Kerülj kékbe, kerülj képbe, fotókiállítás az autizmussal élőkért
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Újra vár Hévíz felnőttbarát szállodája a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Újra vár Hévíz felnőttbarát szállodája a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Gyulai pünködi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai pünködi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Kerülj kékbe, kerülj képbe, fotókiállítás az autizmussal élőkért


Április 17-től látogatható az autisták fejlesztésével foglalkozó Kis Lépések Alapítvány kampány-kiállítása. A Kerülj kékbe, kerülj képbe című bemutató 12 magyar fotográfus közreműködésével a Dokubrom Galériában, a Budapest FotóFesztivál keretében, kerül megrendezésre. A kiállított fotográfiákból limitált számú kirakó készül, amely megvásárlásával az Alapítvány munkája támogatható.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Április 17-től látogatható a Kis Lépések Alapítvány kampány-kiállítása, a Kerülj kékbe, kerülj képbe című kortárs fotográfiai bemutató a Dokubrom Galériában, a Budapest FotóFesztivál keretében.

Az autizmussal élő gyermekek fejlesztésével és családjaik segítésével foglalkozó Kis Lépések Alapítvány 2019-től szervez „Kerülj kékbe” címmel kampányokat az Autizmus Világnapjához (április 2.) kapcsolódóan. A kampányok célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét az autizmussal élők nehézségeire, és az érintettek egyre növekvő számára.

2021-ben tizenkét kortárs magyar fotográfus közreműködésével „Kerülj kékbe, kerülj képbe” címmel a spektrumzavar szimbólumaira, a kék színre és a kirakóformára építkező aktivitást szerveztek, amely a járványügyi helyzetre való tekintettel előbb a virtuális térben, majd április hónap második felében már személyesen is – a közegészségügyi előírások maximális betartása mellett – megtekinthető.

A kampány-kiállítás célja, hogy még több ember kerüljön egy kis lépéssel közelebb az autizmussal élők világához, hogy megértsék: a más nem kevesebb. A válogatás megmutatja a bezárkózás szelíd szépségét és megörökíti az érintésbe sűrített gondoskodó odafigyelést. A kiállított munkák önmagukban is egy-egy külön világot mutatnak meg, együtt pedig – az autizmus jelképekeként is ismert kirakóként – létrehozzák a kiállítás egészét.

FOTÓPUZZLE és FOTÓVÁSÁR

A kiállítási fotográfiákból – Magyarországon először – limitált példányszámú fotópuzzle készül, mely a kiállítás ideje alatt a galériában összerakható, helyben vagy online rendeléssel pedig meg is vásárolható. Egy-egy unikális puzzle eladásából befolyó összeg egyórányi fejlesztést tesz lehetővé az ABA (ABA-Applied Behavior Analysis, Alkalmazott Viselkedéselemzés) Terápiás Központba járó gyermekeknek. A kiállított fotográfiák szintén megvásárolhatóak, a fotográfusok szíves felajánlásával így tovább támogatható az Alapítvány nélkülözhetetlen munkája.

A „Kerülj kékbe, kerülj képbe” fotókiállítás a Dokubrom Galériában látható április 17. és május 2. napjai között, keddtől vasárnapig 12:00 és 19:00 óra között. 

A kiállító művészek: Barakonyi Szabolcs, Bácsi Róbert László, Csoszó Gabriella, Darab Zsuzsa, Erdei Krisztina, Hangay Enikő, Mártonfai Dénes, Mohai Balázs, Molnár Zoltán, Piti Marcell, Szombat Éva, Tóth Szilvi

A kiállítás kurátora: Csizek Gabriella

Fotókredit: Practitioners (részlet a sorozatból), 2014 © Szombat Éva

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1114 Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 33.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események