Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat

BONVITAL RUN & FUN - Második alkalommal rendezik meg a 2017.május 12-15. között a Hévízi Futófesztivált. Szállodánk `kapujából` induló futóversenyre és ehhez kapcsolódó programokra invitáljuk vendégeinket, és kedveskedünk ez alkalomból kedvezményes csomagajánlatunkkal. Akár a verseny előtt vagy után szeretnének a Bonvital Spaban lazítani, vagy egy kellemes étkezést eltölteni a Brix Bistroban, Hévíz legújabb szállodája készséggel áll rendelkezésükre. Run & Fun csomagunk keretében masszázzsal és a`la carte utalvánnyal is szolgáljuk vendégeink kényelmét, és a versenyen való részvétel sikerét.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A futóversenyen megtett távtól függően 7, 14, illetve 21 százalék kedvezményt is biztosítunk a magasabb szobakategóriák felárából, kapacitás függvényében.

Hozza formába magát és őrizze meg testi-lelki egészségét a Bonvital és Hévíz közreműködésével május közepén!

Találatok száma: 1

BonVital Wellness & Gastro Hotel

BonVital Wellness & Gastro Hotel

Tavasszal nyitott a BonVital Wellness & Gastro Hotel Hévízen. A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szállodánk egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz ...
Találatok száma: 1

Brix Bistro

Brix Bistro

Éttermünk mellett Brix Bistronk is hozzájárul a hazai és nemzetközi ízutazás átéléséhez. Modern gasztronómiájával és trendi kialakításával vendégeink számos ínyencség közül választhatnak, és ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Hévízi Futófesztivál 2017

Hévíz szállás