Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!
Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!
Rigoletto opera előadások a Szegedi Szabadtérin!
Rigoletto opera előadások a Szegedi Szabadtérin!
Rómeó és Júlia előadások a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán!
Rómeó és Júlia előadások a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán!
Apáca Show musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán!
Apáca Show musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán!
Hegedűs a háztetőn előadások a Szegedi Szabadtérin!
Hegedűs a háztetőn előadások a Szegedi Szabadtérin!
Levendula Napok a Szegedi Füvészkertben 2018

A két napos rendezvény főszereplője az ezerarcú levendula. A kert levendulás szegletében egy több mint 1000 tőből kialakított formaágyásban ismerkedhetnek meg az érdeklődők a kilenc legismertebb levendula fajjal és fajtával. A levendulaházikóban berendezett időszakos kiállítás és az információs táblák segítségével pedig számos érdekességet is megtudhatnak erről a szubmediterrán hangulatot árasztó növényről, mely nemcsak szemet gyönyörködtet, de virágai gyógyhatással is bírnak. A hétvégén a hangulatot zenekarok fellépése, gyógynövényes témájú előadások, gyerekprogramok és kézműves vásár színesíti. Rendezvényünk az Egyetemi tavasz kulturális rendezvénysorozatának része. A programok szervezése és feltöltése folyamatosan zajlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

 V. Levendula Napok

2018. június 30 - július 1. (szombat-vasárnap)

Egy hétvége a Füvészkertben, ahol minden a levenduláról szól!

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjének és Kulturális Irodájának szervezésében.

A szegedi Levendula Napokon minden korosztály számára színvonalas és színes színházi előadásokkal, koncertekkel és ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadásokkal és bemutatókkal várjuk a levendula szerelmeseit és az érdeklődőket.

Az előadásokon kívül kézművesek, növénytermesztők és méhészek is várják a látogatókat. Egész nap levendulás kézműves termékek, ajándéktárgyak, kézműves ékszerek, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek, valamint levendula, egzotikus és évelő növények vására.

A rendezvényt gyermekprogramok és kézműves foglalkozások színesítik.

Programok

Június 30.

10.00 Ale Ildikó festőművész kiállítása
Az alkotó a Levendula Napokon, szombaton és vasárnap személyesen várja kiállításán az érdeklődőket.

A Montázs Vizuális Műhely mindkét nap izgalmas képzőművészeti és társművészeti projekttel kapcsolódik a természet és a kert fogalmához. Minden alkotni vágyó gyermeket és felnőttet szeretettel hív a művészeti vezető, Ale Ildikó festőművész, művészetpedagógus.

Ale Ildikó 2003 óta tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete képzőművész tagozatának. Számos országos és nemzetközi csoportos tárlat résztvevője volt Japánban, Németországban, Franciaországban és Lengyelországban. Művei megtalálhatók többek között a Kecskeméti Katona József Múzeum Képzőművészeti Gyűjteményében, a szentendrei ArtUnió Galéria Gyűjteményében, gyűjtőknél és magánszemélyeknél.

A művészek és a közönség közötti kommunikáció létrehívását pályakezdése óta fontosnak tartja, ezért alkotói minőségén túl interaktív képzőművészeti projektek megvalósításával érzékenyíti játszótársait a művészetek szeretetére. www.aleatelier.hu

A kiállítás megtekinthető július 22-ig a Füvészkert nyitvatartási idejében.

10.00 A Terebes zenekar koncertje
A Terebes zenekar 2014 végén alakult meg a szegedi Mester Tanoda Alapítvány Népzenei Kamaraműhelyének elhivatott énekes és hangszeres zenészeiből.

Repertoárjuk elsősorban népi dallamokat tartalmaz, ám a régi értékek felelevenítése mellett izgalmasan új értelmezések és hangszerelések által juttatják különlegesen szép és egyedi zenei élményekhez hallgatóságukat. Annak érdekében, hogy muzsikájuk igazán őszinte, élő és „tiszta forrásból” táplálkozó lehessen, a zenekar tagjai minden évben meglátogatják Moldva és Gyimes népzenei kincseket rejtő településeit, ahol néprajzi gyűjtések folytatása mellett a hagyományaikat elveszíteni látszó csángó falvakban igyekeznek feleleveníteni, adott esetben vissza is tanítani az onnan származó énekes és hangszeres folklóranyagot. Számos rendezvényen képviseltették már magukat, elsősorban a Dél-Alföldön, de Moldvában, Erdélyben, Felvidéken és Délvidéken is több alkalommal tartottak sikeres koncerteket és táncházakat. Céljuk a Kárpát-medencei magyarság sokszínű népzenei kultúrájának minél mélyebb megismerése, megélése és megszerettetése a mai modern társadalom számára is könnyen befogadható, aktuális értelmezések, feldolgozások által.

A zenekar tagjai: Bauer Iván (furulya, kaval), Benyó-Korcsmáros Réka (ének, dob), Dancs Ágnes (hegedű), Garamvölgyi Anett (koboz, ének), Hódi Fruzsina (ének, csörgők), Kiss Levente (furulya, kaval), Páli Tibor (doromb, ének)

11.00 Az okos nyuszi – A Grimm-Busz Színház mesejátéka
Szereplők: Papes Béla, Szűcs Janka, Zombori Béla

A Nyuszi épp születésnapját ünnepelné, de a két gazfickó, a Róka és a Farkas nem hagyja. Folyton folyvást kergetik, üldözik szegény Nyuszikát, aki ravaszsága, furfangja segítségével mindig kibújik a gonosztevők karmai közül. A két cimbora a sok kudarc után egymásnak esik, de a jószívű Nyuszi kibékíti őket, s ha megígérik, hogy ezentúl jól viselkednek, még a szülinapi zsúrra is meghívja őket.

A színház díszletes, jelmezes, zenés előadásokat mutat be óvodás és iskoláskorú gyermekek számára. Fő céljuk a gyermekek szórakoztatása, mindazonáltal nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy előadásaik gyermekeink épülésére legyenek. A jó és a rossz szembeállításával, a konfliktusok gerjesztésével és azok megoldásával, a karakterfejlődés ábrázolásával próbálnak utat mutatni kis közönségüknek. „Tanítják”, hogy a jó ügy érdekében folytatott harc mindig eredményre vezet. Megmutatják, hogy a „többet ésszel" elve örökérvényű igazság. Előadásaik során nagy hangsúlyt helyeznek a zenére is.

11.00 Időutazás egy középkori kolostor gyógynövénykertjébe (gyógynövény és kolostorkert, gyülekező a színpad mellett)
Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Farmakognóziai Intézetének munkatársai (Kovács Balázs, Sárközy András, Zomborszki Zoltán) gyakorlati ismertetőt adnak a Füvészkert Kolostorkertjének gyógy- és fűszernövényeiről.

13.00 Bolgár dalok fuvolára és zongorára
Közreműködnek: Lakos Boglárka (fuvola), Klebniczki György (zongora)

Lakos Boglárka az SZTE Zeneművészeti Kar fuvola szakos 2. éves hallgatója, tanára Varga Laura. Számos kortárs zenei produkció előadója, főképp kamarazenei műfajban. Több ősbemutató kötődik hozzá, akár szólistaként vagy zenekari interpretációval. Európai fúvószenekari turnék résztvevője, a magyar modern és kortárszene képviselője.

Klebniczki György egyetemi tanulmányait a Budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen kezdte, és az SZTE Zeneművészeti Karán fejezte be 2006-ban. A Nemzetközi Bartók Zongoraverseny különdíjasa 2004-ben és 2006-ban. 2006 óta az SZTE Zeneművészeti Karának tanársegédje, korrepetitora. Zongoraművészi tevékenységeit elsősorban hangszeres zongorakísérőként, kamaraművészként folytatja, de számos rendezvényen, kamaraesteken szólistaként is fellép. Rendszeres fellépője a Szegedi Kortárszenei Napoknak, valamint az Őszi Kulturális Fesztivál és Egyetemi Tavasz kamaraestjeinek. Az elmúlt években, Turkuban és Darmstadtban is fellépett kamarazenei és szóló produkcióval. 2010-ben Artisjus-díjban részesült. Zenei tanulmányait jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Doktori Iskolájában folytatja.

13.00 A férfi 7 ereje és az őt támogató gyógynövények- Rigó István gyógynövény-őstermelő és tanuló természetgyógyász előadása (a gyógynövényes standnál, gyülekező a színpad mellett)
Rigó István a nevem, Egerben élek, természetgyógyászatot tanulok, előadásokat tartok és beszélgetéseket vezetek az Emberről és a Gyógynövényekről. Őstermelőként hazai gyógynövények termesztésével, megfigyelésével, kutatásával és belőlük teák, teakeverékek készítésével foglalkozom. Zsebkendőnyi kerten vegyszermentesen gazdálkodunk, melynek hozományaként születtek meg a Rigó teák.

14.00 A levendula termesztése és felhasználása – Nagy Tamás levendulatermesztő előadása (A Füvészkert levendula gyűjteményénél, gyülekezés a színpadnál)
Domaszék határában 2013-ban indítottuk el levendulakertészetünket (Napfénybirtok), ahol jelenleg 0,5 ha-on francia levendula termesztésével foglalkozunk vegyszermentes technológiával. A Biokontroll Hungária Kft.-vel állunk szerződéses kapcsolatban annak érdekében, hogy bio minősítésünket megszerezzük. A kertészet mellett egy 150 családos méhészetet is fenntartunk. Fontos célunk, hogy a méz és a levendula jótékony hatásait szem előtt tartva, egyre szélesebb termékskálát tudjunk a vásárlóinknak kínálni.

15.00 Benedekfi István zongoraművész és Benedekfi Zoltán hegedűművész lemezbemutató koncertje
Benedekfi István 1998-ban és 2001-ben a Zeneművészeti Iskolák Országos Zongoraversenyén II. helyezést ért el. Egyetemi tanulmányai alatt kétszer volt országos első Szergej Rachmaninov (2003), illetve Bartók Béla (2005) zongoraversenyeken Debrecenben. Szintén kétszer kapott különdíjat az első és a második Bartók Béla Nemzetközi Zongoraversenyen Szegeden (2004, 2006). Aktív résztvevője volt Rados Ferenc, Schiff András, Volkmar Lehmann és Flórián Péter mesterkurzusainak. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi doktori iskola doktorandusz hallgatója, emellett az Egyesült Államokban a Ball State Egyetemen posztgraduális képzésben is tanult 2013–15-ig dr. Robert Palmer növendékeként.

Benedekfi Zoltán első helyezést ért el a Hubay - Mozart - Bartók hegedűversenyen, melyet 2006-ban rendeztek Szegeden. Többször részt vett Perényi Eszter, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin kurzusain, de legnagyobb mestere Szecsődy Ferenc Liszt-díjas, Érdemes-művész hegedű virtuóz. Aktív tag a Camerata Budapest hangverseny zenekarban és a Békés Megyei Szimfonikus zenekar életében. Az Alföld Vonósnégyes vezető hegedűse és a stuttgarti kamarazenekar első hegedűse is egyaránt.

A testvérpár igen termékeny a zeneszerzés területén is. Országos eredménnyel is büszkélkedhetnek, mivel a 2001-es Budapesti Bartók Béla Zeneszerzői Verseny különdíjasai lettek. Zenei tevékenységük első jelentős munkája a Dung Dot (Don’t Burn It) című vietnami-amerikai filmdráma kísérőzenéjének megírása volt. A film közönségdíjat kapott a XIX. Fukuokai Nemzetközi Filmfesztiválon, és a 2010-es Oscar-díj versenyen a legjobb idegennyelvű film kategóriában is jelölték. A legfrissebb munkájuk a „Lovak” című táncjáték zenéje. A produkció bemutatója 2014 áprilisában volt a Békéscsabai Jókai Színházban. Koncertjeiken klasszikus szerzők kamara és szóló darabjait mutatják be, de előszeretettel játszanak saját darabokat is.

15.00 Méhészeti bemutató (a Füvészkert méhesében, a tanya mellett)
A Szepesi Méhészet 1985 óta foglakozik méhészettel, kezdetben hobbi jelleggel, későbbiekben ez már az életformává alakult. Folyamatos képzésekkel e területen ma már, mint szakképzett méhészek végezik tevékenységüket

Méhészetüket folyamatosan bővítik, ezáltal mézválasztékukat is szélesíteni tudták és jelenleg is erre törekszenek. Mézeiket kis- és nagykereskedelmi formában értékesítik.

Az általuk megtermelt mézet saját üzleteikben is értékesítik, ahol a bőséges mézválaszték mellett különböző méhészeti termékeket, süteményeket, édességeket is árusítanak. Tekintettel arra, hogy a mézet általában az ételallergiások (glutén-,tej- és tojás érzékenyek, valamint az enyhén cukorbetegek) is fogyaszthatják, számukra glutén-,tej- és tojásmentes, valamint diabetikus termékeket is kínálnak.

17.00 Boggie koncertje
Csemer Boglárka „Boggie” énekes, dalszerző évek óta a hazai zenei színtér szereplője. Kezdetben népzenét tanult, iskolás évei alatt népzenei versenyeken szerepelt és helyezéseket ért el, később a klasszikus zenén, a jazzen és a popon keresztül sok mindenbe belekóstolt. 1 évig Párizsban élt, ez mind zeneileg, mind emberileg meghatározó élménye lett, dalaiban emiatt érződnek olyan erősen a francia sanzonok hatásai. Boggie legtöbbször angol és francia nyelven énekel, de némely dala magyarul is elérhető, köztük a Parfüm című slágere, amely a YouTube felhasználói közt hirtelen világkörüli útra indult és videóklip-nézettségi csúcsokat ostromolt. A Dal című televíziós verseny győzteseként ő képviselhette Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon a Wars for Nothing című egyszálgitár-kíséretes dalával. Első lemeze felkerült az amerikai Billboard magazin jazz album listájára, második lemeze Fonogram-díjat érdemelt, azóta pedig már egy újabb lemeze is megjelent, „3” címen.

A zenekar tagjai: Csemer Boglárka „Boggie” (ének), Antal Gábor (zongora), Simkó-Várnagy Mihály (cselló, basszusgitár), Szakonyi Milán (gitár), Szabó Tamás (dob).

Július 1.

10.00 Időutazás egy középkori kolostor gyógynövénykertjébe (gyógynövény és kolostorkert, gyülekező a színpad mellett)
Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar Farmakognóziai Intézetének munkatársai (Kovács Balázs, Vollár Martin, Zomborszki Zoltán) gyakorlati ismertetőt adnak a Füvészkert Kolostorkertjének gyógy- és fűszernövényeiről.

10.30 A Haramia együttes zenés gyermekműsora
A duó tagjai: Jázmin Csilla (ének), Németh Sándor (ének, gitár)
A 2009 óta működő duó vidám, interaktív zenés műsorral várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

11.30 Szondi Péter és Szondi Tamás koncertje
Szondi Péter a Kodály Zoltán Ének-Zenei Ált. Isk. és Gimnáziumban kezdte zenei tanulmányait. Szegedre költözött, hogy bővítse ismereteimet a hozzá legközelebb álló két tudomány, a matematika és az ének-zene terén. E mellett alapított egyetemi társaival egy a’cappella együttest, a Give Me Five-ot, mellyel eljutottak Ausztriába, a Grazban tartott nemzetközi a’cappella fesztiválra.

Szondi Péter a Szegedi Egyetemi Énekkar után jelentkezett meghallgatásra a Szegedi Nemzeti Színház Énekkarába, ahol a mai napig dolgozik. Örömére szolgál, hogy a kóruséneklés mellett időnként egyéni szerepeket is kap. Így énekelte például a Szökevény csillagok Fecskefiú főszerepét, Árgyélus királyfit, Luxemburg grófja Worchester szerepét, operák és operettek mellékszerepeit kapja. „Amikor majd megkapom a diplomámat, hiszem/tudom, hogy matematikatanárként is az ének és a zene mindig jelen lesz az életemben.”

Szondi Tamás énekes, az SZTE Bölcsészettudományi Karának történelem-etika szakos hallgatója, emellett Altorjay Tamás szegedi operaénekes művész tanítványa.

Szondi Tamást a Szegedi Nemzeti Színház közönsége is megismerhette már, az operától a rock ’n’roll-ig, a szólóénekléstől az a’capelláig szinte bármely műfajban megtalálja a maga hangját. Előadói tehetségét dicséri, hogy az Egyetemi Zenei Verseny könnyűzene kategóriájának, valamint az Egyetemi Versmondó Versenynek is többszörös díjazottja. Az éneklés iránti rajongása, kiváltképp a musicalek iránt, a kecskeméti Musical Stúdióban Jámbor Zsolt és Vargáné Pulai Edina keze alatt alakult ki.

12.00 A nő 7 ereje és az őt támogató gyógynövények - Rigó István gyógynövény-őstermelő és tanuló természetgyógyász előadása (a gyógynövényes standnál, gyülekező a színpad mellett)
Rigó István a nevem, Egerben élek, természetgyógyászatot tanulok, előadásokat tartok és beszélgetéseket vezetek az Emberről és a Gyógynövényekről. Őstermelőként hazai gyógynövények termesztésével, megfigyelésével, kutatásával és belőlük teák, teakeverékek készítésével foglalkozom. Zsebkendőnyi kerten vegyszermentesen gazdálkodunk, melynek hozományaként születtek meg a Rigó teák.

13.00 A Szelence Énekegyüttes műsora
A Szelence énekegyüttes a Szelence táncegyüttes női tagjaiból áll. 1994-ben alakult a csoport az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör keretein belül. A tagok életszemlélete, viselkedése arról tanúskodik, hogy hisznek tevékenységük fontosságában. Céljuk a magyar néptánckincs és népzenei hagyatékunk népszerűsítése, éltetése és továbbadása. Az énekegyüttes rendszeres résztvevője a Durindónak, a vajdasági népdalcsoportok, zenekarok szemléjének. A csoport két alkalommal nyerte el a Vass Lajos nagydíjat a Vass Lajos Népzenei Verseny Kárpát-medencei döntőjén.

Az együttes vezetője: Kisimre Szerda Anna

Az együttes tagjai: Szerda Zsófi, Lukács Sára, Pásztor Tímea, Kisimre Szerda Anna (vezető), Molnár Kinga, Vázmer Tímea, Lukács Kata, Karácsonyi Gabriella, Szabó Zsuzsanna, Kiss Karina, Pásztor Antonella, Juhász Henrietta, Pozder Charlotte

14.30 „Levendula száll az éjen át…” A Szegedi Nemzeti Színház művészeinek műsora
Közreműködnek: Vajda Júlia, Csorba Kata, Szélpál Szilveszter, Andrejcsik István

Zongorán kísér: Pál Tamás

Vajda Júlia magánénekes, Liszt-díjas művész

További díjai: Bartók-Pásztory-díj, Alkotói-díj, Székely Mihály érem, Közönségdíj, Mecénás-díj, Vaszy Viktor-díj, Szegedért Emlékérem, Artisjus-díj, Príma-díj, Szeged Kultúrájáért – Kölcsey gyűrű. Hatszoros Dömötör-díjas művész. 2015 óta a Szegedi Nemzeti Színház Örökös Tagja.

Csorba Kata színésznő 2006-ban végzett a Szegedi Színitanodában. 2010-ben és 2014-ben Dömötör-díjat kapott. Énekesnőként is fellép különböző zenei formációkban. A Nádasdy Kálmán Országos Sanzonversenyen III. helyezést ért el.

Andrejcsik István operaénekes 1983-ban diplomázott a Zeneakadémián. Az SZTE Zeneművészeti Karának tanára, évekig tanított a Zeneakadémián is. Artisjus-, Juhász Gyula- és Dömötör-díjas.

Szélpál Szilveszter operaénekes 2009-ben diplomázott az SZTE TTIK fizikus szakán, majd 2011-ben a Zeneművészeti Karának magánének szakán, Temesi Mária és Andrejcsik István növendékeként. 2015-ben a Szegedi Operabarátok Egyesülete neki ítélte az Év ifjú énekese díját. 2016-ban Dömötör-díjat kapott.

Pál Tamás első karmester, Liszt-díjas, Kiváló művész

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola zeneszerzés és karmester szakán szerzett diplomát 1965-ben. 2008 júliusától a Szegedi Nemzeti Színház operatársulatának első karmestere.

További díjai: Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje, Szeged Kultúrájáért Díj, Dömötör-díj Életmű-díja, Pro Urbe Szeged, Szegedért Alapítvány fődíja, a Szegedi Nemzeti Színház Örökös Tagja

15.00 A szappankészítés története – Baranyai Erika Piros előadása (a szappanos standnál, gyülekező a színpad mellett)
Kézzel készített szappanjaim kizárólag természetes olajokat és zsírokat tartalmaznak. Mesterséges színezéket és illatanyagot nem használok. A szappanokhoz használt növények egy részét saját kertemben termesztettem – körömvirág, citromfű, borsmenta, levendula, tárkony, aranyvesszőfű. – a többit pedig megbízható – vegyszermentes – forrásból szerzem be.

16.00 A JaMese koncertje
A JaMese mozaikszó egy formációt, egy projektet, egy előadásmódot és egy énekesnőt takar egyszerre. Egyrészt Molnár Emese énekesnő keresztneve ihlette az elnevezést, másrészt a Jam a szabadságra és a kreativitásra, a mese pedig a történetek, gondolatok átadására kíván utalni. A 2013-as Csak A Napba című első lemezüket a 2018-as Bennem a világ követte, amelynek címadó dalának Lackfi János kortárs költő a társszerzője. Mellette még két további vendég-dalszövegíró is helyet kapott: Hegyi György, az egykori Emil.Rulez! szövegírója és Dinnyés Dániel zeneszerző, akik ketten színházi darabok zenei anyagain dolgoznak együtt már évek óta. Készítettek kreativ lyrics videót a rajongók által készített fotókból, valamint közös, folyamatosan bővülő lejátszási listát is létrehoztak kedvenc dalaikból. 2018-ban pedig megint egy új dolgot próbálnak ki, elindul a JaMese Élményének workshop havi rendszerességgel, mely során bárki, mindenféle zenei előképzettség nélkül a közösségben éneklés felszabadító erejét tapasztalhatja meg.

A zenekar tagjai: Molnár Emese (ének), Udvarhelyi Gábor (gitár), Éder Ferenc „Lá” (basszusgitár), Badics Márk (dob)

17.00 A Váczi Eszter & Quartet Egy perc című lemezének bemutató koncertje
Váczi Esztert kezdetben a Jazz+Az formáció tagjaként ismerhettük meg, Geszti Péter és Dés László segítő szárnyai alatt, ekkor még a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola hallgatója volt. A zenekar egyedülálló lehetőséget nyújtott arra, hogy főiskolásként is folyamatosan színpadon lehessen, és hogy megismerhesse későbbi zenészkollégáit. Tanulmányait sikeresen jazz-ének művész és tanári diplomával zárta le, a kvartettje nem sokkal ezután, 2002-ben alakult meg. Állandó tagként jelenleg már csak ebben a saját zenekarában énekel, meghívott vendégként azonban gyakran fellép más zenészek, zenekarok felkérésére is. Éveken keresztül csak feldolgozásokat játszottak, de idővel utat engedtek a saját kreatív energiáiknak és megszülethettek a saját szerzeményeik. 2009-ben megjelentették a Vissza hozzád című első albumukat a Tom Tom Records gondozásában, amely igen hamar arany- és platinalemez lett, ez ritka teljesítmény egy jazz-zenekar esetében. Az első korongot azóta három újabb követte: a 2011-es Eszter kertje, 2014-ben a Belső tenger, legutóbb pedig a 2017-es Egy perc.

A zenekar tagjai: Váczi Eszter (ének), Gátos Iván (zongora, szintetizátor), Gátos Bálint (basszusgitár), Schneider Zoltán (gitár), Gyenge Lajos (dob).


2018.06.30. - 2018.07.01.
Kapcsolódó időpontok

2018.06.23. Szegedi Füvészkert programok 2018
Múzeumok Éjszakája - zseblámpás túra
2018.06.23. Múzeumok Éjszakája Szegedi Füvészkert 2018
2018.06.30. - 2018.07.01. Szegedi Füvészkert programok 2018
V. Levendula Napok
2018.08.04. - 2018.08.05. Szegedi Füvészkert programok 2018
XI. Lótusznapok
2018.08.04. - 2018.08.05. Szegedi Füvészkert Lótusz Napok 2018
2018.04.28. - 2018.09.30. Lepkekert Szegeden, trópusi lepkecsodákban gyönyörködhetünk minden nap az SZTE Füvészkertben
2018.10.07. Szegedi Füvészkert programok 2018
Gombásznap – Érdekességek a gombák világából kicsiknek és nagyoknak
2018.10.12. Szegedi Füvészkert programok 2018
IX. Rímbe szedett természet - versmondó verseny általános- és középiskolások részére
2018.10.14. Szegedi Füvészkert programok 2018
6. Tök Jó Nap!
2018.10.14. Halloween Szegeden, tök jó nap a Füvészkertben
2018.10.15. - 2018.10.19. Szegedi Füvészkert programok 2018
Tök jó hét: `Téli csemegétől a Halloween-ig`– ízelítő a tökök sokféleségéből, tökfaragással, tökös ínyencségek kóstolójával
2018.01.02. - 2018.12.31. Szegedi Füvészkert látogatás minden nap, séta a parkban és az arborétumban, valamint az üvegházakban
2018.01.01. - 2018.12.31. Esküvő Szegeden a Füvészkertben
2018.01.01. - 2018.12.31. Szegedi osztálykirándulás program, füvészkert látogatás játékos foglalkozásokkal
2018.01.01. - 2018.12.31. Szegedi születésnap, játékos kalandtúrával egybekötött mulatság a Füvészkertben
Találatok száma: 3

Science Hotel**** Szeged

Science Hotel**** Szeged

A Science**** Hotel Szeged a város központjában, 43 design szobával, extravagáns belső terekkel és négycsillagos szolgáltatásokkal várja a város pezsgő kulturális és üzleti élete után érdeklődő ...


Tisza Hotel*** Szeged

Tisza Hotel*** Szeged

A Tisza Hotel egy elegáns belvárosi szálloda, mely a régi romantikus filmek díszletét idéző különleges miliőben kínál kényelmes szállást a belváros szívében. Az elegáns szegedi szálloda, a város és a ...


Szivárvány Panzió

Szivárvány Panzió

Szeged központjától 1 km-re csendes, nyugodt környezetben található a Szivárvány Panzió. Hét darab szobával rendelkezik, melyekben összesen 19 főt tud elszállásolni. A szobák mindegyike fürdőszobával, ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!