Kárpát-medencei Népi Textilfesztivál 2020 Békéscsaba
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Kárpát-medencei Népi Textilfesztivál 2020 Békéscsaba


A népi kézművesség, különösen a textilkultúra iránt érdeklődők kétévenként megrendezésre kerülő ünnepe az az országos, sőt nemzetközi konferencia és a hozzá tartozó pályázati kiállítás Békéscsabán, melyre 2020-ban is nagyszámú érdeklődőt várnak a szervezők. A konferenciához tartozó kiállítás minden alkalommal különleges, míves alkotásokat mutat be, az alkotók szerint e kiállításra bekerülni a munkáikkal már önmagában komoly szakmai eredményt jelent.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2020. március 6-8. között kerül megrendezésre a XVII. XVII. KÁRPÁT-MEDENCEI NÉPI TEXTILFESZTIVÁL Békéscsabán, a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán. A konferencia és a hozzá kapcsolódó pályázat meghirdetői a Békés Megyei Népművészeti Egyesület (Békéscsaba), a Hagyományok Háza (Budapest) és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége (Budapest) közel 400 jelentkezést fogadtak el a rendezvényre. A résztvevők és az előadók nem csak Magyarországról, hanem az Európai Kézműves Szövetség (European Folk Art and Craft Federation) közreműködésével Norvégiából, Finnországból, Szlovákiából, Észtországból, Ausztriából és Svédországból érkeznek. A konferencia keretében nyílik meg a Békés Megyei Könyvtárban, Békéscsabán a „NÉPI TEXTÍLIÁK A MAI ÉLETÜNKBEN” című országos pályázati kiállítás, mely április 3-ig tekinthető meg. A pályázatra közel 1000 alkotással nevezett 142 fő egyéni alkotó és 61 közösség. Szakértő zsűri ítéli oda a díjakat és dönt a pályamunkák kiállításra kerüléséről.

A kétévenként megrendezendő háromnapos konferencia új ismereteket, továbbképzést, alkotói inspirációt nyújt a résztvevőknek, de nem elhanyagolható számban születnek új szakmai kapcsolatok, vagy éppen barátságok is.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
5600 Békéscsaba , Bajza u. 33.; Kiss Ernő u. 3.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események