombinált belépőjegyek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

FOTÓ- és VIDEÓJEGY 1100 Ft
CSOPORTOS FOTÓ- és VIDEÓJEGY 10 FŐTŐL 4000 Ft
Fotó és videofelvétel készítéséhez a napi fotójegy megváltása szükséges.

KREATÍV MŰHELYFOGLALKOZÁSOK

Porcelánrózsa-készítés nyers porcelánmasszából (30 percben)  2500 Ft/fő
Porcelánfigura-összeillesztés (30 percben)  2500 Ft/fő
Akvarellfestés Herendi-motívumok alapján (30 percben)  2000 Ft/fő
Porcelánfestő-kurzus 30 000 Ft/fő/nap

A festőkurzusról kérje részletes tájékoztatónkat!

Áraink az Áfát tartalmazzák. A változtatás jogát fenntartjuk.


2024.03.29. - 2024.12.30.
Találatok száma: 4

Hajag Turistaház

Hajag Turistaház

A túrázni vágyók romantikus szálláshelye a Bakonyban! Romantikus, önellátó, turistaszállás a Bakonyban, az erdő mélyén. Ha messzebbről érkezik túrázni a Bakonyba megszállhat nálunk minimum 2 éjszakára a Hajag turistaházban! 10 fő befogadására alkalmas, az elkerített udvaron sátorozási lehetőséggel.

Kiemelt partner
Anna Panzió Herend

Anna Panzió Herend

Panziónk és éttermünk a Bakony nyugati oldalán, a veszprémi megyeszékhelytől 15 km-re található. A bennünket körülölelő Bakony és a Balaton-felvidék számos remek helyszínt kínál hosszabb-rövidebb távú pihenésre, aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre. A meghitt hangulat, a hatalmas, buja növényzetű kert, a ...

Prána Apartman Herend

Prána Apartman Herend

A természetes stílusban megálmodott Prána Apartman Herenden, az Északi-, és Déli- Bakony találkozásánál várja a kikapcsolódásra vágyókat. Keressen minket bizalommal és gazdagodjon élményekkel nálunk az év bármely szakaszában!

Vidéki Porta Herend

Vidéki Porta Herend

A szálláshely a Provence-vintage stílus jegyében került kialakításra. A berendezést régi, kézzel készült bútorok alkotják, melyek mind egyedileg lettek restaurálva, felújítva.

Találatok száma: 2

Apicius Kávéház Herend

Apicius Kávéház Herend

Kávéházunk Apiciusról, a római származású gourmet-ról elnevezett első kategóriás étterem és hangulatos kávéház. A vendégek elé Herendi porcelánterítéken érkeznek az ínycsiklandó fogások.

Kiemelt partner
Paletta Étterem Herend

Paletta Étterem Herend

A Paletta Étterem házias ízekkel, naponta változó ételkínálattal, gyors kiszolgálással, kedvező árakon és kellemes környezetben várja vendégeit Herenden. Az étterem 120 fő befogadására alkalmas. Ezen kívül rendelkezésre áll még egy 12 fő befogadására alkalmas különterem is.

Kiemelt partner

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Herendi porcelán kiállítás Esterházy ragyogás címmel a fertődi Esterházy-kastélyban Herendi porcelán kiállítás Esterházy ragyogás címmel a fertődi Esterházy-kastélyban
  • Fertőd
2024. április 15. (hétfő) - 2024. április 21. (vasárnap)
Herendi Porcelán Palota program 2024. Rózsakészítés és porcelánfestés Budapesten Herendi Porcelán Palota program 2024. Rózsakészítés és porcelánfestés Budapesten
  • Budapest
  • V. kerület
2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Foglaljon szállást!

Foglaljon asztalt!

Foglaljon szállást!

Foglaljon asztalt!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig