Óriási élmények egy mini világban!
Óriási élmények egy mini világban!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Koktél hajó a Dunán, sétahajózás egy pohár üdvözlő ital társaságában Budapesten

A felújított hajónkon a hatalmas nyitott fedélzetről évezheted a naplemente vagy az éjszaka fényeiben pompázó látványt. Fiatal és nagyon kedves legénységünk mindent megtesz a kényelmedért és mi már a jegyfoglalások során figyelünk arra, hogy a hajón ne legyetek többen, mint amennyien kényelmesen elfértek.


Budapesti sétahajózás egy pohár üdvözlő itallal

A hajoznijo.hu csapata meghív egy hangulatos budapesti sétahajózásra egy pohár üdvözlőitallal! Ha az idő megköveteli úgy a hajó fűtött! Legénységünk már a beszállásnál egy itallal vár, ami benne van a jegyárban! Az időpontok jellemzően esténként, de folyamatosan töltjük fel a szabad időpontokat! Kérjük tekintse meg a többi járatunk időpontjait is!

A hajó alapszolgáltatásai

Ingyenes szélessávú internet (FREE-WIFI), nyitott panoráma fedélzet, zárt klimatizált panorámaablakos fedélzet, BÁR. 

A Portum Lines Hajózási Kft. koktél járata megvásárolható bankkártyával, átutalással, helyszíni fizetés Szép Kártyával.

A Bankkártya adatait a bankján kívül senki sem látja. Ennél a fizetési módnál a tranzakciót végző PayU engedélyezett fizetési szolgáltató oldalára irányítjuk át ahol a fizetést elvégezheti. A sikeres fizetést követően a jegyet automatikusan kapja emailen. A kinyomtatott jegyet hozza magával. Előre utalás esetében a foglalást követően az bankszámlánkra kell utalnia a visszaigazolás szerinti összeget legalább négy nappal az utazás megkezdését megelőzően. Amennyiben 72 órával az utazás előtt a fizetése nem érkezett meg, a foglalását töröljük. A foglalás elvégzését követően Ön egy ideiglenes jegyet kap, amelyet fizetéskor érvényesítünk az utazás kezdete előtt.

Helye: Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő.

Tudnivalók: A már megvásárolt, kifizetett kuponnal rendelkező utasoknak is az internetes jegyfoglalás kötelező! A regisztrációhoz rakja a kosárba a jegyek számát és az utazás dátumát, a jegyárnál pedig a kuponos árat! Fizetési opciónál válassza ki a „Kuponom van” fizetési módot. A kupon kódját (és amennyiben van a biztonsági kódot) a foglalás során meg kell adni. Önnek nem kell ismét kifizetnie a jegy árát, a jegyár csak tájékoztatásként jelenik meg! A kupon ellenőrzését követően (24 órán belül) emailen kapja meg a vonalkódos jegyét, amelyet az utazáshoz magával kell hoznia!

A hajó pontosan indul és nem áll módunkban várni. Kérjük, hogy az utazás megkezdése előtt 15 perccel legyenek a kikötőben!

A jegyár 2.390 Ft

Tartalma:

  • 1 órás sétahajó út Budapest belvárosában.
  • egy pohár koktél, helyette kérhető üdítő vagy kávé is

Jegyfeltételek:

A jegyár egy főre szól. A jegyvisszaváltási, lemondási, átfoglalási feltételeket az ÁSZF tartalmazza. A hajón 14 év alattiak egyedül nem utazhatnak. A Portum Lines Kft. járatain – amennyiben az adott utazásnál más feltételek nincsenek feltüntetve – a 3 év alatti gyerekek felnőtt kíséretében (egy gyerek egy felnőtt társaságában) ingyen utaznak. A hajón bár üzemel. A hajónkon tilos a máshonnan vásárolt italokat fogyasztani. Csoportos foglaláshoz (20 fő felett) kedvezményeinkről érdeklődjön emailen.

Megközelítés:

– autóval a pesti, Carl Lutz rakpart, Szent István park. A parkolás 18 óra után és hétvégén ingyenes.

Tömegközlekedés:

– 75, 76 -os troli Szent István park megállójától 2 perc séta

– BuBi Szent István parki dokkolójától 2 perc séta

– 15, 115 -ös busz Victor Hugo u. megállójától 5 perc séta

– M3 metró Lehel téri megállótól 8 perc séta

– 2, 4-6 villamos Jászai Mari téri megállójától 8 perc séta

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Koktél hajó a Dunán, sétahajózás egy pohár üdvözlő ital társaságában Budapesten