Kisvonat a Bakonyban, múltat  idéző vonatozás a Forrás Vendégház pihenőparkjából

Kisvonat a Bakonyban, múltat idéző vonatozás a Forrás Vendégház pihenőparkjából

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

Jöjjön velünk a Bakony szívébe, élje át velünk az erdő csodáit, fedezze fel az itt megbúvó falvak hangulatát, gondolja át az itt élő emberek történelmi örökségét kisvonatos kirándulásaink során! Az erdei kisvasút emlékét idéző utazás célja az állandó rohanásban megfáradt vándort visszavezetni a természet sugallatát árasztó hegyekkel, völgyekkel tagolt, patakcsobogástól és madárfüttytől hangos tájba. Bakonyjákóról a Forrás Vendégház pihenőparkjából indul a múltat idéző vonat.

Kisvonatozás a Bakonyban

Jöjjenek velünk bátran, akik egy vidám baráti, családi erdei  kikapcsolódásra vágynak! Jöjjenek velünk, akik vágynak az erdőbe, de az életkor, esetleg az  egészségük miatt ezt már nem tudják megvalósítani! A nyugati-Bakony csücskében, lágyívű dombok ölelésében nyitja  meg Bakonyjákó, Németbánya, Farkasgyepű a természet  templomát, az erdőt a sétavonattal induló utazó előtt. Az erdei kisvasút emlékét idéző utazás célja az állandó rohanásban megfáradt vándort visszavezetni a természet sugallatát árasztó  hegyekkel, völgyekkel tagolt, patakcsobogástól és madárfüttytől  hangos tájba.

A turisztikai attrakció széles korosztály számára teszi lehetővé a természetjárás élményét, az ismeretszerzés új formáját a geotúrázást.

A kisvonat segít megközelíteni a látnivalókat, azonban a programok lehetőséget biztosítanak a gyalogos túrázásra is szakvezetéssel.

A látnivalók széles tárházát az évszakokhoz, az induló csoportok életkorához és érdeklődési köréhez egyeztetjük.

Fél és egésznapos túráink csoportok számára egyedileg egyeztetett időpontban indulnak.

Meghirdetett időpontjainkról a közösségi médiában adunk hírt, amikre családok, kisebb baráti társaságok és egyéni turisták jelentkezését várjuk.

Kérjék programkínálatainkat és árajánlatainkat elérhetőségeinken!


2020.01.01. - 2020.12.31.
Találatok száma: 1

Forrás Vendégház Bakonyjákó

Forrás Vendégház Bakonyjákó

A Forrás Vendégház Bakonyjákón a Bitva-patak völgyében patakok és források csobogásától hangos pihenőparkban bújik meg. Az érintetlen természet csodája a zöld wellness élményét kínálja kényelmes, fürdőszobás, családi szobáinkkal. Kisvonattal egész és félnapos túrákat szervezünk egyéni, csoportos ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:
Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Németh Rita
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Bakonyjákói programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG