Különleges lánykérés valódi katonai gyakorlópályán tankokkal és harckocsikkal, nem várt meglepetés!

Különleges lánykérés valódi katonai gyakorlópályán tankokkal és harckocsikkal, nem várt meglepetés!

Kiemelt ajánlat
2021.01.01. - 12.31.

Igazi férfias lánykérésre vágysz, ahol választottad nem is sejti, hogy miért és hová viszed magaddal? Ha igen, akkor nálunk jó helyen jársz! Vezettetek már tankot? Nálunk megtehetitek! Éljétek át együtt a harckocsi vezetés nagyszerű élményét, és közben váratlanul kérd meg szerelmed kezét! Várunk benneteket egy izgalmas és felejthetetlen élménydús lánykérésre. Indulhatunk?

Különleges lánykérés

Tata mellett Baj községben egy direkt tank- és harckocsi vezetésre kialakított pályán várunk téged szerelmeddel, ha igazi harckocsik vezetését szeretnétek a jeles nap alkalmából kipróbálni.  A 60 hektáros területen  lehetőséget kínálunk különböző típusú, lánctalpas katonai  járművek vezetésére. Az Európában is egyedülálló szolgáltatás keretében együtt élhetitek át ezeknek a hatalmas gépeknek a vezetési élményét, vagy együtt lehettek részesei a nagy kalandnak akár utasként is.

Érkezési lehetőség a tankpályára egyénileg, önállóan. Igény szerint megrendelhető az érkezés veterán katonai teherautóval, helikopterrel, veterán autóbusszal, minibusszal, rendes busszal választásotok szerint. Az elméleti oktatás és a védőöltözet felvétele után irány a terep, ahol egyre nehezedő pályák és akadályok, valamint lenyűgöző katonai tankok és egyéb harci járművek különböző típusai várnak rátok, és indulhat az extrém lánykérős élményvezetés.

A bevetés, és az izzasztó vezetés után pedig visszatérhettek a tankpálya bázisra, ahol egy harckocsi vezetést igazoló oklevelet kaptok emlékbe, amelyre garantáltan rászolgáltok a hadjárat végén.

A lánykérésre a program közben vagy a végén is sor kerülhet.

Vezethető járművek:

  •     T-55 Harckocsi
  •     MTLB-U Parancsnoki harcjármű
  •     BMP-1 Lövészpáncélos

Egyéni programok esetén az alap ár: 95.000.- HUF + ÁFA, amely 3 x 15 perces harckocsivezetést jelent 3 különböző típusú géppel, amit 1-3 fő vezethet le a jelentkezők közül. Háromnál több jelentkező esetén a többi résztvevő ebben az árban utasként vehet részt a vezetéseken. Maximum 8 főt tudunk fogadni egyidejűleg az egyéni programra, ha nem kettesben érkeztek.


2021.01.01. - 2021.12.31.
Találatok száma: 1

Kristály Imperial Hotel****

Kristály Imperial Hotel****

A Kristály Imperial Hotel **** `Az Ország legrégebben működő szállodája`- A Tata központjában álló, megújult műemlék épület Magyarország legrégebben működő szállodájaként fogadja a hazai és külföldi Vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, amivel az Esterházyak idején. Szállodánk ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Pontos cím, geokód, térkép
2836 Baj , Tóvárosi út 1. (laktanya)
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Baji programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG