Karácsonyi Rohanás futóverseny Győr 2019

Karácsonyi Rohanás futóverseny Győr 2019

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlat
2019. december 15.

Idén 24. alkalommal kerül megrendezésre a HORN Karácsonyi Rohanás elnevezésű versenyünk december 15-én Győrben. A verseny útvonala a korábbiakban megszokotthoz képest jelentősen módosult, a teljesíthető távok: 1,3 km-es gyermekverseny, 4 km-es egyéni, 12 km-es egyéni- és váltóverseny ill. 8 km-es Nordic Walking és babakocsis futás. A versenyen minden célba érkező egyedi befutóérmet kap, utána pedig után mindenkit várunk a szokásos tea- és zsíros kenyér partira.

XXIV. HORN Karácsonyi Rohanás

2019. december 15., vasárnap, 10:00–14:30

Versenyközpont: Tulipános Általános Iskola (9026 Győr, Rónay Jácint utca 6.)

Távok: 1,3 km-es gyermekfutás (2 kör a Kálóczy tér körül, végig aszfaltozott úton), 4 km-es futás (Győr – Belváros és Révfalu városrészeiben), 12 km-es egyéni- és váltófutás (3 db az 4 km-es körből) valamint 8 km-es Nordic Walking és babakocsis futás (2 db 4 km-es kör).

Nevezés: Előnevezni a linkre kattintás után, az űrlap kitöltésével lehet. Kérdés vagy probléma esetén a kapcsolati adatoknál elérhető e-mail címre várjuk a leveleket. A nevezés a nevezési díj elutalása után válik véglegessé.

Az előnevezettek listája és a befizetések státusza a https://bit.ly/2CoC9Ux linken érhető el. Az előnevezetteknek a verseny előtt jelentkezniük kell a nevezési pultnál a rajtszám átvételéhez, legkésőbb az adott táv rajta előtt 30 perccel. A versenyen helyszíni nevezés NEM lehetséges, kizárólag az első 700 előnevező jelentkezését tudjuk elfogadni.

A nevezési díj tartalmazza:

  • részvétel a versenyen
  • a verseny egyedi befutó érmét (a táv teljesítése után) a célban veheti át mindenki
  • kijelölt útvonalat irányítókkal
  • chipes időmérést az 4, 8 és a 12 km-es távokon
  • frissítés minden kör végén (tea, víz, aszalt gyümölcs, szőlőcukor és citrom)
  • a gyermek verseny minden indulója csokit kap a befutáskor
  • a verseny végén zsíros kenyér lilahagymával, meleg tea
  • orvosi ügyelet a verseny alatt

Útvonal:

A pályák végig felfestettek és útirányítással ellátottak. Az 1,3 km-es távon futók a Kálóczy tér körül teljesítenek 2 kört és befutnak az iskola kapuja előtt található célba. Az 4 km-es távon indulók a Belvárosban és Révfaluban kijelölt kört teljesítik, míg a 8 és 12 km-es távon versenyzők 2 vagy 3 db 4 km-es kört fognak futni. A 3 fős váltófutásnál a rajt, a cél és a két váltóhely is ugyanott lesz. A rajt és a versenyközpont távolsága kb. 50 méter.

Díjazás:

A kategória első helyezettjei kupát, a második és harmadik helyezettjei érem díjazásban részesülnek. A váltó kategóriák első helyezettjei kupát és érmet, a második és harmadik helyezettek érmet kapnak. Az abszolút első helyezettek kupadíjazásban részesülnek. A Nordic Walking és a babakocsis futásnál nincs kategorizálás csak abszolút lista.

Eredményhirdetés: A gyermek versenyé kb. 11:30-kor, a többi versenyé kb. 13:00-kor kerül kihirdetésre.

Egyéb:

A 1,3 km-es gyermekfutáson csak 14 év és annál fiatalabb versenyzők indulhatnak. A versenyen mindenki saját felelősségére indul, melyet minden induló a nevezési lapon aláírásával jegyez. A nevezés lemondása esetén a nevezési díj visszautalására nincs lehetőség, de a Megyei Szövetség következő versenyein a nevezés felhasználható. A verseny területén reklám- és kereskedelmi tevékenységet folytatni csak a rendezők engedélyével lehet.

Szintidők:

    1,3 km: 15 perc
    4 km: 45 perc
    12 km: 100 perc


2019.12.15.
Találatok száma: 1

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várunk egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. Bővebben

TOP 10-es programgazda TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner Kiemelt partnerTalálatok száma: 1

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várunk egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. Bővebben

TOP 10-es programgazda TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Újévi operett gála


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG