MAJKA és a 100 Tagú Cigányzenekar exkluzív showja 2019! Online jegyek!
MAJKA és a 100 Tagú Cigányzenekar exkluzív showja 2019! Online jegyek!

Hírös Agóra programok 2018 / 2019. Online jegyvásárlás

2018. november 28.

Kecskeméten megújult az egykori művelődési központ - a Kulturális és Konferencia Központ épülete, és létrejött egy teljesen új konstrukció szerint működő, új kulturális intézmény, a Hírös Agóra.

Hírös Agóra programok 2018 / 2019. Online jegyvásárlás

Program, esemény 2018

Kiállítás

október 27. - november 22.
LAURA GHINEA festőművész tárlata

LAURA GHINEA festőművész DLA (Románia)
1977-ben Nagybányán született (Baia Mare) tanulmányait a Kolozsvári „Babes-Bolyai” egyetemen, majd a Nice-i „Sophia-Antipolis” egyetemen (Franciaország) végezte, ahol 2006-ban doktori fokozatot szerzett. 2011 óta a Romániai Képzőművészek Szövetsége (UAP) Nagybányai Fiókjának elnöke. Nevéhez fűződik a Nagybányai Művésztelep felújításának megszervezése, melynek során napjainkban egy igazi XXI. századi, európai jelentőségű művésztelep születik, felidézve, és dokumentálva, a Hollósy Simon által alapított művésztelep fénykorát.
L. G. műveit, érzékeny, mégis nagyvonalú formaképzés, visszafogott, olykor monokróm színvilág jellemzi. Ezek a gyakran nagyméretű kompozíciók, a teremtett világgal való elmélyült, bensőséges viszonyról, és az intenzíven megélt emberi  kapcsolatokról vallanak,  az adott létállapotot  jól kifejező nyugtalansággal, vagy  csendes, a világ apró rezdüléseire rácsodálkozó megfogalmazással.

november 2-22.
LAURA GHINEA festőművész tárlata

LAURA GHINEA festőművész DLA (Románia)
1977-ben Nagybányán született (Baia Mare) tanulmányait a kolozsvári „Babes-Bolyai” egyetemen, majd a nizza-i „Sophia-Antipolis” egyetemen (Franciaország) végezte, ahol 2006-ban doktori fokozatot szerzett. 2011 óta a Romániai Képzőművészek Szövetsége (UAP) Nagybányai Fiókjának elnöke. Nevéhez fűződik a Nagybányai Művésztelep felújításának megszervezése, melynek során napjainkban egy igazi XXI. századi, európai jelentőségű művésztelep születik, felidézve, és dokumentálva, a Hollósy Simon által alapított művésztelep fénykorát.
L. G. műveit érzékeny, mégis nagyvonalú formaképzés, visszafogott, olykor monokróm színvilág jellemzi. Ezek a gyakran nagyméretű kompozíciók, a teremtett világgal való elmélyült, bensőséges viszonyról, és az intenzíven megélt emberi kapcsolatokról vallanak, az adott létállapotot jól kifejező nyugtalansággal, vagy csendes, a világ apró rezdüléseire rácsodálkozó megfogalmazással.
Látogatható: naponta 10-18 óra között

november 5-30.
A hónap alkotója: Kőrös Sára képzőművész

1981: Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, biológia-rajz szak, mesterei: Turi Endre és Szappanos István. A kecskeméti alkotó legszívesebben ceruzával és csőtollal alkot, azonban 1985 óta zománccal is foglalkozik. Aprólékos, bravúros finomságú grafikáin mindenekelőtt közös és egyéni emlékeinket, ill. a természet “legbensőbb érzelmeit” kutatja, míg dekoratívabb alkotásain a mitologikus, az archaikus és a népművészet iránti vonzódása fejeződik ki.
A mini-tárlat megtekinthető a Hírös Agóra Kulturális Központ II. és IV. emeleti Panoráma társalgójában, az intézmény nyitva tartási idejében.


Hírös Agóra Őszi filmklub 2018

A vetítések 19 órakor kezdődnek a  Hírös Agóra színháztermében (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.)

november 22. csütörtök 19 óra
KIM DZSONGIL BEMUTATJA
Színes, feliratos film, 98'
Rendezte: Szin Szang
A Kim Dzsongil bemutatja egy fiatal, ambiciózus dél-koreai filmrendezőről, Szin Szangról és a gyönyörű színésznőről, Cshö Unhiről szól, akik a háború sújtotta Dél-Koreában ismerkednek meg, szeretnek egymásba és lesznek a hetvenes évekre az ország legnépszerűbb művész-házaspárja egy sor sikeres közös filmjük révén.
Ám Cshö-t 1978-ban észak-koreai titkos ügynökök rabolják el Hong Kongban, hogy Kim Dzsongil színe elé vigyék. Szint párja után kutatva szintén elrabolják Hong Kongban, börtönbe vetik Észak-Koreában, majd 5 év múltán Kim Dzsongil maga egyesíti őket, "udvari" filmeseinek kiáltva ki őket. Cshö és Szin rögtön a szökésüket kezdik tervezni, ám előtte még leforgatnak 17 játékfilmet, megteremtve ezzel az észak-koreai filmipart a diktátor nem kis örömére.

november 29. csütörtök 19 óra
FOXTROTT
Színes, feliratos, izraeli-német dráma, 108'
Rendezte: Samuel Maoz
Michael és Dafna házába becsönget az izraeli hadsereg egyik tisztje, hogy elmondja nekik: fiuk, Jonathan szolgálat közben életét vesztette. Michael csendben szeretne gyászolni, és egyre kevésbé bírja a buzgó rokonság és a jóindulatú katonai hivatalnokok tolakodását. Miközben felesége nyugtatóval enyhíti fájdalmát, a férfi egyre dühösebben tombol. Hirtelen azonban váratlan fordulat történik, és szürreális események sorozata veszi kezdetét…

december 6. csütörtök 19 óra
VISSZA A GYÖKEREKHEZ
Színes, feliratos, FRANCIA VÍGJÁTÉK, 107'
Rendezte: Dany Boon
A sikeres építész Valentin D azt állítja magáról, hogy árva, mert szégyelli, hogy családja fémhulladékok adás-vételből él Észak-Franciaországban. Hamarosan azonban felbukkannak a rokonok, és minden a feje tetejére áll.

december 13. csütörtök 19 óra
AZ ÉLET NAPOS OLDALA
Színes, feliratos, svéd vígjáték, 104'
Rendezte: Emma Nyberg
Üdvözöljük a svéd hétköznapokban! Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt. A karakterekben és abszurd helyzetekben pedig egy kicsit mindenki magára ismerhet.
Az azonos című tévé show Svédországban korszakos sikert ért el. A belőle készült mozifilm a skandináv országok egyik kedvence volt, hetekig szerepelt a mozis toplistákon. Svédországban minden idők legjobb nem-karácsonyi indulását produkálta, összesen több mint 1 millió ember látta, amivel népszerűbb volt még a legfrissebb Star Wars-filmnél is. Az élet napos oldala rendezője, Felix Herngren a svéd filmszakma sokoldalú figurája, sikeres tévésorozatok, filmek, reklámok rendezője, producere, emellett színészként is fel-feltűnik. Nevéhez fűződik a Magyarországon is nagy sikerrel vetített A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt elkészítése. A filmet három kategóriában jelölték a svéd filmszakma díjára, a Guldbagge-díjra (közönségdíj, színésznő, smink).


november 19., hétfő 19 óra
Kodály Filharmónia bérlet 3. koncertje
Verdi: Requiem

Kecskeméti Szimfonikus Zenekar, vezényel: Gerhát László
Nemzeti Énekkar, karigazgató: Somos Csaba
Kolonits Klára - szoprán
Németh Judit - alt
Pataki Adorján - tenor
Kovács István - basszus     
Vezényel: Erdei Péter Liszt- és Bartók-Pásztory díjas, Érdemes Művész 50 éve a karnagyi pályán
Belépődíj: 3.400 Ft


november 21., szerda 18 óra
Hírös Agóra Otthon Mozi
A szeretet nem ki kell érdemelni, hanem meg kell élni!

LIPPAI MARIANNA előadása
Belépődíj: 2.000 Ft


november 24., szombat 9.45-től – 13.30-ig
Nagy Adventi Ringató

Örömzene, Ringató foglalkozás, terápiás kutya bemutató, Ringató könyvek bemutatója és vására, kézműves foglalkozások
MintaPinty zenekar koncertje
A belépés díjtalan!


november 24., szombat 19.30 óra
Libikóka
Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódium estje

Belépődíj: 3.000 Ft, a koncert napján 3.700 Ft


november 25., vasárnap 18 óra
Katalin-napi KOVÁCS KATI koncert


december 2., vasárnap 18 óra
JAZZ KULISSZATITKOK
1. titok: Az improvizáció
Bohém Ragtime Jazz Band & Bolba Éva (ének)

Az est jótékonysági koncert, a szervezők a teljes jegybevételt az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány javára ajánlják fel.
Jegyárak:
Bérlet (a 3 koncertre): 6.500 Ft
Koncertjegy: 3.000 Ft
Támogatói jegy: 5.000 Ft


december 6., csütörtök 14.30 és 17 óra
HALÁSZ JUDIT KONCERT

Belépődíj: 2.000 Ft


december 12., szerda 19 óra
A szívemre hallgassak, vagy az eszemre? – Érzelmeink és döntéseink logikája

MÉRŐ LÁSZLÓ előadása
Belépődíj: 2.400 Ft


december 21., péntek 19.30 óra
A szeretet ünnepén…
SZEKERES ADRIEN karácsonyi koncertje

Belépődíj: 5.500 Ft


Programok online jegyvásárlási lehetőséggel:

BERIOZKA - HUNGARIAN TOUR 2018

NOVEMBER 28. SZERDA, 19:00

Magyarországon turnézik az orosz Beriozka – vagy ahogyan hazánkban ismeretes „Nyírfácska” – Állami Akadémiai Táncművészeti Együttes: 2018. november 16. és december 5. között tizenhét városban mutatják be az orosz táncművészet csodáját. Különleges tánclépéseikkel, fantasztikus koreográfiáikkal ismét ámulatba ejtik a magyar közönséget.


Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Kecskeméten

DECEMBER 3. HÉTFŐ, 18:00

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

Média szereplései, ismeretterjesztő könyvei tették a hazai klinikai pszichológia királynőjévé. Bagdy Emőke mint ember titka a munka, a szorgalom. Nem ismeri a körülményeket, nem igényel feltételeket. Kedvenc tárgyai a kedves és fontos könyvei. Pozitív, és mindent azzá formál. Nem mereng az akadályokon, a megoldást keresi. Folyton mozgásban van, előre néz. Múltja a művei, a számtalan betű, szó és mondat. Jelene az alkotás, és a jövője minden, ami megalkotható, felépíthető, elindítható szellemi, szakmai áramlat, kutatás vagy eszmei hatás. Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus.


Dr. Csernus Imre előadása Kecskeméten

DECEMBER 11. KEDD, 19:00

Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált.

Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.


Magic Show II. Kecskemét

DECEMBER 28. PÉNTEK, 19:00
Hírös Agóra Kecskemét


Experidance: Revans tánckomédia

2019. január 15.

Részletek: itt


Masha és a medve Live: Karácsonyi kaland

2019. JANUÁR 20. VASÁRNAP, 14:00, 17:30


Kiss Ádám és Janklovics Péter

2019. JANUÁR 21. HÉTFŐ, 18:00 és 20:30
Dumaszínház est

Kiss Ádám

A Dumaszínház társulatának tagja.

A Dumaszínház egyik legfiatalabb tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik. 

Szalagavató-forradalmár, az iskolarádió fenegyereke. Gyerekkorában Fábry Sándor szeretett volna lenni. Tőle tudjuk, hogyan lehet lapostányérral pókerezni, miért visel napszemüveget a nap, és mit jelent a wellness-ajánlatokban a csokoládépakolás. A játékkonzol-függő humorfesztivál győztes, Kissfilm rendező és vágó. A welcome-rántotthús fogalmának megalkotója, aki titokban szeretne sütemény-stylist lenni, de semmiképpen nem lila lakkdzsekiben, legfeljebb egy Szütyiő-vel. Panel-Lackó hű barátja, a piszológus nővér öccse, a vérvételek és tanévnyitók antihőse. A Kiss Kiss Benk Benk című könyv szerzői közül Kiss Kiss. Nagy Éva reciproka, Nagy Feró inverze, a szép, magyar, irodalmi nyelv elkötelezett védelmezője. A Dumaszínház FC válogatott játékosa. Mottója: Az élethez kell egy szerencsi Kiss

Janklovics Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.


Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019

2019. ÁPRILIS 10. SZERDA, 18:00

A korábbi nagy sikerű országjáró roadshow után 2019 tavaszán ismét előadói körútra indul Szabó Péter! Ez alkalommal több mint kétszer annyi helyszínre látogat el, mint a korábbi turné alkalmával, köztük olyan helyszínekre is, ahol eddig még soha nem tartott előadást!

Online jegyvásárlás


2018.11.28.
2018.12.03.
2018.10.18. - 2018.12.06.
2018.12.11.
2018.12.28.
2019.01.15.
2019.01.20. - 2019.01.21.
2019.04.10.
Kapcsolódó időpontok

2018.11.24. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Napfény Advent Expressz – Élményvonat Bécsbe
2018.11.28. 10:00 Kecskeméti gyerekprogramok 2018
MESÉRŐL – ZENÉRE. Gyermek-hangversenysorozat . MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ. Helyszín: Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon
2018.11.28. 14:00 Kecskeméti gyerekprogramok 2018
MESÉRŐL – ZENÉRE. Gyermek-hangversenysorozat . MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ. Helyszín: Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon
2018.11.03. - 2018.11.30. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti Katona József Színház előadások novemberben - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.11.07. - 2018.12.16. Hírös Agóra Ifjúsági Otthon programok 2018
2018.12.01. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Zöld karácsony a Kiskunsági Nemzeti Parkban 2018
2018.12.01. - 2018.12.31. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kecskeméti Katona József Színház előadások decemberben - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.01. - 2019.01.01. Kecskeméti Téli Fesztivál 2018. Adventi programok és karácsonyi vásár
2018.12.01. 09:30 Kecskeméti gyerekprogramok 2018
BÓBITA zenés családi játszóház „CSIZMÁM SARKÁN JÉG SZIKRÁZIK”. Helyszín: Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon
2018.12.03. 18:00 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Kecskeméten - Hírös Agóra - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.08. 09:30 Kecskeméti gyerekprogramok 2018
MACKÓ KUCKÓ - Bábos, anyanyelvi családi játszóház KIPPKOPP KARÁCSONYA. Helyszín: Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon
2018.12.08. 16:00 Kecskeméti gyerekprogramok 2018
TÜKÖRTERMI CSALÁDI MESEHANGVERSENY: DIÓTÖRŐ. Helyszín: Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon
2018.12.15. 16:00 Kecskeméti gyerekprogramok 2018
CSALÁDI BÁBSZÍNHÁZ: A DIDERGŐ KIRÁLY. Helyszín: Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon
2018.12.16. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kövi Szabolcs koncert
2018.12.28. 19:00 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Rákász Gergely - Tél - Kecskemét - Evangélikus Templom - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.28. 19:00 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Magic Show II. Kecskemét - Hírös Agóra Kecskemét - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.29. Kecskeméti gyerekprogramok 2018
Hófehérke musical előadás
2018.12.29. 17:00 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
HÓFEHÉRKE - Családi Musical - Messzi István - Sportcsarnok - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.15. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Experidance: Revans tánckomédia
2019.01.15. 19:00 Experidance Kecskemét: Revans táncelőadás a Hírös Agóra Kulturális Központban
2019.01.20. 14:00 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Masha és a medve Live: Karácsonyi kaland - Hirös Agóra Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.20. 17:30 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Masha és a medve Live: Karácsonyi kaland - Hirös Agóra Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.01.21. Dumaszínház Kecskemét 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.01.21. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kiss Ádám és Janklovics Péter - Dumaszínház, Kecskemét - Hírös Agóra - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.03.01. - 2019.03.02. TOUREX Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár 2019. Utazás Kiállítás Kecskemét
2019.03.01. - 2019.03.02. Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
TOUREX - Utazás Kiállítás
2019.04.10. 18:00 Kecskeméti programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019 - Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
Találatok száma: 2

Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Több stílusú szoba áll rendelkezésére, az ízlésesen berendezett standard szobáktól a finom eleganciával kialakított lakosztályokig ... Bővebben


Hotel Három Gúnár**** Kecskemét

Hotel Három Gúnár**** Kecskemét

A Hotel Három Gúnár épülete Kecskemét városközpontjában, a Katona József Színháztól mindössze 2 perces sétára helyezkedik el. A szálloda szobáiban ingyenes wifi és kábel-TV szolgálja a vendégek kényelmét. A szálláshelyen pezsgőfürdő kínál kellemes felfrissülést. Bővebben
Találatok száma: 1

Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

Élvezze modern konyhánk ízeit, vagy lazítson, ragadja meg a hangulatot éttermünkben, miközben végigkíséri a gokart futamokat panoráma ablakainkon, illetve hangulatos nyári teraszunkon. Minden nap belekóstolhat konyhánk ízeibe, kezdje a napot egy friss, izgalmas reggelivel, majd egy kellemes ebéddel, ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 2 800 Ft -tól 7 900 Ft -ig Online jegyvásárlás

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 800 Ft -tól 7 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Hírös Agóra programok 2018 / 2019. Online jegyvásárlás

Könyvtár

Információ

Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya -  Ajándék Önnek! Élmény a családnak! Budapesti Nyári Fesztivál Ajándékkártya - Ajándék Önnek! Élmény a családnak!

Varázsos nyári esték a BNYF ajándékkártyáján - Szerezze meg már most a jövő nyár kulturális csemegéit! A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek! Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával ...

Legjobb élmények

Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Karácsony hangulatban advent idején egy világhírű kórus koncertjén!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Corvina-kiállítás Budapesten - A Corvina Könyvtár budai műhelye
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Tatai Vadlúd Sokadalom
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
11925
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket